ακομα και σαυτους.γιατι δε μπορει να θελουν το κεφαλι του μπατσου οταν σακατευει καποιον στο ξυλο ενω οταν ο μπατσος καιγεται απ τη μολοτοφ εκει να το βουλωνουν και να κανουν το κινεζο...Σε ποιους να σπάσουνε τα κεφάλια; Στο ΚΚΕ και στο ΣΥΡΙΖΑ, αγαπητέ;
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Χρυσή Αυγή vs (A) !
- Μέλος που άνοιξε το νήμα AssFiller
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 859
- Εμφανίσεις 31K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Επισκέπτης
Καλά, όλοι εσείς που βρίζετε στους μπάτσους, ΑΝ τύχει και μπούνε σπίτι σας να σας κλέψουν/βιάσουν ή οτιδήποτε άλλο, φωνάξτε τους ανάρχες και τους κουκουλοφόρους μετά να σας πάρουν κατάθεση...
Οκ, καταλάβαμε αγαπητέ.ακομα και σαυτους.γιατι δε μπορει να θελουν το κεφαλι του μπατσου οταν σακατευει καποιον στο ξυλο ενω οταν ο μπατσος καιγεται απ τη μολοτοφ εκει να το βουλωνουν και να κανουν το κινεζο...
καλα ελα να σου πω δεν εχω κατι με τους αστυνομικουςΚαλά, όλοι εσείς που βρίζετε στους μπάτσους, ΑΝ τύχει και μπούνε σπίτι σας να σας κλέψουν/βιάσουν ή οτιδήποτε άλλο, φωνάξτε τους ανάρχες και τους κουκουλοφόρους μετά να σας πάρουν κατάθεση...
αλλα και αυτοι μονο καταθεση μπορουν να παρουν
μετα πανε και βαζουν τον βας-βας στον ασυρματο
Επισκέπτης
καλα ελα να σου πω δεν εχω κατι με τους αστυνομικους
αλλα και αυτοι μονο καταθεση μπορουν να παρουν
μετα πανε και βαζουν τον βας-βας στον ασυρματο
Όλοι τους βρίζουν κι όλοι τους έχουν ανάγκη όμως. Δεν λέω ότι ανάμεσά τους δεν υπάρχουν και καθίκια. Σε όλα τα επαγγέλματα υπάρχουν. Αλλά εάν ήμουν μπάτσος κι έβλεπα έναν ανάρχα να μου έρχεται με λύσσα να με κάψει ολόκληρο σαν την Μονή του Αρκαδίου... θα τον πυροβολούσα ανάμεσα στα μάτια 3 φορές. Εσύ τι θα έκανες?
pantremenos(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2007
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
Μαζί σου. πότε θα την κάνουνε να παμε για συμπαράσταση!!!!!!!!!!!!!!!!ρε ολοι για τον πεουλα ειναι
η μονη ομαδα που μπορει να κανει πορεια διαμαρτυριας ειναι τα τραβελια και οι πορνες για καλυτερες συνθηκες εργασιας
ολοι μαζι λεμεΜαζί σου. πότε θα την κάνουνε να παμε για συμπαράσταση!!!!!!!!!!!!!!!!
και αν σκασουν και τιποτα νταβαδες τους ριχνουμε και κανα ντοματονι στη μαπα
Το ζήτημα είναι αν θα αναλάμβανες τις ευθύνες σου μετά και πήγαινες κανονικά στο δικαστήριο κατηγορούμενος.Όλοι τους βρίζουν κι όλοι τους έχουν ανάγκη όμως. Δεν λέω ότι ανάμεσά τους δεν υπάρχουν και καθίκια. Σε όλα τα επαγγέλματα υπάρχουν. Αλλά εάν ήμουν μπάτσος κι έβλεπα έναν ανάρχα να μου έρχεται με λύσσα να με κάψει ολόκληρο σαν την Μονή του Αρκαδίου... θα τον πυροβολούσα ανάμεσα στα μάτια 3 φορές. Εσύ τι θα έκανες?
Και όχι να ψελλίζεις σαχλαμαρίτσες οτι τον πυροβόλησε ..ζαρντινιέρα.
pantremenos(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2007
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
και στην κορυφη θα βάλουμε τις Ελεεινίδες για να κουβαλάνε τα πανο των κοριτσίων.
Επισκέπτης
Το ζήτημα είναι αν θα αναλάμβανες τις ευθύνες σου μετά και πήγαινες κανονικά στο δικαστήριο κατηγορούμενος.
Έχω το θάρρος της γνώμης μου. Κι εξάλλου αυτό που θα έκανα είναι ξεκάθαρο, δεν υπάρχουν σαχλαμαρίτσες. 3 φορές ανάμεσα στα μάτια και έκανα λάθος? Δεν γίνεται!!!
Επισκέπτης
λοιπον μαγγες καλο σαββατοκυριακο
την κανω για πηλιο μερια συντομο weekend
Γαμάτο σε βρίσκω. Καλά να περάσεις και πάρε τζούρες οξυγόνου!
pantremenos(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2007
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
Τυχερέ. Να περάσεις καλά.λοιπον μαγγες καλο σαββατοκυριακο
την κανω για πηλιο μερια συντομο weekend
Επισκέπτης
μπατσοι και χρυσαυγιτες διπλα διπλα !!αλλα να σπασουν και τα κεφαλια των ματατζηδων!των ματατζηδων που βαραγανε γεροντακια και φοιτητες!!ολα εδω πληρωνονται κουφαλες
Και με τι @@ να πυροβολίσει ο αστυνομικός όταν δέχεται επίθεση κατά της ζωής του από τη στιγμή που ξέρει πως ούτε ο νόμος ούτε η ηγεσία θα τον στηρίξει;Το ζήτημα είναι αν θα αναλάμβανες τις ευθύνες σου μετά και πήγαινες κανονικά στο δικαστήριο κατηγορούμενος.
Όχι, το λέω γιατί υπάρχει και η πρόσφατη επιχειρηματολογία του -πρώην ευτυχώς- Τπουργού της Δημόσιας Τάξης κυρίου Πολύδωρα, που μπήκε στο βιβλίο Γκίνες!Έχω το θάρρος της γνώμης μου. Κι εξάλλου αυτό που θα έκανα είναι ξεκάθαρο, δεν υπάρχουν σαχλαμαρίτσες. 3 φορές ανάμεσα στα μάτια και έκανα λάθος? Δεν γίνεται!!!
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Τώρα τα λύσαμε τα προβλήματα μας!Θα βγουν οι μπάτσοι και θα πυροβολούν όποιον θεωρούν ότι είναι παράνομος!Ωραία λογική...Έχω το θάρρος της γνώμης μου. Κι εξάλλου αυτό που θα έκανα είναι ξεκάθαρο, δεν υπάρχουν σαχλαμαρίτσες. 3 φορές ανάμεσα στα μάτια και έκανα λάθος? Δεν γίνεται!!!
Ναι ρε warhol. Δίκιο έχεις αλλά επειδή μερικά μαλακηστήρια υπηρετούν πολιτικές καταστάσεις δε σημαίνει πως πρέπει να τους σπάσουν κιόλας τα κεφάλια.μπατσοι και χρυσαυγιτες διπλα διπλα !!αλλα να σπασουν και τα κεφαλια των ματατζηδων!των ματατζηδων που βαραγανε γεροντακια και φοιτητες!!ολα εδω πληρωνονται κουφαλες
Επισκέπτης
η λυση για αυτους ειναι μια!παραιτηση!και οχι να βαρανε συνταξιουχους και φοιτητες!οποιος ειναι ματατζης ξερει οτι δουλεια του ειναι να βαρανε τον κοσμοΝαι ρε warhol. Δίκιο έχεις αλλά επειδή μερικά μαλακηστήρια υπηρετούν πολιτικές καταστάσεις δε σημαίνει πως πρέπει να τους σπάσουν κιόλας τα κεφάλια.