pouranger
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 9
- Πόντοι
- 1.290
χαίρομε που σου άρεσε φίλε pouranger
Πάρα πολύ
Είναι εκπληκτικό .
χαίρομε που σου άρεσε φίλε pouranger
Συμπέρασμα?Για γνώστες της φορτωτικής με ή άνευ μεταφορικών και μόνο. Για άλλα γούστα τραβάτε απλώς αλλού. Αυτά.
Λέω ο μαλάκας δεν πας πάλι να δεις?
Και ξαναπάω, κοιτάζω, ξανακοιτάζω, λέω δε μπορεί, ξαναλέω δε μπορεί, λέω είμαι μαλάκας, ξαναλέω είμαι μαλάκας, φεύγω και δεν ξαναπάω, δεν το πιστεύω το χάλι που είδα με τις κακάσχημες πατσαβούρες, και ναι ακόμα ξαναλέω ότι δεν το ξαναπιστεύω το χάλι που ξαναείδα με τις ατελείωτες πατσαβούρες.
Λέω ο μαλάκας δεν πας πάλι να δεις?
Και ξαναπάω, κοιτάζω, ξανακοιτάζω, λέω δε μπορεί, ξαναλέω δε μπορεί, λέω είμαι μαλάκας, ξαναλέω είμαι μαλάκας, φεύγω και δεν ξαναπάω, δεν το πιστεύω το χάλι που είδα με τις κακάσχημες πατσαβούρες, και ναι ακόμα ξαναλέω ότι δεν το ξαναπιστεύω το χάλι που ξαναείδα με τις ατελείωτες πατσαβούρες.
Το βέβαιο είναι πως με το ροστεράκι τους κάνουν ένα σπέσιαλ συνεργείο καθαρισμού δημοσίων κτηρίων.
Ρίξε το και μας έσκασες !
Ρίξε το και μας έσκασες !
Παρασκευή 2 π.μ.θέλω να παμε για επιτόπια έρευνα θείο !
μισό μισό να κλείσω το μάτι....
λοιπόν σας παραθέτω κάτωθι μετα λόγου γνώσεως και ορκίζομαι ότι το ρόστερ που επακολουθεί είναι πέρα για πέρα πραγματικο.Λοιπόν ξεκινάμε..
1)αστάνα σφουγγάροβα(πρώην θυρωρός στο δημαρχείο του ντόνετσκ)
2)πλακούντα βιλεντότσοβα(πρώην υπεύθυνος καθαρισμού 2ου ορόφου της πολυκατοικίας επί της οδού αγίας λαύρας 57 στα άνω πατήσια και νύν χυσοχαρτομαζώχτρα στο πατάρι της απόλυτης ευεξίας,της απόλυτης κάθαρσης...το πατάρι της λ.συγγρού 316
3)σαβούρα χυσομούνοβα(πρώην πορτιέρισα σε μασατζίδικο,νύν καθαρίστρια στο καποδιστριακό διαμέρισμα της περιφέρειας του κάτω λαγκαδίου)
4)μαντόνα σκούποβα(η προσωποποίηση της ηλεκτρικής σκούπας ζήμενς)
5)δεν πρόλαβα να την δώ γιατί την πήρε κάποιος συναγωνιστής πριβέ στην τουαλέτα καθότι πάνω είχε συνεργείο καθαρισμού για απεντόμωση-μυοκτονία και χυσοκτονία!
αυτό ηταν το πρόσφατο ρόστερ στο ευήλιο,ευαγές,ενάρετο και προσοδοφόρο αγαπημένο ίδρυμα του μάνοςμπητς! απορώ γιατί δεν έκατσε να πιεί το ποτό του!αναμένουμε εξηγήσεις.
2)πλακούντα βιλεντότσοβα(πρώην υπεύθυνος καθαρισμού 2ου ορόφου της πολυκατοικίας επί της οδού αγίας λαύρας 57 στα άνω πατήσια και νύν χυσοχαρτομαζώχτρα στο πατάρι της απόλυτης ευεξίας,της απόλυτης κάθαρσης...το πατάρι της λ.συγγρού 316