yakuza old boy
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2019
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8.141
- Πόντοι
- 3.346
Τοτε πως εχει γυναικα ρε τυπε πλακα κανεις;;Είδες κανέναν cuckold να γαμαη?
Τοτε πως εχει γυναικα ρε τυπε πλακα κανεις;;Είδες κανέναν cuckold να γαμαη?
Η γυναίκα μου έχει τούς γαμιαδες τήςΤοτε πως εχει γυναικα ρε τυπε πλακα κανεις;;
Ναι ρε τυπε το καταλαβαμε οτι εισαι κερατας αλλα ετσι ενημερωτηκα να σου πω οτι αν δεν πηδας την γυναικα σου ΔΕΝ ειναι γυναικα σου..απλα περνεις ματι εσυ να πηδιουνται αλλοι, γκεγκε τωρα η μπα;;Η γυναίκα μου έχει τούς γαμιαδες τής
Δυσλεξικός ο κερατάςΞεκίνησε μια προσπάθεια για μια ομάδα(κοινότητα) με cuckold ζευγάρια στο Skype .
Όσα ζευγάρια cuckold επιθυμούν να συμμετέχουν ας στείλουν μήνυμα για περαιτέρω πληροφορίες!
Υ.Γ1
Η λοιποί που δεν έχουν σχέση με το αντικείμενο καλύτερα να μην ενοχλούν.
Αυτό αφορά cuckold ζευγάρια Και μόνο.
Υ.Γ2 θα υπάρχει επιβεβαιώσει ότι είσται ζευγάρι.
Καμία σχέση το ένα με το άλλο....Οχι γιαννης, γιαννακης
Οχι swingers, cuckold
H πλειοψηφία των κερατάδων γαμάει κιόλας, έχουν και παιδιά, αν δε γαμάς γιατί παντρεύτηκες; Η γυναίκα σε παντρεύτηκε σαν sugar daddy ή κάτι; Αν όχι έστω και στα πρώτα χρόνια γαμούσες δεν μπορεί, δηλαδή της έκανες πρόταση γάμου και της λες εγώ δε θα σε γαμάω αλλά θα σε βλέπω να γαμιέσαι με άλλους και της έδωσες το δαχτυλίδι αφού σου είπε ναι;Είδες κανέναν cuckold να γαμαη?
Real life δεν ξέρω τι κάνουν , στις τσόντες πάντως που έχω δει έχει διάφορα σενάρια ... άλλοι μπορεί να γλείψουν μόνο , άλλοι μπορεί να κάθονται σε μια γωνία να μην κάνουν τίποτα , άλλοι κάνουν διάφορα που θα τους πει η γυναίκα τους. Βέβαια εδω μιλάμε για real life και όχι για τσόντες οπότε ποιός ξέρει ποιό σενάριο ισχύειH πλειοψηφία των κερατάδων γαμάει κιόλας, έχουν και παιδιά, αν δε γαμάς γιατί παντρεύτηκες; Η γυναίκα σε παντρεύτηκε σαν sugar daddy ή κάτι; Αν όχι έστω και στα πρώτα χρόνια γαμούσες δεν μπορεί, δηλαδή της έκανες πρόταση γάμου και της λες εγώ δε θα σε γαμάω αλλά θα σε βλέπω να γαμιέσαι με άλλους και της έδωσες το δαχτυλίδι αφού σου είπε ναι;
Δεν τρολάρω, γιατί οι cuckold γαμάνε κιόλας..
Οχι κρατάει χαρακτηρα δεν θέλει να απατήσει την γυναίκα του είναι πιστος!!!!!!χαχαχασυγγνώμη ρε φίλε ο cuckold δε γαμαει τη γυναίκα του, δε γαμάει ούτε τις άλλες;
Αυτό βγάζει ένα νόημα, το να μη τη γαμάς καθόλου δε βγάζει κανένα νόημα. Υπάρχει κάποιος λόγος μετά να παντρευτεί κάποια γυναίκα έναν που δεν τη γαμάει; Μόνο για τα φράγκα ισως..οι περισσοτετοι cuckold φυσικα και πηδανε τη γυναικα τους....απλα απολαμβανουν να τη βλεπουν να γαμιεται και με αλλους...
και στις περισσοτερες περιπτωσεις ειναι straight και οχι gay η bi...απλα τους εξιταρει οτι αγγιζει καποιος αλλος τη γυναικα τους.
Στο Cookold υπάρχουν τρεις κατηγορίες. Ανήκει στον αριθμό 3. Τι θέλετε να τον κατηγορήσετε; Το σημαντικό είναι να νιώθει άνετα.Ναι ρε τυπε το καταλαβαμε οτι εισαι κερατας αλλα ετσι ενημερωτηκα να σου πω οτι αν δεν πηδας την γυναικα σου ΔΕΝ ειναι γυναικα σου..απλα περνεις ματι εσυ να πηδιουνται αλλοι, γκεγκε τωρα η μπα;;
Αυτό δεν έχει πια να κάνει με τον Cockold. Αυτοί είναι swingers.Ξεκίνησε μια προσπάθεια για μια ομάδα(κοινότητα) με cuckold ζευγάρια στο Skype .
Όσα ζευγάρια cuckold επιθυμούν να συμμετέχουν ας στείλουν μήνυμα για περαιτέρω πληροφορίες!
Υ.Γ1
Η λοιποί που δεν έχουν σχέση με το αντικείμενο καλύτερα να μην ενοχλούν.
Αυτό αφορά cuckold ζευγάρια Και μόνο.
Υ.Γ2 θα υπάρχει επιβεβαιώσει ότι είσται ζευγάρι.