ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
Τελικά, αν πυροβολήσω κατακόρυφα προς τον ουρανό, όταν η σφαίρα πέσει, θα με σκοτώσει?
κανε τα μαθηματικα και υπολογισε μηχανικε. τα ξερεις
Τελικά, αν πυροβολήσω κατακόρυφα προς τον ουρανό, όταν η σφαίρα πέσει, θα με σκοτώσει?
και καποιοι που ακουνε τους γειτονες να το κανουν ( την κοινωνια μου μεσα μου εχει φαει την περιεργια να δω την γκομενα που γαμιεται ακουγεται καλη )Υπάρχουν κάποιοι που θέλουν να ασχολούμαι με τους οργασμούς σου;
Πολύ ενδιαφέρον...
Πολλοι ...Υπάρχουν κάποιοι που θέλουν να ασχολούμαι με τους οργασμούς σου;
Πολύ ενδιαφέρον...
Φίλε συγγνώμη αλλά θα σε διορθώσω το λιοντάρι είναι απο τους λίγους εδώ μέσα που δεν έχει ποδοσφαιρικό μένος απλά έχει αυξημένο χιούμορΔεν το παιζω ουτε Κολομβος ουτε εξυπνος, αλλά πρεπει καποια στιγμη να ξυπνήσουμε και εγω και εσύ και ολοι μας. Ο καθε τυπος τωρα αγοράζει απο μια Παε και καθαρισε...
Αλλα τι σου λεω χανω τον χρονο μου (Lion7) οταν παθεις κατι εσυ το παιδι σου η καποιος συγγενης σου, και τοτε σκεφτεις, και κανεις περα το ποδοσφαιρικο μενος σου, τοτε θα ειναι αργα για δακρυα και βεβαια ουτε ο Μαρινακης σου θα τους φέρει πίσω.
κανε τα μαθηματικα και υπολογισε μηχανικε. τα ξερεις
γιατι δεν το δοκιμαζεις να μαθουμε κι εμεις ?
Το έχω δοκιμάσει και δεν τελικά.
Στην θεωρία (ελεύθερη πτώση κλπ) θα έπρεπε πάντως.
παιδια το m-16 με σφαιρα 5.56 εχει εμβελεια 750 μετρα για χτυπημα
το g3a3 με 7,62 εχει εμβελεια 800 μετρα σιγουρο θανατο το καλασνικοφ ακριβως το ιδιο ( ετσι μας λεγανε στο στρατο ετσι σας λεω )
το γκλοκ παντως αν βρω το εγχειριδιο του στρατου θα το επιβεβαιωσω αυτο που ειπα ειμαι 90% σιγουρος οτι εχω βαλει τα σωστα νουμερα
θα ψαξω το εγχειριδιο και θα δω αν εχω κανει τοσο λαθος ζητω συγνωμη απο την παραπληροφορησηλαθος νουμερα ολα. ψαξτο. και λιγο ξεκαθαρισε τις ορολογιες εμβελεια και σιγουρο θανατο κλπ. να δεις δραστικο βεληνεκες και μεγιστο βεληνεκες.
Παντως απο γνωσεις οπλων σκιζετε εδω ......
προβλέπεις καμιά επιστράτευση, κάποιο επεισόδιο?Πιστευω πως συντομα αυτες οι γνωσεις θα μας χρειαστουν.
προβλέπεις καμιά επιστράτευση, κάποιο επεισόδιο?
Εάν πούμε ότι δεν υπάρχει αντίσταση του αέρα λογικά θα πρέπει να επιστρέψει με την ίδια ταχύτητα λόγω της ΑΔΜΕ...
Έτσι δεν είναι;
Άρα πρέπει να σε σκοτώσει...
Εάν πούμε ότι δεν υπάρχει αντίσταση του αέρα λογικά θα πρέπει να επιστρέψει με την ίδια ταχύτητα λόγω της ΑΔΜΕ...
Έτσι δεν είναι;
Άρα πρέπει να σε σκοτώσει...
βρίσκεις;Υπάρχουν κάποιοι που θέλουν να ασχολούμαι με τους οργασμούς σου;
Πολύ ενδιαφέρον...