Νέα

Χτύπησαν 4 αστυνομικούς με καλάσνικοφ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mpoukas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 59K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Κύριοι παρακαλώ συγκρατήστε τις ορμές σας,επιτέλους....

Κατανοώ τον πόθο σας για το σκοτεινό αντικείμενο με το νικ boomb αλλά μέτρο!!!

Οχι λεβεντη μου, ειμαι αλλου εγω...

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
οκ.. αλλα υπαρχει μεγαλη αποσταση μεταξυ του εγκληματος κατα της ανθρωποτητας και του "δεν εγινε και τιποτα ιδιαιτερο"...
εγω το καταδικαζω, οχι διοτι αυτοι που παρεσυρε ο μπατσος ηταν απαραιτητα "φιλησυχοι διαδηλωτες", αλλα γιατι σε συνθηκες χαμου οπως λες,
οι δυναμεις της ταξης καλουνται να επιβαλουν ακριβως αυτο.. την ταξη... και οχι να επεμβαινουν με τακτικες χουλιγκανισμου και αδιακριτα...

Έχεις δίκιο, ειδικά στην τελευταία φράση αν και έχω κάποιες επιφυλάξεις για το ποια είναι η ενδεδειγμένη τακτική αντιμετώπισης τέτοιων "διαδηλωτών"...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Μωρε, γιατι το κάνεις αυτο το πραγμα, γαμω το Σαμαρα μου γαμω?
Δεν χρειαζεται.

δε χρειάζεται αλλά έτσι γουστάρω άλλωστε είμαι ο τσακ μεντιτερανόρις και δε μασάω και πολλά.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
ναι, απάντα σοβαρά στον παπαζόλη  :2funny:
μερικές φορές δεν ξέρω αν πραγματικά διαβάζεις αυτό το φόρουμ  :think:

Εδω απανταω σοβαρα σε σενα και τη Βελβυ, στον Παπαζολακο δεν θα απαντησω? :2funny:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
ναι, απάντα σοβαρά στον παπαζόλη  :2funny:
μερικές φορές δεν ξέρω αν πραγματικά διαβάζεις αυτό το φόρουμ  :think:
Είσαι μία απαίσια σκύλα,δώσε πατήματα να μην με σέβεται κανένας πια εδώ μέσα!!! :tickedoff: :birdman:

bitch,εεεε bitch!!! :s&m_1:

fantaros25

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Έχεις δίκιο, ειδικά στην τελευταία φράση αν και έχω κάποιες επιφυλάξεις για το ποια είναι η ενδεδειγμένη τακτική αντιμετώπισης τέτοιων "διαδηλωτών"...
καλα, απο ιδεες ολοι εχουμε... αλλες καλες, αλλες κακες...
το σιγουρο ειναι οτι αν ειναι κατι που πρεπει να ξεχωριζει τους ταραξιες και τα οργανα τις ταξης, αυτο πρεπει να ειναι οι πρακτικες που μεταχειριζονται....

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
 :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Ποιές μπάλλες με τριφύλλι και ποιός λαικός ήρωας ρε;;

Αναρωτήθηκες ποτέ πώς ταυτοποιήσανε το δακτυλικό αποτύπωμα με τον νο1 καταζητούμενο μετά από κανένα 6μηνο;

Ή διερωτήθηκες ποτέ αν είναι σύμπτωση ότι στα δυο βασικά νομοσχέδια για το ΔΝΤ που πέρασαν στη βουλή, προηγήθηκε δολοφονία ανθρώπων;

Την τακτική να φορτώνουν πράγματα που είτε δεν μπορούν είτε δε θέλουν να εξιχνιάσουν σε κάποιον γνωστό κακοποιό, το έχεις ακούσει ποτέ;

Αααααααα, ναι;

Αποκάλυψε μας τώρα κύριε έγκριτε αναλυτά διεθνών σχέσεων ότι την δολοφονία των 2 αστυνομικών την διέταξε ο Γιωργάκης.

Βόλβο δεν οδηγούσαν - στην Σουηδία δεν έκανε ο ΓΑΠ; Η σύνδεση είναι προφανής.

Πες μας τώρα και τι αντιλαϊκό νομοσχέδιο θα φέρουν αύριο στην Βουλή με την διαδικασία του κατεπείγοντος.

Πες μας επίσης πως και γιατί την "ορφανή" επίθεση στο ΑΤ Αγίας Παρασκευής δεν την χρέωσαν στον Παλαιοκώστα. Ή στους Πυρήνες της Φωτιάς για παράδειγμα....

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
τα πραγματα εχουν αγριεψει επικινδυνα αφηστε κλαμματα ή μπινελικια και κοιταχτε την ουσια. θελει πλεον προσοχη στις μανουρες στο δρομο 'γιατι πουστη με εκλεισες' γιατι μπορει να σουρθει κανη στο στομα απο το παραθυρο να πιεις ναργιλε τη σφαιρα. προσοχη οι γκομενες που κυκλοφορουν μονες τη νυχτα, ασφαλειες στις πορτες και οχι τσαντες χυμα. αγριευονται και οι μπατσοι πλεον περισσοτερο και θα σκατωσουν χειροτερα τη συμπεριφορα τους στους απλους ελεγχους.  

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
το σιγουρο ειναι οτι αν ειναι κατι που πρεπει να ξεχωριζει τους ταραξιες και τα οργανα τις ταξης, αυτο πρεπει να ειναι οι πρακτικες που μεταχειριζονται....

Σωστο.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
μ αρέσεις εσύ παρόλο που γαμάς ζαρντινιέρες.

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Μαγκιά του...
Είπαμε, για άλλα κλαίω εγώ, για άλλα ο γκάμπα, για άλλα ο στρητ (ο πέρσονας δεν κλαίει ποτέ- είναι η μεσογειακή εκδοχή του τσακ νόρις)
Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι το να ζητά σχολιασμό σε ένα αμφιλεγόμενο βίντεο όπου στην τελική κανείς δεν τραυματίστηκε καν και να το προτείνει ως συμψηφισμό στη δολοφονία δύο αστυνομικών 22 ετών...

Τύπε, τώρα που το σκέφτομαι, μιλάει με γρίφους ο γέροντας.
Μήπως ήθελε να πει ότι οι τύποι με το Βόλβο και τα καλάσνικωφ ήταν διαδηλωτές - θύματα της αστυνομικής βίας;
Αν έχει φτάσει σε τέτοιο βαθμό η μαζική ένοπλη πάλη κατά του συστήματος, προλαβαίνουμε δεν προλαβαίνουμε να την κάνουμε για Βραζιλία...

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Ποιος σου ειπε οτι η ερωτηση "Ημισυμφωνεις να κανουμε σεξ?"
εννοουσε να κανουμε σεξ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ?
Εγω θα κανω σεξ με την κατωθι γκομενα ,το Πασχα στο Κιεβο ,
150 για δυο ωρες !

Συνημμένα

• DSC00553.JPG
    DSC00553.JPG
    142,2 KB · Εμφανίσεις: 15

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
τα πραγματα εχουν αγριεψει επικινδυνα αφηστε κλαμματα ή μπινελικια και κοιταχτε την ουσια. θελει πλεον προσοχη στις μανουρες στο δρομο 'γιατι πουστη με εκλεισες' γιατι μπορει να σουρθει κανη στο στομα απο το παραθυρο να πιεις ναργιλε τη σφαιρα. προσοχη οι γκομενες που κυκλοφορουν μονες τη νυχτα, ασφαλειες στις πορτες και οχι τσαντες χυμα. αγριευονται και οι μπατσοι πλεον περισσοτερο και θα σκατωσουν χειροτερα τη συμπεριφορα τους στους απλους ελεγχους. 

έτσι ρε κουνάβι.
απλά και περιεκτικά.

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095

Απόλυτα σωστό.

Αλλά το τονισμένο, δίνει μία άλλη όψη του νομίσματος νομίζω.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ποιος σου ειπε οτι η ερωτηση "Ημισυμφωνεις να κανουμε σεξ?"
εννοουσε να κανουμε σεξ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ?
Εγω θα κανω σεξ με την κατωθι γκομενα ,το Πασχα στο Κιεβο ,
150 για δυο ωρες !