paixnidi_30
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2017
- Like
- 4.774
- Πόντοι
- 456
ετσι να τα ρίχνουν στον πατο της γυναικας μου
Τυπε και η δικιά σου η σούφρα όλο κάτι θ αρπάξειετσι να τα ρίχνουν στον πατο της γυναικας μου
Κατά το ήμισυ τελειωμένη υπόθεση τυπε, εσύ θες. Μόνο εκείνη δεν θέλει και το παίζει δύσκολη.εμενα με ενδιαφέρει, αλλα η γυναίκα μου ενώ καβλώνει με τη φαση δεν το τολμάει.
Πολλές γυναίκες ειναι σε τετοια φάση
Φίλε, οι περισσότερες γυναίκες έχουν φαντασίωση και θέλουν να συμμετέχει και ο δικός τους μαζί με αυτήν κι άλλους άντρες. Αλλά υπάρχουν και οι άντρες που δεν το επικροτούν γιατί θέλουν να πηδάνε καλύτερα μια άλλη η άλλες μαζί με άλλους ,παρά να συμφωνήσουν στα θελω της δικιάς τους. Το παίζουν ενεργητικοί και bull , εκεί που τους περνει γιατί είναι μουνοφαγαδες και λιγουρια.Στην πρόταση ενός άλλου άντρα να πηδήξει την την δικια του θα τρέξουν ,αν τους προτείνει η δικια τους κάτι αναλογο δεν το δέχονται. Η η δικιά τους να του προτεινει σε μια παρτουζα να κάνει συγκεκριμένες στάσεις στην άλλην δεν το δέχονται.Ο παρτακιας με όλη την σημασία της λέξης.εμενα με ενδιαφέρει, αλλα η γυναίκα μου ενώ καβλώνει με τη φαση δεν το τολμάει.
Πολλές γυναίκες ειναι σε τετοια φάση
Σου έχει περάσει από το μυαλό,ότι μπορεί να έχει ακόμη αισθήματα για σένα και να μην μπορεί να λειτουργήσει;Οι περισσότερες γυναίκες είναι από την φύση τους συναισθηματικές ,σε αντίθεση με εσάς τους άντρες μια πλειοψηφία δηλαδή,που έχετε ροπή προς την απιστία γιατί ποτέ δεν σκέφτεστε με το πάνω κεφάλι,παρά μόνο με το κάτω.εγώ δεν ανήκω σε αυτην την κατηγορία. Της έχω πει να διαλέξει όποιον ή όποιους θέλει και να παρτουζωθεί.
Είμαι τοσο άνετος που πιστεύω όταν το θελήσει θα το κάνει.
Άμα είχες δεν θα δεχοσουν την ανταλλαγή και να πηγαίνεις με άλλες μπροστά της η πίσω της σε στυλ παρτουζας. Ο ένας είναι η επιλογή του άλλου κι αντίστροφα.Μα κ εγώ έχω συναισθήματα για εκείνη.
Αυτό δεν είναι σχέση η γάμος,αυτό είναι μπουρδελοκατασταση.Εκεινη που ενδεχομένως για συναισθηματικούς λόγους ενδεχομένως,το έχεις σκεφτεί καθόλου; Εξάλλου πως μπορείς ενώ λες ότι νιώθεις κάτι για εκείνη,που εγώ αμφιβάλλω,γιατί θες να πηγαίνεις με άλλες; Ανατομικά όλες μας στην ίδια θέση τα έχουμε όλα.Και ούτε δέχομαι άλλη αίσθηση κτλ.Παραδεχθειτε ότι αυτό είναι μια καλή δικαιολογία γιατί από την φύση σας είστε άπιστοι. Προς αποφυγή παρεξήγησης,δεν απευθύνομαι σε εσένα προσωπικά ,αλλά στα περισσότερα άτομα που σκέφτονται σαν κι εσέναΔε με νοιάζει να πάω με άλλες μπροστά της, εκείνη θέλω να πάει με άλλους μπροστά μου
Λες βλακείες ....έχεις εμπειρία και τα λες ....και εάν έχεις να τις ακούσουμε να τις διαβάσουμε...να δούμε τι έγινε ....και όλα για την καύλα γίνονται....γιατί μπερδεύεις την αγάπη με την καύλα ....Αυτό δεν είναι σχέση η γάμος,αυτό είναι μπουρδελοκατασταση.Εκεινη που ενδεχομένως για συναισθηματικούς λόγους ενδεχομένως,το έχεις σκεφτεί καθόλου; Εξάλλου πως μπορείς ενώ λες ότι νιώθεις κάτι για εκείνη,που εγώ αμφιβάλλω,γιατί θες να πηγαίνεις με άλλες; Ανατομικά όλες μας στην ίδια θέση τα έχουμε όλα.Και ούτε δέχομαι άλλη αίσθηση κτλ.Παραδεχθειτε ότι αυτό είναι μια καλή δικαιολογία γιατί από την φύση σας είστε άπιστοι. Προς αποφυγή παρεξήγησης,δεν απευθύνομαι σε εσένα προσωπικά ,αλλά στα περισσότερα άτομα που σκέφτονται σαν κι εσένα
Φυσικά και έχω.Αν υπάρχει καύλα τυπε έχεις μόνο για το άτομο που επέλεξες,έτσι ξέρω εγώ .Ο καθένας εκφράζει την άποψη του και να εκφράζεσαι πιο ήπια,που θα μου πεις εσύ ότι γράφω βλακείες.Βλακειες λες εσύ που έχεις μπερδεψει την βουρτσα με την μπουτσα.Λες βλακείες ....έχεις εμπειρία και τα λες ....και εάν έχεις να τις ακούσουμε να τις διαβάσουμε...να δούμε τι έγινε ....και όλα για την καύλα γίνονται....γιατί μπερδεύεις την αγάπη με την καύλα ....
Λες βλακείες...πες παραδείγματα ....να καταλάβουμε....και τι είσαι εσύ κορίτσι αγόρι?Φυσικά και έχω.Αν υπάρχει καύλα τυπε έχεις μόνο για το άτομο που επέλεξες,έτσι ξέρω εγώ .Ο καθένας εκφράζει την άποψη του και να εκφράζεσαι πιο ήπια,που θα μου πεις εσύ ότι γράφω βλακείες.Βλακειες λες εσύ που έχεις μπερδεψει την βουρτσα με την μπουτσα.