Επισκέπτης
Ωραιος μεγαλε,συνεχισε ετσι....αχαχαχαχαχαχΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ!!! ΘΑ ΣΑΣ ΒΡΟΥΜΕ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΚΡΥΒΕΣΤΕ
Ωραιος μεγαλε,συνεχισε ετσι....αχαχαχαχαχαχΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ!!! ΘΑ ΣΑΣ ΒΡΟΥΜΕ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΚΡΥΒΕΣΤΕ
Ακομη κλαις μωρη λουμπινα?δίκιο έχεις... δεν ξέρεις...
και ενα αλλο που πρεπει να ξερουν τα νεα παιδια και ειναι βασικοτατο !!!!!! ΟΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΛΑΙΚΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΕΚΤΟς ΠΟΛΙ ΛΙΓΟΝ ΕΞΕΡΕΣΕΩΝ οι λαικοι ηγετες που αναδηχτηκαν ειταν πολυ χειροτεροι απο τους πρωιγουμενους για τον λαο!!!!!!!!!! εχουμε και την γαμιμενη γενια του πολυτεχνειου που εριξε την χουντα!!!και μετα μας καταστρεψε πουλησσε προδοσε κτλ!!!!!!! σαν παραδηγμα !!!!!! θελη σκεψη και ελληνικη πατεντα!!!!! η ολη φαση!!!!!! Υ.Γ ΑΝΤΕ ΠΑΟ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟ ΦΙΣΙΓΚΙΑ ΜΕ ΣΚΑΓΙΑ ΑΠΟ ΚΑΟΥΤΣΟΥΚ για το δικανο καλα κρασια!!!!! exoyme και γαμο τουσ νομους για τα οπλα βλεπεισ!!!! και αμα του ριξο οταν μπει στο σπιτι μου ο κλεφτης εχοντας μαζι του καλαζνικοφ με κανονικα σκαγια θα με πανε και μενα ζουμπιντο μεσα !!! ελληνικη πατεντα και αυτη!!!!!!!
ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ!!! ΘΑ ΣΑΣ ΒΡΟΥΜΕ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΚΡΥΒΕΣΤΕ
Ο Αλβανος υδραυλικος στον Βυρωνα ειχε πυροβολησει πριν γινει σουρωτηρι?die first,shoot later!!!
ελλαδα 2011...
ποιοι ακριβώς είστε εσείς;
Εισαι υπερ του να πυροβολουνται αμεσως οι διαρρηκτες απο τους ιδιοκτητες του σπιτιου?
δηλαδη απο οσα εγραψα εδω μεσα το μονο που σε ενδιαφερει ειναι τι κομα ειμαι ??? η καταλαβα λαθος??????Εισαι υπερ του να πυροβολουνται αμεσως οι διαρρηκτες απο τους ιδιοκτητες του σπιτιου?
Ρε ποντίκια ακόμα στα σκατά κρύβεστε,αμαρτία,
θα έρθει λέει χιονιάς δεν έχετε ζέστη δεν έχετε τσιγάρα,νερά δεν μπορείτε να βγείτε έξω να φάτε δεν μπορείτε να παραγγείλετε φαγητό για τρία-τέσσερα άτομα και έτσι αναγκαστικά τρώτε πίτσα στα τέσσερα ΠΕΙΝΑΤΕ κακόμοιρα παιδιά,
έχετε πολλά λεφτά και δεν μπορείτε να τα χαρείτε γιατι θα σας μπουζουριάσουμε αμέσως
ελάτε αφήστε τα πείσματα υπάρχει και ο πρότερος έντιμος βίος δεν θα είναι τίποτα δις ισόβεια θα περάσουνε γρήγορα θα δείτε
Εμφανιστείτε και θα σας πάμε για καφεδάκι,τυροπιτούλα
Εχουμε και μερικούς τηλεφωνικούς καταλόγους που πρέπει να μαλάκωσουν
ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ!!! ΘΑ ΣΑΣ ΒΡΟΥΜΕ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΚΡΥΒΕΣΤΕ
Όχι μόνο θα βρεθούν αλλά δεν θα βγουν όρθιοι από την Γάζα αλλά το βράδυ με τα σκουπίδια
δηλαδη απο οσα εγραψα εδω μεσα το μονο που σε ενδιαφερει ειναι τι κομα ειμαι ??? η καταλαβα λαθος??????
δε μου λες αλεκαρε αμα μπουν σπιτι σου το βραδυ και εισε με την μητερα και τα παιδια σου τι θα κανεις????? ακοματιστα απαντα??? Υ.Γ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΣΟΥ!!!!!!!αφου ολοι κομματικα μιλατε
δε μου λες αλεκαρε αμα μπουν σπιτι σου το βραδυ και εισε με την μητερα και τα παιδια σου τι θα κανεις????? ακοματιστα απαντα???