Ναι αλλά, την κοιτάει χωρίς να βαράει μια μαλακιά. Οπότε, χάλια μαύραΤέλειο να βλέπεις τη γυναίκα σου έτσι μπροστά σου!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Cuckold photo, memes, gif
- Μέλος που άνοιξε το νήμα MARIOS32
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 706K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)
Βρε κοπελιά γιατί είσαι απόλυτη; Ο καθένας βλέπει διαφορετικά τα πράγματα στο σεξ ακόμα κ στις σχέσεις. Δηλαδή θεωρείς απίθανο να γουστάρεις τρέλα δύο άντρες; Να σε γοητεύουν και οι δύο ο καθένας για τον δικό του λόγο; Επίσης θεωρείς απίθανο να κάνεις σεξ με έναν άντρα και να νιώσεις διαφορετικά απ' ότι με τον άντρα σου; Αν στην ζωή σου έχεις κάνει αρκετές σεξουαλικές σχέσεις, θα έχεις διαπιστώσει ότι υπάρχουν καλύτεροι κ χειρότεροι στο σεξ. Όπως και να έχει υπάρχουν άνθρωποι που γουστάρουν τρέλα να βλέπουν τον άνθρωπο τους να απογειώνεται κάνοντας σεξ και πολλές φορές θέλουν αυτή την στιγμή να την απολαύσουν ως θεατές χωρίς να υπάρχει 100% ( όπως λες) άλλη σκέψη στο μυαλό του άντρα ( ας το κάνω για να μπορώ μετά να πηδάω άλλες χωρίς πρόβλημα). Γενικά ι κάθε άνθρωπος επιθυμεί διαφορετικά πράγματα, άλλος θέλει δυνατό σεξ, άλλος υποτακτικό άλλος .... Το χειρότερο είναι σε μια σχέση να μην συζητάει το ζευγάρι τις επιθυμίες του ή να προσπαθεί με τσαμπουκα να επιβάλει ο ένας εκ των δύο τα θέλω του στον αλλονΦυσικά και έχω.Αν υπάρχει καύλα τυπε έχεις μόνο για το άτομο που επέλεξες,έτσι ξέρω εγώ .Ο καθένας εκφράζει την άποψη του και να εκφράζεσαι πιο ήπια,που θα μου πεις εσύ ότι γράφω βλακείες.Βλακειες λες εσύ που έχεις μπερδεψει την βουρτσα με την μπουτσα.
Απόλυτα σωστός!Βρε κοπελιά γιατί είσαι απόλυτη; Ο καθένας βλέπει διαφορετικά τα πράγματα στο σεξ ακόμα κ στις σχέσεις. Δηλαδή θεωρείς απίθανο να γουστάρεις τρέλα δύο άντρες; Να σε γοητεύουν και οι δύο ο καθένας για τον δικό του λόγο; Επίσης θεωρείς απίθανο να κάνεις σεξ με έναν άντρα και να νιώσεις διαφορετικά απ' ότι με τον άντρα σου; Αν στην ζωή σου έχεις κάνει αρκετές σεξουαλικές σχέσεις, θα έχεις διαπιστώσει ότι υπάρχουν καλύτεροι κ χειρότεροι στο σεξ. Όπως και να έχει υπάρχουν άνθρωποι που γουστάρουν τρέλα να βλέπουν τον άνθρωπο τους να απογειώνεται κάνοντας σεξ και πολλές φορές θέλουν αυτή την στιγμή να την απολαύσουν ως θεατές χωρίς να υπάρχει 100% ( όπως λες) άλλη σκέψη στο μυαλό του άντρα ( ας το κάνω για να μπορώ μετά να πηδάω άλλες χωρίς πρόβλημα). Γενικά ι κάθε άνθρωπος επιθυμεί διαφορετικά πράγματα, άλλος θέλει δυνατό σεξ, άλλος υποτακτικό άλλος .... Το χειρότερο είναι σε μια σχέση να μην συζητάει το ζευγάρι τις επιθυμίες του ή να προσπαθεί με τσαμπουκα να επιβάλει ο ένας εκ των δύο τα θέλω του στον αλλον
paixnidi_30
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2017
- Like
- 4.774
- Πόντοι
- 456
ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ ΒΙΙΝΤΕΟ!
paixnidi_30
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2017
- Like
- 4.774
- Πόντοι
- 456
αν ξέρει να γαμιέται η γυναικα σου
paixnidi_30
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2017
- Like
- 4.774
- Πόντοι
- 456
αν πιασω τη γυναίκα μου να απολαμβάνει να γλύφει τα αρχίδια ενός μαύρου με τέτοιο τρόπο θα της δίνω όλο το μισθό μου κάθε μήνα!
CaptainK
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 13.494
- Πόντοι
- 3.786
Αν την πιάσεις να απολαμβάνει να γλείφει τα αρχίδια ενός Κινέζου με αυτό τον τρόπο, πόσα θα της έδινες από το μισθό σου κάθε μήνα;αν πιασω τη γυναίκα μου να απολαμβάνει να γλύφει τα αρχίδια ενός μαύρου με τέτοιο τρόπο θα της δίνω όλο το μισθό μου κάθε μήνα!
Η απαντηση σου ειναι ασύλληπτα φοβερή δε περιγράφεται ...... χαχαχχαφίλε πάρε διαζύγιο. Θέλω να δω πως θα αντιδράσει π δικηγόρος όταν του πεις ότι χωρίζεις επειδή η γυναίκα σου δε θέλει να γαμιέται με άλλους μπροστά σου.
Beluga
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαρ 2018
- Like
- 1.652
- Πόντοι
- 201
Και μάυρος, κ άσπρος κ κίτρινος θα σου την γαμούσε. Αν δεν στην γαμάει ήδη! ;)Εμένα θα μου τη γαμουσε μαύρος; Τι λέτε;
El Papacito
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 1 Σεπ 2021
- Like
- 8.190
- Πόντοι
- 1.056
αν πιασω τη γυναίκα μου να απολαμβάνει να γλύφει τα αρχίδια ενός μαύρου με τέτοιο τρόπο θα της δίνω όλο το μισθό μου κάθε μήνα;
Ρε μανία με τους μαύρους..Εμένα θα μου τη γαμουσε μαύρος; Τι λέτε;
Εμένα θα με χάλαγε αν την ακούμπαγε μαύρος, όλοι οι άλλοι ας την γαμούσαν ελεύθερα.
paixnidi_30
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2017
- Like
- 4.774
- Πόντοι
- 456
kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 129
- Like
- 8.770
- Πόντοι
- 7.885
Τυπε ακόμα να πειστεί η γυναίκα σου??
Διαγραμμένο μέλος 148280
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2014
- Like
- 1.566
- Πόντοι
- 206
Το να είσαι cuckold και γενικά το swinging πρέπει να το σκέφτεσαι ενδελεχώς όταν είσαι παντρεμένος.Οταν είσαι απλά σε μια σχέση ζηστο στο έπακρο και να πάει να γαμηθει.Οσοι με ξέρουν εδώ μέσα ξέρουν ότι είμαι παντρεμένος και ότι έχω ζήσει με τη σύζυγό μου τη φάση του cuckold και γενικά swinging και σε δημόσιους χώρους και σε διάφορα μαγαζιά του χώρου και μπορούν πολλοί εδώ να το επιβεβαιώσουν.Απλα όταν είσαι παντρεμένος θέλει πολύ συζήτηση πριν ΠΑΡΑ πολύ.
paixnidi_30
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2017
- Like
- 4.774
- Πόντοι
- 456
Έτσι θέλω να πηδανε τη καριόλα τη γυναικα μου στα 4
paixnidi_30
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2017
- Like
- 4.774
- Πόντοι
- 456
πως θα γίνει να αδειαζουν έτσι πάνω στα κωλομερια της;
Τελευταία τροποποίηση:
midas69
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 13.012
- Πόντοι
- 3.656
Κορυφή!!!!!!!! +++++10ας μιλησουμε για cuck ...στοιχεια λοιπον! για γνώστες!
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 207
- Εμφανίσεις
- 37K
- Απαντήσεις
- 25
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 228
- Εμφανίσεις