Νέα

Cuckold photo, memes, gif

• Μέλος που άνοιξε το νήμα MARIOS32
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 706K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)
OP
OP
M

MARIOS32

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
2.088
Πόντοι
3.415
OP
OP
M

MARIOS32

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
2.088
Πόντοι
3.415
Φυσικά και έχω.Αν υπάρχει καύλα τυπε έχεις μόνο για το άτομο που επέλεξες,έτσι ξέρω εγώ .Ο καθένας εκφράζει την άποψη του και να εκφράζεσαι πιο ήπια,που θα μου πεις εσύ ότι γράφω βλακείες.Βλακειες λες εσύ που έχεις μπερδεψει την βουρτσα με την μπουτσα.
Βρε κοπελιά γιατί είσαι απόλυτη; Ο καθένας βλέπει διαφορετικά τα πράγματα στο σεξ ακόμα κ στις σχέσεις. Δηλαδή θεωρείς απίθανο να γουστάρεις τρέλα δύο άντρες; Να σε γοητεύουν και οι δύο ο καθένας για τον δικό του λόγο; Επίσης θεωρείς απίθανο να κάνεις σεξ με έναν άντρα και να νιώσεις διαφορετικά απ' ότι με τον άντρα σου; Αν στην ζωή σου έχεις κάνει αρκετές σεξουαλικές σχέσεις, θα έχεις διαπιστώσει ότι υπάρχουν καλύτεροι κ χειρότεροι στο σεξ. Όπως και να έχει υπάρχουν άνθρωποι που γουστάρουν τρέλα να βλέπουν τον άνθρωπο τους να απογειώνεται κάνοντας σεξ και πολλές φορές θέλουν αυτή την στιγμή να την απολαύσουν ως θεατές χωρίς να υπάρχει 100% ( όπως λες) άλλη σκέψη στο μυαλό του άντρα ( ας το κάνω για να μπορώ μετά να πηδάω άλλες χωρίς πρόβλημα). Γενικά ι κάθε άνθρωπος επιθυμεί διαφορετικά πράγματα, άλλος θέλει δυνατό σεξ, άλλος υποτακτικό άλλος .... Το χειρότερο είναι σε μια σχέση να μην συζητάει το ζευγάρι τις επιθυμίες του ή να προσπαθεί με τσαμπουκα να επιβάλει ο ένας εκ των δύο τα θέλω του στον αλλον

DArie94

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2022
Like
586
Πόντοι
81
Βρε κοπελιά γιατί είσαι απόλυτη; Ο καθένας βλέπει διαφορετικά τα πράγματα στο σεξ ακόμα κ στις σχέσεις. Δηλαδή θεωρείς απίθανο να γουστάρεις τρέλα δύο άντρες; Να σε γοητεύουν και οι δύο ο καθένας για τον δικό του λόγο; Επίσης θεωρείς απίθανο να κάνεις σεξ με έναν άντρα και να νιώσεις διαφορετικά απ' ότι με τον άντρα σου; Αν στην ζωή σου έχεις κάνει αρκετές σεξουαλικές σχέσεις, θα έχεις διαπιστώσει ότι υπάρχουν καλύτεροι κ χειρότεροι στο σεξ. Όπως και να έχει υπάρχουν άνθρωποι που γουστάρουν τρέλα να βλέπουν τον άνθρωπο τους να απογειώνεται κάνοντας σεξ και πολλές φορές θέλουν αυτή την στιγμή να την απολαύσουν ως θεατές χωρίς να υπάρχει 100% ( όπως λες) άλλη σκέψη στο μυαλό του άντρα ( ας το κάνω για να μπορώ μετά να πηδάω άλλες χωρίς πρόβλημα). Γενικά ι κάθε άνθρωπος επιθυμεί διαφορετικά πράγματα, άλλος θέλει δυνατό σεξ, άλλος υποτακτικό άλλος .... Το χειρότερο είναι σε μια σχέση να μην συζητάει το ζευγάρι τις επιθυμίες του ή να προσπαθεί με τσαμπουκα να επιβάλει ο ένας εκ των δύο τα θέλω του στον αλλον
Απόλυτα σωστός!

paixnidi_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2017
Like
4.774
Πόντοι
456
αν ξέρει να γαμιέται η γυναικα σου
14156612.gif

CaptainK

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
13.494
Πόντοι
3.786
αν πιασω τη γυναίκα μου να απολαμβάνει να γλύφει τα αρχίδια ενός μαύρου με τέτοιο τρόπο θα της δίνω όλο το μισθό μου κάθε μήνα!
16423541.gif

29408631.gif

42149881.gif
Αν την πιάσεις να απολαμβάνει να γλείφει τα αρχίδια ενός Κινέζου με αυτό τον τρόπο, πόσα θα της έδινες από το μισθό σου κάθε μήνα;

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
14.949
Πόντοι
3.846
φίλε πάρε διαζύγιο. Θέλω να δω πως θα αντιδράσει π δικηγόρος όταν του πεις ότι χωρίζεις επειδή η γυναίκα σου δε θέλει να γαμιέται με άλλους μπροστά σου.

pit80794

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2022
Κριτικές
1
Like
181
Πόντοι
0
φίλε πάρε διαζύγιο. Θέλω να δω πως θα αντιδράσει π δικηγόρος όταν του πεις ότι χωρίζεις επειδή η γυναίκα σου δε θέλει να γαμιέται με άλλους μπροστά σου.
Η απαντηση σου ειναι ασύλληπτα φοβερή δε περιγράφεται ...... χαχαχχα

El Papacito

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Σεπ 2021
Like
8.190
Πόντοι
1.056
αν πιασω τη γυναίκα μου να απολαμβάνει να γλύφει τα αρχίδια ενός μαύρου με τέτοιο τρόπο θα της δίνω όλο το μισθό μου κάθε μήνα;
Εμένα θα μου τη γαμουσε μαύρος; Τι λέτε;
Ρε μανία με τους μαύρους..
Εμένα θα με χάλαγε αν την ακούμπαγε μαύρος, όλοι οι άλλοι ας την γαμούσαν ελεύθερα.

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
14.949
Πόντοι
3.846
εισαι και μερακλης, μόνο μαυρους. Μήπως να εκοβες τις τσοντες;

Εγγρ.
31 Μαρ 2014
Like
1.566
Πόντοι
206
Το να είσαι cuckold και γενικά το swinging πρέπει να το σκέφτεσαι ενδελεχώς όταν είσαι παντρεμένος.Οταν είσαι απλά σε μια σχέση ζηστο στο έπακρο και να πάει να γαμηθει.Οσοι με ξέρουν εδώ μέσα ξέρουν ότι είμαι παντρεμένος και ότι έχω ζήσει με τη σύζυγό μου τη φάση του cuckold και γενικά swinging και σε δημόσιους χώρους και σε διάφορα μαγαζιά του χώρου και μπορούν πολλοί εδώ να το επιβεβαιώσουν.Απλα όταν είσαι παντρεμένος θέλει πολύ συζήτηση πριν ΠΑΡΑ πολύ.

paixnidi_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2017
Like
4.774
Πόντοι
456
πως θα γίνει να αδειαζουν έτσι πάνω στα κωλομερια της;
30498591.gif

Τελευταία τροποποίηση:

Stories