You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
City tour για πρωτάρη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tromeros
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 23
- Εμφανίσεις 4K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.088
- Πόντοι
- 17.085
tromeros, νομίζω ότι είναι η καλύτερη λύση.
kokopoco εγώ μπουρδελιάρης είμαι 3-4 φορές το μήνα μακάρι να περισσευαν να παω σε city tour..
antisthenis άκου μια ερώτηση από το παιδί δίπλα μου είναι:
Υπάρχει περίπτωση να φάω πόρτα;18χρωνων είμαι, πως να της πω ότι είναι η πρώτη μου φορά;
antisthenis άκου μια ερώτηση από το παιδί δίπλα μου είναι:
Υπάρχει περίπτωση να φάω πόρτα;18χρωνων είμαι, πως να της πω ότι είναι η πρώτη μου φορά;
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.088
- Πόντοι
- 17.085
Πόρτα δεν θα φας, αποκλείεται. Μπορείς να πεις ότι είναι η πρώτη σου φορά και στο πρακτορείο κατά τη διαδικασία του κλεισίματος του ραντεβού και στην κοπέλα. Όσο για τη διαδικασία κλεισίματος υπάρχουν σχετικά threads... ρίξε μια ματιά.
troueno
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 899
- Πόντοι
- 96
καλυτερα πες οτι ειναι πρωτη σου φορα που κλεινεις ct και το αλλο αστο φλου. Τωρα αν ειναι η πρωτη σου φορα και κλεισεις κανα 3ωρο θα τα δεις ολα και δεν θα ξεκολας και θα αρχισεις τις καταθεσεις. Γιατι δεν ξεκινας με κανα ντοπιο cg?
JohnMullins2005
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Νοε 2005
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
1η φορά επειδή είσαι newbie...καλύτερα ένα studiaκι....γίνε πιο advanced user κ μετά πάρε city tour.
1 city tour = 250 /h
με 250 γαμάς 5 σε studio , πολύ περισσότερες σε μπουρδέλο.
Στην αρχή της καριέρας σου σαν γαμιάς, σημασία δεν έχει η ΠΟΙΟΤΗΤΑ
αλλά η ΠΟΣΟΤΗΤΑ
1 city tour = 250 /h
με 250 γαμάς 5 σε studio , πολύ περισσότερες σε μπουρδέλο.
Στην αρχή της καριέρας σου σαν γαμιάς, σημασία δεν έχει η ΠΟΙΟΤΗΤΑ
αλλά η ΠΟΣΟΤΗΤΑ
Εγω θα ελεγα να παει σε ενα δοκιμασμενο και εμπειρο ct για 4ωρο αφου εχει πολλα $$$$$.Να μπει παρθενος και να βγει εξπερ και ερωτευμενος!!
Προτεινω αν ξαναερθουν
Christine(θα τον στιψει)
Leda(μολις του παρει πιπα θα ξεχασει και το ονομα του)
Vanes(αν του αρεσουν τα τρυφερα πραγματα)
Προτεινω αν ξαναερθουν
Christine(θα τον στιψει)
Leda(μολις του παρει πιπα θα ξεχασει και το ονομα του)
Vanes(αν του αρεσουν τα τρυφερα πραγματα)
Abebablom
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Απρ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 60
- Πόντοι
- 1
Hello... Να κάνω μια ερώτηση κι εγώ γιατί ζαλίστηκα να ψάχνω σελίδες, αλλα δεν βρήκα να αναφέρεται κάτι σχετικό...
Δεν έχω εμπειρία από ct και θέλω να ξεκινήσω. Το ερώτημα είναι αν τα ct γενικά σου επιτρέπουν δεύτερη φορα - εννοείται μέσα στην ώρα που έχεις συμφωνήσει - η αυτό χρεώνεται extra? Επίσης αν κλείσεις μια ώρα αυτό τηρείται με ακρίβεια από τι κορέλλα η μπορεί να αρχίσει τις παπαριές των cg "έλα μωρό μου χύσε" στα 20 λεπτά?
Thanks!
Δεν έχω εμπειρία από ct και θέλω να ξεκινήσω. Το ερώτημα είναι αν τα ct γενικά σου επιτρέπουν δεύτερη φορα - εννοείται μέσα στην ώρα που έχεις συμφωνήσει - η αυτό χρεώνεται extra? Επίσης αν κλείσεις μια ώρα αυτό τηρείται με ακρίβεια από τι κορέλλα η μπορεί να αρχίσει τις παπαριές των cg "έλα μωρό μου χύσε" στα 20 λεπτά?
Thanks!
sniatsikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Αυγ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Μηπως μπορειτε να μου δωσετε πληροφορια για call girls στην Αθηνα?
pipinolatris12
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2006
- Κριτικές
- 17
- Like
- 12
- Πόντοι
- 1.997
Μηπως μπορειτε να μου δωσετε πληροφορια για call girls στην Αθηνα?
Υπαρχει ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΘΕΜΑ για αυτο που ζητας.
sniatsikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Αυγ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Μηπως καποιος μπορει να μου δωσει τηλ απο cg οπου να ειναι επιπεδου city tour αλλα based Αθηνα?
Tulip
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2005
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Αναζητάς μήπως κάτι σε τέτοιο επίπεδο??
Φιδίσιο κορμί,τα κάνει όλα και συμφέρει.....
Επισκέπτης
φιλε αν θες εχω ενα μπουρδελακι του 20αρικου που η πουτανα ειναι φιλη μου και πολυ καλη κοπελα.. αν θες να δοκιμασεις εκει στειλε μου pm να σου πω που θα πας και τι ωρα.... η κοπελα ειναι φιλικη πολυ γλυκια και υπομονετικη... ασε που αφηνει πολλα χαδια και κανει και αυτη πολλα χαδια με αποτελεσμα σπαει ευκολα τον παγο.... και επειδη την πρωτη φορα δεν θα το ευχαριστιθεις πολυ, ειναι μαλακια να δωσεις πολλα λεφτα δωσε καλυτερα καμια δεκαρια 20αρικα να φυγει η κριαδα και μετα χαλας και πολλα λεφτα.. καλητερα να κολησεις με 20αρικα (γιατι αυτο θα γινει) παρα να κολησεις με 50αρικα ή 100αρικα(cg) ή 300αρια(ct)... αν θες στειλε pm.......
φιλε αν θες την γνωμη μου μην δωσεις λεφτα για σιτι τουρ διοτι αν διαβασεις και αυτα που γραφουν διαφοροι λατρεις του ειδους ...δεν αξιζει 350 ευρω πηγενε σε κανενα καλο στουντιο λελασ καραγιαννη στην φιλη μας την πρωινη.. η σε κανενα αλλο στουντιο δες βαθμολογιες και γαμα 2 φορες με 100 και θα περασεις μια χαρα παρε και κανενα γραφειο απο εφρημεριδα που δουλευει πρωι βραδυ και θα γαμισεις 2 φορες με 160 και ωραιο μουνι αν δεν γουσταρεις σουταρε την και μην δωσεις λεφτα ουτε για οδηγο αφου πρωτα πεισ στην τηλεφωνητρια τι θελεις ομως...
Αναζητάς μήπως κάτι σε τέτοιο επίπεδο??
Ο μπαρμπα Γιώργος μεταμφιεσμένος σε τυρολέζα για το καρναβάλι...έχουμε κι απόκριες...
giovanisilva
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
φιλε αν θες εχω ενα μπουρδελακι του 20αρικου που η πουτανα ειναι φιλη μου και πολυ καλη κοπελα.. αν θες να δοκιμασεις εκει στειλε μου pm να σου πω που θα πας και τι ωρα.... η κοπελα ειναι φιλικη πολυ γλυκια και υπομονετικη... ασε που αφηνει πολλα χαδια και κανει και αυτη πολλα χαδια με αποτελεσμα σπαει ευκολα τον παγο.... και επειδη την πρωτη φορα δεν θα το ευχαριστιθεις πολυ, ειναι μαλακια να δωσεις πολλα λεφτα δωσε καλυτερα καμια δεκαρια 20αρικα να φυγει η κριαδα και μετα χαλας και πολλα λεφτα.. καλητερα να κολησεις με 20αρικα (γιατι αυτο θα γινει) παρα να κολησεις με 50αρικα ή 100αρικα(cg) ή 300αρια(ct)... αν θες στειλε pm.......
Βρε αδερφέ, τι εννοείς όταν λές "είναι φίλη μου" ????
Αααααα θέλω και εγώ τέτοιες φίλες.... Να σαι καλά...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 130
- Εμφανίσεις
- 12K
- Απαντήσεις
- 185
- Εμφανίσεις
- 13K
- Απαντήσεις
- 424
- Εμφανίσεις