μόνο σε αυτούς που σέβομαι απαντάω ευθέως και σε προσωπικό επίπεδο.
Μονο στη Τζυμπρια δηλαδη !
Σώγαμπρε ξανθωπε παχουλοκαραφλουλη !
μόνο σε αυτούς που σέβομαι απαντάω ευθέως και σε προσωπικό επίπεδο.
Κύριοι παρακαλώ συγκρατήστε τις ορμές σας,επιτέλους....
Κατανοώ τον πόθο σας για το σκοτεινό αντικείμενο με το νικ boomb αλλά μέτρο!!!
εδω τοχεις κανει αβαταρ ρε
οκ.. αλλα υπαρχει μεγαλη αποσταση μεταξυ του εγκληματος κατα της ανθρωποτητας και του "δεν εγινε και τιποτα ιδιαιτερο"...
εγω το καταδικαζω, οχι διοτι αυτοι που παρεσυρε ο μπατσος ηταν απαραιτητα "φιλησυχοι διαδηλωτες", αλλα γιατι σε συνθηκες χαμου οπως λες,
οι δυναμεις της ταξης καλουνται να επιβαλουν ακριβως αυτο.. την ταξη... και οχι να επεμβαινουν με τακτικες χουλιγκανισμου και αδιακριτα...
Οχι λεβεντη μου, ειμαι αλλου εγω...
αχαχαχαχαχαχχαααααααααααααα παπάρα, το'πιασες
Μωρε, γιατι το κάνεις αυτο το πραγμα, γαμω το Σαμαρα μου γαμω?
Δεν χρειαζεται.
ναι, απάντα σοβαρά στον παπαζόλη
μερικές φορές δεν ξέρω αν πραγματικά διαβάζεις αυτό το φόρουμ
Είσαι μία απαίσια σκύλα,δώσε πατήματα να μην με σέβεται κανένας πια εδώ μέσα!!!ναι, απάντα σοβαρά στον παπαζόλη
μερικές φορές δεν ξέρω αν πραγματικά διαβάζεις αυτό το φόρουμ
καλα, απο ιδεες ολοι εχουμε... αλλες καλες, αλλες κακες...Έχεις δίκιο, ειδικά στην τελευταία φράση αν και έχω κάποιες επιφυλάξεις για το ποια είναι η ενδεδειγμένη τακτική αντιμετώπισης τέτοιων "διαδηλωτών"...
Ποιές μπάλλες με τριφύλλι και ποιός λαικός ήρωας ρε;;
Αναρωτήθηκες ποτέ πώς ταυτοποιήσανε το δακτυλικό αποτύπωμα με τον νο1 καταζητούμενο μετά από κανένα 6μηνο;
Ή διερωτήθηκες ποτέ αν είναι σύμπτωση ότι στα δυο βασικά νομοσχέδια για το ΔΝΤ που πέρασαν στη βουλή, προηγήθηκε δολοφονία ανθρώπων;
Την τακτική να φορτώνουν πράγματα που είτε δεν μπορούν είτε δε θέλουν να εξιχνιάσουν σε κάποιον γνωστό κακοποιό, το έχεις ακούσει ποτέ;
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*Εδω απανταω σοβαρα σε σενα και τη Βελβυ, στον Παπαζολακο δεν θα απαντησω?
καλα, απο ιδεες ολοι εχουμε... αλλες καλες, αλλες κακες...
το σιγουρο ειναι οτι αν ειναι κατι που πρεπει να ξεχωριζει τους ταραξιες και τα οργανα τις ταξης, αυτο πρεπει να ειναι οι πρακτικες που μεταχειριζονται....
μ αρέσεις εσύ παρόλο που γαμάς ζαρντινιέρες.καλα, απο ιδεες ολοι εχουμε... αλλες καλες, αλλες κακες...
το σιγουρο ειναι οτι αν ειναι κατι που πρεπει να ξεχωριζει τους ταραξιες και τα οργανα τις ταξης, αυτο πρεπει να ειναι οι πρακτικες που μεταχειριζονται....
Μαγκιά του...
Είπαμε, για άλλα κλαίω εγώ, για άλλα ο γκάμπα, για άλλα ο στρητ (ο πέρσονας δεν κλαίει ποτέ- είναι η μεσογειακή εκδοχή του τσακ νόρις)
Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι το να ζητά σχολιασμό σε ένα αμφιλεγόμενο βίντεο όπου στην τελική κανείς δεν τραυματίστηκε καν και να το προτείνει ως συμψηφισμό στη δολοφονία δύο αστυνομικών 22 ετών...
τα πραγματα εχουν αγριεψει επικινδυνα αφηστε κλαμματα ή μπινελικια και κοιταχτε την ουσια. θελει πλεον προσοχη στις μανουρες στο δρομο 'γιατι πουστη με εκλεισες' γιατι μπορει να σουρθει κανη στο στομα απο το παραθυρο να πιεις ναργιλε τη σφαιρα. προσοχη οι γκομενες που κυκλοφορουν μονες τη νυχτα, ασφαλειες στις πορτες και οχι τσαντες χυμα. αγριευονται και οι μπατσοι πλεον περισσοτερο και θα σκατωσουν χειροτερα τη συμπεριφορα τους στους απλους ελεγχους.
καλα, απο ιδεες ολοι εχουμε... αλλες καλες, αλλες κακες...
Ποιος σου ειπε οτι η ερωτηση "Ημισυμφωνεις να κανουμε σεξ?"
εννοουσε να κανουμε σεξ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ?
Εγω θα κανω σεξ με την κατωθι γκομενα ,το Πασχα στο Κιεβο ,
150 για δυο ωρες !