Νέα

Χρυσή Αυγή vs (A) !

• Μέλος που άνοιξε το νήμα AssFiller
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 859
  • Εμφανίσεις 31K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
  Solidarity,σε οσα εχεις γραψει εδω μεχρι τωρα,σε αλλα συμφωνω σε αλλα  ομως διαφωνω.Στα θεματα που συμφωνουμε,τα κρατω για τον εαυτο μου...ΟΜΩΣ αρνουμαι να ασπαστω την αποψη σου οτι μονο εσεις,οι της ιδεολογιας σου,εισαστε οι αγωνιστες και ολοι οι αλλοι ειναι του καναπε...

Η διαθεση του καθενος για "αντισταση" πρεπει να ξεκινα απο την αυτοδιαχειρηση του ως ατομο καταρχην...Εσυ εφαρμοζεις την ιδεολογια σου στην προσωπικη σου ζωη,οσο αυτο σου ειναι δυνατο;Η αερολογεις;Θα ηταν ενδιαφερον να μας πεις πως αυτοδιαχειριζεσαι ως ατομο συμφωνα με αυτα που πιστευεις...

και τον παρακαλώ πολύ εγώ να μου απαντήσει αφού οι αναρχικοί είναι ενάντια στην καταπίεση αυτοί γιατί καταπιέζουν το Α μέσα στον κύκλο?

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
  Επειδη το θρεντ το "σηκωνει"...να πω και εγω το τσιτατο μου

"Ο θεος να σε φυλα απο φτωχο περηφανο...και απο γερο-πορνο"

αυτα

enoxlitikos

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
6
Like
7
Πόντοι
6
Solidarity καθυστερημένε μούλε,μόλις σας επιτίθενται οι αστυνομικοί,σαν αρουραίοι πάτε μέσα στα πανεπιστήμια.Το ίδιο κάνατε και προχθές στην Ακαδημία.Όσο για τον Γεωργιάδη,όσο του επιτίθεστε,τόσους περισσότερους ψήφους παίρνει.Δεν ψήφισα ΛΑΟΣ,αλλά να είσαι σίγουρος πως την επόμενη φορά θα το κάνω.Έτσι επειδή τα χώνει σε κάτι μούλους σαν εσένα.

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
Ο solidarity να σου πω εγώ που αυτοδιατίθεται. Αρχικά δεν γαμάει πουτάνες γιατί δεν κόβουν δελτία παροχής αλλά  :jerking: :jerking: :jerking: . Επίσης δεν ακούει Mp3 γιατί τη βρίσκει με τους ήχους που κάνουν τα καδρόνια πάνω στα αυτοκίνητα του κοσμάκη. Από την άλλη για το άσυλο παπάρια απάντηση έδωσες γιατί μιλάς για μια ιδέα "η κατακτηση και η συλληψη της ιδεας παραμενει" ενός κεκτημένου που νταβατζιλίκη το περνάτε στα κούφια κεφάλια σας μιας και ο ίδιος νόμος υπερασπίζεται και εμένα που μπορεί να σπουδάζω και να χάνω μέρες επειδή γαμάτε αντί για τις εκδιδόμενες, τους χώρους των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων. Εάν είχα να διαλέξω καλύτερα σε μπουρδέλο χωρίς δελτίο παροχής να ξεσαλώνατε παρά το καμένο πολυτεχνείο...πιο λίγο μου κοστίζει σωτήρες μου το 19% ΦΠΑ που δε δίνουν από το καμμένο χ πανεπιστήμιο. Τις ώρες που αφοδεύεις μάλλον, αλλιώς δεν εξηγείται, και με άλλους 15 κουκουλοφόρους γράφεις σεντόνια και σε όλα μου λες πως είμαι μπατσος, ρουφιάνος κλπ. Ρε μήπως εσύ τελικά έχεις πιο μεγάλο φάκελο για όλους μας γιατί σε βλέπω να είσαι πολύ σίγουρος για το τι είναι ο καθένας μας; Δηλαδή το να είμαι αυτό που λέω και να μη γουστάρω τη μορφή "αγώνα" που κάνεις, δεν παίζει έτσι; Από τη στιγμή αρχιδοαναρχικέ που λέμε όσοι πιστοί της δημοκρατίας το λέμε πως υπάρχει ελευθερία λόγου για όλους και όχι όσους μας συμφέρει, ναι μπορεί και ο Γεωργιάδης και ο κάθε Γεωργιάδης να λέει ότι θέλει. Πολίτης αυτής της χώρας είναι και στη τελική ότι έχει να πει το λέει χωρίς κουκούλα. Άλλωστε στην ίδια αρχή κάνετε και εσείς ότι κάνετε και βγάζετε ότι φυλλάδες βγάζετε. Στη ζυγαριά των προτιμήσεων να σου πω με τον Γεωργιάδη αλλάζω κανάλι εάν με ενοχλεί ενώ εσένα δεν μπορώ να σε στείλω στο διάολο γιατί τα ανθρώπινα δικαιώματα ακόμα και εσένα που δε γουστάρεις το κράτος σε προστατεύουν.... :birdman:

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
και πολύ επίπεδο μπράβο?
Δεν κατάλαβα πως το εννοείς αλλά απάντησα στο παλικάρι μία μία τις ερωτήσεις του να έχει θέμα με τα φιλαράκια του, γιατί πρέπει να γράψει το αυριανό σεντόνι-διακύρηξη.

Επισκέπτης
Δεν κατάλαβα πως το εννοείς αλλά απάντησα στο παλικάρι μία μία τις ερωτήσεις του να έχει θέμα με τα φιλαράκια του, γιατί πρέπει να γράψει το αυριανό σεντόνι-διακύρηξη.
νομίζω ότι πρέπει να χρησιμοποιούμε καλύτερες εκφράσεις προς αυτό που απευθυνόμαστε όποιος και να είναι αυτός.
η χρήση σωστών χαρακτηρισμών και εκφράσεων είναι ο καλύτερος τρόπος για να δείξουμε την  ορθότητα των σκέψεων μας.
εδώ δεν συμμετέχουμε για να βρίζουμε ο ένας τον άλλο και με αυτό τον τρόπο να αποδείξουμε το πόσο ορθή είναι η σκέψη μας και η ιδεολογία μας, εδώ συμμετέχουμε και χρησιμοποιώντας τους σωστούς χαρακτηρισμούς να κάνουμε το πρώτο βήμα για να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη του άλλου.   

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
νομίζω ότι πρέπει να χρησιμοποιούμε καλύτερες εκφράσεις προς αυτό που απευθυνόμαστε όποιος και να είναι αυτός.
η χρήση σωστών χαρακτηρισμών και εκφράσεων είναι ο καλύτερος τρόπος για να δείξουμε την  ορθότητα των σκέψεων μας.
εδώ δεν συμμετέχουμε για να βρίζουμε ο ένας τον άλλο και με αυτό τον τρόπο να αποδείξουμε το πόσο ορθή είναι η σκέψη μας και η ιδεολογία μας, εδώ συμμετέχουμε και χρησιμοποιώντας τους σωστούς χαρακτηρισμούς να κάνουμε το πρώτο βήμα για να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη του άλλου.   
Θα συμφωνήσω αλλά οι καλοί τρόποι σταματάνε όταν το άλλο μέρος αρχίζει τα "κομπλιμέντα". Και λίγα του είπα...σχεδόν τα μίσα του επέστρεψα.

Επισκέπτης
Θα συμφωνήσω αλλά οι καλοί τρόποι σταματάνε όταν το άλλο μέρος αρχίζει τα "κομπλιμέντα". Και λίγα του είπα...σχεδόν τα μίσα του επέστρεψα.
χάνεις έτσι όμως και αυτούς που πιθανόν να ήταν έτοιμοι να ασπαστούν και της ιδεολογικές σου απόψεις.

