Αφου ολοι εχετε φιλους "αναρχικους" που ειναι σωστοι, να σας πουν αυτοι για την αυτοδιαθεση μαλακες κομφορμες.Θα ηθελα να μου πειτε κι εμενα ποιοι ειναι οι σωστοι αναρχικοι.Ειναι αυτοι που εχουν διαβασει πολλα βιβλια,δεν καινε και δεν σπανε και παραδεχονται οτι ο αναρχισμος ειναι ουτοπια? Για πειτε μου κι εμενα. Εγω λογαριασμο για τη ζωη μου δε θα δωσω.Ας σας πουν οι αναρχικοι που εχετε γνωρισει και θεωρειτε σωστους. Γιατι αν τους θεωρειτε σωστους χωρις να σπανε, παει να πει οτι αυτοι σας εκφραζουν και τους πιστευετε. Κι αμα σας εκφραζουν (αφου τους λετε σωστους), πειτε μου κι εμενα ποιον τροπο ζωης ακολουθουν να παμε ολοι μαζι να τον ακολουθησουμε. Εκτος κι αν ειναι πλασματα της φαντασιας σας κι αυτοι οπως τοσα αλλα. Στα σεντονια που γραφω, απαντατε με μερικα κατεβατα βρισιες και ευχες "μακαρι να σας ανοιξουν τα κεφαλια" . Φαινεται ποσο φασιστακια και αγραμματοι ειστε απο τα κομπλεξ που βγαζετε και τη χολη που χυνετε. Του αλλουνου του λεω για δισεκατομμυρια ευρω που του κλεβουν για εξοπλισμους,μιζες,ολυμπιαδες,εκκλησιες κι αυτουνου του φταινε 5 σπασμενα θρανια στα πανεπιστημια. Δεν πειραζει, αν εσεις πρεπει να μπειτε σε πανεπιστημιο,θα ειναι μονο για πειραματοζωα.
Να συγχαρω τον τυπος που ειπε οτι ειμαστε ατομα του κοινου ποινικου κωδικα. Αυτην ακριβως την εκφραση εκστομισε κι ο Βυρων Πολυδωρας, τεως υπουργος Δημοσιας Ταξης, υπευθυνος για τον ξυλοδαρμο εκατονταδων ανθρωπων και την απανθρακωση δεκαδων το καλοκαιρι. Φαινεται εχετε το ιδιο IQ για να χρησιμοποιειτε τα ιδια λογια αγαπητε φασιστα.
Στα τσακιδια.
ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΠΕΘΑΙΝΕΣ ΟΡΘΙΟΣ ΠΑΡΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΓΟΝΑΤΙΣΤΟΣ.