Νέα

City tour shemale Patricia Star

• Μέλος που άνοιξε το νήμα τζινι
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

τζινι

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2008
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
0
γεια σας!  patricia star η "κοπελα"  που συναντισα  χτες απογεθμα  στο γνωστο  "λουξ" (καμμια  σχεση)  για τουσ μιυμενους  διαμερισμα  πισω απο  μεγαλο ξενοδοχειο  της αθηνας!  οι φωτογραφιες  καλες ειναι και με  εψισαν. ειδικα  το εργαλειο  της φαινεται μουρλια  και ηθελα να το  δομικασω  οποσδηποτε!  :dancing:
αυτο που  πργματικα  μου εκανε εντηπωση  απο την  αρχη στο τηλεφωνο  που μιλησα  ηταν τα πολυ  καλα αγγλικα της. καμια  σχεση  με τις αλλες . οποτε  και η συνενοηση  ηταν οπως  καταλαβενεται  πολυ πιο  ευκολη απο τις  αλλες βραζιλιανες
στο ζουμι:  προσωπο  οχι τοσο οσο στις φοτογραφιες  και δειχνει  πιο μεγαλη απο κοντα και πιο  ασχημη.  σωμα  καλο και παπ**** αρκετα  μεγαλο  αλλα η  στιση  της  δεν  ηταν  ολοκληρωμενη.  οχι πολι  στυτο  και σκληρο  διλαδη.
μπουκιτσι  με προφιλακτικο  και  εγω  και  αυτη  (αν και  πηγε να  μου τον  παρει ετσι στην αρχη  αλλα δεν ειμαστε  για περιπετειες   μετα το  σοκ  ποθ  ειχα  περασει ) 
ενεργιτικος  ρολος καλος  απο μερουσ της αλλα  ειπαμε οχι  με πολυ σκληρο  εργαλιο.
απο  διαθεση  ητνα ευχαριστη  παντως  και  παντα χαμογελαστη .  αρκετα  καυλιαρα  και  θερμη. ετοιμη  για γλωσοφιλα.
(για να τελειωσει  ηθελε  +100ευρω  και αυτη)
αν θα  ξαναεπαιρνα?  μαλλον οχι!

τζινι

Συνημμένα

• Shemale-PATRICIASTAR-7060236.jpg
    Shemale-PATRICIASTAR-7060236.jpg
    37,7 KB · Εμφανίσεις: 99

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.102
Πόντοι
17.085
3 εκατομμύρια φορές το έχουμε πει. Όποιος δεν ενδιαφέρεται για το "είδος" απλά δεν γράφει τίποτα. Αστειάκια/ειρωνίες/off topic σβήστηκαν.

kojak

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
1
Από τα γραφέντα συμπεραίνω ότι δεν την κατατάσσεις στις ξεπέτες και ότι η στύση είναι μέχρι εκεί που φαίνεται στην φωτογραφία. Η τιμή είναι 250 ?

pontikia

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2008
Κριτικές
2
Like
55
Πόντοι
6
Ευχαριστούμε για την ενημέρωση Τζίνι. Για πιο μεγάλα προσόντα υπαρχει αυτές τις μέρες στην Αθήνα και η Anaconda...
Βλέπω ότι τελευταία έρχονται αρκετές ξένες τρανς που σημαίνει ότι υπάρχει πολύ ζήτηση.
Αν και δεν εχω δοκιμάσει κάποια ακόμα, και θεωρώ τις τιμές τους υπερβολικές, είναι πολύ καλό που έρχονται μπας και πάρουν χαμπάρι οι δικές μας τι σημαίνει ανταγωνισμός...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom