διομήδης
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Like
- 30.411
- Πόντοι
- 5.006
Kαλά πές ότι εγώ είμαι χαζόςαστυνομικος εισαι?
για το πρωτο πληθυντικο το λεω
Εσύ τί είσαι που ρωτάς φόρα παρτίδα
Kαλά πές ότι εγώ είμαι χαζόςαστυνομικος εισαι?
για το πρωτο πληθυντικο το λεω
Kαλά πές ότι εγώ είμαι χαζός
Kαλά πές ότι εγώ είμαι χαζός
Μην αγχωνεσε, αυτη παιζει να ειναι πιο χαζη απο σενα.
δεν εχει κοσμο στο καφενειο σημερις?
Τωρα ειμαι στη δουλεια. Μετα τις 2,30 καφενειο για ουζα.
Εμένα δεν με εκθέτει τίποτα μπέμπαεπιβεβαιωνω τη μαλακια σου στο να λες δημοσια κατι που σε εκθετει κατα τη γνωμη σου.
Εμένα δεν με εκθέτει τίποτα μπέμπα
Πρίν μιλήσεις σκέψου και μην κλάνεις
γκαζωσε τον αγροτη, για να φτασεις πιο γρηγορα να τα πιεις
ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ!!! ΘΑ ΣΑΣ ΒΡΟΥΜΕ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΚΡΥΒΕΣΤΕ
Μπεμπα
συμμετέχεις και εσύ στις έρευνες????
κλασε κι εσυ μαζι μου
Τα ειπες ολα φιλε....να σε καψω γιαννη να σε αληψω με μελι λεγαν οι παλιοι !!!! ορεα !!!! ε και θα ερθουν πισω τα παιδια!!!???? αμα τους ??πιασουν η θα θρηνησουμε παλι θυματα??? θα σταματησουν η καθημερινες ενοπλες ληστιες ???? ακουγα ενα τιπο στην τηλεωραση που ειναι απο το μενιδη που ελεγε οτι αν δεν ακουσουν μια μερα πυροβολισμους κλινονται στα σπιτια γιατι σιγουρα θα γινει κατι πολι μεγαλο!!!!!! και εεπικηνδινο :S :S :S :S :S :S στο κεντρο τις αθηνας θα παψουν να πουλανε οπλα ακομα και οι γιαγιαδες ????? ΔΟΥΛΕΥΟΜΑΣΤΕ ΜΕΤΑΞΙ ΜΑς????? ξανα κριμα τα παιδια!!!! αλλα μαλλον η κατασταση θα γινει χειροτερη!!!!!!!! :S :S :S :S :S :S :S :S
μεθανιολαγνιαΤι είναι αυτό; Καινούργιο βίτσιο
Ρωτάς απο περιέργεια ανθρώπινα ή ειρωνεύεσαι?συμμετέχεις και εσύ στις έρευνες????
Ρωτάς απο περιέργεια ανθρώπινα ή ειρωνεύεσαι?
Για να ξέρω πως θα σου απαντήσω
Υποκλινομαι φιλε....η κατασταση ειναι εκτος ελενχου εδω και καιρο!!!! και ολα δειχνουν οτι εγινε εσκεμενα!!!!! λετε οι μπατσοι να μιν ξερουν που πως πιοι!!!! απλα το ψαρι βρωμαει απο το κεφαλι !!!!!!!!!!!! κριμα και για τα επομενα θυματα ενστολα η χωρις στολη απο τωρα!!!! :S :S :S :S :S :S :S :S :S και ξαναβαζο το βιντεο για τα νεα παιδια που ειναι ΘΕΡΜΟΑΙΜΑ ΧΩΡΙΣ ΠΕΙΡΑ !!!! στο στρατο υπαρχει μια κουβεντα!!! ΤΟΥ ΦΕΥΓΑΤΟΥ Η ΜΑΝΑ ΔΕΝ ΕΚΛΑΨΕ ΠΟΤΕ!!!!!!!!!!!!! ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΛΕΟΝΤΑΡΙΣΜΟΥΣ γιατι τα μουνοπανα που μασ κηβερνανε θα ζουν και γελανε πανο στα πτωματα μας!!!!!!! :S :S :S :S :S :S δηστηχος αυτη ειναι η πικρη πραγματικοτητα!!!!!!!!!!