Νέα

Cuckold photo, memes, gif

• Μέλος που άνοιξε το νήμα MARIOS32
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 707K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

paixnidi_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2017
Like
4.774
Πόντοι
456
ετσι να τα ρίχνουν στον πατο της γυναικας μου
21324551.gif

20887921.gif

39981261.gif

paixnidi_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2017
Like
4.774
Πόντοι
456
πάλι εδώ βάζω τον καναπέ και τις τρ΄πυπες της γυναίκας μου, αλλα λείπουν οι μαύροι
37827001.gif

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
14.961
Πόντοι
3.846
ρε παίκτη τελικά εσύ τι θέλεις;

- φιλοδοξείς να γίνεις σινεκριτικός για τσόντες
- σου αρέσει να μας γλεντάς και να ασχολούμαστε μαζί σου
- βαριέσαι και δεν έχεις τι να κάνεις

ποια είναι η φάση σου;

αν σου αρέσει cuckold, εδώ θα βρεις πολλές προσφορές. Μπορείτε να διαλέξετε γαμιάδες με τη γυναίκα σου και να γουστάρετε όλοι μαζί. Γιατί όμως νομίζω ότι κάτι τέτοιο δε σε ενδιαφέρει;

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
129
Like
8.770
Πόντοι
7.885
εμενα με ενδιαφέρει, αλλα η γυναίκα μου ενώ καβλώνει με τη φαση δεν το τολμάει.
Πολλές γυναίκες ειναι σε τετοια φάση
Κατά το ήμισυ τελειωμένη υπόθεση τυπε, εσύ θες. Μόνο εκείνη δεν θέλει και το παίζει δύσκολη.

Μαρία Βασιλακη

Πορνοστάρ
Εγγρ.
17 Δεκ 2021
Like
1.058
Πόντοι
201
εμενα με ενδιαφέρει, αλλα η γυναίκα μου ενώ καβλώνει με τη φαση δεν το τολμάει.
Πολλές γυναίκες ειναι σε τετοια φάση
Φίλε, οι περισσότερες γυναίκες έχουν φαντασίωση και θέλουν να συμμετέχει και ο δικός τους μαζί με αυτήν κι άλλους άντρες. Αλλά υπάρχουν και οι άντρες που δεν το επικροτούν γιατί θέλουν να πηδάνε καλύτερα μια άλλη η άλλες μαζί με άλλους ,παρά να συμφωνήσουν στα θελω της δικιάς τους. Το παίζουν ενεργητικοί και bull , εκεί που τους περνει γιατί είναι μουνοφαγαδες και λιγουρια.Στην πρόταση ενός άλλου άντρα να πηδήξει την την δικια του θα τρέξουν ,αν τους προτείνει η δικια τους κάτι αναλογο δεν το δέχονται. Η η δικιά τους να του προτεινει σε μια παρτουζα να κάνει συγκεκριμένες στάσεις στην άλλην δεν το δέχονται.Ο παρτακιας με όλη την σημασία της λέξης.

paixnidi_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2017
Like
4.774
Πόντοι
456
εγώ δεν ανήκω σε αυτην την κατηγορία. Της έχω πει να διαλέξει όποιον ή όποιους θέλει και να παρτουζωθεί.
Είμαι τοσο άνετος που πιστεύω όταν το θελήσει θα το κάνει.

Μαρία Βασιλακη

Πορνοστάρ
Εγγρ.
17 Δεκ 2021
Like
1.058
Πόντοι
201
εγώ δεν ανήκω σε αυτην την κατηγορία. Της έχω πει να διαλέξει όποιον ή όποιους θέλει και να παρτουζωθεί.
Είμαι τοσο άνετος που πιστεύω όταν το θελήσει θα το κάνει.
Σου έχει περάσει από το μυαλό,ότι μπορεί να έχει ακόμη αισθήματα για σένα και να μην μπορεί να λειτουργήσει;Οι περισσότερες γυναίκες είναι από την φύση τους συναισθηματικές ,σε αντίθεση με εσάς τους άντρες μια πλειοψηφία δηλαδή,που έχετε ροπή προς την απιστία γιατί ποτέ δεν σκέφτεστε με το πάνω κεφάλι,παρά μόνο με το κάτω.

Μαρία Βασιλακη

Πορνοστάρ
Εγγρ.
17 Δεκ 2021
Like
1.058
Πόντοι
201
Μα κ εγώ έχω συναισθήματα για εκείνη.
Άμα είχες δεν θα δεχοσουν την ανταλλαγή και να πηγαίνεις με άλλες μπροστά της η πίσω της σε στυλ παρτουζας. Ο ένας είναι η επιλογή του άλλου κι αντίστροφα.

Μαρία Βασιλακη

Πορνοστάρ
Εγγρ.
17 Δεκ 2021
Like
1.058
Πόντοι
201
Δε με νοιάζει να πάω με άλλες μπροστά της, εκείνη θέλω να πάει με άλλους μπροστά μου
Αυτό δεν είναι σχέση η γάμος,αυτό είναι μπουρδελοκατασταση.Εκεινη που ενδεχομένως για συναισθηματικούς λόγους ενδεχομένως,το έχεις σκεφτεί καθόλου; Εξάλλου πως μπορείς ενώ λες ότι νιώθεις κάτι για εκείνη,που εγώ αμφιβάλλω,γιατί θες να πηγαίνεις με άλλες; Ανατομικά όλες μας στην ίδια θέση τα έχουμε όλα.Και ούτε δέχομαι άλλη αίσθηση κτλ.Παραδεχθειτε ότι αυτό είναι μια καλή δικαιολογία γιατί από την φύση σας είστε άπιστοι. Προς αποφυγή παρεξήγησης,δεν απευθύνομαι σε εσένα προσωπικά ,αλλά στα περισσότερα άτομα που σκέφτονται σαν κι εσένα

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
69.348
Πόντοι
11.956
Αυτό δεν είναι σχέση η γάμος,αυτό είναι μπουρδελοκατασταση.Εκεινη που ενδεχομένως για συναισθηματικούς λόγους ενδεχομένως,το έχεις σκεφτεί καθόλου; Εξάλλου πως μπορείς ενώ λες ότι νιώθεις κάτι για εκείνη,που εγώ αμφιβάλλω,γιατί θες να πηγαίνεις με άλλες; Ανατομικά όλες μας στην ίδια θέση τα έχουμε όλα.Και ούτε δέχομαι άλλη αίσθηση κτλ.Παραδεχθειτε ότι αυτό είναι μια καλή δικαιολογία γιατί από την φύση σας είστε άπιστοι. Προς αποφυγή παρεξήγησης,δεν απευθύνομαι σε εσένα προσωπικά ,αλλά στα περισσότερα άτομα που σκέφτονται σαν κι εσένα
Λες βλακείες ....έχεις εμπειρία και τα λες ....και εάν έχεις να τις ακούσουμε να τις διαβάσουμε...να δούμε τι έγινε ....και όλα για την καύλα γίνονται....γιατί μπερδεύεις την αγάπη με την καύλα ....

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
69.348
Πόντοι
11.956
Και εδώ το νήμα δεν λέει για άντρες που πάνε με άλλες γυναίκες....αλλά άντρες που θέλουν να πάει η γυναίκα τους με άλλον άντρα ....που είναι η απιστία του άντρα ?

Μαρία Βασιλακη

Πορνοστάρ
Εγγρ.
17 Δεκ 2021
Like
1.058
Πόντοι
201
Λες βλακείες ....έχεις εμπειρία και τα λες ....και εάν έχεις να τις ακούσουμε να τις διαβάσουμε...να δούμε τι έγινε ....και όλα για την καύλα γίνονται....γιατί μπερδεύεις την αγάπη με την καύλα ....
Φυσικά και έχω.Αν υπάρχει καύλα τυπε έχεις μόνο για το άτομο που επέλεξες,έτσι ξέρω εγώ .Ο καθένας εκφράζει την άποψη του και να εκφράζεσαι πιο ήπια,που θα μου πεις εσύ ότι γράφω βλακείες.Βλακειες λες εσύ που έχεις μπερδεψει την βουρτσα με την μπουτσα.

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
69.348
Πόντοι
11.956
Φυσικά και έχω.Αν υπάρχει καύλα τυπε έχεις μόνο για το άτομο που επέλεξες,έτσι ξέρω εγώ .Ο καθένας εκφράζει την άποψη του και να εκφράζεσαι πιο ήπια,που θα μου πεις εσύ ότι γράφω βλακείες.Βλακειες λες εσύ που έχεις μπερδεψει την βουρτσα με την μπουτσα.
Λες βλακείες...πες παραδείγματα ....να καταλάβουμε....και τι είσαι εσύ κορίτσι αγόρι?

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
69.348
Πόντοι
11.956
Εάν ξέρεις από καύλα ...να ξέρεις ότι η καύλα δύσκολα έχει όρια ....πες παραδείγματα εμπειρία να δούμε πως το βλέπεις το πράγμα ....και τι είσαι .... γυναίκα....αντρας?....κλωνος?

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
69.348
Πόντοι
11.956
Και συνεχίζω ....εάν έχεις εμπειρίες....γράψε ...να καταλάβουμε....δεν μπορείς να γράφεις σε νήμα χωρίς να το έχεις δοκιμάσει.... περιμένουμε την ιστορία σου ....αλλιώς δεν λες σοβαρά πράγματα απλά έχεις μια άποψη για το θέμα ....μέχρι εκεί

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom