η δικια μου οταν εχει περιοδο εχει περισοτρες καβλες. μου εχει τυχει κ σε μενα. ;)
dimmits Τιμημένος Εγγρ. 2 Μαΐ 2008 Μηνύματα 29.790 Κριτικές 183 Like 3.259 Πόντοι 8.535 5 Δεκ 2013 #101 baklavatzioglou έγραψε: η δικια μου οταν εχει περιοδο εχει περισοτρες καβλες. Κλικ για ολόκληρη προβολή... μου εχει τυχει κ σε μενα. ;)
baklavatzioglou έγραψε: η δικια μου οταν εχει περιοδο εχει περισοτρες καβλες. Κλικ για ολόκληρη προβολή... μου εχει τυχει κ σε μενα. ;)
soukeras1 Μέλος Εγγρ. 5 Ιουλ 2012 Μηνύματα 3.926 Like 24 Πόντοι 16 5 Δεκ 2013 #102 CCSS13 έγραψε: παιζει να αρπαξεις καμμια μολυνση ομως Κλικ για ολόκληρη προβολή... οντως αυτο μου φαινετε ποιο σιγουρο απο το να εμεινε εγκυος η κοπελια
CCSS13 έγραψε: παιζει να αρπαξεις καμμια μολυνση ομως Κλικ για ολόκληρη προβολή... οντως αυτο μου φαινετε ποιο σιγουρο απο το να εμεινε εγκυος η κοπελια
THODORIS213 Μέλος Εγγρ. 29 Αυγ 2009 Μηνύματα 35 Like 0 Πόντοι 0 6 Δεκ 2013 #103 και εγώ μια πρώην συνεχώς ακάποτα, και αφού δεν είχε πρόβλημα της τον έριχνα και στην περίοδο η καύλα ήταν αυτό ακριβώς οτι τέλειωνα μέσα αλλά πάλι καλά να λέμε που δεν κολλήσαμε κάτι !!!
και εγώ μια πρώην συνεχώς ακάποτα, και αφού δεν είχε πρόβλημα της τον έριχνα και στην περίοδο η καύλα ήταν αυτό ακριβώς οτι τέλειωνα μέσα αλλά πάλι καλά να λέμε που δεν κολλήσαμε κάτι !!!