Νέα

Χτύπησαν 4 αστυνομικούς με καλάσνικοφ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mpoukas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 59K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Δηλαδη εσυ ονειρευεσαι μια αστυνομια αποτελουμενη απο ατρομητους Ραμπο?
Ή θα πεις παλι οτι σε παρανοησα?
Στην Ρουμανια οι μπατσοι περιπολιας πηγαιναν δυο μαζι, ειχαν καλασνικοφ, χειροβομβιδες στην εξαρτηση(!) και λυκοσκυλο. Ενδεχομενως αν ηταν ετσι και οι δικοι μας μπατσοι να μην ειχαν νεκρους, σαν εικονα ομως ειναι πολυ εκνευριστικη για τον πολιτη.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Οχι,δεν ειπα κατι τετοιο.
Ειπα οτι η συμπεριφορα τους δειχνει οτι ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ ως ενοπλοι/ενστολοι.
Εδω αναμεταξυ τους φαγωθηκαν στο MEGA προχθες.

Τους ειδα. Αυτο ομως δειχνει μονο οτι ο συνδικαλισμος δεν κανει καλο στα σωματα ασφαλειας.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Στην Ρουμανια οι μπατσοι περιπολιας πηγαιναν δυο μαζι, ειχαν καλασνικοφ, χειροβομβιδες στην εξαρτηση(!) και λυκοσκυλο. Ενδεχομενως αν ηταν ετσι και οι δικοι μας μπατσοι να μην ειχαν νεκρους, σαν εικονα ομως ειναι πολυ εκνευριστικη για τον πολιτη.
Εξαρταται τι προσλαμβανουσες παραστασεις εχεις. Και ποιο ειναι το περιβαλλον που ζεις.
Στο Ισραηλ υπάρχουν αστυνομικοι πανοπλοι ανα εικοσι μετρα.
Και κανενας φυσικα ισραηλινος δεν ενοχλειται. Εκει ομως σκανε ισλαμιστες με βομβες μεσα στις καφετεριες.
Οταν αρχισει να γινεται κι εδω αυτο, τοτε δεν θα εκνευριζει κανεναν η εικονα αυτη.

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
458
Πόντοι
36
κ φυσικα ενω τα ζωα ειναι τοσο γαμάτα, εσυ συνεχιζεις κ τα βλαπτεις. τοσο 'γαμάτος' εισαι εσυ.
επισης ολα οσα αναφερεις μια χαρα τα κανουν κ οι Ελληνες. βασικα τα κανουν οι ανθρωποι, χωρις διαχωρισμο. παιρνεις μια σακουλα κ τους βαζεις ολους μεσα. κρινεις ενα συνολο απο μεμονωμενες ενεργειες. για οσα παραδειγματα παρανομων πραξεων μου πεις, εχω να σου πω τα αντιστοιχα απο την αλλη πλευρα.
κ μην ξεχνας οτι η ελλαδα κ οι υπευθυνοι τους βαλανε ολους μεσα. οποτε βρες την αιτια κ διορθωσε την κ μην ξεσπας στο προφανες.

Τα ελληνικά σου σκίζουν....

Που είδες πως "βλάπτω τα ζώα"? Κάθε άλλο ισχύει.

Προφανώς και υπάρχουν Έλληνες με αξιόποινη δράση. Το γιατί ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ να τους ενισχύσουμε με εξ αλλοδαπής εκληματίες (και μάλιστα με οικονομικό κόστος για τη χώρα) σε μένα τουλάχιστον δεν είναι καθόλου εμφανές.

Το ότι κάποιοι φταίνε πως οι"αποτέτοιοι" είναι εδώ είναι τόσο αυταπόδεικτο όσο και άσχετο με τις ευθύνες των ίδιων λαθραίων.

ΑΝ τους θέλετε τόσο πολύ μαζέψτε τους σπίτια σας ή/και στην Κουμουνδούρου και ταίστε τους, πλύντε τους και χαρτζηλικώστε τους (μην πω τα  ... άλλα). Για ποιό λόγο να επιβαρύνουν εμένα?

Και κάτι άλλο:

Με τους εισαγόμενους και συριζοκαθοδηγούμενους απεργούς πείνας να καταλαμβάνουν θέσεις "εντατικής θεραπείας", οι οποίες ως γνωστό έγιναν με τον ιδρώτα του ΕΛΛΗΝΑ ασφαλισμένου και είναι περιορισμένες, μπορείς να φανταστείς είκολα συμπατριώτες μας να πεθαίνουν αβοήθητοι, ενώ έχουν πληρώσει για τις θέσεις που καταλαμβάνουν λαθραίοι.

