master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 40
- Πόντοι
- 366
Μονο μουνι νωντα,ειμαι αθεραπευτος πολεμιστης του και οπαδος του.Είδες για να μην θες να γαμάς από κώλο;
Υπάρχει κίνδυνος εγκυμοσύνης από κώλο;
Μονο μουνι νωντα,ειμαι αθεραπευτος πολεμιστης του και οπαδος του.Είδες για να μην θες να γαμάς από κώλο;
Μόνο με πουτάνες τα έξτρα poustalekos,με κανονικές γκόμενες προσέχω μη κολλήσω τίποταΧαχαχαχα! Δεν περιμενα να το ακουσω αυτο απο σενα! Και νομιζα οτι εισαι σουπερ εξτραδακιας ανωμαλιαρης καλτ γαμικουλας! Επεσα απο τα συνεφα τωρα
Δεν πας καλα,τοτε ειναι που εχουν τις πιο τρελες καυλες οι γυναικες.
Τι διαολο, ολες οι ατρόμητες σε μενα εχουν πεσει?Δε μου λέτε,την παλεύετε εδώ μέσα?Μήπως μιλάω κινέζικα?Λέω εγώ πουθενά ότι δεν έχουν κάβλες οι γυναίκες κατά την περίοδο?Απλά πολλές γυναίκες κατά τη διάρκεια της περιόδου πονάνε ή σιχαίνονται ή φοβούνται ότι θα νιώσουν άσχημα εαν βγει αίμα κατά τη διάρκεια του σεξ κτλ.
Λέω κάτι τόσο παράξενο ή κάτι που δεν είναι κατανοητό?
Μπορεί,όπως προείπα η περίοδος είναι ένα διαφορετικό κομμάτι σε κάθε γυναίκα!
φυσικα και υπαρχει, γι'αυτο να προσεχεις. να λες στον δικο σου να βαζει παντα προφυλακτικο.Υπάρχει κίνδυνος εγκυμοσύνης από κώλο;
Παντρεμένος φιλαράκι?
Ο κολλητος μου ισχυριζεται πως αν χυσεις μεσα σε γκομενα οταν εχει δυσκολες μερες δεν μενει εγκυος με τιποτα.Θα ζητησω αποψη του γιατρου μου αυριο...μεχρι τοτε..ακουω γνωμες.. ;)
Μονο μουνι νωντα,ειμαι αθεραπευτος πολεμιστης του και οπαδος του.
ποσο συγοθροσ εισαι για αυτο που λεσ φιλε ? σε πλιροφορο οτι η γυναικα μου εμηνε εγκιος εν καιρο παριοδου ( και ο γιναικολος τησ απορισε ) οποτε να δεν ειμαστε συγουρι για κατι καλο ειναι να μην λεμε οτι να ειναι .χωρις παρεξιγιση φιλε δεν εχω κατι μαζη σουΟχι δεν υπαρχει φοβος γκαστρωματος.Η μονη περιπτωση ειναι να εχει ωορηξια τις μερες της περιοδου,κατι που ομως ειναι πρακτικα αδυνατο....και συ τοση λυσσα να γαμησεις με περιοδο εχεις????Με αδεια απο τη φυλακη εισαι????