Νέα

Χρυσή Αυγή vs (A) !

• Μέλος που άνοιξε το νήμα AssFiller
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 859
  • Εμφανίσεις 32K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
Το έπαιζε και τσαμπουκάς το κωλόπαιδο.Α ρε ξύλο που θέλουν τα φασιστόμουτρα
ξερεις αν υπαρχει καπου αυτο το βιντεο ? γιατι το ειδα στον λαζοπουλο και δεν ακουγοταν καλα τι ελεγε και ειμαι περιεργος να ακουσω τι ελεγε
το μονο που ακουγα ηταν τον οικονομεα να τον λεει κυριο

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
....Αρνούμαι τη νομιμότητα, το ρόλο και τη δικαιοδοσία όλων των παραπάνω - όσο αυτά παραμένουν στην σημερινή τους κατάσταση..

do you have a problem with the authorities mr Smith ????  :cool2:

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Έκαναν καταστροφές στο βιβλιοπωλείο του Γεωργιάδη πάλι.Ε ναι,τα βιβλία του Αριστοτέλους,του Επίκουρου,του Ιπποκράτη είναι φασιστικά.Ήταν ναζί ο Αριστοτέλης...Βιβλία κατέστρεφαν και έκαιγαν οι φασίστες και τα τυραννικά καθεστώτα...
Μόνο που ο Γεωργιάδης εισπράττει παχυλές αποζημιώσεις απο την ασφάλεια κάθε φορά που του το καίνε. Και μην είσαι καθόλου σίγουρος αν δεν είναι βαλτοί αυτοί που του το καίνε.
Χαίρομαι όμως αν είσαι όντως εναντίον του καψίματος και της διαπόμπευσης βιβλίων.
Άλλοι -απο το χώρο σου- έπνεαν μένεα εναντίον του βιβλίου ιστορίας της 6ης Δημοτικού και μου έδωσαν την εντύπωση οτι ευχαρίστως θα το έκαιγαν.

Επισκέπτης

Εμενα δεν μου φανηκε τοσο για τσαμπουκας. Μαλλον προς ψυχασθενης μου εφερνε. Παντως δεν απαντας στο φασισμο, με φασισμο φιλε. Υπαρχει ο διαλογος, ο αντιλογος και τα επιχειρηματα. Το να καινε καποιοι το κεντρο της Αθηνας, σαν απαντηση στη βια των νεοναζι ή να καινε βιβλιοπωλεια ακροδεξιων τους κανει να φενονται ιδιοι με τους φασιστες.

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
Εμενα δεν μου φανηκε τοσο για τσαμπουκας. Μαλλον προς ψυχασθενης μου εφερνε. Παντως δεν απαντας στο φασισμο, με φασισμο φιλε. Υπαρχει ο διαλογος, ο αντιλογος και τα επιχειρηματα. Το να καινε καποιοι το κεντρο της Αθηνας, σαν απαντηση στη βια των νεοναζι ή να καινε βιβλιοπωλεια ακροδεξιων τους κανει να φενονται ιδιοι με τους φασιστες.
ρε ολοι σας το ειδατε μονο εγω δεν το ειδα?????

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Διάλογο με αντίλογο και επιχειρήματα κάνεις με κάποιον που παίρνει από λόγια...  Εξάλλου το έγραψες και εσύ οτι προς το ψυχασθενή έκλινε...

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
Φίλε μου και ο άλλος ο "αριστεριστής" να σου πω το ίδιο με κούρασε. Έλεγε ήταν συγκέντρωση της ΟΛΜΕ και του ενός και του άλλου(αράδιασε 20 φορείς) και αναρωτιέμαι με τόσους έπρεπε να είναι 10000 άτομα. Τέλος πάντων. Όπως έχω πει τα @@ πάνε 2-2. Ένα αριστερό & ένα δεξί. :jerking: :jerking: :jerking:

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
Εγώ ακόμα περιμένω απάντηση για το άσυλο από κανένα αναρχικό. Το νόμο τον έδωσα, ερωτήσεις έκανα και ακόμα περιμένω. Κατά τα άλλα εγώ ήμουν που είχα άκυρα Post. Ίσως μερικά να μην έβγαζαν το νόημα που ήθελα απαντώντας ταυτόχρονα σε 2-3 κουκουλοφόρους. Αλλά τουλάχιστον απαντούσα. Δε φόραγα κουκούλα όπως εκείνοι μέχρι σήμερα που περιμένω απάντηση. Όσο για το ότι καίνε το βιβλιοπωλείο του συγκεκριμένου βουλευτή πλέον είναι που δεν καίνε περιουσίες πολιτών.... δε φταίει κανείς. Φταίει που εξυπηρετούν το κράτος και άμα πιάσεις κανένα και τον φυτιλιάσεις να δει πως αισθάνεσαι αν βλέπεις κάτι δικό σου να καίγεται θα σε πάνε μέσα....Δυστυχώς ο νόμος προστατεύει τα "ζώα".

φιλε πιλοτ συμφωνω με αυτα που γραφεις αλλα για μενα ισχυει οτι εχω γραψει σελιδα 51 ποστ 753 τελεια και παυλα...αλλα θελω να σε ρωτησω αυτος ο διαλογος με τους αναρχικους δεν τον καταλαβαινω...εγω προτιμω να συζητησω με ενα που ειναι στο κορυδαλο 5 χρονια και εχει μετανοιωσει ο ανθρωπος για τις αμαρτιες του..αλλα με αυτα τα ζωα δεν το καταλαβαινω....εγω προσωπικα θα συγχωρουσα καποιον που με ληστευε καποιον που με χτυπαγε για λεφτα...ακομα και αν με πυροβολουσαν...αλλα πιστεψε με... εαν κανενα απο αυτα τα ζωα τους αναρχικους  μου εβαζε φωτια στο αυτοκινητο για χαβαλε η απο κομπλεχ κατωτερωτητας  αν τον εβλεπα ΘΑ ΤΟΝ ΠΥΡΟΒΟΛΟΥΣΑ χωρις κανεναν ενδιασμο και εαν ηταν μισοπεθαμενος θα τον αποτελειωνα.. μπας και γλυτωσει η κοινωνια απο κανενα απο αυτα τα ρεμαλια...δεν θελω να παρεξηγηθω γι αυτη την δηλωση μου,δεν ειμαι ακροδεξιος.. ανηκω ιδεολογικα στο χωρο της κεντροδεξιας και θεωρω τον εαυτο μου ανθρωπο ηπιων τονων ζητω συγνωμη εαν εχω πικρανει μερικους συνομιλητες οπως τον πακο που δηλωσε οτι θα με σφαξει με κοσερβοκουτι.. και τον πελοπονησιο αλλα μεχρι ενα σημειο...

mkonto

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
4
Πόντοι
1
Η συγκεντρωση για τα Ιμια γινεται καθε χρονο τα τελευταια χρονια στην ιδια πλατεια οπο την Χρυση Αυγη ενα νομιμο πολιτικο κομμα.
Οι αναρχικοι πηγαν εκει συνοδεια της αστυνομιας-που ειχε εγκρινει προηγουμενως την αντιδιαδηλωση τους - για να ακυρωσουν την εκδηλωση φορο τιμης στους 3 αξιωματικους που χαθηκαν για το μπουρδελο που λεγεται Ελλαδα.
Λιγο ξυλο φαγανε.Το υπολοιπο θα το φανε την επομενη φορα
ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΝΗΚΕΙ

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
φιλε πιλοτ συμφωνω με αυτα που γραφεις αλλα για μενα ισχυει οτι εχω γραψει σελιδα 51 ποστ 753 τελεια και παυλα...αλλα θελω να σε ρωτησω αυτος ο διαλογος με τους αναρχικους δεν τον καταλαβαινω...εγω προτιμω να συζητησω με ενα που ειναι στο κορυδαλο 5 χρονια και εχει μετανοιωσει ο ανθρωπος για τις αμαρτιες του..αλλα με αυτα τα ζωα δεν το καταλαβαινω....εγω προσωπικα θα συγχωρουσα καποιον που με ληστευε καποιον που με χτυπαγε για λεφτα...ακομα και αν με πυροβολουσαν...αλλα πιστεψε με... εαν κανενα απο αυτα τα ζωα τους αναρχικους  μου εβαζε φωτια στο αυτοκινητο για χαβαλε η απο κομπλεχ κατωτερωτητας  αν τον εβλεπα ΘΑ ΤΟΝ ΠΥΡΟΒΟΛΟΥΣΑ χωρις κανεναν ενδιασμο και εαν ηταν μισοπεθαμενος θα τον αποτελειωνα.. μπας και γλυτωσει η κοινωνια απο κανενα απο αυτα τα ρεμαλια...δεν θελω να παρεξηγηθω γι αυτη την δηλωση μου,δεν ειμαι ακροδεξιος.. ανηκω ιδεολογικα στο χωρο της κεντροδεξιας και θεωρω τον εαυτο μου ανθρωπο ηπιων τονων ζητω συγνωμη εαν εχω πικρανει μερικους συνομιλητες οπως τον πακο που δηλωσε οτι θα με σφαξει με κοσερβοκουτι.. και τον πελοπονησιο αλλα μεχρι ενα σημειο...
Θα σου πω γιατί κάνω διάλογο. Η ελευθερία της έκφρασης και ο διάλογος είναι συστατικά της δημοκρατίας. Πες πες ίσως καταλλάβουν ότι την ώρα που μιλάμε κάνουν χρήση ενός από τα συστατικά της κοινωνίας που είναι η ελευθερία στην έκφραση. Θα μου πεις τα ζώα άνθρωποι γίνοντε; Χλωμό αλλά άσε με να ελπίζω. Όπως λες εάν πετύχαινες να σου καίνε το αμάξι θα τον έστελνες. Έστω ένας λιγότερος, συμφωνώ, αλλά και από την άλλη ένας να αλλάξει σκεπτικό και να αρχίσει να αγωνίζεται χωρίς να καταστρέφει αλλά ανοικοδομώντας και αυτό κέρδος είναι και χωρίς να χαθεί η ζωή.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Η συγκεντρωση για τα Ιμια γινεται καθε χρονο τα τελευταια χρονια στην ιδια πλατεια οπο την Χρυση Αυγη ενα νομιμο πολιτικο κομμα.
Μην είσαι σίγουρος για το αν θα είναι για πολυ ακόμα η Χρυσή Αυγή νόμιμο κόμμα.
Μιας και είναι -ακόμα- κόμμα, όπως λες, δεν μας λες και το ποσοστό που πήρε στις εκλογές όταν κατέβηκε;

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
Οι αναρχικοι πηγαν εκει συνοδεια της αστυνομιας-που ειχε εγκρινει προηγουμενως την αντιδιαδηλωση τους - για να ακυρωσουν την εκδηλωση φορο τιμης στους 3 αξιωματικους που χαθηκαν για το μπουρδελο που λεγεται Ελλαδα.
Λιγο ξυλο φαγανε.Το υπολοιπο θα το φανε την επομενη φορα
ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΝΗΚΕΙ
Αυτό το ξεχάσαμε. Γουστάρουμε δε γουστάρουμε τη χρυσή αυγή έκαναν μία συγκέντρωση προγραμματισμένη. Εκατοντάδες κάνουν για ψίλου πήδημα και οι αναρχικοί και πολύ σπάνια συγκεντρώνοντε από άλλες αντίπαλες ιδεολογικά ομάδες άτομα για να ακυρώσουν τη συγκέντρωσή τους. Και κόμμα να μην είναι από τη στιγμή που θέλουν μερικά άτομα κάνουν συγκέντρωση όπου θέλουν. Ξεχνάμε οπαδούς ομάδων που κλείνουν δρόμους και πλατείες για να πανηγυρίσουν; Αυτοί κόμμα είναι; Αυτά για την ισοροπία του πράγματος.

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.425
Πόντοι
506
Η χα δεν είναι πολιτικό κόμμα (είσαι και μέλος...)
η νεολαία του λαος είναι (όπως ονεδ, για νδ, κνε για κκε κ.α)

mkonto

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
4
Πόντοι
1
δεν μας λες και το ποσοστό που πήρε στις εκλογές όταν κατέβηκε;
Το ποσοστο δεν λεει και πολλα αυτο που λεει ειναι εαν οι θεσεις απηχουν τις θεσεις του μεσου Ελληνα Θεσεις οπως

ΕΞΩ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
ΟΧΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ
Η ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΗ ΦΙΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ
Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ
Η ΒΟΡΕΙΟΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ
ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑ
Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΓΑΓΚΡΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ
Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΘΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΕΜΠΝΕΕΙ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Σ αυτες τις θεσεις συμφωνει η συντριπτικη πλειοψηφια του Ελληνικου λαου.Ειναι θεσεις που χρονια παλευει το κινημα της Χρυσης Αυγης .
Γι αυτο δεν θα τολμησει το κατεστημενο να την βγαλει στην παρανομια.Εαν η δυναμη της Χρυσης Αυγης ηταν το ποσοστο της θα ηταν πολυ ευκολο και ανωδυνο για το συστημα να την απαγορευσει
Περαστικα σας λαμογια

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
Θα σου πω γιατί κάνω διάλογο. Η ελευθερία της έκφρασης και ο διάλογος είναι συστατικά της δημοκρατίας. Πες πες ίσως καταλλάβουν ότι την ώρα που μιλάμε κάνουν χρήση ενός από τα συστατικά της κοινωνίας που είναι η ελευθερία στην έκφραση. Θα μου πεις τα ζώα άνθρωποι γίνοντε; Χλωμό αλλά άσε με να ελπίζω. Όπως λες εάν πετύχαινες να σου καίνε το αμάξι θα τον έστελνες. Έστω ένας λιγότερος, συμφωνώ, αλλά και από την άλλη ένας να αλλάξει σκεπτικό και να αρχίσει να αγωνίζεται χωρίς να καταστρέφει αλλά ανοικοδομώντας και αυτό κέρδος είναι και χωρίς να χαθεί η ζωή.
φιλε η κοινη λογικη αυτο λεε..ι αλλα αστυνομια να τους πιασει δεν υπαρχει εδω και 30 χρονια ...φαντασου αυτο το ζωο εαν δεν το πυροβολουσα ποσα παιδακια θα μπορουσε να παρασυρει...ποσα κιλα πρεζα θα πουλαγε στην ομονοια και ποσα πανεπιστημια θα εκαιγε...και αυτο μπροστα στην πιθανοτητα ενα στα χιλια να αλλαξει μυαλα...οχι δεν συμφωνω...αυτος οταν πεταει μια πετρα το κανει για να ανοιξει ενα κεφαλι επομενως για να σκοτωσει....ελεος  μονο σε αυτους που δειχνουν ελεος....

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
ευτυχώς μπήκε ο λάκης και θα έχουμε λίγη πλάκα

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
φιλε η κοινη λογικη αυτο λεε..ι αλλα αστυνομια να τους πιασει δεν υπαρχει εδω και 30 χρονια ...φαντασου αυτο το ζωο εαν δεν το πυροβολουσα ποσα παιδακια θα μπορουσε να παρασυρει...ποσα κιλα πρεζα θα πουλαγε στην ομονοια και ποσα πανεπιστημια θα εκαιγε...και αυτο μπροστα στην πιθανοτητα ενα στα χιλια να αλλαξει μυαλα...οχι δεν συμφωνω...αυτος οταν πεταει μια πετρα το κανει για να ανοιξει ενα κεφαλι επομενως για να σκοτωσει....ελεος  μονο σε αυτους που δειχνουν ελεος....
Καλά σε αυτή την περίπτωση δε το συζητάμε. Εάν εγώ μιλάω και ο άλλος πετάει πέτρες θα φάει διπλό ξυλίκι. Μία γιατί με γράφει στα @@ του που του μιλάω και μία για τις πέτρες και τις καταστροφές που κάνει.

enoxlitikos

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
6
Like
7
Πόντοι
6
Μόνο που ο Γεωργιάδης εισπράττει παχυλές αποζημιώσεις απο την ασφάλεια κάθε φορά που του το καίνε. Και μην είσαι καθόλου σίγουρος αν δεν είναι βαλτοί αυτοί που του το καίνε.
Χαίρομαι όμως αν είσαι όντως εναντίον του καψίματος και της διαπόμπευσης βιβλίων.
Άλλοι -απο το χώρο σου- έπνεαν μένεα εναντίον του βιβλίου ιστορίας της 6ης Δημοτικού και μου έδωσαν την εντύπωση οτι ευχαρίστως θα το έκαιγαν.

Οι ασφαλιστικές εταιρείες,δεν καλύπτουν φθορές από αναρχικούς.Μόνο από τρομοκρατικές επιθέσεις.Για να χαρακτηριστεί μια επίθεση τρομοκρατική,πρέπει να υπάρχει σχετική απόφαση του Υπουργείου Δημοσίας τάξεως,και της ΕΛ.ΑΣ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom