Διαγραμμένο μέλος 134098
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 3
- Like
- 219
- Πόντοι
- 26
να μας πει ο τυπος αν εκτος το ακαποτο γαμησι της κανει και γλειφομουνι αχαχα
να μας πει ο τυπος αν εκτος το ακαποτο γαμησι της κανει και γλειφομουνι αχαχα
Σε ευχαριστω πολυ!1. Ειναι πιθανο να μεινει εγκυος εφόσον πρεπει να συνυπολογίσεις οτι το σπέρμα διατηρείται πεντε μέρες ζωντανο και μετά την επαφή μέσα στον κόλπο.
2. Το αίμα περιόδου ειναι αίμα + ιστους απο ωάρια που δεν γονιμοποίθηκαν συνεπώς δεν κολλάς τίποτα απο αυτό εκτός αν υπάρχουν νοσήματα αφροδίσια οπότε κολλάς έτσι κι αλλιώς απο την επαφή οποιαδήποτε μέρα και περισσότερο τις μέρες περιόδου
3.Το σεξ δεν βλάπτει ούτε το πουλί σας ούτε την μήτρα κατα την διάρκεια της περιόδου και δεν είναι κάτι που απαγορεύεται απο τους γιατρούς. Ειναι αλλο θέμα αν κάποιος σιχαίνεται, αν λερώνει, η αν η κοπελα πονάει η δεν εχει διάθεση οποτε δεν γίνεται απο επιλογη.
1. Ειναι πιθανο να μεινει εγκυος εφόσον πρεπει να συνυπολογίσεις οτι το σπέρμα διατηρείται πεντε μέρες ζωντανο και μετά την επαφή μέσα στον κόλπο.
2. Το αίμα περιόδου ειναι αίμα + ιστους απο ωάρια που δεν γονιμοποίθηκαν συνεπώς δεν κολλάς τίποτα απο αυτό εκτός αν υπάρχουν νοσήματα αφροδίσια οπότε κολλάς έτσι κι αλλιώς απο την επαφή οποιαδήποτε μέρα και περισσότερο τις μέρες περιόδου
3.Το σεξ δεν βλάπτει ούτε το πουλί σας ούτε την μήτρα κατα την διάρκεια της περιόδου και δεν είναι κάτι που απαγορεύεται απο τους γιατρούς. Ειναι αλλο θέμα αν κάποιος σιχαίνεται, αν λερώνει, η αν η κοπελα πονάει η δεν εχει διάθεση οποτε δεν γίνεται απο επιλογη.
Ψηλε καλο θα ειναι να μην πηδας ακαποτα απο κωλο,ουτε που φανταζεσαι ποσα βακτηριδια κρυβονται εκει μεσα και τι μολυνση μπορει να σου προκυψει....Μπορείς να την πηδάς χωρίς καπότα απ τον κώλο για μέγιστη απόλαυση και 0% κίνδυνο εγκυμοσύνης
Μαλακες κολλητους εχεις τυπε.Ο κολλητος μου ισχυριζεται πως αν χυσεις μεσα σε γκομενα οταν εχει δυσκολες μερες δεν μενει εγκυος με τιποτα.Θα ζητησω αποψη του γιατρου μου αυριο...μεχρι τοτε..ακουω γνωμες.. ;)
mikros!!!μοκρος-τελος?Γινε πιο σαφης πορνε μου.
Μαλακες κολλητους εχεις τυπε.
Μαλακες κολλητους εχεις τυπε.
Ακομη και τοτε μπορει να μεινει εγγυος μια γυναικα.Μονο το σπιραλ ειναι το καλυτερο σε αυτες τις περιπτωσεις.Ε δεν καταλαβες τι γινεται?Θελέι να χυνει μεσα της ο αλλος και για να ειναι ησυχος το κανει οταν εχει περιοδο.
Ο κολλητος μου ισχυριζεται πως αν χυσεις μεσα σε γκομενα οταν εχει δυσκολες μερες δεν μενει εγκυος με τιποτα.Θα ζητησω αποψη του γιατρου μου αυριο...μεχρι τοτε..ακουω γνωμες.. ;)
Υπάρχει περίπτωση να μείνει έγκυος,ναι!Η κάθε γυναίκα έχει διαφορετικό κύκλο,μη βασίζεσαι σε γνώμες τύπων που νομίζουν ότι ξέρουν αλλά στην πραγματικότητα είναι ανίδεοι και είναι πηγή παραπληροφόρησης!
Και στο κάτω κάτω της γραφής ρε φιλαράκι,την κοπέλα σου τη ρώτησες εαν θέλει να πηδιέσται όσο έχει περίοδο?
Αυτη το ζηταει απεγωσμενα..Υπάρχει περίπτωση να μείνει έγκυος,ναι!Η κάθε γυναίκα έχει διαφορετικό κύκλο,μη βασίζεσαι σε γνώμες τύπων που νομίζουν ότι ξέρουν αλλά στην πραγματικότητα είναι ανίδεοι και είναι πηγή παραπληροφόρησης!
Και στο κάτω κάτω της γραφής ρε φιλαράκι,την κοπέλα σου τη ρώτησες εαν θέλει να πηδιέσται όσο έχει περίοδο?
Η σεξουαλικη επιθυμία των γυναικων κατι την διαρκεια της περιοδου χτυπαει κοκκινο.
Αυτη το ζηταει απεγωσμενα..
thanks πορνε μου!Αν το ζητάει αυτή κι εσύ δεν έχεις θέμα τότε it's your call.Αλλά προσοχή γτ ο φίλος σου λέει μπούρδες!
ΣΚΛΗΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΞΙΩΤΙΚΟΣ ΠΟΡΝΟΣ...Μπανάκι, ταμπονάκι και αναστέναξέ της τον κώλο και το στόμα....
Ποναει και δεν συμβαινει συχνα.. :S Κριμα γιατι εχει ΚΩΛΑΡΑ ΣΑΝ ΜΑΥΡΗΣφίλε μου, αφού γουστάρει σεξ το κορίτσι,γιατί να μην της το δώσεις? και οι 2 θα περάσετε καλά, δεν περνάς μόνο εσύ.Άσε που μετά θα σου ζητάει συνέχεια κώλο...Λίγο προετοιμασία θέλει η σουφρίτσα και προχώρα..