paixnidi_30
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2017
- Like
- 4.363
- Πόντοι
- 456
Επειδή όμως είναι για πολύ σοβάτισμα τα κωλομέρια της, δες πως τα δείχνει στην παραλία και πες μου τη γνώμη σου
απο πρωην δεν μετραει ρε ψηλεΔεν κάθεται με τίποτα. Το παίζει πιστή, λες κ δεν ξέρω πόσες πουτσες έχει φάει από πρώην της.
να τον δουμε αυτο τον κωλο να καταθεσουμε αποψεις ως Κωλολατρες;Καταλαβαίνω τι λες, αλλά μου λέει συχνά πυκνά ότι σχολιάζουν τον κωλο της. Και το σχόλιο του ξάδερφου μου είπε η ίδια ότι της έκανε πολύ εντύπωση
να τον δουμε αυτο τον κωλο να καταθεσουμε αποψεις ως Κωλολατρες;
Δες αδερφέ μου και λίγο πιο πάνωΕπειδή όμως είναι για πολύ σοβάτισμα τα κωλομέρια της, δες πως τα δείχνει στην παραλία και πες μου τη γνώμη σου
ανοιχτα κωλομαγουλα,να φαινονται και οι 2 τρυπεςΔες αδερφέ μου και λίγο πιο πάνω
που ειναι η κυρια;Sorry φίλε δεν έχω πάνω μου τώρα τέτοια φώτο!
θα την ξυπνουσα και θα την διεταζα να στηθει με ορθανοιχτα κωλομαγουλα για να την χαρει ο λαος τηςΚοιμάται, την κούρασε η ηλιοθεραπεια
Δεν λέω καλή φαίνεται...Αλλά λείπουν η πουτσες Στις τρύπες της...Τώρα αν στο παίζει παρθένα.....άσε να εννοηθεί ότι ξενογαμας!Επειδή όμως είναι για πολύ σοβάτισμα τα κωλομέρια της, δες πως τα δείχνει στην παραλία και πες μου τη γνώμη σου
το ιδιο ακριβως σκεφτομαι και εγωΠαίρνουνε μάτι τον πάτο της καριόλας της γυναίκας μου στις παραλίες που πάμε και σκέφτομαι πόσο κρίμα είναι που δεν της τον γαμανε όλοι παρτουζα