Νέα

Χρυσή Αυγή vs (A) !

• Μέλος που άνοιξε το νήμα AssFiller
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 859
  • Εμφανίσεις 31K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Βλέπω ότι κόπτονται αρκετοί για την ακεραιότητα των τραπεζών.
Αν είναι εργαζόμενοι(δηλαδή συνεργοί ενσυνείδητα)τότε λυπάμαι. Αν όχι, τότε είναι εμφανές ότι διάλεξαν το μπλε χάπι. Ο συμβιβασμός με μια εσφαλμένη, αλωμένη και άδικη παγιωμένη κατάσταση είναι αποδοχή του "μάτριξ". Σαφώς και θα υπάρξουν τέτοιοι, υπήρξαν, υπάρχουν και θα υπάρχουν και δυστυχώς θα είναι η πλειοψηφία και θα βρίσκονται ανάμεσα και σε αυτούς που αντιστέκονται(και είτε θα γνωρίζουν, είτε αφελώς θα συμμετέχουν) και σε αυτούς που συμπλέουν. Επειδή όμως τα πράγματα κλίνουν υπέρ της μίας πλευράς, είναι αναγκαίο να διαχωρίσουμε ξεκάθαρα τις γραμμές. Έρχεται πόλεμος, διεξάγονται ήδη επιχειρήσεις όχι στα βουνά, σε όλα τα επίπεδα.

ΥΓ.: Στο πολυπαρεξηγημένο Fight Club οι τράπεζες ανατινάσσονται και ξεκινά μια άλλη εποχή.

Το fight club είναι μια από τις αγαπημένες μου ταινίες, ίσως η μόνη που οραματίζεται την εξέγερση των white collar slaves, όχι όμως μέσω της βίας (τουλάχιστον όχι αρχικά) αλλά μέσω της εργασιακής και καταναλωτικής ανυπακοής, πράξεις οι οποίες με βρίσκουν απόλυτα σύμφωνο...

Και πίστεψέ με, σιχαίνομαι τις τράπεζες όσο λίγοι, ίσως διότι τις ξέρω και από μέσα και από έξω...

Ωστόσο, οι τράπεζες δεν έγιναν κράτος εν κράτει και γενικοί νταβάδες μόνοι τους...
Ειδικά στην Ελλάδα είχαν την αμέριστη συμπαράσταση των μονίμως ανεύθυνων καταναλωτών, οι οποίοι για να αγοράσουν πράγματα που δεν χρειάζονταν πήγαιναν και έστηναν κώλο έξω από τα οπεν 24 και λοιπά ευαγή ιδρύματα, χωρίς να κοιτάνε καν τί υπέγραφαν...

Και όπως η γυναίκα - αράχνη αν της τα δώσεις όλα, θα σου φάει το συκώτι, έτσι και η τράπεζα, θα ξεζουμίσει το μαλακάκο που για να εντυπωσιάσει την ελεεινίδα της διπλανής πόρτας χρεώθηκε μέχρι τα μπούνια για να πάρει αμάξι η αξία του οποίου ισούται με όσα θα βγάλει τα επόμενα 20 χρόνια και κινητό με δυνατότητες δορυφόρου της Νασα και ας μην ξέρει να στείλει μήνυμα...

Επαναλαμβάνω, δεν πάω μια τις τράπεζες...Αλλά κατανοώ ότι είναι απαραίτητες, αρκεί να τις χρησιμοποιήσεις σωστά...Και δεν χρειάζεται mba στα οικονομικά για να το κάνεις...Λίγη πρόσθεση (ποια τα έσοδά μου) και αφαίρεση (ποια τα έξοδά μου) αρκεί...

Και φυσικά, όταν πάνε να μου τη φέρουν πούστικα, ένας συνδυασμός έντονης διαμαρτυρίας, απειλής για γνωστοποιήση της πουστιάς σε υπουργεία και υπηρεσίες και τέλος η γνωστοποίηση ότι αν δεν γίνει αυτό που πρέπει, θα πάρω τα λεφτουδάκια μου και θα πάω αλλού, δουλεύει μια χαρά...

Και κάτι για τους αναρχικούς του σάιτ...Σχεδόν όσοι πολίτες κατέφυγαν στα "αστικά" δικαστήρια και άλλες υπηρεσίες για τραπεζικές αλητείες (από πανωτόκια μέχρι προμήθειες) δικαιώθηκαν χάρη στη νομοθεσία της κακιάς Ε.Ε...Χωρίς γκαζάκια, βαριοπούλες ή ούζι...

Διότι οι τράπεζες δεν φοβούνται τους ληστές, φοβούνται μόνο τους ενημερωμένους καταναλωτές...(μόνο οι αντίφα θα λένε συνθήματα δηλαδή; )

enoxlitikos

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
6
Like
7
Πόντοι
6
Βλέπω ότι κόπτονται αρκετοί για την ακεραιότητα των τραπεζών.
Αν είναι εργαζόμενοι(δηλαδή συνεργοί ενσυνείδητα)τότε λυπάμαι. Αν όχι, τότε είναι εμφανές ότι διάλεξαν το μπλε χάπι. Ο συμβιβασμός με μια εσφαλμένη, αλωμένη και άδικη παγιωμένη κατάσταση είναι αποδοχή του "μάτριξ". Σαφώς και θα υπάρξουν τέτοιοι, υπήρξαν, υπάρχουν και θα υπάρχουν και δυστυχώς θα είναι η πλειοψηφία και θα βρίσκονται ανάμεσα και σε αυτούς που αντιστέκονται(και είτε θα γνωρίζουν, είτε αφελώς θα συμμετέχουν) και σε αυτούς που συμπλέουν. Επειδή όμως τα πράγματα κλίνουν υπέρ της μίας πλευράς, είναι αναγκαίο να διαχωρίσουμε ξεκάθαρα τις γραμμές. Έρχεται πόλεμος, διεξάγονται ήδη επιχειρήσεις όχι στα βουνά, σε όλα τα επίπεδα.

ΥΓ.: Στο πολυπαρεξηγημένο Fight Club οι τράπεζες ανατινάσσονται και ξεκινά μια άλλη εποχή.

Έχεις αναρωτηθεί πώς θα ήταν η ζωή σου χωρίς τις τράπεζες;Η οθόνη που χρησιμοποιείς,στον Η/Υ σου,το πληκτρολόγιο κλπ,φτιάχτηκαν από βιομηχανίες που πήραν δάνεια από τράπεζες.Το high tech κινητό που πιθανόν έχεις τα ίδια...
Δε σε υποχρεώνει κανείς να πάρεις δάνειο από τις τράπεζες.Γιατί να πάρεις π.χ το κινητό με τα 100 mp κάμερα,το αμάξι με το ωραίο χρώμα,και την τηλεόραση lcd αν δεν έχεις μετρητά;Γιατί να δανειστείς και να πληρώσεις το 15%+;Γιατί δε διαμαρτύρεσαι και για τον ψιλικατζή της γειτονιάς σου που αγοράζει τη ζάχαρη 50-60 λεπτά και την πουλάει 1,20€;Αυτός δεν αισχροκερδεί;Ή μήπως οι τράπεζες είναι φιλανθρωπικά ιδρύματα;Δεν εργάζομαι σε τράπεζα,αλλά εργάζεται πολύς κόσμος.Επίσης νοικιάζουν δεκάδες μαγαζιά,που μπορεί ένα από αυτά να ήταν του πατέρα σου.Το 15% δεν πάει ολόκληρο στην τσέπη τους.Αλλά όπως και να έχει,εσύ δεν είσαι κριτής κανενός για να σπας τις περιουσίες των άλλων.Αν θέλεις να περάσεις την ώρα σου σπάζωντας ξεκίνησε από το σπίτι σου.

χχχχχ

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Οκτ 2007
Κριτικές
35
Like
6
Πόντοι
1.230
Είστε σίγουροι ότι ΠΑΣΟΚ και ΝΔ κυβέρνησαν την Ελλάδα ή την κυβερνούν?
Αν πατριώτη  υποννοείς του Αμερικάνους τότε θα συμφωνήσεις ότι και αυτούς τους κυβερνούν οι Πολυεθνικές (ή το κεφάλαιο όπως λέγεται πιασάρικα) και αυτές τις κυβερνούν κάποιοι που τους κυβερνά ένα μουνί ή ένας κώλος (που μπορεί να είναι και ο δικός τους)

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
Θα διαφωνήσω μόνο στο εξής: Στο ότι οι τράπεζες είναι απαραίτητες. Αλλά δεν είναι της παρούσης και κυρίως εδώ.

Θα συμφωνήσω στην συνεχή και πολυποίκιλη ενημέρωση και βέβαια θα προσθέσω ότι χρειάζεται σοβαρό κοσκίνισμα της κάθε πληροφορίας, θα διαφωνήσω στο δεύτερο της πρότασης. "..καταναλωτής". Και ενημερωμένος να είσαι, παραμένεις καταναλωτής, συμμετέχεις.

Να απαντήσω και στα άλλα παιδιά.
Νομίζω πατριώτη ότι οι Αμερικάνοι, οι πολυεθνικές κλπ είναι ένα μέρος του παζλ. Ποιός είναι πίσω από τους Αμερικάνους(μάλλον μιλάμε όχι για πολυεθνικούς αλλά για α-εθνικούς, χωρίς πατρίδα, χωρίς καλωσύνη, χωρίς οίκτο), ποιός είναι πίσω από τις πολυεθνικές? Είναι δαιδαλώδης η αναζήτηση και ίσως δεν μάθουμε ποτέ ή δεν θελήσουμε να μάθουμε.

Στον άλλο φίλο:
Έχω αναρωτηθεί πράγματι. Πιστεύω ότι θα ήταν καλλίτερη όχι μόνο η δικιά μου ζωή αλλά του συνόλου. Δεν πασχίζω να βολευτώ εγώ και οι δικοί μου, κοιτάω κάτι καλλίτερο. Αλλά και πάλι είναι κάτι που δεν γνωρίζω. Πως θα ήταν η ζωή μου χωρίς τράπεζες. Δεν το έχω ζήσει και ούτε κανείς μας, γεννήθηκα με χρέος, όπως όλοι. Γεννήθηκα σε μια χώρα που χρωστάει από τότε που ιδρύθηκε όπως όλες οι χώρες. Και αναρωτιέμαι, γιατί να χρωστάμε? (και πάλι μην το πάρεις επί μονάδας, επί του συνόλου δες το)
Και μου γράφεις για την οθόνη του υπολογιστή, το κινητό. Ούτε αυτά είναι απαραίτητα. Και επαναλαμβάνω το παράδειγμα με το ρολόι: Πόσο απαραίτητα είναι τα ρολόγια? Τα ρολόγια για τα οποία εργοστάσια ρυπαίνουν τον οίκό μας, εργάτες σπαταλούν ενέργεια για να τα κατασκευάσουν, πόροι τεράστιοι δαπανούνται ώστε να φτιαχτεί κάτι που σου λέει την ώρα. Ενώ κάποιοι παλαιότερα απλά κοιτούσαν τα άστρα και ήξεραν την ώρα. Το θεωρείς εξέλιξη?
Εν τέλει το ότι αρνούμαι κάποια δεδομένα δεν σημαίνει ότι έγινα αυτός που σπάει καταστήματα γιατί και αυτό μου φαίνεται σαν μια παράσταση.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Θα διαφωνήσω μόνο στο εξής: Στο ότι οι τράπεζες είναι απαραίτητες. Αλλά δεν είναι της παρούσης και κυρίως εδώ.

Θα συμφωνήσω στην συνεχή και πολυποίκιλη ενημέρωση και βέβαια θα προσθέσω ότι χρειάζεται σοβαρό κοσκίνισμα της κάθε πληροφορίας, θα διαφωνήσω στο δεύτερο της πρότασης. "..καταναλωτής". Και ενημερωμένος να είσαι, παραμένεις καταναλωτής, συμμετέχεις.

Από τη στιγμή που κάποιος δε ζει ως ερημίτης σε κάποια ζόυγκλα, πελοπονήσιε, αναπόφευκτα συμμετέχει στο όλο αλισβερίσι...
Η συμμετοχή αυτή καθεαυτή δεν είναι κακή...
Το ζήτημα είναι πώς συμμετέχεις...
Καταναλωτής είμαι και εγώ που η τράπεζα δεν έχει βγάλει μισό ευρώ από τόκους, καταναλωτής είναι και ο μαλακάκος που πήρε με πιστωτική ένα κινητό αξίας 500 €και με τους τόκους που έχει δώσει θα μπορούσε να πάρει ολόκληρη κεραία κινητής αν τα μάζευε...

Η σημερινη εποχή και το σημερινό σύστημα είναι γεμάτο παγίδες...Αλλά δεν μπορείς να μένεις και κλεισμένος στο καβούκι σου...

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
Από τη στιγμή που κάποιος δε ζει ως ερημίτης σε κάποια ζόυγκλα, πελοπονήσιε, αναπόφευκτα συμμετέχει στο όλο αλισβερίσι...
Η συμμετοχή αυτή καθεαυτή δεν είναι κακή...
Το ζήτημα είναι πώς συμμετέχεις...
Καταναλωτής είμαι και εγώ που η τράπεζα δεν έχει βγάλει μισό ευρώ από τόκους, καταναλωτής είναι και ο μαλακάκος που πήρε με πιστωτική ένα κινητό αξίας 500 €και με τους τόκους που έχει δώσει θα μπορούσε να πάρει ολόκληρη κεραία κινητής αν τα μάζευε...

Η σημερινη εποχή και το σημερινό σύστημα είναι γεμάτο παγίδες...Αλλά δεν μπορείς να μένεις και κλεισμένος στο καβούκι σου...
Ακριβώς για αυτό το λόγο είπα στους αναρχικούς για τον πραγματικό αναρχικό στα βαρδούσια που ζει χωρίς καμία ανάγκη από τον πολιτισμό, με την αυτοδιάθεσή του τρώει και πίνει κλπ. Από τη στιγμή που ζει κάποιος σε μία κοινωνία αποδέχεται θέλωντας και μη το όλο σύστημα, είτε συνηδειτά ή όχι. Ακόμα και τα ΑΤΜ που καίνε, αλυσιδωτά είναι πράξη συντήρησης και ενίσχυσης του συστήματος διότι οι τράπεζες επικαλούμενες επεισόδια και τα υπέρογκα χρήματα που πληρώνουν στις ασφαλιστικές ανεβάζουν τα έξοδα τα οποία πληρώνουμε πάλι εμείς...Άρα τέτοια σωτηρία ΔΕΝ τη θέλουμε. Κάθε καμμένο ΑΤΜ εγώ πάλι το πληρώνω.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Ακριβώς για αυτό το λόγο είπα στους αναρχικούς για τον πραγματικό αναρχικό στα βαρδούσια που ζει χωρίς καμία ανάγκη από τον πολιτισμό, με την αυτοδιάθεσή του τρώει και πίνει κλπ. Από τη στιγμή που ζει κάποιος σε μία κοινωνία αποδέχεται θέλωντας και μη το όλο σύστημα, είτε συνηδειτά ή όχι. Ακόμα και τα ΑΤΜ που καίνε, αλυσιδωτά είναι πράξη συντήρησης και ενίσχυσης του συστήματος διότι οι τράπεζες επικαλούμενες επεισόδια και τα υπέρογκα χρήματα που πληρώνουν στις ασφαλιστικές ανεβάζουν τα έξοδα τα οποία πληρώνουμε πάλι εμείς...Άρα τέτοια σωτηρία ΔΕΝ τη θέλουμε. Κάθε καμμένο ΑΤΜ εγώ πάλι το πληρώνω.

Και για να σε συμπληρώσω φίλε πιλότε, δεν όρισα κανέναν Βούρτση ή Δημητράκη, δικηγόρο, υπερασπιστή και προστάτη μου...
Επαναλαμβάνω, αν θέλεις να πονέσεις πραγματικά κάποια τράπεζα, τάραξέ την στις αγωγές και στις αναφορές στα υπουργεία...
Τα λεφτά των ληστειών, οι μεν τράπεζες τα παίρνουν εμμέσως από τους πελάτες τους, οι δε ληστές τα τρώνε μόνοι τους...

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
Και για να σε συμπληρώσω φίλε πιλότε, δεν όρισα κανέναν Βούρτση ή Δημητράκη, δικηγόρο, υπερασπιστή και προστάτη μου...
Επαναλαμβάνω, αν θέλεις να πονέσεις πραγματικά κάποια τράπεζα, τάραξέ την στις αγωγές και στις αναφορές στα υπουργεία...
Τα λεφτά των ληστειών, οι μεν τράπεζες τα παίρνουν εμμέσως από τους πελάτες τους, οι δε ληστές τα τρώνε μόνοι τους...
Όπως τα λες. Η καραμέλλα του "με νόμιμο τρόπο δεν κάνεις τίποτα, όλοι οι υπάλληλοι στο δημόσιο τα παίρνουν, όλοι οι μπάτσοι κλπ κλπ", είναι σημάδι είτε του ότι αυτός που τα λέει βαριέται τη νόμιμη οδό και ξε-σπάει όπως βλέπουμε, ή ότι δεν ξέρει τα δικαιώματά του,ή απλά είναι εμπαθής ή και (το πιο πιθανό κετ'εμέ) να μη θέλει να πληρώσει το τίμημα του επώνυμα να "κυνηγάει" μία εταιρία(κρατική ή ιδιωτική) και βάζει μια κουκούλα και αρχίζει να καταστρέφει ότι βρει. Μία φορά έκανα καταγγελία και πληροφορώ την επόμενη μέρα με πήρανε τηλέφωνο από το υπουργείο και επίσης όταν έκλεισε η υπόθεση πάλι για το εάν είμαι ευχαριστημένος. Υπάρχουν υπάλληλοι που τιμούν τη θέση τους δουλεύοντας με μεράκι. Έστω και ένας να είναι δεν αξίζει τη γενικολογία και το να τον βάζουμε στο ίδιο τσουβάλι(καλή ώρα όπως τσατίζει τους αναρχικούς όταν λέμε πως όλοι σπάνε περιουσίες του κοσμάκη και όλοι είναι τεμπέλιδες κλπ).

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Διακρίνω διάθεση κριτικής του καπιταλισμού;
Ενδιαφέρον!

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
366
Πόντοι
5.795
Διακρίνω διάθεση κριτικής του καπιταλισμού;
Ενδιαφέρον!
γιατιξερεις πουθενα στο πολιτισμενο κοσμο που να μην μπορεις να κανεις μηνυση σε μια τραπεζα η σε μια εταιρια??θεμα κριτικης του καπιταλισμου ειναι αυτο??.....αμα κανεις μηνυση στον ταβερνιαρη γιε ενα σκατοφαγο που εφαγες η σε ενα στριπτιτζιδικο διοτι σε σπασαν στο ξυλο η διοτι σου βαλαν μπομπα θεμα κριτικης στον καπιταλισμο ειναι??

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
366
Πόντοι
5.795

Να απαντήσω και στα άλλα παιδιά.
Νομίζω πατριώτη ότι οι Αμερικάνοι, οι πολυεθνικές κλπ είναι ένα μέρος του παζλ. Ποιός είναι πίσω από τους Αμερικάνους(μάλλον μιλάμε όχι για πολυεθνικούς αλλά για α-εθνικούς, χωρίς πατρίδα, χωρίς καλωσύνη, χωρίς οίκτο), ποιός είναι πίσω από τις πολυεθνικές? Είναι δαιδαλώδης η αναζήτηση και ίσως δεν μάθουμε ποτέ ή δεν θελήσουμε να μάθουμε.

Στον άλλο φίλο:
Έχω αναρωτηθεί πράγματι. Πιστεύω ότι θα ήταν καλλίτερη όχι μόνο η δικιά μου ζωή αλλά του συνόλου. Δεν πασχίζω να βολευτώ εγώ και οι δικοί μου, κοιτάω κάτι καλλίτερο. Αλλά και πάλι είναι κάτι που δεν γνωρίζω. Πως θα ήταν η ζωή μου χωρίς τράπεζες. Δεν το έχω ζήσει και ούτε κανείς μας, γεννήθηκα με χρέος, όπως όλοι. Γεννήθηκα σε μια χώρα που χρωστάει από τότε που ιδρύθηκε όπως όλες οι χώρες. Και αναρωτιέμαι, γιατί να χρωστάμε? (και πάλι μην το πάρεις επί μονάδας, επί του συνόλου δες το)
Και μου γράφεις για την οθόνη του υπολογιστή, το κινητό. Ούτε αυτά είναι απαραίτητα. Και επαναλαμβάνω το παράδειγμα με το ρολόι: Πόσο απαραίτητα είναι τα ρολόγια? Τα ρολόγια για τα οποία εργοστάσια ρυπαίνουν τον οίκό μας, εργάτες σπαταλούν ενέργεια για να τα κατασκευάσουν, πόροι τεράστιοι δαπανούνται ώστε να φτιαχτεί κάτι που σου λέει την ώρα. Ενώ κάποιοι παλαιότερα απλά κοιτούσαν τα άστρα και ήξεραν την ώρα. Το θεωρείς εξέλιξη?
Εν τέλει το ότι αρνούμαι κάποια δεδομένα δεν σημαίνει ότι έγινα αυτός που σπάει καταστήματα γιατί και αυτό μου φαίνεται σαν μια παράσταση.
δηλαδη εσυ πηγενεις το πρωι στην δουλεια σου και κοιταζεις τα αστρα για να δεις την ωρα αντι για ρολοι????δινεις μεσημερι ραντεβου και κοιταζεις τα αστρα για να δεις την ωρα αντι για ρολοι??? οταν εχει συνεφια την νυχτα η βρεχει κοιτας τα αστρα για να δεις την ωρα...φιλε με το συμπαθιο αλλα θα προτεινα να ανοιξει ενα λεξικο κοτσανολογιας και να μπει στην πρωτη σελιδα το ποστ σου μαζι με αλλες μαλακιες που γραφεις εδω μεσα....μου φαινετε για να γλυτωσεις το φατουρο το καθημερινο στην ζωη σου καθεσε και γραφεις στα μπουρδελα  που δεν εχει φατουρο ....

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
δηλαδη εσυ πηγενεις το πρωι στην δουλεια σου και κοιταζεις τα αστρα για να δεις την ωρα αντι για ρολοι????δινεις μεσημερι ραντεβου και κοιταζεις τα αστρα για να δεις την ωρα αντι για ρολοι??? οταν εχει συνεφια την νυχτα η βρεχει κοιτας τα αστρα για να δεις την ωρα...φιλε με το συμπαθιο αλλα θα προτεινα να ανοιξει ενα λεξικο κοτσανολογιας και να μπει στην πρωτη σελιδα το ποστ σου μαζι με αλλες μαλακιες που γραφεις εδω μεσα....μου φαινετε για να γλυτωσεις το φατουρο το καθημερινο στην ζωη σου καθεσε και γραφεις στα μπουρδελα  που δεν εχει φατουρο ....

Υπάρχει και αυτός ο τρόπος:
Analemmatic_%28Human_Sundial%29.png

enoxlitikos

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
6
Like
7
Πόντοι
6
Δηλαδή τα ωρολόγια είναι το πρόβλημα του πλανήτη;Χρειάζονται και αυτά.Για να βλέπεις την ώρα που έχεις ραντεβού με την γκόμενα να την γαμήσεις,ή για να ξέρεις τι ώρα είναι να πας στο ξενοδοχείο να γαμήσεις την πουτάνα.Εχθρός οι τράπεζες,εχθρός,οι βιομήχανοι,εχθρός ο στρατός,εχθρός η αστυνομία,τώρα έκαναν εχθρό και τα ρολόγια!Σειρά ποιοι έχουν;

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
ρε τον χυσαυγιτη που ειχε βγει στο δελτιο ειδησεων του μεγκα και την ελεγε στον οικονομεα το ειδατε?πολυ γελιο

enoxlitikos

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
6
Like
7
Πόντοι
6
Έκαναν καταστροφές στο βιβλιοπωλείο του Γεωργιάδη πάλι.Ε ναι,τα βιβλία του Αριστοτέλους,του Επίκουρου,του Ιπποκράτη είναι φασιστικά.Ήταν ναζί ο Αριστοτέλης...Βιβλία κατέστρεφαν και έκαιγαν οι φασίστες και τα τυραννικά καθεστώτα...

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
Εγώ ακόμα περιμένω απάντηση για το άσυλο από κανένα αναρχικό. Το νόμο τον έδωσα, ερωτήσεις έκανα και ακόμα περιμένω. Κατά τα άλλα εγώ ήμουν που είχα άκυρα Post. Ίσως μερικά να μην έβγαζαν το νόημα που ήθελα απαντώντας ταυτόχρονα σε 2-3 κουκουλοφόρους. Αλλά τουλάχιστον απαντούσα. Δε φόραγα κουκούλα όπως εκείνοι μέχρι σήμερα που περιμένω απάντηση. Όσο για το ότι καίνε το βιβλιοπωλείο του συγκεκριμένου βουλευτή πλέον είναι που δεν καίνε περιουσίες πολιτών.... δε φταίει κανείς. Φταίει που εξυπηρετούν το κράτος και άμα πιάσεις κανένα και τον φυτιλιάσεις να δει πως αισθάνεσαι αν βλέπεις κάτι δικό σου να καίγεται θα σε πάνε μέσα....Δυστυχώς ο νόμος προστατεύει τα "ζώα".

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
Παράδειγμα έφερα, τοις μετρητοίς το πήρανε... Τι να πω ρε παιδιά... Κουβέντα δεν γίνεται έτσι. Ευχαριστώ τα παιδιά που απάντησαν επί της ουσίας. Όταν κοπάσουν οι αέρηδες από τις αερολογίες, το ξαναφέρνουμε στο προσκήνιο μιας και έχει ενδιαφέρον.

Επισκέπτης

Το οτι ζουμε -κατα τυχη- σε αυτη την κοινωνια ή αυτον τον κοσμο δεν σημαινει οτι ολα ειναι τελεια και δεν επιδεχονται καποιες αλλαγες προς το καλυτερο. Σε ολες τις εποχες σε ολες τις κοινωνιες καποιοι αντιδρουσαν και εφεραν τις αλλαγες.
Οσο για τις τραπεζες το εχω ξαναγραψει, ειναι οι μεγαλυτεροι ληστες και καρφι δεν μου καιγεται αν τις καινε ή τις ληστευουν.
Για τα πανεπιστημια, πρεπει να βρεθει καποιος τροπος ωστε να μην γινονται καταστροφες ή αν γινονται, αυτοι που τις κανουν να αναλαμβανουν και την αποκατασταση.

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
κουκουλοφόροι (οχι αναρχικοί παρακαλώ), χρυσαυγίτες, αστυνομια, δικηγόροι, δικαστήρια, "δικαιοσύνη", ειδήσεις, εφημερίδες, δημοσιογράφοι, "πολιτικοί"

ολοι τους κομμάτια του ίδιου παζλ

Αρνούμαι τη νομιμότητα, το ρόλο και τη δικαιοδοσία όλων των παραπάνω - όσο αυτά παραμένουν στην σημερινή τους κατάσταση. Γιατί τα ονόματα που έχουν είναι ψευδεπίγραφα και καμμία σχέση δεν έχουν με την ουσία και τον πραγματικό τους ρόλο.

τελος, θα ήθελα να πω οτι εδω μέσα μόνο ανταλλαγή απόψεων μπορεί να κάνει κάποιος. Αυτο που δε μπορεί να κάνει ειναι να αποδείξει κάτι.

φυσικά, το ύφος και η ουσία των γραφομένων χαρακτηρίζουν το χρήστη.  

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
ρε τον χυσαυγιτη που ειχε βγει στο δελτιο ειδησεων του μεγκα και την ελεγε στον οικονομεα το ειδατε?πολυ γελιο
Το έπαιζε και τσαμπουκάς το κωλόπαιδο.Α ρε ξύλο που θέλουν τα φασιστόμουτρα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom