You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
CT Tiffany Jewel
- Μέλος που άνοιξε το νήμα panosth1976
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 102
- Εμφανίσεις 8K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Yorgos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 55
- Πόντοι
- 4.095
παιδες το καλαμι δεν το καβαλησε η τιφ,οντως κατι της ετυχε
Αγαπητέ Έκτωρα, μην μπερδευόμαστε...δεν κράζω επειδή της έτυχε κάτι, αλλά επειδή εξαφανίστηκε.
Ότι και να της έτυχε, μα ότι και να της έτυχε, είναι απαράδεκτο, αδιανόητο και τελείως αντιεπαγγελματικό να μην ειδοποιεί για να ακυρώσει τα ραντεβού τα οποία έχει κανονίσει.
Αν δεν μπορεί αυτή, τότε η βοηθός της! Αυτή είναι χαρούμενη όταν της κάνουν no show?
Όταν αδιαφορείς λοιπόν και γράφεις στα αρχίδια σου τους πελάτες σου, αυτούς με των οποίων τα χρήματα κάνεις την ζωούλα σου και το παίζεις και μούρη, αυτό θεωρείται ότι το καβάλησες το καλαμάκι.
Π α λ ι ο κ α ρ ι ό λ α....
stratigosss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 44
- Like
- 20
- Πόντοι
- 1.290
σωστοτατος!!!
stratigosss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 44
- Like
- 20
- Πόντοι
- 1.290
και πες μου μονο οτι αυτο που της ετυχε εκτωρινο ηταν κανα long...παιδες το καλαμι δεν το καβαλησε η τιφ,οντως κατι της ετυχε
και εγραψε στο μουνι της ολους του υπολοιπους...!
συμφονω μαζι σου 100% ως προς το οτι θα επρεπε ναχουν ειδοποιηθει οι πελατες,δεν γνωριζω τον λογο γιατι αυτο δεν εγινε,απλα οτι κατι της ετυχε ειναι αληθειαΑγαπητέ Έκτωρα, μην μπερδευόμαστε...δεν κράζω επειδή της έτυχε κάτι, αλλά επειδή εξαφανίστηκε.
Ότι και να της έτυχε, μα ότι και να της έτυχε, είναι απαράδεκτο, αδιανόητο και τελείως αντιεπαγγελματικό να μην ειδοποιεί για να ακυρώσει τα ραντεβού τα οποία έχει κανονίσει.
Αν δεν μπορεί αυτή, τότε η βοηθός της! Αυτή είναι χαρούμενη όταν της κάνουν no show?
Όταν αδιαφορείς λοιπόν και γράφεις στα αρχίδια σου τους πελάτες σου, αυτούς με των οποίων τα χρήματα κάνεις την ζωούλα σου και το παίζεις και μούρη, αυτό θεωρείται ότι το καβάλησες το καλαμάκι.
Π α λ ι ο κ α ρ ι ό λ α....
Zac Clouseau
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Like
- 8
- Πόντοι
- 6
... ο ι α γ α π ο ύ λ η δ ε ς ...
- Εγγρ.
- 1 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 390
- Πόντοι
- 6.055
Καλά αυτό είναι και αηδιαστικό και ανησυχητικό και αποκαρδιωτικό. Το ίδιο όταν τα είχα χώσε σε άλλη καριόλα που με είχε διώξει από συνάντηση σε εξέλιξη επειδή ήταν λιώμα στα ξύδια. Να την κράζουν όλοι και οι συνάδελφοι της και το γραφείο και οι αγαπούληδες στην υπεράσπιση. Και βλέπεις άλλες να σε σέβονται απόλυτα ακόμα και αν έχεις προσωπική σχέση. Αλλες να προσέχουν την παραμικρή λεπτομέρεια. Να πω για την Moni που μου χει δώσει πίσω 50άρικο επειδή λόγω κακης συνεννόησης με το γραφείο πήγα την ώρα που εφευγε ο προηγούμενος και το θεώρησε υπερβολικό λάθος? Η για έτερη εταίρα που επειδη λόγω γνωριμίας ειχαμε πιασει την παρλα για 2 ώρες δεν διανοήθηκε καν να το θεωρήσει μέρος του meeting?
ασταδιάλα με το καθε παρτσακλό
Καλά και συ ανάφερες για παράδειγμα την κορυφαία όλων σε συμπεριφορά. Μιλάμε για σπάνιο είδος η κοπέλα.Να πω για την Moni που μου χει δώσει πίσω 50άρικο επειδή λόγω κακης συνεννόησης με το γραφείο πήγα την ώρα που εφευγε ο προηγούμενος και το θεώρησε υπερβολικό λάθος?
ελπιζω να μην αναφερεσαι σε μενα βεβαια...απλα επειδη το ποστ σου ειναι κατω απο το δικο μου,για αυτο και σε ρωταω ;)γιατι δεν εχω αφησει εντυπωση αγαπουλη τουλαχιστον εγω πουθενα αν παλι καποιος αναφερεται σε μενα με αυτον τον ορο απλα του ανταπαντω οτι ειναι μαλακας γιατι μονον αυτη η κατηγορια ανθρωπου βγαζει αυθαιρετα συμπερασματα... ο ι α γ α π ο ύ λ η δ ε ς ...
την ιδια ερωτηση απευθυνω και σενα ;)γιατι αν τυχον η κατηγορια περι αγαπουληδων αναφερεται σε μενα...απλα απανταω οτι μονον μαλακες βγαζουν ετσι συμπερασματα αυθαιρετα αν δεν αναφερεσαι σε εμενα που ετσι ελπιζω τοτε αυτοματως παιρνω πισω την απαντηση που εγραψαΚαλά αυτό είναι και αηδιαστικό και ανησυχητικό και αποκαρδιωτικό. Το ίδιο όταν τα είχα χώσε σε άλλη καριόλα που με είχε διώξει από συνάντηση σε εξέλιξη επειδή ήταν λιώμα στα ξύδια. Να την κράζουν όλοι και οι συνάδελφοι της και το γραφείο και οι αγαπούληδες στην υπεράσπιση. Και βλέπεις άλλες να σε σέβονται απόλυτα ακόμα και αν έχεις προσωπική σχέση. Αλλες να προσέχουν την παραμικρή λεπτομέρεια. Να πω για την Moni που μου χει δώσει πίσω 50άρικο επειδή λόγω κακης συνεννόησης με το γραφείο πήγα την ώρα που εφευγε ο προηγούμενος και το θεώρησε υπερβολικό λάθος? Η για έτερη εταίρα που επειδη λόγω γνωριμίας ειχαμε πιασει την παρλα για 2 ώρες δεν διανοήθηκε καν να το θεωρήσει μέρος του meeting?
ακριβως λαλακ φιλε μου...αυτο λεω και εγω,σε μια διαφορα η αληθεια ειναι παντα στην μεσηΚαι εναν φιλο μου τον εστησε εντελως και απροειδοποιητα...
ΑΛΛΑ !!Μην κατηγορουμε μονο την κοπελα , δεν μπορει π.χ να εφταιγε ο/η αντζετης/ισα ?
Λεω εγω τωρα...
παντα ετσι γινεται ρε φιλε...εγω δεν διαφονω με αυτο,επρεπε οι πελατες να εχουν ενημερωθει,δεν ειναι μαλακες να περιμενουν ετσι,στο κατω κατω φραγκα και πολλα δινουμε απλα εγραψα οτι οντως ειχε καποιο προβλημα χωρις αυτο να δινει συγχωροχαρτι,αλλα αμεσως αρχισε η γελοια-μαλακισμενη ειρωνεια,περι αγαπουληδων που ελπιζω να μην αναφερωταν σε μενα ;)αλλιως αφου απαντησω με τον καταλληλο τροπο,θα ζητησω διαγραφη απο το σαιτ,γιατι ηδη απο καιρο δεν με εκφραζει απολυταΗ αληθεια ειναι στη μεση συμφωνω αλλα τον λογαριασμο τον πληρωνει παντα ο πελατης αν με καταλαβες... ;)
lalak
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 52
- Like
- 659
- Πόντοι
- 4.995
Το ''οσα δεν πιανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια '' δεν το εχεις ακουσει ποτε ρε εκτορα ?
Ο καθενας εχει την αποψη του και χαρακτηριζει την εικονα αυτουνου που τη δημιουργει ρε συ . Δεν τα χουμε ξαναπει αυτα ?
Τα περι αγαπουληδων ειμαι σιγουρος οτι δεν απευθυνοντουσαν σε εσενα..
Ο καθενας εχει την αποψη του και χαρακτηριζει την εικονα αυτουνου που τη δημιουργει ρε συ . Δεν τα χουμε ξαναπει αυτα ?
συμφονω απολυτα μαζι σου φιλε λαλακ,ελπιζω να μην αναφερωνταν σε μενα..θα δειξει βεβαια,παντως επρεπε να σε ειχα ακουσει πιο πριν....ξερεις για ποιο θεμα μιλαω βεβαια.... ;)Το ''οσα δεν πιανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια '' δεν το εχεις ακουσει ποτε ρε εκτορα ?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 84
- Εμφανίσεις
- 18K