Νέα

Χτύπησαν 4 αστυνομικούς με καλάσνικοφ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mpoukas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 59K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ventuzator

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Πες μας και πόσο πρέπει να ανατιμηθεί το Γουάν τώρα για να μην κάνουμε εισαγωγές.

Τι να σου πω σε ρε κανταφογκόμενα, εγώ τουλάχιστον εχω και εμπειρία από συναλλαγές
εσύ τι εχεις;

Τον παστρουμά του Κανταφι;  :grin:

Πως δεν θα επικρατήσει ο Κινέζος αφού αυτό που βγάζεις εσύ στην Ε.Ε είναι 3 φορές
ακριβότερο, άλλα όχι ποιοτικότερο (Δυστυχώς πλέον)

Και το μόνο που κάνεις είναι εισαγωγές και πίπες στον Ολι Ρεν

εεεε;

και μην πετάξεις καμιά μαλακιούλα "ξερολίστικη" γιατί θα σε βεντουζώσω αγρίως  :uglystupid:

kokorakis

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
1
Εγιναν "ψωμακι για τον λαο" και "κοινωνικη πολιτικη".
δε θυμάμαι να πείναγε ο κόσμος το '80. αντίθετα έβαζε και καμία δραχμή στην άκρη. το αίτημα του πασόκ ήταν κοινωνικής δικαιοσύνης, όχι κοπριτών παγκάλου.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
δε θυμάμαι να πείναγε ο κόσμος το '80. αντίθετα έβαζε και καμία δραχμή στην άκρη. το αίτημα του πασόκ ήταν κοινωνικής δικαισύνης, όχι κοπριτών π

Ναι, το αγιο ΠΑΣΟΚ στηριξε το λαο. Με δανεικα.
Απεραντη κοινωνικη δικαιοσυνη δηλαδη.
Και τους αγροτες, που αντι να τους δωσει τα λεφτα με τον ορο να φτιαξουν τις καλλιεργειες τους, τους τα εδωσε στο χερι και τα εκαναν μερσεντες και πουτανες.
Επισης ξεκοκκαλισαν και τους συνεταιρισμους.
Και σημερα ψαχνουμε τι φταιει και ειμαστε στον πατο.
Α ναι, πιθανον να φταιει ο Καραμανλης. Που ανεβασε το επιδομα ανεργιας στα 430 ευρω.

ventuzator

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Ναι, το αγιο ΠΑΣΟΚ στηριξε το λαο. Με δανεικα.
Απεραντη κοινωνικη δικαιοσυνη δηλαδη.
Και τους αγροτες, που αντι να τους δωσει τα λεφτα με τον ορο να φτιαξουν τις καλλιεργειες τους, τους τα εδωσε στο χερι και τα εκαναν μερσεντες και πουτανες.
Επισης ξεκοκκαλισαν και τους συνεταιρισμους.
Και σημερα ψαχνουμε τι φταιει και ειμαστε στον πατο.
Α ναι, πιθανον να φταιει ο Καραμανλης. Που ανεβασε το επιδομα ανεργιας στα 430 ευρω.

Αλεξάκο κάνω ένα Break, και επανέρχομαι για να σου απαντήσω  :knuppel:

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
arxisan τα οργανα οι κοματοπιθικοι με τους κλονουσς τους οποσ παντα !! πασοκικες φιλοσοφιες!!!!  neoδημοκρατικες μεταπολιτευτικες αριστεριζοντες μαλακιες!!! :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: ποσο πιθικος ?? τελειομενο τομαρι η επικηνδηνος προδοτης αξιος εκτελεσης πρεπει να εισε προπαγανδιζοντας υπερ τον κοματον που καταστρεψαν την χωρα!! και το μελλον τον παιδιον μας !!  πιθικοιιιι ρε πουστηη!!!!!! τελιομεναα κοματασκηλαααααα !! ερχετε ομος η αποπληρομη τησ πουτσας που ριξατε στον κοσμακιιι κοντα ειναι!!!!

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
κααι στο θεμα του θρεντ μπορειτε να διαβασετε στα μεγαλα ιδισειογραφικα σαιτ της συνεντευξεις τον αστηνομικον που καταδιοκαν μαζι με τουσ νεκρους! ειξεραν οτι καταδιοκαν βαρια οπλισμενους απο το σιμα που δοθικε στην διας :S :S :S :S :S :S κριμα τα παιδια και παλι !!!!!!!!!!! αλλα αφου εχει διαληθει το σιμπαν σε ολο το κρατος μαγκες μου ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΝΟΙ ΜΑς!!! ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΜΑΣ !! αλλα και στα χρηματα μας και στης συναλαγες μας με το κρατος οι τυποι ΠΟΥ ΜΑΣ κηβερνανε ειναι ΕΠΙΚΙΝΔΙΝΟΙ!!!!!!  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: λες και θελουν να μασ κανουν να αυτοκτονισουμε μαζικα!!!! απιστευτα μετρα σε ολουσ τουσ τομεις!!!!!!!!!!!!!! :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Απο μπουρδολογια ο μακαριτης αλλο τιποτα...

Επισκέπτης
Εντάξει μην εξοργίζεσαι,δεν το είδα ότι το είχατε βάλει.
Τι ποιους Έλληνες;Στους Έλληνες.Από τότε που μπήκαμε στην ΕΟΚ,ανήκουμε στις Βρυξέλλες.Γραμμένους μας έχουν.Έδωσαν φυσικά πολλά λεφτά,αλλά πήραν και πολλά ανταλλάγματα,με κυριότερο τη συγκατάθεση μας για τη διάλυση της Γιουγκοσλάβίας.

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
457
Πόντοι
36
ο ανθρωπισμος σου μαλλον εξαντλειται στους 'ηρωες' που σκοτωθηκαν. δικαιωμα σου προφανως να επιλεγεις για ποιο γεγονος θα στεναχωρεθεις. αλλα εφοσον κρινεις, κρινεσαι.
την ιδια αξια εχει η καθε ζωη.
η Ελλαδα δεν ειναι το τσαρδι σου για να οριζεις ποιος θα ζει σε αυτη. κι αν οντως ειναι δλδ, να προσεχεις τα συνορα σου, δε σου φταιει κανεις, για οσα παρουσιαζεις. ξεσπας την οργη σου στα λαθος ατομα.
τελος, προφανως κ βλαπτεις τα ζωα που τοσο πολυ κοβεσαι για παρτη τους, εφοσον τα τρως. εκτος κι αν ζωα για σενα ειναι μοναχα τα γατοσκυλα. αν δεν εισαι κρεοφαγος, ζητω προκαταβολικα συγγνωμη κ απολογουμαι.

OK. Άλλα γράφω σε άλλα απαντάς.

"Από την Πόλη έρομαι και στην κορφή καν' έλα.
Και ξύνω τα @@ μου να μη βραχεί η ομπρέλα"

Από υγεία εύχομαι ΠΑΝΤΑ καλά και ό,τι επιθυμείς   :-*

ΥΓ1: 1 νεκρός συμαπτριώτης μου αξίζει πολύ περισσότερο από το θάνατο ΟΛΩΝ των ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ. Αυτός είναι ο συναισθηματισμός μου. (Η αγάπη στην πατρίδα και ο σεβασμός στους νόμους προηγούνται)

ΥΓ2: τρώω και πατάτες τηγανητές και κολοκυθάκια τηγανητά και πλευρότους και άλλα ρε συ, μην το κάνεις θέμα.Αν ξέρεις να μου συστήσεις κανα "εναλλακτικό" εστιατόριο που και δεν σου πιάνουν τον κώλο και δε φεύγεις πεινασμένος, ευχαρίστως να πάμε να τα πούμε από κοντά :grin:

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
to alter τωρα στης ειδησεις τον 7 παρα βγαζουν της καταγεγραμενες συνομιλιες τον αστηνομικον στον αερα  :S :S :S :S :S :S :S πεζει και σχετικο τρεηλερ !!! κριμα τα παιδια και παλι!!!

kokorakis

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
1

Συνημμένα

• Untitled.jpg
    Untitled.jpg
    48,4 KB · Εμφανίσεις: 45

ventuzator

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Συναλλαγές με τα ladyboys;

:grin: Ναι, σκέφτομαι να κάνω μια τέτοια συναλαγή για λογιαριασμό σου (Μπουχαχαχαχαχα)

Απευθείας εισαγωγή θα σου κάνω μωρή :grin:

και που είσαι, μετά θέλω θα μου πεις ποιος γαμαει καλύτερα :grin:

Ο κανταφάκος ή το Λαδ(ι)Boy;

Ωπ, Μπάστα λέμε, τι το περάσαμε εδώ νομίζεις ότι μαδάμε την "ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ"  :2funny: :2funny:

Κανόνισε μωρή να που πεις στο τέλος ότι το Λάδ(ι)Boy δεν σε κέρασε Camel σουβλάκι  :uglystupid:

(φιλάκια)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom