Αγαπητε ελαιοχρωματιστη και παιδι του λαου, που βαφεις κατω απο 43 βαθμους (σε μια αταξικη και αναρχικη κοινωνια δεν θα ησουν υποχρεωμενος να δουλευεις σα σκυλι,αλλα στα @@ σου αυτο), γραφω για να σου δηλωσω οτι το βρηκες! Με πιασαν οι φιλοι σου οι μπατσοι που τοσο απαραιτητους θεωρεις και τοσο θαυμαζεις! Επισης εξαφανιστηκα γιατι με ειχες αποστομωσει που κρυφτηκα σε ενα λαγουμι.Δεν σου περναει απο το μπογιατισμενο με χρωμα σκατου,κεφαλι σου, οτι ειχα κι αλλη ζωη εκτος απο το να καθομαι να πεισω μερικους κολλημενους σαν εσενα? Εχω γραψει οτι δουλευω κι εγω, αλλα σε κατι τυπους σαν τον ενοχλητικο, στο τσιμενταρισμενο του κεφαλι, ειμαστε ανεργοι,τεμπεληδες και χαραμοφαϊδες.
Λοιπον :
-Αν κοπτεστε τοσο για τις τραπεζες που σας σπαμε,οτι θα σας αυξησουν τα επιτοκια λογω ημων, θα σε παρακαλουσα να παψεις να κατεβαζεις mp3 και ταινιες απο το ιντερνετ γιατι ζημιωνεις τις εταιρειες,με αποτελεσμα να τους μειωνεις το κερδος και να απολυουν εργαζομενους, αυξανοντας ταυτοχρονα τις τιμες τους.Επισης,εντιμοτατοι πολιτες, θα σας παρακαλουσα να μην δινετε λεφτα σε πουτανες γιατι δεν κοβουν δελτιο παροχης υπηρεσιων,ζημιωνοντας ετσι το κρατος που τοσο αγαπατε (νομιζω τα μπουρδελα κοβουν? ).
-Συγγνωμη που καψαμε το βιβλιοπωλειο του φασιστα Γεωργιαδη.Ειπαμε : καιμε εμεις,καιγαν και οι ναζι,αρα ειμαστε ιδιοι. Σα να λεμε: χεζω εγω, χεζεις εσυ,αρα εγω ειμαι εσυ.Εχετε παρει ως καραμελα το να μιλουν ολοι ελευθερα και θελετε να αφηνετε και τους φασιστες. Καιγοντας το βιβλιοπωλειο του αλητη,απλα τον ζημιωνεις, δεν τον φιμωνεις,αφου δυστυχως, ο πανεξυπνος αυτος λαος μας, ψηφισε μεσω της...Δημοκρατιας, να γινει αυτο το κατακαθι,βουλευτης ! Για ζημια εγινε ο,τι εγινε και οχι για φιμωμα.Και προφανως τετοιες επιθεσεις ειναι συμβολικες,για να δει ο κοσμος ποιοι ζουν διπλα του. Αλλα στα αρχιδια σας κι αυτο. Ασ'τον να γραφει εθνικιστικες μαλακιες.
-Για το ασυλο, ανοητε ,σου απαντησα εμμεσα : δεν επικαλουμαστε το νομο του κρατους σου. Το ασυλο ειναι δικαιωμα και νικη ολου του λαου και ειτε υπαρχει νομος ειτε δεν υπαρχει, η κατακτηση και η συλληψη της ιδεας παραμενει.
-Μηπως το Σαββατο ειδες να κανουμε επεισοδια εντος ασυλου? Εκτος ασυλου δεν μας εχεις δει ε? Τοσο εμπαθης εισαι που θες να μας πεις δειλους,οταν εσυ κρυβεσαι πισω απο τη μασκα του μπατσου ως αγανακτισμενος πολιτης,για να δικαιολογεις το ξυλο σε αθωους και τις δολοφονιες τους?Τοσες πορειες,αντιφασιστικες, συγκεντρωσεις κατα των φυλακων δεν τις εχουμε κανει εκτος πανεπιστημιου? Εσυ εχεις βγει απο το σπιτι σου τεμπελη αστε του καναπε,οργισμενε πολιτη?
-Προς ενοχλητικο σκουπιδι : τωρα επινοησες οτι Αλβανοι βιασαν στο ιδιο μερος κιολας μια κοπελα? Τι λες ρε φιλε? Τελικα ολοι ειστε τοσο ενημερωμενοι ε? Γιατι δεν ειπαν τιποτα τοτε τα θεσμικα μεσα ενημερωσης που εχετε ? (Ποιος μαλακας ειπε οτι τα ΜΜΕ ειναι δικα μας?Ασχολιαστο).Επινοεις κι εσυ βιασμους σαν τον καθενα που εχει ενα φιλο που του καψαν το αμαξι? Ο βιασμος απο οποιον κι αν γινεται ειναι καταπιεση.Προφανως εσυ του δινεις αλλον ορισμο, οπως το ποσες ψωλες μπορει να φαει καποια μεχρι να την αποκαλεσεις βιασμενη ή πουτανα.
-Προς Φεθρυ.Ενταξει,καταλαβα.ΚΚΕ σωστα? ΚΝΑΤ μηπως? Πρακτορες ειμαστε,μην ασχολεισαι Φεθρυ. Αν εμπαινες στον κοπο να διαβασεις τι εχω γραψει απ’την αρχη, θα εβλεπες ότι εχω πει ότι είναι πολύ πιθανο πολλες φορες να εισβαλει ασφαλιτης αναμεσα μας και να προκαλει χωρις να το επιδιωκουμε. Δυστυχως,ή ευτυχως δεν ειμαστε σαν τα ΚΝΑΤ σου με τα παλουκια .
Επισης βλεπω πως κι εσυ εισαι από αυτους ΟΛΟΥΣ που εχετε γνωρισει και μιλησει με ΣΟΒΑΡΟΥΣ αναρχικους (μα καλα,ΟΛΟΙ πια?ΟΛΟΙ ΕΧΕΤΕ ΕΝΑ ΦΙΛΟ ΜΕ ΚΑΜΜΕΝΟ ΑΜΑΞΙ και ΟΛΟΙ εχετε μιλησει με ΣΟΒΑΡΟΥΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ που δεν σπανε και θλιβονται). Το να το παιζεις θλιμμενος και αηδιασμενος με τους «νεους» σημερα είναι μια δικαιολογια για τη δικη σου αδρανεια. Αν πιστευεις ότι τα λεγομενα μου είναι τριτης γυμνασιου, δες των υπολοιπων συνομιλητων σου. Εισαι τοσο κολλημενος που λες ότι γραφω τσιτατα ενώ σου απανταω σε όλα με κατεβατα (α ξεχασα, συμβουλευομαι καποιον γερο-δασκαλο-αναρχικο). Ο Χατζιδακις εχει πει σε συνεντευξη του ότι δεν τον νοιαζει και ουτε θεωρει κακο να αφανιστουμε ως εθνος. Αν αυτος ηταν δεξιος, το προτιμω από κατι αριστερους σαν εσενα που ανεχονται να «εκφραζονται ελευθερα» οι φασιστες γυρω τους. Μηπως θα «εδινες και τη ζωη σου για να υπερασπιστεις το δικαιωμα τους να μιλουν?».
Μην ανησυχεις,διωξεις δεξιων ή αριστερων δεν κανουμε γιατι δεν πιστευουμε σε κρατη, όπως αυτό που εφτιαξε το δικο σου κομμα .Σορρυ για την πρυτανεια, θα σας στειλουμε το λογαριασμο, αλλα κοιταχτε πρωτα να παρετε πισω αυτά που εχετε πληρωσει σα μαλακες στα ταμεια σας, κανοντας αγωγες παντα και παντα ακολουθωντας τη νομιμη οδο ! Θα τα παρετε σιγουρα!
Επισης ελπιζω οι αγωγες σας να δωσουν πισω στο δασος τα 62 στρεμματα από το καζινο, και οι αγωγες σας να μετατρεψουν τα αναψυκτηρια και κάθε λογης αυθαιρετο σε δεντρο.
ΣΣΣΣ ησυχια, η πατριδα κοιμαται. Επισης να κανετε αγωγες να παρετε πισω και τα λεφτα του κρατους που χρωσταει η εκκλησια. Αντε λοιπον, τι καθεστε? Βαριεστε? Η’ εχετε αναθεσει σε αλλους ΚΑΙ αυτό? (συνδικαλιστες, κομματικους εκπροσωπους και λοιπο σκυλολόϊ) ?
ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΦΕΘΡΥ:
Απορεις γιατι διαφευγουμε του Big Brother σου, τον οποιο τελικα δειχνεις να γουσταρεις. (Πες μου όμως : τον τυπο που σκεπασε την καμερα, καλα δεν καναν που τον συλλαβαν? Αφου εκανε παρανομη πραξη,γιατι όλα τα νομιμα δημοκρατικα σας κομματα το παιξαν αγανακτισμενα? )
Αν ψαξεις λιγο, θα δεις ποσοι αναρχικοι διωκονται ακομα , είναι προφυλακισμενοι ή καταδικασμενοι ήδη. Δεν θα πω εδώ ονοματα. Αφου επικαλεισαι τις διωξεις των αριστερων και καλα κανεις, γιατι αυτους τους θεωρω ηρωες, για πες μου : γιατι τωρα δεν διωκεται κανενας? Μηπως γιατι δεν αποτελει απειλη για το συστημα? Τουλαχιστον εμεις εχουμε φυλακισμενους. Μηπως το συστημα σου εχει καταφερει μεσα από τον ρεφορμισμο να μετατρεψει τον αντιλογο σε γραφικοτητα και τελικα να μην γινεται τιποτα? Στη δημοκρατια σου τελικα ολοι μιλουν. Ποιος όμως σας ακουει?
Τελικα ποιος είναι απειλη για το συστημα? Οι αγωγες σας στα δικαστηρια?
-Ποιος μας καλεσε στις πορειες? Κανεις. Εσενα ποιος σε καλει να θεωρεις το δικαιωμα του καθενος να διαδηλωνει ότι πρεπει να ασκειται μονο κατω από τα μπλοκ και τις ντουντουκες του κάθε κομματοσκυλου? Μηπως για να απαρρυθμισει ο κάθε τσοπανης τα προβατα του και να μετρησει τις δυναμεις του για να καλυψει τις φιλοδοξιες του?
Αυτά λοιπον, αριστερο-αγανακτισμενοι πολιτες-δημοκρατες που ολοι εχετε φιλους αναρχικους και σε ολους σας εχουν καψει από ένα αμαξι. Σας αφηνω να συμφωνειτε μεταξυ σας. Καποια στιγμη θα σας στειλω και ένα ποιηματακι να ανεβει λιγο το επιπεδο σας. Δεν πειραζει αν δεν το καταλαβετε. Τυλιχτειτε με μια γαλανολευκη σημαια και δειτε Ζαχοπουλιαδα,μη χασετε κανενα επεισοδιο. Και μετα νανι, αυριο εχει δουλεία . Ε καποια στιγμη θα ανταμειφθουν οι κοποι σας.
Σορρυ που θα το χαλασω στους πατριωτες, αλλα η επανασταση του ’21 ηταν ταξικη και όχι εθνικη. Μαζι με τους φτωχους Ελληνες επαναστατησαν και χιλιαδες Τουρκοι, εναντιον Πασα,Εκκλησιας και κοτσαμπασηδων, των εξουσιαστων τους δηλαδη .
Τσιτατο :
Ειτε το πεις χουντα ειτε δημοκρατια, ιδιο είναι το κρατος και η εξουσια.