Νέα

CT Tiffany Jewel

• Μέλος που άνοιξε το νήμα panosth1976
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 102
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

johni0

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
0
Καλησπερα,
Μπορει καποιος να μου στειλει το τηλεφωνο η site της TIFFANY γιατι δεν υπαρχει στις κριτικες.
Ευχαριστω :)

Επισκέπτης
sorry παιδες αλλα μπροστα σε αυτη οδοντοκρεμες κολυνος ειναι και οι δυο   :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Που σαι ρε καυλα  tiffany ? Δε θα ρθεις να σε ξωκαλιασουμε ?  :tooth: :tooth:

2dke45z.jpg

Επισκέπτης
Ρε ΒΑΒΥ γιατι βριζεις τις οδοντοκρεμες, ξερεις τι χρησιμες ειναι; π.χ. Αν σε ποναει το ας πουμε το στομα σου, βαζεις οδοντοκρεμα στο πανω  ;) χειλι σου και περναει ο πονος  >:( >:( >:(

Ναι ρε με προλαβες αλλα εκανα παραθεση και στην εφερα  :2funny: :2funny:

Λαλα καλα εσυ εισαι ''ταγμενος '' αλανι  :2funny: :2funny:

Υ.Γ. Ελα να παιρνουμε φωτια μιας και μας τα χωνει ο ΠΑΟΚ....

Ρε rebetis η οδοντοκρεμα δε  μπαινει  σε εγκαυματα 1ου βαθμου ? :2funny: :2funny:

Ειμαι ταγμενος σε αυτο το μουνι ! Με ξεμυαλισε το βρωμοπουτανο , μου εκλεψε την καρδια ειναι αληθεια  :2funny: :2funny:

Την Φανουλα ξεχνατην lalak τρωει με χρυσα κουταλια αυτη την στιγμη και μαλλων θα αργηση πολυ να ξαναεμφανιστη στη Ελλαδιτσα σαν κοριτσι της δουλιας !!!
Σαν κυρια μπορει !! ;)

Αχ μη μου λες τετοια ρε  ΒΑΒΥ και μου το λεγαν καποιοι

Οι φιλοι μου μου το χαν πει , ξεχνα ρε lalak  τη Φανη...    :tooth: :tooth:

Αφιερωμενο...

Φανή - lalak Καζούλης

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
sorry παιδες αλλα μπροστα σε αυτη οδοντοκρεμες κολυνος ειναι και οι δυο   
Που σαι ρε καυλα  tiffany ? Δε θα ρθεις να σε ξωκαλιασουμε ?  :tooth: :tooth:

2dke45z.jpg
Την Φανουλα ξεχνατην lalak τρωει με χρυσα κουταλια αυτη την στιγμη και μαλλων θα αργηση πολυ να ξαναεμφανιστη στη Ελλαδιτσα σαν κοριτσι της δουλιας !!! Σαν κυρια μπορει !! ;)
Καλησπέρα,γνωρίζει κανείς τι γίνεται με Tiffany Jewell έχει εξαφανιστεί. :helpplea:
Κάθομαι και διαβάζω εδώ και 2.5 σελίδες άλλη μια διαμάχη για πουτανάκια που (κατα τη γνώμη μου) δεν πιάνουν μια μπρος στην "Tiffany" κι απορώ μάλιστα που κάθεστε κι ασχολείστε με CT (βρε τι Agata και τι Jenny κλπ) την στιγμή που έχετε δοκιμάσει τα γαμήσια του αιώνα με την "Tiffany".

@ lalakukakis, όποτε θες για χρήμα που δεν θα σ αρέσει ν' ακούσεις! Πηγαινοέρχεται η κοπέλα,
@ BABY, κάνεις ρε φίλε πως δεν ξέρεις... για "Tiffany"! Σιγά μην έχει πάρει γραμμή ο "χορηγός",
@ pinkmartini20, αν ανήκεις σ αυτούς που διαθέτουν μαρούλι, ισχύει η ίδια απάντηση με αυτή του lalakukakis.

Ποτέ η "Tiffany", δεν παράτησε την δουλειά - δεν έφυγε άδικα από το χωριό της, έτσι για ένα καπρίτσιο. Απλά έχει δημιουργήσει (και πολύ καλά έκανε) τον δικό της εκλεκτό κύκλο - και πλέον δύσκολο το CT, αλλά πάντα διαθέσιμη για εκλεκτά private. Θεωρώ πως είναι από τις ελάχιστες, τις μετρημένες στα δάκτυλα του ενός χεριού συνοδούς πολυτελείας που είναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ γυναικάρες, που άνετα συγκρίνονται με κουνελάκια του Playboy και πληρώνονται πολύ ακριβά και τους αξίζει!!! Για ΤΕΤΟΙΕΣ γυναίκες δημιουργήθηκε ο όρος "πολυτελείας"... κι όλες οι υπόλοιπες εκατοντάδες οι χιλιάδες κοπέλες του χώρου, είναι απλά οι κοπελίτσες της διπλανής πόρτας που με λίγα φτιασίδια και μακιγιάζ πουλάν τον εαυτό τους τάχα για μοντέλες και φύκια για μεταξωτές κορδέλες. Αν διαθέτεις κινητική ενέργεια να την συγκινήσει... δική σου και τα κάνει και όλα για όσο θες!

Ndivo

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιαν 2009
Κριτικές
20
Like
305
Πόντοι
3.210
Την Φανουλα ξεχνατην lalak τρωει με χρυσα κουταλια αυτη την στιγμη και μαλλων θα αργηση πολυ να ξαναεμφανιστη στη Ελλαδιτσα σαν κοριτσι της δουλιας !!! Σαν κυρια μπορει !! ;)Καλησπέρα,γνωρίζει κανείς τι γίνεται με Tiffany Jewell έχει εξαφανιστεί. :helpplea:Κάθομαι και διαβάζω εδώ και 2.5 σελίδες άλλη μια διαμάχη για πουτανάκια που (κατα τη γνώμη μου) δεν πιάνουν μια μπρος στην "Tiffany" κι απορώ μάλιστα που κάθεστε κι ασχολείστε με CT (βρε τι Agata και τι Jenny κλπ) την στιγμή που έχετε δοκιμάσει τα γαμήσια του αιώνα με την "Tiffany".

@ lalakukakis, όποτε θες για χρήμα που δεν θα σ αρέσει ν' ακούσεις! Πηγαινοέρχεται η κοπέλα,
@ BABY, κάνεις ρε φίλε πως δεν ξέρεις... για "Tiffany"! Σιγά μην έχει πάρει γραμμή ο "χορηγός",
@ pinkmartini20, αν ανήκεις σ αυτούς που διαθέτουν μαρούλι, ισχύει η ίδια απάντηση με αυτή του lalakukakis.

Ποτέ η "Tiffany", δεν παράτησε την δουλειά - δεν έφυγε άδικα από το χωριό της, έτσι για ένα καπρίτσιο. Απλά έχει δημιουργήσει (και πολύ καλά έκανε) τον δικό της εκλεκτό κύκλο - και πλέον δύσκολο το CT, αλλά πάντα διαθέσιμη για εκλεκτά private. Θεωρώ πως είναι από τις ελάχιστες, τις μετρημένες στα δάκτυλα του ενός χεριού συνοδούς πολυτελείας που είναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ γυναικάρες, που άνετα συγκρίνονται με κουνελάκια του Playboy και πληρώνονται πολύ ακριβά και τους αξίζει!!! Για ΤΕΤΟΙΕΣ γυναίκες δημιουργήθηκε ο όρος "πολυτελείας"... κι όλες οι υπόλοιπες εκατοντάδες οι χιλιάδες κοπέλες του χώρου, είναι απλά οι κοπελίτσες της διπλανής πόρτας που με λίγα φτιασίδια και μακιγιάζ πουλάν τον εαυτό τους τάχα για μοντέλες και φύκια για μεταξωτές κορδέλες. Αν διαθέτεις κινητική ενέργεια να την συγκινήσει... δική σου και τα κάνει και όλα για όσο θες!

Και πως επικοινωνούμε φίλε path  :huh: :huh: :huh:

barkoulis71

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
16
Like
0
Πόντοι
11
Την Φανουλα ξεχνατην lalak τρωει με χρυσα κουταλια αυτη την στιγμη και μαλλων θα αργηση πολυ να ξαναεμφανιστη στη Ελλαδιτσα σαν κοριτσι της δουλιας !!! Σαν κυρια μπορει !! ;)Καλησπέρα,γνωρίζει κανείς τι γίνεται με Tiffany Jewell έχει εξαφανιστεί. :helpplea:Κάθομαι και διαβάζω εδώ και 2.5 σελίδες άλλη μια διαμάχη για πουτανάκια που (κατα τη γνώμη μου) δεν πιάνουν μια μπρος στην "Tiffany" κι απορώ μάλιστα που κάθεστε κι ασχολείστε με CT (βρε τι Agata και τι Jenny κλπ) την στιγμή που έχετε δοκιμάσει τα γαμήσια του αιώνα με την "Tiffany".

Έτσι είναι όπως τα λες... απόλυτο  :rockon: και στην άποψη και (φυσικά) και στην "Tiffany" - άριστη σε όλα της, ίσως η μόνη που ΠΑΝΤΑ αξίζει κάθε λεπτό και κάθε ευρω που "ξοδεύεις" μαζί της!

pinkmartini20

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Φίλε pathfinder δεν διαθέτω μαρούλι.Όντως η tiffany jewell έχει εξαφανιστεί,αν κάποιος
γνωρίζει τι παίζεται ας γράψει.Εγώ πιστεύω ότι η δεν θα ξαναέρθει η θα απευθύνεται πλέον
σε prive  κύκλο. :idiot: :think:

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Πάει το καβάλησε και αυτή....

tokabalise.jpg

Καλά να πάθουμε, αφού τις έχουμε κάνει θεές...και μετά βρίζουμε τις Ελλειινίδες.

Τα έλεγα εγώ, οι ανατολικές εάν τις "γλύψεις" χειρότερες είναι.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.049
Πόντοι
42.697

tokabalise.jpg

Καλά να πάθουμε, αφού τις έχουμε κάνει θεές...και μετά βρίζουμε τις Ελλειινίδες.

+10000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000

:2on1:

alohaaaaaa

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
16
A καλα εισαι...

Λεει οτι ειναι σε τουρ και ειναι εξαφανισμενη...το γαμημενο το κινητο της απο χθες εκτος λειτουργιας

Η παλιο καμπια την ειδε και αυτη.

Τουλαχιστον μωρη ξεκωλιαρα γραψε οτι κατι σου τυχε.Πως γειωνεις ετσι τους πελατες????

Οταν τους εχεις αναγκη για να βαλεις σιλικονες ειναι καλα?Εμεις φταιμε παλιο βουρλο σου δωσαμε αξια

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166

tokabalise.jpg

xaxaxa

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
A καλα εισαι...
Λεει οτι ειναι σε τουρ και ειναι εξαφανισμενη...το γαμημενο το κινητο της απο χθες εκτος λειτουργιας
Η παλιο καμπια την ειδε και αυτη.

έχω βάλει review...φαντάζομαι θα ανεβεί κάποια στιγμή
(αν ανέβει σε όσα Sites το έβαλα...)

kazaul

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
1
[size=30pt]Η tiffany ειναι η καλυτερη[/size]
[size=40pt]κουκλα[/size]

alohaaaaaa

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
16
Δεν ειπε κανεις το αντιθετο απλα ειναι επαγγελματιας του κωλου

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
το tour ηταν μεχρι χτες το βραδυ τι ακριβως εχει γινει δεν εχω καταλαβει ................

Εγώ πάντως είχα confirmed booking σήμερα και έφαγα πόρτα.

Πόρτα χωρίς καμία ειδοποίηση, απλά εξαφανιζόλ.

Από όσο ακούω, δεν είμαι ο μόνος.

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Και οι χθεσινοι τον πουλο .

alohaaaaaa

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
16
Eγω χθες απο το πρωι προσπαθουσα να επικοινωνησω μαζι της αλλα το τηλεφωνο της ηταν νεκρο.Μαλακια μου που την περιμενα γιατι θα μπορουσα να χα κλεισει καποια αλλη
:tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Αλλη μια που καβαλησε το καλαμι.  :headbang: