Νέα

Χυσιμο στην κοπελα σου οταν εχει περιοδο...Κινδυνος εγκυμοσυνης?

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
17 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
16
Χαχαχαχα! Δεν περιμενα να το ακουσω αυτο απο σενα! Και νομιζα οτι εισαι σουπερ εξτραδακιας ανωμαλιαρης καλτ γαμικουλας! Επεσα απο τα συνεφα τωρα  :2funny:
Μόνο με πουτάνες τα έξτρα poustalekos,με κανονικές γκόμενες προσέχω μη κολλήσω τίποτα  :grin:

Spartan_Gr

Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2013
Like
219
Πόντοι
16
Δεν πας καλα,τοτε ειναι που εχουν τις πιο τρελες καυλες οι γυναικες.

Δε μου λέτε,την παλεύετε εδώ μέσα?Μήπως μιλάω κινέζικα?Λέω εγώ πουθενά ότι δεν έχουν κάβλες οι γυναίκες κατά την περίοδο?Απλά πολλές γυναίκες κατά τη διάρκεια της περιόδου πονάνε ή σιχαίνονται ή φοβούνται ότι θα νιώσουν άσχημα εαν βγει αίμα κατά τη διάρκεια του σεξ κτλ.
Λέω κάτι τόσο παράξενο ή κάτι που δεν είναι κατανοητό?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
Δε μου λέτε,την παλεύετε εδώ μέσα?Μήπως μιλάω κινέζικα?Λέω εγώ πουθενά ότι δεν έχουν κάβλες οι γυναίκες κατά την περίοδο?Απλά πολλές γυναίκες κατά τη διάρκεια της περιόδου πονάνε ή σιχαίνονται ή φοβούνται ότι θα νιώσουν άσχημα εαν βγει αίμα κατά τη διάρκεια του σεξ κτλ.
Λέω κάτι τόσο παράξενο ή κάτι που δεν είναι κατανοητό?
Τι διαολο, ολες οι ατρόμητες σε μενα εχουν πεσει?

Spartan_Gr

Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2013
Like
219
Πόντοι
16
Μπορεί,όπως προείπα η περίοδος είναι ένα διαφορετικό κομμάτι σε κάθε γυναίκα!

maldi

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Κριτικές
9
Like
90
Πόντοι
6
η γυναικα ξεκινα να <<εχει περιοδο >> μονο μετα το γαμο  :rockon:

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.711
Πόντοι
2.606
Μπορεί,όπως προείπα η περίοδος είναι ένα διαφορετικό κομμάτι σε κάθε γυναίκα!

Ειλικρινα μου προξενει εντυπωση πως ενα τετοιο θεμα σε εχει αγγιξει τοσο βαθια και ενδιαφερεσαι να μαθεις τετοιες λεπτομεριες.

Εγγρ.
4 Σεπ 2013
Like
1
Πόντοι
16
Υπάρχει κίνδυνος εγκυμοσύνης από κώλο;
φυσικα και υπαρχει, γι'αυτο να προσεχεις. να λες στον δικο σου να βαζει παντα προφυλακτικο.
(οταν μπεις με το καινουργιο νικ τα υπολοιπα).

Εγγρ.
17 Μαΐ 2013
Κριτικές
3
Like
16
Πόντοι
16
Ο κολλητος μου ισχυριζεται πως αν χυσεις μεσα σε γκομενα οταν εχει δυσκολες μερες δεν μενει εγκυος με τιποτα.Θα ζητησω αποψη του γιατρου μου αυριο...μεχρι τοτε..ακουω γνωμες.. ;)

τυπε εκτός από το θέμα που θίγεις, υπάρχει και ο παράγοντας μικροοργανισμοί, που είναι σε έξαρση εκείνες τις μέρες  :S

GEORGE G

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2013
Κριτικές
48
Like
1.803
Πόντοι
2.646
Μπελά θα βρεις φίλε, αλλά όχι από εγγυημοσύνη :grin:

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.818
Πόντοι
4.655
Φιλε, αμα ο κυκλος της περιοδου της ειναι κατω απο 24 μερες, τοτε οι γονιμες μερες της συμπιπτουν με τις τελευταιες της περιοδου της. Βεβαια, το σπερμα σου ειναι ενεργο για 1-3 μερες μεσα της οποτε καταλαβαινεις....

Γενικα, η περιοδος δεν βοηθα το σπερμα να επιβιωσει για πολυ οποτε μειωνονται δραστικα οι πιθανοτητες εγκυμοσυνης.

Οποτε, γενικα, οχι δεν εχει μεινει εγκυος, απο την αλλη εχουν υπαρξει περιπτωσεις τετοιες αλλα αρκετα σπανιες.

Τωρα, για αρρωστιες, μην ακους τις μαλακιες που λενε εδω μεσα, αμα η κοπελα ειναι οκ, το αιμα αυτο δεν ειναι ακαθαρτο.

Π

Traveller 2

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
153
Πόντοι
16
Περίπτωση εγκυμοσύνης δεν υπάρχει!  ;)

moutsos21

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
28
Πόντοι
16
Μονο μουνι νωντα,ειμαι αθεραπευτος πολεμιστης του και οπαδος του. :dancing:

αθεραπευτος μαλακας εισαι,και οπου ειναι θα σου βγαλει και διαγνωση το σαϊτ να την εχεις να την δειχνεις.μαλακας με πατεντα  :S

baklavatzioglou

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Like
97
Πόντοι
6
Οχι δεν  υπαρχει φοβος γκαστρωματος.Η μονη περιπτωση ειναι να εχει ωορηξια τις μερες της περιοδου,κατι που ομως ειναι πρακτικα αδυνατο....και συ τοση λυσσα να γαμησεις με περιοδο εχεις????Με αδεια απο τη φυλακη εισαι????
ποσο συγοθροσ εισαι για αυτο που λεσ φιλε ? σε πλιροφορο οτι η γυναικα μου εμηνε εγκιος εν καιρο παριοδου ( και ο γιναικολος τησ απορισε ) οποτε να δεν ειμαστε συγουρι για κατι καλο ειναι να μην λεμε οτι να ειναι .χωρις παρεξιγιση φιλε δεν εχω κατι μαζη σου

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
το θρεντ αυτο μυριζει αιμα-σπερμα κ ιδρωτας.... :grin:

baklavatzioglou

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Like
97
Πόντοι
6
χα χα χα εχεις δικιο φιλε και δυστιχος η ευτιχος καμια φορα πανο στις καβλες μασ γαμαμε και με περιοδο αν και το κακο ειναι οτι η δικια μου οταν εχει περιοδο εχει περισοτρες καβλες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom