Νέα

CT προτείνει να συναντηθούμε έξω στον ελεύθερο χρόνο της. Μάρκετινγκ;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kir-Kirios
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dimline

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Κριτικές
4
Like
4
Πόντοι
6
Αυτό είναι φυσικό να συμβεί ...απλά είναι θέμα χειρισμού!

Με το τελευταίο citytouraki που βρέθηκα , ανταλλάξαμε κινητά ώστε να μπορέσουμε να βρεθούμε εκτός << εργασίας >> :knockinb: :pipa1:

Μάλιστα μου είπε πως γουστάρει μπουζούκια και σουβλάκια χαχαχαχα :2funny:

dimline

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Κριτικές
4
Like
4
Πόντοι
6
Να σημειώσω πως οχι μόνο δεν είμαι παντρεμένος αλλά ούτε καν σε σχέση αυτή την περίοδο , οπότε στα παπάρια μας ότι και να γίνει...  :tits: :fuck2:

wings

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
60
Like
43
Πόντοι
316
πάντα προσοχή στην αρχή,η αρχή είναι το ημισυ του παντός και μην φοβάσαι για εκβιασμούς ή φωτογραφίες κλπ.δεν παίζει τέτοιο σενάριο εκτός και είσαι Ο ΓΝΩΣΤΟΣ.αλλά εαν της αρέσεις και σου αρέσει σκέψου ότι θά εχεις μια ελευθερη σχέση λίγων ημερών χωρίς βάσανα που μπορεί να επαναλαμβάνεται με μια ωραία γκόμενα.Το χρήμα θα το διαχειριστεις εσύ, αλλά να ξέρεις οτι χωρις αυτο δεν παίζει τίποτα για αυτό να είσαι φειδωλός στην αρχή
Γουστάρω που το πάθημα σού 'γινε Μάθημα!  :2funny: Ωραίος!  ;)

styleman32

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2007
Κριτικές
1
Like
39
Πόντοι
1
Εβγαινα με μια ισπανορωσίδα οποτε ερχοταν Αθήνα...φαγητό, καφεδάκι, ποτάκι κ.λ.π. Ηθελε να τις φυλάω τα πραγματα μεχρι να ξανάρθει και να την πάρω απο αεροδρόμιο και τέτοια...Τα έκανα κανα δυο φορές αλλά μετά κατάλαβα ότι έψαχνε για κορόιδα και την τελευταία φορά αφησα τα πραγματα της στην ρεσεψιον (δεν πηγα ποτε να τα παρω...) Το επιασε το υπονοούμενο και εξαφανιστηκε...
Η δικια μου αποψη ειναι μπορει να παιξει αλλά παντα υπάρχει καποια μορφης ανταλλαγμα..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom