ΧΧΧ-Man
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 47
- Like
- 4.541
- Πόντοι
- 5.595
Με σαλιο κ υπομονη..... ;)Ποναει και δεν συμβαινει συχνα.. :S Κριμα γιατι εχει ΚΩΛΑΡΑ ΣΑΝ ΜΑΥΡΗΣ
Με σαλιο κ υπομονη..... ;)Ποναει και δεν συμβαινει συχνα.. :S Κριμα γιατι εχει ΚΩΛΑΡΑ ΣΑΝ ΜΑΥΡΗΣ
Με βρίσκεις αντίθετο διότι και στα 4 παιδιά μου η σύλληψη έγινε την 3 μερα περιόδου. Τότε είχε ωορρηξία η γυναίκα μουΟχι δεν υπαρχει φοβος γκαστρωματος.Η μονη περιπτωση ειναι να εχει ωορηξια τις μερες της περιοδου,κατι που ομως ειναι πρακτικα αδυνατο....και συ τοση λυσσα να γαμησεις με περιοδο εχεις????Με αδεια απο τη φυλακη εισαι????
Με σαλιο κ υπομονη..... ;)
Με βρίσκεις αντίθετο διότι και στα 4 παιδιά μου η σύλληψη έγινε την 3 μερα περιόδου. Τότε είχε ωορρηξία η γυναίκα μου
Aυτες τισ μαλακιες φοβαμαι κι εγω!καταλαβες??Και εχω τον πυρφορο να μου λεει οτι δεν ξερω την τυφλα μου απο sex
γουάτ ?
ποτς γένεν αυτό ?
Απάντησε ήδη ο φίλος πιο πίσω. Το ωάριο μπορεί να γονιμοποιηθεί και μετά από κάποιες μέρες
γουάτ ?
ποτς γένεν αυτό ?
Το σπερματοζωαριο εχει ζωη το πολυ δυο τρεις μερες.Απάντησε ήδη ο φίλος πιο πίσω. Το ωάριο μπορεί να γονιμοποιηθεί και μετά από κάποιες μέρες
Σπανια περιπτωση αυτη ομως.....Με βρίσκεις αντίθετο διότι και στα 4 παιδιά μου η σύλληψη έγινε την 3 μερα περιόδου. Τότε είχε ωορρηξία η γυναίκα μου
Με βρίσκεις αντίθετο διότι και στα 4 παιδιά μου η σύλληψη έγινε την 3 μερα περιόδου. Τότε είχε ωορρηξία η γυναίκα μου
Απάντησε ήδη ο φίλος πιο πίσω. Το ωάριο μπορεί να γονιμοποιηθεί και μετά από κάποιες μέρες
Aυτες τισ μαλακιες φοβαμαι κι εγω!καταλαβες??Και εχω τον πυρφορο να μου λεει οτι δεν ξερω την τυφλα μου απο sex
Nαι φιλε μου εχεις απολυτο δικιο για τον γιατρο.Εχω κανονισει ραντεβου αυριο κιολας.Σίγουρα μια ερώτηση σε γιατρό θα σου λύσει κάθε απορία και φόβο αλλά να ξέρεις ότι στην περίπτωση μου προσπαθούσα για 2 χρόνια να κάνω παιδιά μέχρι που μου είπανε για τεχνική αλλά τελικά έχω αποκτήσει 4
Nαι φιλε μου εχεις απολυτο δικιο για τον γιατρο.Εχω κανονισει ραντεβου αυριο κιολας.
Υ.Γ. ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΟΥΝΕ!
Γουστάρεις να τη γαμάς με τα αίματα? :S
Ο κολλητος μου ισχυριζεται πως αν χυσεις μεσα σε γκομενα οταν εχει δυσκολες μερες δεν μενει εγκυος με τιποτα.Θα ζητησω αποψη του γιατρου μου αυριο...μεχρι τοτε..ακουω γνωμες.. ;)
Θεωρητικα οχι δε μπορει να μεινει εγκυος. Στην πραξη ομως απο οτι λενε μπορει να μεινουν μεσα μερικα φλοκια και να την αφησουν εγκυο ειδικα αν ειναι στις τελευταιες μερες τις περιοδου!
Για αυτο οταν ειναι να γαμησουμε με περιοδο προτιμαμε τις πρωτες μερες που εχει κ πολυ αιματακι για να γουσταρουμε να ουμε! Και παλι βεβαια θελει προσοχη με τα φλοκια ε???
Μετα τιμης,
ΠΟΥΣΤΑΛΕΚΟΣ
Δεν πας καλα,τοτε ειναι που εχουν τις πιο τρελες καυλες οι γυναικες.Υπάρχει περίπτωση να μείνει έγκυος,ναι!Η κάθε γυναίκα έχει διαφορετικό κύκλο,μη βασίζεσαι σε γνώμες τύπων που νομίζουν ότι ξέρουν αλλά στην πραγματικότητα είναι ανίδεοι και είναι πηγή παραπληροφόρησης!
Και στο κάτω κάτω της γραφής ρε φιλαράκι,την κοπέλα σου τη ρώτησες εαν θέλει να πηδιέσται όσο έχει περίοδο?
Είδες για να μην θες να γαμάς από κώλο;Δεν πας καλα,τοτε ειναι που εχουν τις πιο τρελες καυλες οι γυναικες.
Δεν πας καλα,τοτε ειναι που εχουν τις πιο τρελες καυλες οι γυναικες.