.... και ναι, καρφί δε μου καίγεται αν τους αφήσουν στην τύχη τους. Παράνομοι είναι. Εφόσον ισχύουν οι νόμοι ΟΛΟΙ για μένα να ισχύσουν και γι αυτούς. ΑΠΕΛΑΣΗ ΤΩΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ.

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Για μενα δειχνει οτι το ψαρι βρωμαει απο το κεφαλι.
Παντα...Για αυτο ελεγα τις προαλλες οτι λαθος ατομα τρωνε τις μαπες.

Εξαρταται τι προσλαμβανουσες παραστασεις εχεις. Και ποιο ειναι το περιβαλλον που ζεις.
Στο Ισραηλ υπάρχουν αστυνομικοι πανοπλοι ανα εικοσι μετρα.
Και κανενας φυσικα ισραηλινος δεν ενοχλειται. Εκει ομως σκανε ισλαμιστες με βομβες μεσα στις καφετεριες.
Οταν αρχισει να γινεται κι εδω αυτο, τοτε δεν θα εκνευριζει κανεναν η εικονα αυτη.

Και στην ρουμανια ειχανε γυφτους. Δικαιολογει χειροβομβιδες? δεν νομιζω...

Οι προσλαμβανουσες καταστασεις δικαιολογουν εξοπλισμο εχεις δικιο παντως.Ο εξοπλισμος που εχει ο ενστολος ειναι αναλογος της υπηρεσιας που αναλαμβανει. Με λιγα λογια η διας δεν μπορει να εχει αυτοματα ή κεβλαρ γιλεκα γιατι κανει τυπικες περιπολιες πολης, το εξτρημ υλικο ειναι για μοναδες ειδικων αποστολων.

Εμενα θα με εκνευριζε παντως... :huh: Πιστευω στην αστυνομια που βλεπεις μονο οταν χρειαζεται να ειναι εκει (οπως Αγγλια πχ)

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
το πως θα αισθανθεις δε θα στο υποδειξει/επιβαλλει κανενας....μπορεις να αισθανεσαι οπως θελεις...
το γεγονος ομως οτι την "αδιαφορια" που δειχνεις,μπαινεις στον κοπο να την εκφρασεις και γραπτα προσπαθοντας παραλληλα να γελοιοποιησεις το ολο συμβαν με ατακες του τυπου "παω τριημερο,με τρωνε τα παπαρια μου",πρεπει να σε προβληματισει...
κατι δεν παει καλα ;)(μηπως και "ψαρωσεις")

ηλπιζα οτι καποια πραγματα θα ηταν αυτονοητα. τεσπα.
με στεναχωρησε σαν γεγονος, αλλα οτι συμβαινει εκτος σπιτιου, δεν ειναι ικανο προφανως να μου επηρεασει την καθημερινοτητα ή να με κανει να αλλαξω προγραμμα. το να εκφρασω την 'οδυνη' μου με αλλεπαλληλα ποστς στο μπου.κομ πιστευεις οτι ειναι κατι που κανει την οποιαδηποτε διαφορα? υποκριτικο το βρισκω. ειπα οτι λυπαμαι για το θανατο τους, αλλα μεχρι εκει.
χιλιαδες ανθρωποι πεθαινουν καθημερινα κ εκατομμυρια ζωα. αν λυπομουν πραγματικα για ολα αυτα, δε θα ξανασηκωνομουν απο το κρεβατι ή θα πηγαινα να αυτοκτονησω.αν το οτι ειμαι ρεαλιστρια κ κυνικη, με κανει αντιπαθητικη σε ενα φορουμ, ειλικρινα δε με ενδιαφερει.
μπορει οντως να μην παει κατι καλα με μενα, δεν το εχω αρνηθει ποτε. αλλα τουλαχιστον ειμαι ειλικρινης.  :)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ηλπιζα οτι καποια πραγματα θα ηταν αυτονοητα. τεσπα.
με στεναχωρησε σαν γεγονος, αλλα οτι συμβαινει εκτος σπιτιου, δεν ειναι ικανο προφανως να μου επηρεασει την καθημερινοτητα ή να με κανει να αλλαξω προγραμμα. το να εκφρασω την 'οδυνη' μου με αλλεπαλληλα ποστς στο μπου.κομ πιστευεις οτι ειναι κατι που κανει την οποιαδηποτε διαφορα? υποκριτικο το βρισκω. ειπα οτι λυπαμαι για το θανατο τους, αλλα μεχρι εκει.
χιλιαδες ανθρωποι πεθαινουν καθημερινα κ εκατομμυρια ζωα. αν λυπομουν πραγματικα για ολα αυτα, δε θα ξανασηκωνομουν απο το κρεβατι ή θα πηγαινα να αυτοκτονησω.αν το οτι ειμαι ρεαλιστρια κ κυνικη, με κανει αντιπαθητικη σε ενα φορουμ, ειλικρινα δε με ενδιαφερει.
μπορει οντως να μην παει κατι καλα με μενα, δεν το εχω αρνηθει ποτε. αλλα τουλαχιστον ειμαι ειλικρινης.  :)

οκ καταλαβα το σκεπτικο σου..... ειναι ενταξει η εξηγηση που δινεις  :grin:
εχεις δικιο σε αυτα που λες δεν δειχνεις ετσι την οδυνη κανοντας ποστ απλα εγω ειπα το μεσημερι
οτι τουλαχιστον να μην υπαρχουν ειρωνειες (οχι απο σενα) γενικα απο αλλα μελη που μπορει
να μην γουσταρουν τους μπατσους.. δικαιωμα τους αλλα τουλαχιστον να δειχνουμε ενα μικρο σεβασμο
σε τετοια περιστατικα....

παντως ειναι οκ η εξηγηση σου  :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
περα απο τον χαβαλε που εχουμε κανει εδω μεσα με τις ελλεηνιδες
τις βρισιες... και τις απειλες σε ραντεβου θανατου σε πορετσανους
με πιστολια και καλασνικοφ ...  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

σε καποια θεματα σοβαρα πρεπει να ειμαστε σοβαροι  :grin:

εκει φαινεται η ανθρωπια καθενος... εκει θα φανει μαλλον.

Ψηφιακη Υπογραφη
Μπολντεμορτ ΜΠουρδελιαρης - ΠΟρνορεπορτερ - ΛΙνουξας!

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
το να γίνουν αυτές οι περικοπές προς όφελος της παιδείας για παράδειγμα δεν το συζητάμε, έτσι;
Αν το βλεπεις ετσι, τοτε λαθος καταλαβες αυτο που ηθελα να θιξω....

Μιλουσα γενικα

Ενα υποβρυχιο απο αυτα που γερνουν κοστιζει στο ελληνικο δημοσιο δισεκατομμυρια ευρω
σκεψου τι εξοπλισμους για σχολεια αστυνομια και νοσοκομεια θα ειχαμε και τι υπηρεσιες θα απολαμβαναμε ολοι μας

ΓΕΝΙΚΑ το ειπα και τωρα στο αναλυσα κιολας !!!!!

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
περα απο τον χαβαλε που εχουμε κανει εδω μεσα με τις ελλεηνιδες
τις βρισιες... και τις απειλες σε ραντεβου θανατου σε πορετσανους
με πιστολια και καλασνικοφ ...  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

σε καποια θεματα σοβαρα πρεπει να ειμαστε σοβαροι  :grin:

εκει φαινεται η ανθρωπια καθενος... εκει θα φανει μαλλον.

Ψηφιακη Υπογραφη
Μπολντεμορτ ΜΠουρδελιαρης - ΠΟρνορεπορτερ - ΛΙνουξας!

Συμφωνω απολυτα ...

Ψηφιακη Υπογραφη
Δημητρηςς - αχαχουχας - τζιμ δε γκρικ - ιπποτης της ασφαλτου και λοιπα σκυλια εεεεε κλωνοι ηθελα να πω
Φτωχος πλην τιμιος λαχειοπωλης - παραθυρακιας των γουιντοους  :grin:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Τα ελληνικά σου σκίζουν....

Που είδες πως "βλάπτω τα ζώα"? Κάθε άλλο ισχύει.

Προφανώς και υπάρχουν Έλληνες με αξιόποινη δράση. Το γιατί ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ να τους ενισχύσουμε με εξ αλλοδαπής εκληματίες (και μάλιστα με οικονομικό κόστος για τη χώρα) σε μένα τουλάχιστον δεν είναι καθόλου εμφανές.

Το ότι κάποιοι φταίνε πως οι"αποτέτοιοι" είναι εδώ είναι τόσο αυταπόδεικτο όσο και άσχετο με τις ευθύνες των ίδιων λαθραίων.

ΑΝ τους θέλετε τόσο πολύ μαζέψτε τους σπίτια σας ή/και στην Κουμουνδούρου και ταίστε τους, πλύντε τους και χαρτζηλικώστε τους (μην πω τα  ... άλλα). Για ποιό λόγο να επιβαρύνουν εμένα?

Και κάτι άλλο:

Με τους εισαγόμενους και συριζοκαθοδηγούμενους απεργούς πείνας να καταλαμβάνουν θέσεις "εντατικής θεραπείας", οι οποίες ως γνωστό έγιναν με τον ιδρώτα του ΕΛΛΗΝΑ ασφαλισμένου και είναι περιορισμένες, μπορείς να φανταστείς είκολα συμπατριώτες μας να πεθαίνουν αβοήθητοι, ενώ έχουν πληρώσει για τις θέσεις που καταλαμβάνουν λαθραίοι.

.... και ναι, καρφί δε μου καίγεται αν τους αφήσουν στην τύχη τους. Παράνομοι είναι. Εφόσον ισχύουν οι νόμοι ΟΛΟΙ για μένα να ισχύσουν και γι αυτούς. ΑΠΕΛΑΣΗ ΤΩΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ.

ο ανθρωπισμος σου μαλλον εξαντλειται στους 'ηρωες' που σκοτωθηκαν. δικαιωμα σου προφανως να επιλεγεις για ποιο γεγονος θα στεναχωρεθεις. αλλα εφοσον κρινεις, κρινεσαι.
την ιδια αξια εχει η καθε ζωη.
η Ελλαδα δεν ειναι το τσαρδι σου για να οριζεις ποιος θα ζει σε αυτη. κι αν οντως ειναι δλδ, να προσεχεις τα συνορα σου, δε σου φταιει κανεις, για οσα παρουσιαζεις. ξεσπας την οργη σου στα λαθος ατομα.
τελος, προφανως κ βλαπτεις τα ζωα που τοσο πολυ κοβεσαι για παρτη τους, εφοσον τα τρως. εκτος κι αν ζωα για σενα ειναι μοναχα τα γατοσκυλα. αν δεν εισαι κρεοφαγος, ζητω προκαταβολικα συγγνωμη κ απολογουμαι.

Επισκέπτης
το να γίνουν αυτές οι περικοπές προς όφελος της παιδείας για παράδειγμα δεν το συζητάμε, έτσι;

Όσα λεφτά και να δοθούν για την παιδεία,αυτή χάλια θα είναι.Εκνευρίζομαι όταν κάνουν καταλήψεις (άκρως φασιστική ενέργεια) για 5% του ΑΕΠ και όσο τους καυλώσει και την ίδια ώρα σπάνε θρανία,γράφουν με σπρέι τους τοίχους των σχολείων,γαμάνε τα πάντα και μετά ζητούν.Να μην αναφερθώ στα ΑΕΙ/ΤΕΙ που είναι γεμάτα από αφίσες πολιτικών κομμάτων και των νεολαιών τους.Αυτό που θα έπρεπε να έχει γίνει ήδη,είναι κατάργηση όλων των πολιτικών νεολαιών στα ΑΕΙ/ΤΕΙ.Θέλουν παιδεία όταν τα διαλύουν όλα.Υποκρισία...

Επισκέπτης
Αυτο δεν το σχολιαζει κανεις ομως..... Γιατι ???

Καταρχήν το μόνο που γέρνει είναι το μυαλό των πολιτικών,και όχι τα υποβρύχια.Εξοπλισμοί στις ένοπλες δυνάμεις έχουν να γίνουν πάνω από 7 χρόνια.Το πρόβλημα είναι ότι τα λεφτά δεν πάνε εκεί που πρέπει να πάνε.Και παρόλο που λένε διάφορα,η ΕΛ.ΑΣ δεν έχει κακό εξοπλισμό.Εδώ και μερικά χρόνια τους δίνουν και καινούρια πιστόλια,οι παλιότεροι τα αγόραζαν για να αντικαταστήσουν το περίστροφο που τους έδινε η υπηρεσία.

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
ο ανθρωπισμος σου μαλλον εξαντλειται στους 'ηρωες' που σκοτωθηκαν. δικαιωμα σου προφανως να επιλεγεις για ποιο γεγονος θα στεναχωρεθεις. αλλα εφοσον κρινεις, κρινεσαι.
την ιδια αξια εχει η καθε ζωη.
η Ελλαδα δεν ειναι το τσαρδι σου για να οριζεις ποιος θα ζει σε αυτη. κι αν οντως ειναι δλδ, να προσεχεις τα συνορα σου, δε σου φταιει κανεις, για οσα παρουσιαζεις. ξεσπας την οργη σου στα λαθος ατομα.
τελος, προφανως κ βλαπτεις τα ζωα που τοσο πολυ κοβεσαι για παρτη τους, εφοσον τα τρως. εκτος κι αν ζωα για σενα ειναι μοναχα τα γατοσκυλα. αν δεν εισαι κρεοφαγος, ζητω προκαταβολικα συγγνωμη κ απολογουμαι.
Αυτα ειναι που μου αρεσουν σε σενα και αυτα θεωρω θετικα πανω σου ....
ΩΣ ΘΕΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΥΑΙΣΘΗΤΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ Του πραγματικα δυσκολου χαρακτηρα σου...

Οσο για τις διατροφικες συνηθειες μακαρι να μπορουσαμε ολοι να ακολουθησουμε τις δικες σου
Ομως δεν γραφει και πουθενα σε κανενα βιβλιο οτι ο Ανθρωπος ειναι χορτοφαγος
Ολα χρειαζονται στον οργανισμο μας.... ΜΕ ΜΕΤΡΟ

Αντε και καλα ΚΟΥΛΟΥΜΑ να περασεις και καλη σαρακοστη αν νηστευεις.... :)

ventuzator

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16

Μα για ποια παιδεία και πούτσες μπλε μιλάς και εσύ ;

Προφανώς εσύ πάσχεις από παιδεία.

Μάλλον από τα πολλά Άρλεκιν εχεις μπερδέψει τα μπουτάκια σου
Και μας κάνεις φτηνή Πλακίτσα :uglystupid:

κοριτσάκι μου / Αγοράκι μου (δεν έχει σημασία)  κόψε τον αυνανισμό (γιατί σε βλάπτει)

Η καραμελίτσα του στυλ Χρήματα για την Παιδεία να κοπεί παρακαλώ

Δεν είναι εκεί το πρόβλημα σου (το εντοπίζεις λάθος)

μορφωμένους ανθρώπους (και καλά μαλιστα έχουμε) το πρόβλημα σου είναι ότι αυτοί είτε χαντακώνονται
είτε είναι στο περιθώριο (δυστυχώς) είτε φεύγουν στο εξωτερικό, και στο προσκήνιο βρίσκονται οι κάλοι Αφισοκολλητές και "πιπαδόροι" σφουγγοκωλάριοι των  "Ελληνων" Πολιτικών  και "Πατριωτών" που σε άλλη περίπτωση θα ηταν στο περιθώριο

Και ναι
ίσως να χρειάζεται και βελτίωση στην ποιότητα της παιδείας, αλλά αν δεν αλλάξει το
καθεστώς
"Ισότητας" και "ίσων ευκαιριών" στην  Πελατειακή "Δημοκρατία" σου...

Γάμα τα, και μην μιλάς για παιδεία και μην λες μαλακίες (περί παιδείας)

Πες τα πράγματα όπως είναι Χρυσή(ο) μου ---> Δεν βλάπτει

και ας ανήκεις όπου θέλεις

ventuzator

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Κοριτσάκια / Αγοράκια που μιλάτε για παιδεία κοφτέ την καραμελίτσα γιατί έχει καταντήσει
μαλακιά και βαρετή.

Τα κράτος σας δεν χρειάζεται μορφωμένους (από ότι δείχνει εμπράκτως) διότι δεν θα έχουν δουλειά.
για να υπάρξει δουλειά για τους μορφωμένους πρέπει να υπάρξουν και υποδομές και δουλειες
και συνεπώς ΠΑΡΑΓΩΓΗ
που με τη σειρά τους, θα  απορροφήσουν τους μορφωμένους.
προς το παρόν αυτές βρίσκονται στο εξωτερικό μόνο.

Πρέπει να φτιάξουμε υποδομές πρώτα για εργασία και όχι να ενισχύσουμε τα πανεπιστήμια
τα οποία θα παράγουν άνεργους.

γιατί ο μηχανικός Ε.Μ.Π όπως ξέρετε τυλίγει Σουβλάκια και εσείς κάνετε εισαγωγές από Γερμανία
μεχρι και τσέρκια.

Καραγκιοζοπαίχτες.

Αυτά..

και σε όποιον δεν αρέσουν  :uglystupid:

Μόλις τώρα κουνήθηκε μια τρίχα από τα αρχίδια μου .

(φιλάκια)

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Πες μας και πόσο πρέπει να ανατιμηθεί το Γουάν τώρα για να μην κάνουμε εισαγωγές.

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
(φιλακια)

:2funny: :2funny:

kokorakis

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
1
Πες μας και πόσο πρέπει να ανατιμηθεί το Γουάν τώρα για να μην κάνουμε εισαγωγές.
γιατί δεν μας λες εσύ που πήγαν τα λεφτά της ΕΕ τη δεκαετίες '80-'00 και τώρα δεν έχουμε υποδομές;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom