φιλε γουορχολ ο νομος πρεπει να εφαρμοζετε παντου..τι θα πει γεροντακια οταν πανε να σπασουν ελα μπλοκο αστυνομικων και παρανομουν...μηπως επειδη ειναι γεροντακια πρεπει να πανε στο πρωθυπουργικο γραφειο και να σκοτωσουν τον πρωθυπουργο στο ξυλο ??ελεος ποια..επειδη ειναι γυναικες ασ πανε να βαλουν φωτια στην αμερικανικη πρεσβεια η σε κανενα υπουργειο ..η επειδη ειναι παιδακια μαθητες ασ καψουν το κοινοβουλιο...ελεος ποια ..δοξα το θεο υπαρχουν εφημεριδες,υπαρχουν κομματα να ψηφησεις εαν θελεις αλλαγη...μπορεις να διαδηλωσεις αμα θελεις ..δεν στο απαγορευει κανενας..οχι ομως και να κανεις καταληψη της εθνικης οδου??για κανενα μηνα.. ασ βαλουμε τα πραματα στη θεση τουςχτυπανε γεροντακια που μπορει να ειναι και ο πατερας μας επειδη ητανε ζητανε αξιοπρεπεις συνταξεις?τοτε καλα κανουν και πετανε πετρες και μολοτωφ στα ματ!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Χρυσή Αυγή vs (A) !
- Μέλος που άνοιξε το νήμα AssFiller
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 859
- Εμφανίσεις 31K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Επισκέπτης
ρε παιδια οταν επι πασοκ συγρουστηκαν τα ματ με τα γεροντια ολοι το καταδικαζαμε. τωρα βλεπω οτι καποιοι το επικροτουν τοτε αλλα λεγανε!!! αυτη ειναι η υποκρισια και ο κοματισμοs που εχουν εθιστει και τα βλεπουν ολα ροδινα,
Επισκέπτης
συνταξιουχοι 70-80 χρονων να δειρουν τον πρωθυπουργο ή να σπασουν μπλοκο?εχουν νομιζεις τη δυναμη?δεν το νομιζω!!αλλα οταν τους δινουν 200 ευρω συνταξη και αυξησεις των 2 ευρω τοτε ειναι λογικο να ζητανε αξιοπρεπη διαβιωση!και οταν μαλιστα πολλοι απο αυτους μοχθησαν για την δημοκρατια και τους νομους που λες,οφειλουμε ολοι να τους σεβομαστε!και οχι να βαζουν κατι μαλακιστηρια που την ειδαν εξουσια να τους χτυπανε|!πλεον το αδικο εχει πνιξει τους ανθρωπους και τους κανει να εξαγριωνονται!εδω ρε ο μητσοτακης παιρνει 5.000 ευρω συνταξη και αλλοι ζουν με 200 ευρω ενω δουλεψαν ολη τη ζωη τους!εδω εγω θελω να σπασω κεφαλια οταν βλεπω τετοια πραγματα1φιλε γουορχολ ο νομος πρεπει να εφαρμοζετε παντου..τι θα πει γεροντακια οταν πανε να σπασουν ελα μπλοκο αστυνομικων και παρανομουν...μηπως επειδη ειναι γεροντακια πρεπει να πανε στο πρωθυπουργικο γραφειο και να σκοτωσουν τον πρωθυπουργο στο ξυλο ??ελεος ποια..επειδη ειναι γυναικες ασ πανε να βαλουν φωτια στην αμερικανικη πρεσβεια η σε κανενα υπουργειο ..η επειδη ειναι παιδακια μαθητες ασ καψουν το κοινοβουλιο...ελεος ποια ..δοξα το θεο υπαρχουν εφημεριδες,υπαρχουν κομματα να ψηφησεις εαν θελεις αλλαγη...μπορεις να διαδηλωσεις αμα θελεις ..δεν στο απαγορευει κανενας..οχι ομως και να κανεις καταληψη της εθνικης οδου??για κανενα μηνα.. ασ βαλουμε τα πραματα στη θεση τους
enoxlitikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 6
- Like
- 7
- Πόντοι
- 6
Δεν επικροτεί κανείς που χτύπησαν τους συνταξιούχους.Αλλά αν έχουν παρανομήσει,τι να κάνουν;
Επισκέπτης
κανειs ενα μεγαλο λαθοs ο μητσοτακηs περνει 10000 συνταξη!!!!συνταξιουχοι 70-80 χρονων να δειρουν τον πρωθυπουργο ή να σπασουν μπλοκο?εχουν νομιζεις τη δυναμη?δεν το νομιζω!!αλλα οταν τους δινουν 200 ευρω συνταξη και αυξησεις των 2 ευρω τοτε ειναι λογικο να ζητανε αξιοπρεπη διαβιωση!και οταν μαλιστα πολλοι απο αυτους μοχθησαν για την δημοκρατια και τους νομους που λες,οφειλουμε ολοι να τους σεβομαστε!και οχι να βαζουν κατι μαλακιστηρια που την ειδαν εξουσια να τους χτυπανε|!πλεον το αδικο εχει πνιξει τους ανθρωπους και τους κανει να εξαγριωνονται!εδω ρε ο μητσοτακης παιρνει 5.000 ευρω συνταξη και αλλοι ζουν με 200 ευρω ενω δουλεψαν ολη τη ζωη τους!εδω εγω θελω να σπασω κεφαλια οταν βλεπω τετοια πραγματα1
Σε μια εκμεταλλευτική κοινωνία (και ΠΟΤΕ δεν υπήρξαν μη εκμεταλλευτικές κοινωνίες στην ανθρώπινη ιστορία, εκτός ίσως από το σύντομο πείραμα της Παρισινής Κομμούνας το 1871), ο νόμος εξυπηρετεί κατά προτεραιότητα τα συμφέροντα της κυρίαρχης τάξης, κοινωνικής ομάδας, πείτε το όπως θέλετε... Κατά συνέπεια, νομικά έχει δικαίωμα η αστυνομία να πλακώνει στο ξύλο και γεροντάκια. Δεν είναι παράνομο να δέρνεις διαδηλωτές. Όσοι διαφωνούμε με αυτή την πρακτική δεν το κάνουμε παρά για δύο, βασικά, λόγους:
1. Γιατί, σε κάθε εκμεταλλευτική κοινωνία, τα συμφέροντα των εκμεταλλευτών συγκρούονται με τα συμφέροντα των εκμεταλλευόμενων. Και, ανάλογα με τη θέση που παίρνει ο καθένας σε αυτή τη σύγκρουση, είναι τίμιο και ντόμπρο να υπερασπίζεται τα δικαιώματα και τον αγώνα της πλευράς που υποστηρίζει. Αφού νιώθω αλληλέγγυος με τη μεριά των εκμεταλλευόμενων, με αφήνει παγερά αδιάφορο η 'ευταξία' και η 'κοινωνική γαλήνη' σας.
2. Γιατί πρέπει να είσαι ψυχικά διαταραγμένος για να χτυπάς γεροντάκι...
Υ.Γ. Κάθε φορά που χτυπιούνται αριστεριστές με ακροδεξιούς, οι αριστεριστές πάνε στο νοσοκομείο και οι ακροδεξιοί στα σπίτια τους. Νισάφι! Ανεκπαίδευτοι...
1. Γιατί, σε κάθε εκμεταλλευτική κοινωνία, τα συμφέροντα των εκμεταλλευτών συγκρούονται με τα συμφέροντα των εκμεταλλευόμενων. Και, ανάλογα με τη θέση που παίρνει ο καθένας σε αυτή τη σύγκρουση, είναι τίμιο και ντόμπρο να υπερασπίζεται τα δικαιώματα και τον αγώνα της πλευράς που υποστηρίζει. Αφού νιώθω αλληλέγγυος με τη μεριά των εκμεταλλευόμενων, με αφήνει παγερά αδιάφορο η 'ευταξία' και η 'κοινωνική γαλήνη' σας.
2. Γιατί πρέπει να είσαι ψυχικά διαταραγμένος για να χτυπάς γεροντάκι...
Υ.Γ. Κάθε φορά που χτυπιούνται αριστεριστές με ακροδεξιούς, οι αριστεριστές πάνε στο νοσοκομείο και οι ακροδεξιοί στα σπίτια τους. Νισάφι! Ανεκπαίδευτοι...
enoxlitikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 6
- Like
- 7
- Πόντοι
- 6
συνταξιουχοι 70-80 χρονων να δειρουν τον πρωθυπουργο ή να σπασουν μπλοκο?εχουν νομιζεις τη δυναμη?δεν το νομιζω!!αλλα οταν τους δινουν 200 ευρω συνταξη και αυξησεις των 2 ευρω τοτε ειναι λογικο να ζητανε αξιοπρεπη διαβιωση!και οταν μαλιστα πολλοι απο αυτους μοχθησαν για την δημοκρατια και τους νομους που λες,οφειλουμε ολοι να τους σεβομαστε!και οχι να βαζουν κατι μαλακιστηρια που την ειδαν εξουσια να τους χτυπανε|!πλεον το αδικο εχει πνιξει τους ανθρωπους και τους κανει να εξαγριωνονται!εδω ρε ο μητσοτακης παιρνει 5.000 ευρω συνταξη και αλλοι ζουν με 200 ευρω ενω δουλεψαν ολη τη ζωη τους!εδω εγω θελω να σπασω κεφαλια οταν βλεπω τετοια πραγματα1
Εσύ δηλαδή,για να καταλάβω,υποστηρίζεις τους αναρχικούς επειδή οι συνταξιούχοι που παίρνουν 200€ (κανένας δεν παίρνει τόσα,αλλά τέλος πάντων) έφαγαν ξύλο από τα ΜΑΤ;Υποστηρίζεις μήπως και το γιο του Βούτση που λήστεψε την Εθνική Τράπεζα;Ξέρεις,μέσω της Εθνικής πληρώνονται πολλοί συνταξιούχοι.Και αν έχει ζημίες η ΕΤΕ (είναι ασφαλισμένα τα χρήματα,αλλά από τις φθορές ζημιώνεται) αυξάνει προμήθειες κλπ και την πληρώνει ο συνταξιούχος.Επίσης,οι αναρχικοί είναι εναντίον του "σεξισμού"...Εσύ τι κάνεις εδώ;
Επισκέπτης
κάτι μου θυμίζει αυτό, έχε πλάκα να κάνανε τον λάκη ιμαμ μπαιλντί τα άλλα τα κοπρόσκυλα οι αντιεξουσιαστές, άλλα παιδιά για υιοθέτημα αυτά.Ε ρε της "κυρίας" τα παιδιά φυστίκι που θέλουνε...........άκου Χρυσή Αυγή.......
Επισκέπτης
οι πολιτικοι παρανομουν!!!τι γινεται γι αυτο?Δεν επικροτεί κανείς που χτύπησαν τους συνταξιούχους.Αλλά αν έχουν παρανομήσει,τι να κάνουν;
υποστηριστηριζω οποιον διαδηλωνει και διεκδικει!!ειμαι εναντιων της εκμεταλευσης των γυναικων που αναγκαζονται να μπουν στην πορνεια!οποια θελει και γινεται ιεροδουλη ειναι δικαιωμα της!εσυ εισαι υπερ του εξαναγκασμου των γυναικων να γινουν ιεροδουλες?Εσύ δηλαδή,για να καταλάβω,υποστηρίζεις τους αναρχικούς επειδή οι συνταξιούχοι που παίρνουν 200€ (κανένας δεν παίρνει τόσα,αλλά τέλος πάντων) έφαγαν ξύλο από τα ΜΑΤ;Υποστηρίζεις μήπως και το γιο του Βούτση που λήστεψε την Εθνική Τράπεζα;Ξέρεις,μέσω της Εθνικής πληρώνονται πολλοί συνταξιούχοι.Και αν έχει ζημίες η ΕΤΕ (είναι ασφαλισμένα τα χρήματα,αλλά από τις φθορές ζημιώνεται) αυξάνει προμήθειες κλπ και την πληρώνει ο συνταξιούχος.Επίσης,οι αναρχικοί είναι εναντίον του "σεξισμού"...Εσύ τι κάνεις εδώ;
lj οι χρυσαυγιτες αντε να χτυπησουν καμια κοπελλια ή κανενα πιτσιρικο!οποτε συναντε παμιτες ή αναρχικους παντα φευγουνμε ανοιγμενα κεφαλια!και ετσι πρεπει να γινεται!
οι πολιτικοι παρανομουν!!!τι γινεται γι αυτο?
υποστηριστηριζω οποιον διαδηλωνει και διεκδικει!!ειμαι εναντιων της εκμεταλευσης των γυναικων που αναγκαζονται να μπουν στην πορνεια!οποια θελει και γινεται ιεροδουλη ειναι δικαιωμα της!εσυ εισαι υπερ του εξαναγκασμου των γυναικων να γινουν ιεροδουλες?
lj οι χρυσαυγιτες αντε να χτυπησουν καμια κοπελλια ή κανενα πιτσιρικο!οποτε συναντε παμιτες ή αναρχικους παντα φευγουνμε ανοιγμενα κεφαλια!και ετσι πρεπει να γινεται!
συνταξιουχοι 70-80 χρονων να δειρουν τον πρωθυπουργο ή να σπασουν μπλοκο?εχουν νομιζεις τη δυναμη?δεν το νομιζω!!αλλα οταν τους δινουν 200 ευρω συνταξη και αυξησεις των 2 ευρω τοτε ειναι λογικο να ζητανε αξιοπρεπη διαβιωση!και οταν μαλιστα πολλοι απο αυτους μοχθησαν για την δημοκρατια και τους νομους που λες,οφειλουμε ολοι να τους σεβομαστε!και οχι να βαζουν κατι μαλακιστηρια που την ειδαν εξουσια να τους χτυπανε|!πλεον το αδικο εχει πνιξει τους ανθρωπους και τους κανει να εξαγριωνονται!εδω ρε ο μητσοτακης παιρνει 5.000 ευρω συνταξη και αλλοι ζουν με 200 ευρω ενω δουλεψαν ολη τη ζωη τους!εδω εγω θελω να σπασω κεφαλια οταν βλεπω τετοια πραγματα1
..και λίγα λες!!
Επισκέπτης
φίλε μου είναι πολύ αστεία αυτά που γράφεις, δηλαδή πιστεύεις ότι τα γεροντάκια αυτά ( τα τιμημένα γηρατειά όπως τα αποκαλούσε ο Αντρέας ) ήταν ικανά να μπούνε μέσα στο Μαξίμου και να δείρουν τον πρωθυπουργό? έχεις δει πολλές φορές σε πορείες συγκεντρώσεις κτλ όπου επικρατεί οργάνωση οι συνεπείς συνδικαλιστικές οργανώσεις να έχουν δημιουργήσει πολλές φασαρίες? αυτοί που δημιουργούν αυτά είναι παρακλάδια της αστυνομίας και των μυστικών υπηρεσιών για να διαβάλουν το συνεπές συνδικαλιστικό κίνημα ώστε σε μελλοντικές κινητοποιήσεις να μην υπάρχει λόγο του φόβου των φασαριών μικρότερη συμμετοχή ώστε οι κυβερνήσεις να έχουν το άλλοθι ότι τάχα η πλειοψηφία των εργαζομένων δέχεται την πολιτική της εκάστοτε κυβέρνησης έτσι απλά.φιλε γουορχολ ο νομος πρεπει να εφαρμοζετε παντου..τι θα πει γεροντακια οταν πανε να σπασουν ελα μπλοκο αστυνομικων και παρανομουν...μηπως επειδη ειναι γεροντακια πρεπει να πανε στο πρωθυπουργικο γραφειο και να σκοτωσουν τον πρωθυπουργο στο ξυλο ??ελεος ποια..επειδη ειναι γυναικες ασ πανε να βαλουν φωτια στην αμερικανικη πρεσβεια η σε κανενα υπουργειο ..η επειδη ειναι παιδακια μαθητες ασ καψουν το κοινοβουλιο...ελεος ποια ..δοξα το θεο υπαρχουν εφημεριδες,υπαρχουν κομματα να ψηφησεις εαν θελεις αλλαγη...μπορεις να διαδηλωσεις αμα θελεις ..δεν στο απαγορευει κανενας..οχι ομως και να κανεις καταληψη της εθνικης οδου??για κανενα μηνα.. ασ βαλουμε τα πραματα στη θεση τους
και για να πάμε και στα γερόντια εκείνης της ημέρας τι θα κάνανε δηλαδή θα περνάγανε έξω από το Μαξίμου θα σταμάταγαν για 5 με 10 λεπτά θα έβγαινε κάποιος υπάλληλος γραμματέας η ότι άλλο θα του δίνανε ένα ψήφισμα με τα αιτήματα τους και θα φεύγανε.
σοβαρευτείτε μερικοί λίγο μπορεί εσείς που γράφεται της απόψεις αυτές να έχετε στο τραπέζι σας το πιάτο γεμάτο όμως υπάρχουν χιλιάδες Έλληνες που ψάχνουν στα σκουπίδια για κανένα αποφάγι, χιλιάδες Έλληνες που ζουν κάτω από το όριο φτώχειας, και δεν ζητάνε τίποτα πάρα πάνω αλλά τα λεφτά που τους έκλεβε αυτό το κράτος μια ζωή για να τους δώσει κάτι λίγα στα γεράματα τους να έχουν μια σούπα για φαγητό για να πάρουν τα φάρμακα τους και μια χούφτα καραμέλες για τα εγγόνια τους.
Όσον αφορά τους συνταξιούχους πιο πολύ λυπάμε γιατί εμείς που γράφουμε εδώ μέσα είμαστε οι περισσότεροι σε ηλικία που ακόμα δουλεύουμε. Αντί να φιλοσοφούμε την επόμενη φορά που θα κατέβουν στο δρόμο οι συνταξιούχοι πρέπει να είμαστε δίπλα τους γιατί όπως πάει το πράγμα εμείς δε θα πάρουμε ούτε τα 200 ευρώ που λέτε . Από την άλλη τα ΜΑΤ είναι κάτι "μαλακιστήρια"(πιτσιρικάδες οι περισσότεροι) στιβαγμένοι σε κλούβες-κλουβιά που πρώτα και κύρια τα ίδια τα άτομα που υπηρετούν σε αυτές τις ομάδες έχουν χάσει την αυτοεκτίμησή τους . Εγώ 3 χρόνια χωρίς δουλειά και δεν καταδέχομαι να κοπανάω άλλους για 600 ευρώ . Πόσο μάλλον που μερικές φορές ΜΑΤ κοπανάνε άλλους ασυνομικούς . Εκεί να καταλάβεται τη μαλακία που τους δέρνει ...και λίγα λες!!
Επισκέπτης
ναι αλλά αυτοί που ρίχνουν της πέτρες και της μολώτοφ στους μπάτσους πως είναι δυνατόν της περισσότερες φορές να τους κουβαλούν οι κλούβες των ΜΑΤ στα μέρη όπου γίνονται οι φασαρίες? και πως είναι δυνατός αν πιάσουν κάποιον και τον στείλουν στον εισαγγελέα να μην κλείνουν μέσα κανέναν.συμφωνω απολυτα και προσθετω οτι δεν εχω δει αστυνομο να ριχνει τα τελευταια χρονια ξυλο σε φοιτητη αδικα..αλλα αντιθετα εχω δει αστυνομικους να τρωνε μολοτωφ..πετρες,μπινελικια κλπ... τελος παντων οι αστυνομικοι δεχοντε εντολες απο ανωτερους και αυτοι απο τον υπουργο και ο υπουργος απο τον πρωθυπουργο η το κομμα και το κομμα ψηφιζετε..απο τον λαο..οποιος εχει τις αποψεις των αναρχικων ασ κανει κομμα και ας κατεβει στις εκλογες να δουμε ποσες ψηφους θα παρει...αλλα ειναι οι χειροτεροι φασιστες οι αναρχικοι...διοτι ουτε καν για εκλογες θελουν να ακουσουν..
enoxlitikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 6
- Like
- 7
- Πόντοι
- 6
Κάθε τέσσερα χρόνια ψηφίζεις.Επέλεξε αυτόν που δεν παρανομεί.Ή δεν παρανομούν οι της αριστεράς;οι πολιτικοι παρανομουν!!!τι γινεται γι αυτο?
Άλλο διαδηλώνω,και άλλο καταστρέφω.Οι "αναρχικοί" και τα τσιράκια των ΣΥΡΙΖΑ,ΜΕΡΑ (ΝΥΧΤΑ) δε διαδηλώνουν,καταστρέφουν.Και όχι την περιουσία του κεφαλαίου,αλλά τ'αμάξια των εργαζομένων που δήθεν υποστηρίζουν.Οι κεφαλαιοκράτες δε μένουν στην Στουρνάρη και στην Ζωρζ...υποστηριστηριζω οποιον διαδηλωνει και διεκδικει!!
Οι "αναρχικοί" είναι εναντίον του σεξισμού,δεν κάνουν διακρίσεις αν γουστάρει η άλλη ή όχι.Άπαξ και βλέπεις μια γυναίκα ως μουνί είσαι σεξιστής άρα αντίπαλός τους...Δεν περίμενα να ξεχωρίσεις την έννοια.Οι περισσότεροι (99,9%) δεν ξέρετε τι πρεσβεύει η "ιδέα" που υποστηρίζετε.ειμαι εναντιων της εκμεταλευσης των γυναικων που αναγκαζονται να μπουν στην πορνεια!οποια θελει και γινεται ιεροδουλη ειναι δικαιωμα της!εσυ εισαι υπερ του εξαναγκασμου των γυναικων να γινουν ιεροδουλες?
Τι είναι οι Παμίτες;Πρώην οικοδόμοι και κορόιδα της Αλέκας.Οι δε "αναρχικοί" απλώς αληταράδες και ληστές.Είναι εναντίον των τραπεζών που ληστεύουν τον κοσμάκη,αλλά και αυτοί ληστεύουν.Είναι εναντίον των όπλων,αλλά και αυτοί έχουν όπλα (και πυροβόλα όπλα,αλλά και τσεκούρια,μολότωφ κλπ).Διχασμένες προσωπικότητες,που η πολύ μαλακία και ο φόβος έναντι του αντίθετου φύλου,τους άφησαν κουσούρια.lj οι χρυσαυγιτες αντε να χτυπησουν καμια κοπελλια ή κανενα πιτσιρικο!οποτε συναντε παμιτες ή αναρχικους παντα φευγουνμε ανοιγμενα κεφαλια!και ετσι πρεπει να γινεται!
enoxlitikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 6
- Like
- 7
- Πόντοι
- 6
ναι αλλά αυτοί που ρίχνουν της πέτρες και της μολώτοφ στους μπάτσους πως είναι δυνατόν της περισσότερες φορές να τους κουβαλούν οι κλούβες των ΜΑΤ στα μέρη όπου γίνονται οι φασαρίες? και πως είναι δυνατός αν πιάσουν κάποιον και τον στείλουν στον εισαγγελέα να μην κλείνουν μέσα κανέναν.
Άλλη μια αναπόδεικτη κατηγορία.Ότι η αστυνομία ρίχνει μολότωφ...Αν αποφασίσει ο εισαγγελέας προφυλακίσεις,θα πιάσει τους περισσότερους συγγενείς πολιτικών της αριστεράς.Βλέπε υιός Βούτσης.
λογικο ειναι να ζητανε παραπανω συνταξη και δεν διαφωνω οτι μπορει να εχουν και δικηο.. αλλα 80 90 χρονων παππουδες δεν σημαινει οτι δεν πρεπει να σεβοντε τους νομους. ετσι δεν ειναι??. και να μπουκαρουν στο πρωθυπουργικο γραφειο... μην γινεσε υπερβολικος..ναι οι συνταξεις ειναι χαμηλες αλλα δεν περνουν ολοι 200 ευρω ..εχει συνταξουχους που περνουν 600 και 800 ευρω που ειναι και οι περισσοτεροι και που και αυτοι ειναι αδικιμενοι συμφωνω..αλλα και οι αστυνομοι δεχοντε εντολες απο ποιο πανω δεν βαρανε για πλακα...αλλα αν θες την αποψη μου για την αστυνομια ..ναι υπαρχουν και κομπλεξικοι και κολοπαιδα και τεμπελιδες.. δημοσιοι υπαλληλοι ειναι οι περισσοτεροι.. αλλα υπαρχουν και καλα παιδια μην γενικευεις...εγω προσωπικα οσους ασυνομικους εχω γνωρισει και εχω και μερικους φιλους οι περισσοτεροι ειναι καλα παιδια..και δεν ειναι μαλακιστηρια που το παιζουν εξουσια οπως λες.. κατα κανονα υπαρχουν και εξαιρεσεις φυσικα...οπως το ελληνικο δημοσιο εχει προβλημα εχει και η αστυνομια διοτι ειναι δημοσια υπηρεσια αλλα εως εκει..ΜΗΝ ΜΗΔΕΝΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ αλλα ασ προσπαθησουμε να τα διορθωσουμε..ασ συγκρινουμε την αστυνομια με αλλες πολιτιτισμενες χωρες τις ευρωπης...για τολμα να πεταξεις πετρα σε αστυνομο στην γερμανια η στην σουηδια...και θα φας πολυ περισσοτερο ξυλο φιλαρακο..θα σε κλαινε οι ρεγγες εκει κατω η περνα με κοκκινο η οδηγα μεθυσμενος να δεις τι θα σου κανει εκει η αστυνομια και εκει δεν εχει τσατσιλικια για σβησιμο..εκει θα πονεσεις περισσοτερο.. αυτη ειναι η αληθεια.. διοτι σε αυτες τις χωρες σεβοντε πολυ περισσοτεροο τους νομους και ενας απο τους λογους που ειμαστε καποια χρονια πισω απο αλλες χωρες τις εοκ ειναι οτι δεν σοβομαστε τους νομους...τελος ασ βαλουμε το χερι στην καρδια και ας παραδεχθουμε τουλαχιστον ποσες φορες μας εχουν χαρισει κλησεις.. η εχουν κανει τα στραβα ματια.. η ακομα μας εχουν σταματησει ενω ειμαστε μεθυσμενοι... ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΧΑΡΙΣΕΙ αλλα δεν εχει πει κανενας τοτε τι καλη που ειναι η αστυνομια...να διαψευστω εαν εχω αδικοσυνταξιουχοι 70-80 χρονων να δειρουν τον πρωθυπουργο ή να σπασουν μπλοκο?εχουν νομιζεις τη δυναμη?δεν το νομιζω!!αλλα οταν τους δινουν 200 ευρω συνταξη και αυξησεις των 2 ευρω τοτε ειναι λογικο να ζητανε αξιοπρεπη διαβιωση!και οταν μαλιστα πολλοι απο αυτους μοχθησαν για την δημοκρατια και τους νομους που λες,οφειλουμε ολοι να τους σεβομαστε!και οχι να βαζουν κατι μαλακιστηρια που την ειδαν εξουσια να τους χτυπανε|!πλεον το αδικο εχει πνιξει τους ανθρωπους και τους κανει να εξαγριωνονται!εδω ρε ο μητσοτακης παιρνει 5.000 ευρω συνταξη και αλλοι ζουν με 200 ευρω ενω δουλεψαν ολη τη ζωη τους!εδω εγω θελω να σπασω κεφαλια οταν βλεπω τετοια πραγματα1
Επισκέπτης
άσε ρε φίλε τον υιό του Βούτση, ποιος σου είπε ότι ο Βούτσης είναι ο αγωνιστής? ένα μέρος του συστήματος είναι, και γιατί τα θεωρείς αναπόδεικτα στοιχεία αυτά όταν αυτά τα γεγονότα που περιγράφω τα έχουν καταγγείλει επώνυμα άτομα δεκάδες φορές?Άλλη μια αναπόδεικτη κατηγορία.Ότι η αστυνομία ρίχνει μολότωφ...Αν αποφασίσει ο εισαγγελέας προφυλακίσεις,θα πιάσει τους περισσότερους συγγενείς πολιτικών της αριστεράς.Βλέπε υιός Βούτσης.
και να σου πώ και κάτι άλλο? όταν έχουμε μια πορεία αυτά τα άτομα κάνουν μπαμ από χιλιόμετρα και δεν είναι πάνω από 50 με 70 άτομα που αν θέλει η αστυνομία 3 διμοιρίες ΜΑΤ να βάλει γύρω τους τα έκανε Παναγίες είδατε όμως να το κάνει αυτό πολλές φορές? ενώ στα γερόντια το κάνει.
ναι φιλε μου εχω δει δεν θα ξαχασω την εκπομπη του πρετεντερη..περυσι και εχω δει με τα ματια μου αναρχικους να μπενουν σε οργανωμενα μπλοκα του συριζα ,συνδικατων,φοιτητων κλπ οχι παντα.. αλλα το εχω δει και να μην κανουν τιποτα λες και ειναι συνενοημενοι και να τους βλεπουν να πετανε τις μολοτοφ μεσα απο τα μπλοκα και παλι να μην κανουν τιποτα..αυτο που λες εσυ δεν το εχω δει αλλα θα ηθελα να δω τις αποδειξεις που υπαρχουν οποτε θα το αποδοκιμασω...φίλε μου είναι πολύ αστεία αυτά που γράφεις, δηλαδή πιστεύεις ότι τα γεροντάκια αυτά ( τα τιμημένα γηρατειά όπως τα αποκαλούσε ο Αντρέας ) ήταν ικανά να μπούνε μέσα στο Μαξίμου και να δείρουν τον πρωθυπουργό? έχεις δει πολλές φορές σε πορείες συγκεντρώσεις κτλ όπου επικρατεί οργάνωση οι συνεπείς συνδικαλιστικές οργανώσεις να έχουν δημιουργήσει πολλές φασαρίες? αυτοί που δημιουργούν αυτά είναι παρακλάδια της αστυνομίας και των μυστικών υπηρεσιών για να διαβάλουν το συνεπές συνδικαλιστικό κίνημα ώστε σε μελλοντικές κινητοποιήσεις να μην υπάρχει λόγο του φόβου των φασαριών μικρότερη συμμετοχή ώστε οι κυβερνήσεις να έχουν το άλλοθι ότι τάχα η πλειοψηφία των εργαζομένων δέχεται την πολιτική της εκάστοτε κυβέρνησης έτσι απλά.
και για να πάμε και στα γερόντια εκείνης της ημέρας τι θα κάνανε δηλαδή θα περνάγανε έξω από το Μαξίμου θα σταμάταγαν για 5 με 10 λεπτά θα έβγαινε κάποιος υπάλληλος γραμματέας η ότι άλλο θα του δίνανε ένα ψήφισμα με τα αιτήματα τους και θα φεύγανε.
σοβαρευτείτε μερικοί λίγο μπορεί εσείς που γράφεται της απόψεις αυτές να έχετε στο τραπέζι σας το πιάτο γεμάτο όμως υπάρχουν χιλιάδες Έλληνες που ψάχνουν στα σκουπίδια για κανένα αποφάγι, χιλιάδες Έλληνες που ζουν κάτω από το όριο φτώχειας, και δεν ζητάνε τίποτα πάρα πάνω αλλά τα λεφτά που τους έκλεβε αυτό το κράτος μια ζωή για να τους δώσει κάτι λίγα στα γεράματα τους να έχουν μια σούπα για φαγητό για να πάρουν τα φάρμακα τους και μια χούφτα καραμέλες για τα εγγόνια τους.
enoxlitikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 6
- Like
- 7
- Πόντοι
- 6
Ποια είναι τα επώνυμα άτομα;Ένας καθηγητής από το πολυτεχνείο αν δεν κάνω λάθος,που βγήκε πέρσι το χειμώνα και έλεγε τα δικά του,αλλά δεν πήγε ποτέ στον εισαγγελέα;Δεν τον ξαναείδα στα κανάλια.Όσο για τον Βούτση,στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ είναι.