midas69
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 13.012
- Πόντοι
- 3.656
Με τους αράπηδες είναι ξενερωμα
Βάζε λευκούς σαν και μένα
Με εικοσαποντους....
Με τους αράπηδες είναι ξενερωμα
πούτσες να τρώει και ας είναι και μαύρες κ ασπρεςΜε τους αράπηδες είναι ξενερωμα
Βάζε λευκούς σαν και μένα
Με εικοσαποντους....
Εν γουστάρω αραπαδες στην φάση, βρωμάνε γενικά.πούτσες να τρώει και ας είναι και μαύρες κ ασπρες
Ασπρες 20+πούτσες να τρώει και ας είναι και μαύρες κ ασπρες
ΚορυφήΕμένα θα μου τη γαμουσε μαύρος; Τι λέτε;
ΚορυφήΕμένα θα μου τη γαμουσε μαύρος; Τι λέτε;
Εδω με τους αραπαδες μου το χαλάει λίγο. Κατά τ άλλα ρισπεκτεισαι και μερακλης, μόνο μαυρους. Μήπως να εκοβες τις τσοντες;
Απόλυτα σωστόεμενα με ενδιαφέρει, αλλα η γυναίκα μου ενώ καβλώνει με τη φαση δεν το τολμάει.
Πολλές γυναίκες ειναι σε τετοια φάση
Δε ξέρω για μαύρο εγώ πάντως σίγουρα!!!!!Εμένα θα μου τη γαμουσε μαύρος; Τι λέτε;
Ψωλή σε μέγεθος μαύρου σας ενδιαφέρει? Με λευκό φορέαΔε ξέρω για μαύρο εγώ πάντως σίγουρα!!!!!
Και να μην ξέρει, την μαθαίνεις φίλτατεαν ξέρει να γαμιέται η γυναικα σου
Τυπε ακόμα δεν την κατάφερες?? Οι μύστες του bou σας περιμένουν.Έτσι θέλω να πηδανε τη καριόλα τη γυναικα μου στα 4
Οκ σε όλα ....αλλά να λες στην γυναίκα σου θα φας και άλλη πουτσα και να το σκέφτεται....δηλαδή θα κάνει κάτι που δεν ξέρει ....δεν θα φάει σαλιγκάρια....πουτσα χοντρή λαχταριστη θα φάει και στο τέλος θα έχει και Κίντερ έκπληξη άσπρη κρέμα....εγώ αυτά λέω στην δικιά μου ...Το να είσαι cuckold και γενικά το swinging πρέπει να το σκέφτεσαι ενδελεχώς όταν είσαι παντρεμένος.Οταν είσαι απλά σε μια σχέση ζηστο στο έπακρο και να πάει να γαμηθει.Οσοι με ξέρουν εδώ μέσα ξέρουν ότι είμαι παντρεμένος και ότι έχω ζήσει με τη σύζυγό μου τη φάση του cuckold και γενικά swinging και σε δημόσιους χώρους και σε διάφορα μαγαζιά του χώρου και μπορούν πολλοί εδώ να το επιβεβαιώσουν.Απλα όταν είσαι παντρεμένος θέλει πολύ συζήτηση πριν ΠΑΡΑ πολύ.
Μυστη το έχει ανάγκη η δικια σου?? Γιατί του τύπου @paixnidi_30 δεν το έχει καμία ανάγκη και μας έχει σπάσει τα αρχιδι@ εδώ μέσα.Οκ σε όλα ....αλλά να λες στην γυναίκα σου θα φας και άλλη πουτσα και να το σκέφτεται....δηλαδή θα κάνει κάτι που δεν ξέρει ....δεν θα φάει σαλιγκάρια....πουτσα χοντρή λαχταριστη θα φάει και στο τέλος θα έχει και Κίντερ έκπληξη άσπρη κρέμα....εγώ αυτά λέω στην δικιά μου ...
Ε τότε ρε τύπε να μην ξαναγράψω και σου σπάω τα αρχιδι@. Να γράφεις μόνο εσύ και οι όμοιοί σου για να τα βρίσκετε μεταξύ σας! Δημοκρατικά και όμορφα.Μυστη το έχει ανάγκη η δικια σου?? Γιατί του τύπου @paixnidi_30 δεν το έχει καμία ανάγκη και μας έχει σπάσει τα αρχιδι@ εδώ μέσα.
Άργησες αλλά το κατάλαβες τυπε. Δημοκρατικά πάρε τον πούλο από το θρεντ.Ε τότε ρε τύπε να μην ξαναγράψω και σου σπάω τα αρχιδι@. Να γράφεις μόνο εσύ και οι όμοιοί σου για να τα βρίσκετε μεταξύ σας! Δημοκρατικά και όμορφα.
Από προσωπική εμπειρεία το βασικό είναι να μην υπάρχουν ταμπού . Χρόνια γαμάω την γυναίκα ενός φίλου και αυτός απλά περνάει ρίχνει μια ματιά, δίνει μια οδηγία και φεύγει . Θέλει να της γαμάω τον κώλο και να την χύνω στα μούτρα . Η γυναίκα περνάει ωραία .Το να είσαι cuckold και γενικά το swinging πρέπει να το σκέφτεσαι ενδελεχώς όταν είσαι παντρεμένος.Οταν είσαι απλά σε μια σχέση ζηστο στο έπακρο και να πάει να γαμηθει.Οσοι με ξέρουν εδώ μέσα ξέρουν ότι είμαι παντρεμένος και ότι έχω ζήσει με τη σύζυγό μου τη φάση του cuckold και γενικά swinging και σε δημόσιους χώρους και σε διάφορα μαγαζιά του χώρου και μπορούν πολλοί εδώ να το επιβεβαιώσουν.Απλα όταν είσαι παντρεμένος θέλει πολύ συζήτηση πριν ΠΑΡΑ πολύ.
Θα κάνω ένα σχόλιο....αφού του γαμας την γυναίκα χρόνια ...σαν γυναίκα σου θα έχει γίνει ...μετά από τόσα γαμισια χαχαχαΑπό προσωπική εμπειρεία το βασικό είναι να μην υπάρχουν ταμπού . Χρόνια γαμάω την γυναίκα ενός φίλου και αυτός απλά περνάει ρίχνει μια ματιά, δίνει μια οδηγία και φεύγει . Θέλει να της γαμάω τον κώλο και να την χύνω στα μούτρα . Η γυναίκα περνάει ωραία .
Μεταξύ τους δεν ξέρω τι παίζει, αν την γαμάει, αν φτιάχνεται ή αν δεν μπορεί . Εμένα μου λέει ότι φτιάχνεται και την γαμάει μετά .
Μια άλλη περίπτωση ήταν ένας τύπος ψιλογκει που ήθελε να του γαμάω την γυναίκα, κοιταγε συνέχεια τον πουτσο, τον έπιανε στα κλεφτά αλλά δεν ήθελε να δώσει δικαίωμα να τον γαμήσω . Μια φορά έτυχε, μπορεί και να χαλαστηκαν
Πιάσε μια πίτα με φίδι τυπεΑπό προσωπική εμπειρεία το βασικό είναι να μην υπάρχουν ταμπού . Χρόνια γαμάω την γυναίκα ενός φίλου και αυτός απλά περνάει ρίχνει μια ματιά, δίνει μια οδηγία και φεύγει . Θέλει να της γαμάω τον κώλο και να την χύνω στα μούτρα . Η γυναίκα περνάει ωραία .
Μεταξύ τους δεν ξέρω τι παίζει, αν την γαμάει, αν φτιάχνεται ή αν δεν μπορεί . Εμένα μου λέει ότι φτιάχνεται και την γαμάει μετά .
Μια άλλη περίπτωση ήταν ένας τύπος ψιλογκει που ήθελε να του γαμάω την γυναίκα, κοιταγε συνέχεια τον πουτσο, τον έπιανε στα κλεφτά αλλά δεν ήθελε να δώσει δικαίωμα να τον γαμήσω . Μια φορά έτυχε, μπορεί και να χαλαστηκαν