Νέα

Χυσιμο στην κοπελα σου οταν εχει περιοδο...Κινδυνος εγκυμοσυνης?

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

freess

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Κριτικές
2
Like
26
Πόντοι
1
Οχι δεν  υπαρχει φοβος γκαστρωματος.Η μονη περιπτωση ειναι να εχει ωορηξια τις μερες της περιοδου,κατι που ομως ειναι πρακτικα αδυνατο....και συ τοση λυσσα να γαμησεις με περιοδο εχεις????Με αδεια απο τη φυλακη εισαι????
Με βρίσκεις αντίθετο διότι και στα 4 παιδιά μου η σύλληψη έγινε την 3 μερα περιόδου. Τότε είχε ωορρηξία η γυναίκα μου  

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
Απάντησε ήδη ο φίλος πιο πίσω. Το ωάριο μπορεί να γονιμοποιηθεί και μετά από κάποιες μέρες
Το σπερματοζωαριο εχει ζωη το πολυ δυο τρεις μερες.
Αρα αν εκανες σεξ 3 μερες μετα το περας της περιοδου (αρα την 8η ημερα του κυκλου), τοτε εμεινε εγκυος την ενδέκατη μερα. Δυσκολο. Αλλά οχι απιθανο. Συνηθως η πλεον γονιμη μερα ειναι στο κεντρο του κυκλου. Στις 26 ημερες, η 13η. Στις 28, η 14η. Και το ωαριο δεν ζει πανω απο 12 ωρες.

ΧΧΧ-Man

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
47
Like
4.541
Πόντοι
5.595
Με βρίσκεις αντίθετο διότι και στα 4 παιδιά μου η σύλληψη έγινε την 3 μερα περιόδου. Τότε είχε ωορρηξία η γυναίκα μου  
Σπανια περιπτωση αυτη ομως..... 
Αμα ηταν ετσι... θα ειχα δεκαδες παιδια....!!! :2funny: :2funny: :2funny:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.097
Πόντοι
20.605
Απάντησε ήδη ο φίλος πιο πίσω. Το ωάριο μπορεί να γονιμοποιηθεί και μετά από κάποιες μέρες

:think: ούτε αυτό το κατάλαβα  :think:

τέλοσπάντων ,θα τα πούμε αργότερα για την revised γυναικολογία Made by bourdela.com  :rockon:

freess

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Κριτικές
2
Like
26
Πόντοι
1
Aυτες τισ μαλακιες φοβαμαι κι εγω!καταλαβες??Και εχω τον πυρφορο να μου λεει οτι δεν ξερω την τυφλα μου απο sex  :jerking: :jerking: :jerking:

Σίγουρα μια ερώτηση σε γιατρό θα σου λύσει κάθε απορία και φόβο αλλά να ξέρεις ότι στην περίπτωση μου προσπαθούσα για 2 χρόνια να κάνω παιδιά μέχρι που μου είπανε για τεχνική αλλά τελικά έχω αποκτήσει 4

OP
OP
Δ
Εγγρ.
18 Οκτ 2012
Κριτικές
3
Like
219
Πόντοι
26
Σίγουρα μια ερώτηση σε γιατρό θα σου λύσει κάθε απορία και φόβο αλλά να ξέρεις ότι στην περίπτωση μου προσπαθούσα για 2 χρόνια να κάνω παιδιά μέχρι που μου είπανε για τεχνική αλλά τελικά έχω αποκτήσει 4
Nαι φιλε μου εχεις απολυτο δικιο για τον γιατρο.Εχω κανονισει ραντεβου αυριο κιολας.

Υ.Γ. ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΟΥΝΕ! :)

public35

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
για εγκυμοσύνη εκτός του διαστήματος 9-17 του κύκλου καλύτερα ρωτάς τον κουμπάρο...αυτός θα ξέρει καλύτερα :knockinb:

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
Ο κολλητος μου ισχυριζεται πως αν χυσεις μεσα σε γκομενα οταν εχει δυσκολες μερες δεν μενει εγκυος με τιποτα.Θα ζητησω αποψη του γιατρου μου αυριο...μεχρι τοτε..ακουω γνωμες.. ;)

Θεωρητικα οχι δε μπορει να μεινει εγκυος. Στην πραξη ομως απο οτι λενε μπορει να μεινουν μεσα μερικα φλοκια και να την αφησουν εγκυο ειδικα αν ειναι στις τελευταιες μερες τις περιοδου!
Για αυτο οταν ειναι να γαμησουμε με περιοδο προτιμαμε τις πρωτες μερες που εχει κ πολυ αιματακι για να γουσταρουμε να ουμε! Και παλι βεβαια θελει προσοχη με τα φλοκια ε???

Μετα τιμης,
ΠΟΥΣΤΑΛΕΚΟΣ  :s&m_2:

OP
OP
Δ
Εγγρ.
18 Οκτ 2012
Κριτικές
3
Like
219
Πόντοι
26
Θεωρητικα οχι δε μπορει να μεινει εγκυος. Στην πραξη ομως απο οτι λενε μπορει να μεινουν μεσα μερικα φλοκια και να την αφησουν εγκυο ειδικα αν ειναι στις τελευταιες μερες τις περιοδου!
Για αυτο οταν ειναι να γαμησουμε με περιοδο προτιμαμε τις πρωτες μερες που εχει κ πολυ αιματακι για να γουσταρουμε να ουμε! Και παλι βεβαια θελει προσοχη με τα φλοκια ε???

Μετα τιμης,
ΠΟΥΣΤΑΛΕΚΟΣ  :s&m_2:
:rockon: :rockon: :rockon:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Υπάρχει περίπτωση να μείνει έγκυος,ναι!Η κάθε γυναίκα έχει διαφορετικό κύκλο,μη βασίζεσαι σε γνώμες τύπων που νομίζουν ότι ξέρουν αλλά στην πραγματικότητα είναι ανίδεοι και είναι πηγή παραπληροφόρησης!
Και στο κάτω κάτω της γραφής ρε φιλαράκι,την κοπέλα σου τη ρώτησες εαν θέλει να πηδιέσται όσο έχει περίοδο?
Δεν πας καλα,τοτε ειναι που εχουν τις πιο τρελες καυλες οι γυναικες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom