You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Club για να "ψωνίσεις"
- Μέλος που άνοιξε το νήμα PROFONDO
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 105
- Εμφανίσεις 29K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Αν ενωείς κωλόμπαρα όπου να μπορείς να πάρεις την γκόμενα και να πας να την μαμήσεις έναντι κάποιου ανταλάγμοτος, λύπαμε που θα σε απογοητεύσω αλλά τέτοια μέρη δεν υπάρχουν. Μπορεί βέβαια να υπάρχουν εξεραίσεις όπου κάποιος σε κάποιο κωλόμπαρο να μάμησε κάποια κάποτε, αλλά αυτό είναι εξαίρεση.
Αν ενωείς πιάτσες με πουτάνες, τέτοιες υπάρχουν γύρω από την Ομόνοια μερικές αλλά αν θες την γνώμη μου, είναι αρκετά επικύνδηνα τα πράγματα εκεί καθώς οι κοπέλες δεν ελέγχονται και είναι πιθανό να κυκλοφορούν πολλές αρώστιες, οπότε τέτοια μέρη χρειάζονται και την δέουσα προσοχή !!!
Αν ενωείς πιάτσες με πουτάνες, τέτοιες υπάρχουν γύρω από την Ομόνοια μερικές αλλά αν θες την γνώμη μου, είναι αρκετά επικύνδηνα τα πράγματα εκεί καθώς οι κοπέλες δεν ελέγχονται και είναι πιθανό να κυκλοφορούν πολλές αρώστιες, οπότε τέτοια μέρη χρειάζονται και την δέουσα προσοχή !!!
Επισκέπτης
σαε που ολα αυτα ειναι παρανομα και δυστυχως δεν μπορει και να ξερει καποιος να γραψει για αυτα στο forum
Επισκέπτης
Για γκόμενες σε όποιο club κι αν πας, αν είσαι μάγκας θα βγάλεις γκόμενα! Για επαγγελματίες... σε κωλόμπαρα που υπάρχουν στην Κυψέλη, στου Γκύζη, στην περιοχή της Φυλής, κτλ.
nikolakis1969
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαρ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
ακουσα για ενα βαρ με ονομα ενσταση που πανε μεγαλες κοπελες και περιμενουν μικρα αγορακια δεν ξερω λεπτομεριες
Στην Πατησίων είναι φίλε μου, όπως ανεβαίνεις στο δεξί σου χέρι, νούμερο δεν θυμάμε αλλά είναι ψηλά, κοντά στη πλατεία Κολιάτσου. Μέσα θυμίζει λίγο ντίσκο δεκαετίας του '80, εγώ όταν μπήκα πρώτη φορά θυμίθηκα τις σκηνές από τις τανίες Ρόδα τσάντα και κοπάνα. Επί του θέματος τώρα, όντως μέσα υπάρχουν αρκετές παρέες από 45++++άρες, καθώς επίσης και ένα σωρό 40άρηδες καμάκια επίσης της δεκαετίας του 80. Οι γκόμενες μέσα εμένα προσωπικά δεν μου άρεσαν όχι επειδή ήταν 45++αρες αλλά γιατί στην πλειοψηφία τους ταυτίζονται με το κλασικό μοντέλο Ελλινίδας 45++άρας με παιδιά σκυλιά κτλ, δηλαδή κλασική νοικοκυρά με πατσοκοιλιές, κώλο μεγάλων διαστάσεων κτλ....
Πάντως το μαγαζί αξίζει για ένα ποτάκι αν σου αρέσουν τα υπόγεια.....Αλλά για να βγάλεις γκόμενα, δεν βλέπω και πολλές πιθανότητες!
Πάντως το μαγαζί αξίζει για ένα ποτάκι αν σου αρέσουν τα υπόγεια.....Αλλά για να βγάλεις γκόμενα, δεν βλέπω και πολλές πιθανότητες!
χθες ειδα στο καναλι 10 μια διαφημιση για το σημερινο μαλλον φυλλο της traffic(δεν την προλαβα ολοκληρη τη διαφημιση) και ειχε ενα θεμα με τιτλο: "Φοιτητριες με AIDS εκδιδονται σε μπαρ της Αθηνας"
μηπως εχει διαβασει κανεις την εφημεριδα για να μας πει τυχον λεπτομερειες?
cm615et
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2006
- Κριτικές
- 12
- Like
- 195
- Πόντοι
- 5.765
Στην Πατησίων είναι φίλε μου, όπως ανεβαίνεις στο δεξί σου χέρι, νούμερο δεν θυμάμε αλλά είναι ψηλά, κοντά στη πλατεία Κολιάτσου.
Πατησιων εινα 3
1 απεναντι απο τον ΟΤΕ στον 1ο οροφο
1 στην παλτεια αμερικης στην μυθημνης υπογειο το SOS
1 μετα την κολιατσου προς πατησια δεξια υπογειο το ενσταση
Και στο συνταγμα το rodolfo
kostas_mes
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 60
- Πόντοι
- 1
Πατησιων εινα 3
1 απεναντι απο τον ΟΤΕ στον 1ο οροφο
που ακριβώς;;
Επισκέπτης
περσεα εχει μπαρ το μαγαζι ναι!!!και εχει πορτα!αλλα δε πλιρονεισ στιν πορτα!!!!κιριοσ εχι μεγαλισ ιλικιασ ανθροπουσ σε αυτο το μαγαζι!ειναι σκιλαδικο με πιστα!ελπιζο να βοιθισα καυλιαρι!!!!περιμενουμε εντιποσεις!δε χανεισ και τιποτα παντος!!!
Επισκέπτης
τιποτα φιλε!να σαι καλα!!!οι λιγοστες μου γνοσισ παντα στιν διαθεσι σασ αδερφια μου!!!
χθες ειδα στο καναλι 10 μια διαφημιση για το σημερινο μαλλον φυλλο της traffic(δεν την προλαβα ολοκληρη τη διαφημιση) και ειχε ενα θεμα με τιτλο: "Φοιτητριες με AIDS εκδιδονται σε μπαρ της Αθηνας"
Μεγάλης αξιοπιστία είδηση. Θα πρέπει να ανέφερε και ονόματα καθώς και το όνομα αυτού που έγραψε του δημιοογράφου που έκανε το ρεπορτάζ ʼσε για να πουλήσουν μπορούμε ακόμη να δούμε τις ειδήσεις
- Φοιτήτριες που γίνανε καλόγριες γιατί ήταν λεσβίες και παντρευτήκανε κρυφά στην Ολλανδία
- Σκύλος ερωτεύτηκε γενετικά μεταλλαγμένη γάτα σε εργαστήριο του Los Alamos...Τους πάντρεψε Κοάλα
- Θερίζει το AIDS
- Ο καρκίνος
- Οι καρδιοπάθειες
Αλήθεια και που ξέρουν ότι φοιτήτριες εκδίδονται σε μπάρ και έχουν AIDS; Τις γαμήσανε και ξέρουν; Και ως επί το πλέιστον οι περισσότερες Ρωσίδες αναφέρουν ότι είναι φοιτήτριες (για να μην ξεχνιόμαστε).
Στο Ένστασις 5-6 φορές που έχω πάει η μουσική ήταν ντίσκο δεκαετίας του 80'. Δεν έχω ακούσει ποτέ σκυλάδικα εκεί. Όσο για την πόρτα μπαίνεις άνετα. Πάντως μην περιμένεις να δεις τίποτα πιπίνια να ψάχνονται ή MILF καρακαυλιάρες. Περισσότερο για το χαβάλε θα σου πρώτεινα να πας. Καλή διασκέδαση!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 181
- Εμφανίσεις
- 12K
- Απαντήσεις
- 77
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 41
- Εμφανίσεις