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
366
Πόντοι
5.795
προτεινω σε ολους τους συναγωνιστες να παψουν να συζητουν με αναρχικους και χρυσαυγιτες δηλαδη ζωα και εγκληματιες του κοινου ποινικου δικαιου....εγω προσωπικα δεν ξανασυζητω με αυτα τα καθαρματα στο κατω κατω της γραφης δεν καταλαβαινουν ειναι ζωα ...Οι αποψεις μου ειναι αυτες που αναφερα σε αυτο θεμα ,εγω προσωπικα αρνουμε να ξανασυζητησω μαζι τους .τους ευχομε ομως καλη φυλακα στην υπολοιπη ζωη τους που δεν θα την γλυτωσουν και μακαρι να τους σπασουν τα ματ τα κεφαλια.. καληνυχτα θα τα ξαναπουμε σε αλλο ποστ εδω δεν ξανασυζηταω ουτε ξαναμπενω

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
χάνεις έτσι όμως και αυτούς που πιθανόν να ήταν έτοιμοι να ασπαστούν και της ιδεολογικές σου απόψεις.
Αρίωνα συμφωνώ και επαυξάνω. Αλλά να σου πω και από την άλλη 2 νύχτες(χθες και προχθές) μετά από κόσμια όσο το δυνατό κουβέντα ουδείς άρχισε καν να αντιλαμβάνεται τα περί των απόψεών μου. Ε, κάποια στιγμή βάρεσα και εγώ πιράκια. Άλλωστε πέραν από φασίστας, ασφαλίτης, ρουφιάνος και λοιπά επίθετα τα οποία επανέλαβα και σε αυτά αναφέρεσαι, δεν θυμάμαι να κατέληξε κανένας από τους αναρχικούς ως συμπέρασμα. Να συμπληρώσω πως αυτοσκοπός δεν είναι κάποιος να ασπαστεί τα λεγόμενά μου(περί ιδεολογίας δεν υπάρχει θέμα-απλά δε γουστάρω τις καταστροφές), αλλά η τοποθέτησή μου σε ένα θέμα.

spartans

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2006
Like
4
Πόντοι
1
Δυστηχως μερικοι ανθρωποι εχουν σβησει τα παντα απο αυτον το τοπο που ζουμε,θα θελα να δω τα τσογλανια που καινε σημαιες κρεμασμενα στο πολυτεχνειο οπως επισις θα θελα να δω και τους μαλακες τις Χρυσης Αυγης που με αφορμη τα Ιμια παρουσιαζονται ως εθνικιστες και φασιστες....δεν ειναι κυριοι και το ξερετε ολοι σας οτι δεν ειναι...Ναζιδια του κερατα ειναι χωρις σιγουρα την Ελληνικη σημαια μας!
Αλλα εμεις τους εχουμε διαχωρισει ολους δυστηχως!!!
Οσοι αγαπανε την Ελλαδα και νοιαζονται για αυτην δεν λεγονται φασιστες λεγονται πατριωτες και οσοι δεν πιστευουν δεν ειναι κουμουνια...απλως εχουν χασει την μπαλα!!!

Bleach

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Κριτικές
31
Like
4.222
Πόντοι
5.595
Αφου ολοι εχετε φιλους "αναρχικους" που ειναι σωστοι, να σας πουν αυτοι για την αυτοδιαθεση μαλακες κομφορμες.Θα ηθελα να μου πειτε κι εμενα ποιοι ειναι οι σωστοι αναρχικοι.Ειναι αυτοι που εχουν διαβασει πολλα βιβλια,δεν καινε και δεν σπανε και παραδεχονται οτι ο αναρχισμος ειναι ουτοπια? Για πειτε μου κι εμενα. Εγω λογαριασμο για τη ζωη μου δε θα δωσω.Ας σας πουν οι αναρχικοι που εχετε γνωρισει και θεωρειτε σωστους. Γιατι αν τους θεωρειτε σωστους χωρις να σπανε, παει να πει οτι αυτοι σας εκφραζουν και τους πιστευετε. Κι αμα σας εκφραζουν (αφου τους λετε σωστους), πειτε μου κι εμενα ποιον τροπο ζωης ακολουθουν να παμε ολοι μαζι να τον ακολουθησουμε. Εκτος κι αν ειναι πλασματα της φαντασιας σας κι αυτοι οπως τοσα αλλα. Στα σεντονια που γραφω, απαντατε με μερικα κατεβατα βρισιες και ευχες "μακαρι να σας ανοιξουν τα κεφαλια" . Φαινεται ποσο φασιστακια και αγραμματοι ειστε απο τα κομπλεξ που βγαζετε και τη χολη που χυνετε. Του αλλουνου του λεω για δισεκατομμυρια ευρω που του κλεβουν για εξοπλισμους,μιζες,ολυμπιαδες,εκκλησιες κι αυτουνου του φταινε 5 σπασμενα θρανια στα πανεπιστημια. Δεν πειραζει, αν εσεις πρεπει να μπειτε σε πανεπιστημιο,θα ειναι μονο για πειραματοζωα.

Να συγχαρω τον τυπος που ειπε οτι ειμαστε ατομα του κοινου ποινικου κωδικα. Αυτην ακριβως την εκφραση εκστομισε κι ο Βυρων Πολυδωρας, τεως υπουργος Δημοσιας Ταξης, υπευθυνος για τον ξυλοδαρμο εκατονταδων ανθρωπων και την απανθρακωση δεκαδων το καλοκαιρι. Φαινεται εχετε το ιδιο IQ για να χρησιμοποιειτε τα ιδια λογια αγαπητε φασιστα.
Στα τσακιδια.
ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΠΕΘΑΙΝΕΣ ΟΡΘΙΟΣ ΠΑΡΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΓΟΝΑΤΙΣΤΟΣ.

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
Εμάς πάντως κοντεύεις να μας πεθάνεις με τις αναρχοιστορίες σου. ΟΚ. σπάζε εσύ θα σε σπάμε και εμείς. Και να ξέρεις στην επόμενη πορεία στο μπλοκ των οικοδόμων το πιο μακρύ χέρι θα είναι το δικό μου. Να σικωθώ από τον καναπέ δεν ήθελες; Ε άναψε κάνα κερί (αν δεν πιστεύεις στο Θεό καλή ώρα να αρχίσεις) γιατί θα εύχεσαι να καθόμουν στον καναπέ. Άντε μας τα ζάλισες.

woodstockr

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
Αφου ολοι εχετε φιλους "αναρχικους" που ειναι σωστοι, να σας πουν αυτοι για την αυτοδιαθεση μαλακες κομφορμες.Θα ηθελα να μου πειτε κι εμενα ποιοι ειναι οι σωστοι αναρχικοι.Ειναι αυτοι που εχουν διαβασει πολλα βιβλια,δεν καινε και δεν σπανε και παραδεχονται οτι ο αναρχισμος ειναι ουτοπια? Για πειτε μου κι εμενα. Εγω λογαριασμο για τη ζωη μου δε θα δωσω.Ας σας πουν οι αναρχικοι που εχετε γνωρισει και θεωρειτε σωστους. Γιατι αν τους θεωρειτε σωστους χωρις να σπανε, παει να πει οτι αυτοι σας εκφραζουν και τους πιστευετε. Κι αμα σας εκφραζουν (αφου τους λετε σωστους), πειτε μου κι εμενα ποιον τροπο ζωης ακολουθουν να παμε ολοι μαζι να τον ακολουθησουμε. Εκτος κι αν ειναι πλασματα της φαντασιας σας κι αυτοι οπως τοσα αλλα. Στα σεντονια που γραφω, απαντατε με μερικα κατεβατα βρισιες και ευχες "μακαρι να σας ανοιξουν τα κεφαλια" . Φαινεται ποσο φασιστακια και αγραμματοι ειστε απο τα κομπλεξ που βγαζετε και τη χολη που χυνετε. Του αλλουνου του λεω για δισεκατομμυρια ευρω που του κλεβουν για εξοπλισμους,μιζες,ολυμπιαδες,εκκλησιες κι αυτουνου του φταινε 5 σπασμενα θρανια στα πανεπιστημια. Δεν πειραζει, αν εσεις πρεπει να μπειτε σε πανεπιστημιο,θα ειναι μονο για πειραματοζωα.

Να συγχαρω τον τυπος που ειπε οτι ειμαστε ατομα του κοινου ποινικου κωδικα. Αυτην ακριβως την εκφραση εκστομισε κι ο Βυρων Πολυδωρας, τεως υπουργος Δημοσιας Ταξης, υπευθυνος για τον ξυλοδαρμο εκατονταδων ανθρωπων και την απανθρακωση δεκαδων το καλοκαιρι. Φαινεται εχετε το ιδιο IQ για να χρησιμοποιειτε τα ιδια λογια αγαπητε φασιστα.
Στα τσακιδια.

Ρε μεγάλε για στάκα ένα λεπτάκι. Τι εννοείς να ρωτήσουμε τους αναρχικούς που ξέρουμε (εγω δεν ξέρω κανέναν)? Εσύ δηλαδή θές να μας πείς οτι ΔΕΝ πρέπει να κάνεις πράξη την θεωρία που υποστηρίζεις? Δεν μίλησε κανείς για βιβλία αλλά για τρόπο ζωής. Από τη μια λές για τον καταναλωτισμό αλλά το PCακι σου και την σύνδεση στο internet την έχεις.
Εσύ στα Πανεπιστήμια 5 σπασμένα θρανία είδες???? Εγώ είδα εξοπλισμό χιλιάδων ευρώ να πηγένει στα σκουπίδια. Ένας από τους δυό μας δεν βλέπει καλά ή δεν θέλει να δεί.
Οι βανδαλισμοί υπάγοντε στον κοινό ποινικό κώδικα. Και μέχρι τώρα δεν κάνετε κάτι παραπάνω από βανδαλισμούς.
ΓΙΑ ΟΡΘΙΟΥΣ ΡΩΤΑ ΓΟΝΕΙΣ ΠΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΛΙΩΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ. ΕΣΕΙΣ ΖΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΕΘΕΝΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΜΙΑ ΚΟΥΚΟΥΛΑ. 

και να μην ξεφεύγω από το θέμα ας γράψω και γω ένα σύνθημα....

ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΧΟΝΤΡΩΝ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΙ

Xcp41

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
1
Μπήκαν και τα κουμμούνια και τα γάμησαν όλα εδώ μέσα.
Ενα γερό χέρι ξύλο θέλουν οι λεκέδες που λέγονται κομμουνιστές και προκαλούν μια μικρή φαγούρα στον κόσμο (ναι δόξα το θέο απο εκέι που ήταν πανούκλα στον κόσμο έγιναν μια απλή φαγούρα γιατι κατάλαβε ο κόσμος τι σημαίνει κομμουνισμός και αρκετές χώρες το πλήρωσαν και το πληρώνουν ακόμα και με την σάρκα τους).
Βλέπουν οτί έχουν περιθωροποιηθεί και ξεσπάνε πάνω στην περιουσία του κόσμου και στην κρατικη περιουσία πιστευόντας οτι κάτι θα αλλάξει.Για γέλοια και κλάματα είναι.

woodstockr

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
Στον ALPHA, 00.00, "το κουτί της πανδώρας". Δείτε το όσοι μπορείτε και σφαζόμαστε αύριο με το καλο....

Pradadevil

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2008
Κριτικές
3
Like
866
Πόντοι
96
Αντιεξουσιαστες και Χρυσαυγιτες ειναι ακριβως το ιδιο!και οποιος δεν το βλέπει ειναι θυμα των σκοπων που εχουν ολες αυτες οι οργανωσεις!!

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Άσχετο με το θέμα, αλλά αυτό το Pradadevil σαν αλοιφή ακούγεται. 
Μην το πάρεις προσωπικά, φίλε. Δεν υπονοώ τίποτα.

Επισκέπτης
που εισαι ρε λαλακη???σφουγκαριζεις τα νεα γραφεια του κομματος???

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom