Νέα

Χρυσή Αυγή vs (A) !

• Μέλος που άνοιξε το νήμα AssFiller
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 859
  • Εμφανίσεις 31K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
To ΕΧΤΡΑ3 το είδατε που είχε αποκλειστικές εικόνες από τα γραφία των ναζί (χρυσή αυγή) εσωτερικά και από μια συγκέντρωση? Πλύση εγκεφάλου κανονική..........αν υπάρχει εγκέφαλος.

Επισκέπτης
To ΕΧΤΡΑ3 το είδατε που είχε αποκλειστικές εικόνες από τα γραφία των ναζί (χρυσή αυγή) εσωτερικά και από μια συγκέντρωση? Πλύση εγκεφάλου κανονική..........αν υπάρχει εγκέφαλος.
εκεί κάνουν όλοι οι καραφασίστες κοκοκο γεννάνε τα χρυσά αυγά και τρώνε τα χρυσά αγγούρια.

eskiya

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2007
Like
8
Πόντοι
16
εκεί κάνουν όλοι οι καραφασίστες κοκοκο γεννάνε τα χρυσά αυγά και τρώνε τα χρυσά αγγούρια.
Σε παρακαλω αυτοι ειναι πατριωτες. Εξαλλου προστατευονται και απο την ελληνικη αστυνομια. Αρχιδια ειναι μονο οι αναρχικοι...

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Ο ΑΝΤ1 έχει πάρει επώμου τα φασισταριά καθημερινά και τους δίνει και βήμα να μιλάνε........

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
Βλεπω επισης και οτι γουσταρεις πολυ το ξυλο για δημοκρατης ανθρωπος. ("Για να τελειώνουμε εάν δεν γίνει όπως το 1996 που μάζεψε εκείνο το αρχίδι τις μάπες για όλα τα υπόλοιπα που ήταν μέσα στο ΕΜΠ δε θα δούμε άσπρη μέρα").

Γουσταρεις αγανακτισμενε πολιτη να μας σπασεις το κεφαλι? Δηλαδη εχω αδικο που σε αποκαλω τραμπουκο? Ναι εχω. Θρασυδειλο θα επρεπε να σε αποκαλω. Γιατι γουσταρεις να δερνεις μεσω των "νομιμων" τραμπουκων σου, των διορισμενων μπατσων. Εισαι πισω απ'αυτους και ως αγανακτισμενος πολιτης ουρλιαζεις : Τσακειστε τους,συλλαβετε τους. Δειλε ανθρωπακο καβλωνεις να βλεπεις ανοιγμενα κεφαλια αριστερων,αναρχικων και συνταξιουχων? Φασαριοζοι και τα γερόντια ε? Βανδαλοι κι αυτοι ε αγανακτισμενε? ΒΑΡΑΤΕ τους κι αυτους. Ε κι αν καμια φορα δειξουν υπερβαλοντα ζηλο τα οργανα της ταξης, εσυ θα ωιψεις τα χερια σου απο το αιμα, αλλωστε αυτοι το καναν, αυτοι καναν καταχρηση εξουσιας, ετσι? Θυμησου τη ζαρντινιερα. Θυμησου τους εξεφτελισμους και τους βασανισμους μεταναστων. Μπορει τοτε να φωναξεις και ενα "Μπατσοι γουρουνια δολοφονοι" ετσι για να δειξεις μοντερνος κι εσυ.

Μετα...Σου εξηγω οτι δεν γινεται αυτονομη κοινοτητα μεσα σε κρατος, εσυ εκει... Να παμε στο βουνο θελεις. Οχι ρε αγανακτισμενε, να πας εσυ στο καμμενο βουνο να παιζεις στο καζινο και να κανεις σκι στα χιονοδρομικα .Καφρε νεοελληναρα. Εμεις θα ειμαστε εδω να προστατευουμε κοσμο αδυναμο απο κατι αγανακτισμενους σαν εσενα. Δεν σε βολευει και πολυ η παρουσια μας ε? Δεν μας λες τη δικη σου δραση για την καλυτερευση του κοσμου.

Επισης, απορω ρε θρασυδειλε ροπαλοφορε: Θες να μας σπασεις το κεφαλι επειδη σπαμε βιτρινες και καιμε ΑΤΜ (το παραμυθι με τις περιουσιες του κοσμακη,στο'χω αναλυσει και αλλου. Οποιος καιει αμαξια δεν συμφωνουμε μαζι του. Και τα χουλιγκανια καινε,δεν ειναι αναρχικοι.Ποια αλλη περιουσια ειδες εσυ να καιγεται?).Αγανακτεις που τα σπαμε ε? Και θες να μας δειρεις ετσι αγανακτισμενε δημοκρατη? Σε πνιγει το δικιο σου απο εμας τους αλητες ε?

Σε πνιγει το δικιο σου ομως ρε Ελληναρα, οταν περιπολικο της αστυνομιας περασε με κοκκινο στον Αγ.Δημητριο και σκοτωσε 2 παιδια με μηχανακι το καλοκαιρι του 2001. Η ΕΔΕ ξερεις τι αποτελεσμα ειχε μεγαλε δημοκρατη? Σε επνιξε το δικιο σου οταν ασφαλιτικο σκοτωσε μοτοσυκλετιστη στο Ψυχικο? Σε επνιξε το δικιο του οταν ειδες τη μανα του να γυριζει με φωτογραφιες του παιδιου της να ψαχνει αυτοπτες μαρτυρες? Σε επνιξε το δικιο σου οταν μπατσος πυροβολησε παιδι απο τη σερβια επειδη τον νομισε για κλεφτη? ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΖΗΤΩΚΡΑΥΓΑΖΟΥΝ,ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΟΥΜΕ ΤΟΥς ΚΛΕΦΤΕΣ. ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΦΑΣΙΣΤΕΣ.Μ'αρεσει που ουτε τα προσχηματα δεν κρατατε.Το παιζετε οτι δεν ειστε της Χρυσης Αυγης αλλα απλοι πολιτες και οι φασιστικη σας ιδεολογια ξεχειλιζει. Σε ολες αυτες τις περιπτωσεις σε επνιξε το δικιο σου ? Σ'αυτους τι θα κανεις αγανακτισμενε πολιτη,αν σε εμας που σπαμε ατμ μας ανοιξεις το κεφαλι? Σ'αυτους τι θα κανεις?

Σε αποπροσανατολισαμε με τα επεισοδια δραστηριε πολιτη? Απο τι? Απο την πολυθρονα σου που παρακολουθουσες σα χαυνος την υποθεση Ζαχοπουλου? Η' το παρασκηνιο της διαδοχης του Χριστοδουλου? Το οτι το κρατος σου, χαριζει στην εκκλησια της ελλαδας καθε χρονο 3 εκατομμυρια ευρω σε εξοργιζει καθολου κακομοιρη? ΄Η παλι σου φταινε οι αναρχικοι γιατο χρεος της χωρας?

Οσο για τον ενοχλητικο . Θαυμαστε λογο : "Μια πορεία έκαναν στη Χαλκίδα σε ένα χωριό-δε θυμάμαι το όνομα του-για το "βιασμό" αλλοδαπής μαθήτριας από συμμαθητές της,και έφαγαν το ξύλο της αρκούδας από τους ντόπιους.Βλέπετε,εκεί δεν είχε πανεπιστήμιο κοντά "
Φανταζομαι ενοχλητικε, οτι θα καβλωσες κι εσυ με το κοριτσακι που βιασαν ετσι? Θα ετρεχες σαν τρελος να βρεις το βιντεακι στο κινητο σου. Ελα παραδεξου το. Αλητες που διαδηλωσαμε και γι'αυτο? Δηλαδη το κοριτσι ηταν βιασμενο και την πληρωσε κιολας απο τους συνενοχους τραμπουκους-πατεραδες των παιδων που την βιασαν.Επικροτεις δηλαδη την επιθεση των βιαστων στους αναρχικους? Τη δικασες την κοπελα? Η' μηπως τα θηελε ο κωλος της.Ελα, παραδεξου τι γουρουνακι εισαι κι εσυ. Εσυ εχεις διαδηλωσει για κατι που θεωρεις αδικο? Αλητεια καναμε κι εκει ε? Στα χωρια που βιαζονται απο πατεραδες τα κοριτσακια και το ξερει ολο το χωριο και σιωπα,γουσταρεις ε? Καλοι κι αυτοι οι ανθρωποι. Αν ερθουν αναρχικοι στο χωριο τους, να μας παρουν με τις πετρες οι τιμιοι αυτοι Ελληναρες.
Εχετε εκτεθει φασιστακια. Χαιρομαι.
Ειναι βαρια, βαρια η σταχτη του τσολια.
Εσύ ξέρεις τι γουστάρω και όχι, Ξέρεις εάν στους συνταξιούχους δεν ήταν ο πατέρας μου η η μάνα μου ή οι γονείς σου νομίζεις δεν πονάει να βλέπω να δέρνουν έτσι τιμιμένους εργάτες;Για όλα τα υπόλοιπα οκ είμαστε όσοι δε φοράμε κουκούλες χρυσαυγίτες καλώς;10 εκατομμύρια κόσμος είναι στη χρυση αυγή και αύριο έχουμε χούντα. Άντε γεια.

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
Σε παρακαλω αυτοι ειναι πατριωτες. Εξαλλου προστατευονται και απο την ελληνικη αστυνομια. Αρχιδια ειναι μονο οι αναρχικοι...
Αρχίδια είναι κάθε ένας που με τη βία προσπαθεί να επιβάλλει την άποψή του. Χρυσαυγίτες κουκουλοφόροι, να πάτε να πληρωθείτε που καλύψατε το σκάνδαλο στη siemens, το ζαχόπουλο κλπ. Ωραία παράσταση πάντως το αίμα φάνικε αληθινό....

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Μάγκα μου ήρθε να σπάσω την τηλεόραση το πρωϊ στον Παπαδάκη/pringles/φερέρ!!!!

eskiya

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2007
Like
8
Πόντοι
16
Αρχίδια είναι κάθε ένας που με τη βία προσπαθεί να επιβάλλει την άποψή του. Χρυσαυγίτες κουκουλοφόροι, να πάτε να πληρωθείτε που καλύψατε το σκάνδαλο στη siemens, το ζαχόπουλο κλπ. Ωραία παράσταση πάντως το αίμα φάνικε αληθινό....
Ρε αρχηγε γιατι απευθυνεσαι σε δευτερο πληθυντικο; Επειδη εχω μια αλφα ιδεολογια νομιζεις οτι βγαινω και σπαω ατμ; Την παλευεις;

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
Ρε αρχηγε γιατι απευθυνεσαι σε δευτερο πληθυντικο; Επειδη εχω μια αλφα ιδεολογια νομιζεις οτι βγαινω και σπαω ατμ; Την παλευεις;
Έτερον εκάτερον.Και εγώ που δε συμφωνώ με τις κουκούλες με βαφτίσατε φασίστα.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Pilot 2005:
"χθες ξημέρωσα με ένα κουκουλοφόρο να του εξηγώ πως εάν θέλουν αυτονομία να πάνε σε ένα χωριό έρημο να του δώσουν και ζωή και να μας αποδείξουν στην πράξη ότι με την αυτοδιάθεση και τον εθελοντισμό μία κοινωνία υπάρχει και προοδεύει. Εισέπραξα τις μόνες λέξεις που ξέρει ένας κουκουλοφόρος μπινές μόλις τον στριμώξεις. Φασίστα, χαφιέ, ασφαλίτη. Με αυτά τα επιχειρήματα απαντάς με ρόπαλο. και του είπα επίσης πως ο λαός που του καίνε τις περιουσίες δε θα κάθεται απαθείς να κοιτάζει μια ζωή. Αύριο θα είναι απέναντί τους και τότε να δεις φίλε που θα τους κυνηγάμε χιλιάδες αγανακτισμένοι όλως των πολιτικών ή και μη χώρων απλοί πολίτες πόσα κορδόνια θα κοιτάνε και σε πόσα τηλέφωνα θα κάνουν πως μιλάνε."

O κουκουλοφορος(ή αλλιως μπινες) ημουν εγω και ο αγανακτησμενος πολιτης με τα ατρανταχτα επιχειρηματα ηταν ο ελαιοχρωματιστης,τιμιο παιδι του λαου και του μοχθου και προπαντων εξοργισμενος pilot2005.

Αν κανποιος διαβασει απο την αρχη των post μου το ποσο πολυ κειμενο εχω γραψει και εξηγωντας το καθε τι, θα δει αν στριμωχνομαστε ως αναρχικοι ή οχι. Το αν ειναι φασιστας ο κυρ-πιλοτος, φαινεται απο τα λεγομενα του.Θαυμαστε :
"Επίσης το άσυλο είναι μέγιστη απάτη και το χρησιμοποιεί η εκάστοτε κυβέρνηση εις βάρος και λόγο της άγνοιας του πολίτη." . Δηλαδη να το καταργησουμε? Ουτε η χουντα δεν το καταργησε ρε μεγαλε δημοκρατη. Εσυ το καταργεις ετσι ευκολα? Εισαι τοσο ψαγμενος δηλαδη?

Μετα σου λεει ο pleasuregiver : Οι αναρχικοι δεν πληρωνουν φορους? Κανεις τον κινεζο. Πληρωνουμε και εμμεσους και αμεσους φορους ως εργαζομενοι.Τα κερατιατικα μου στο ταμειο δεν τα πληρωνω λες? Εγω δεν πληρωνω τον ΜΑΤατζη λες? Η' τον μπατσο για να πινει καφε διπλοπαρκαρισμενος στο συνταγμα? Η' τον μπατσο που τραβαει με το κινητο τις πουτανες και τις εξεφτελιζει? Δεν πληρωνω ρε αγανακτισμενε? Σε βολευει να μας λεσ ρεμαλια,για να παρουσιαζεις τον εαυτο σου ως δουλευταρα και παιδι του μοχθου.Σιγα ρε Νικο Ξανθοπουλε. Μας πηραν τα ζουμια.Πολλοι απο εμας δουλευουν, και πολλοι οχι, αποτελεσμα της κοινωνιας που εσυ ανεχεσαι , και οχι αποτελεσμα καποιας αδιαφοριας και τεμπελιας.

Μετα λες : ΑΑΑΑΝ κατεβουν για το ασφαλιστικο οι αναρχικοι χωρις κουκουλες, ΑΑΑΑΝ γινει αυτο,ΑΑΑΝ γινει εκεινο,θα κατεβω κι εγω. Αυτο αποδεικνυει τον ισχυρισμο μου: εισαι ανθρωπος του καναπε, που τελικα δεν εχεις ασχοληθει ποτε. Δεν ειναι οτι δε γουσταρεις τους αναρχικους και τα επεισοδια. Δε γουσταρεις πορειες. Δε γουσταρεις τον κοσμο να βγαινει εξω. Βρισκεις ηλιθια πατηματα να δικαιολογεις την αδρανεια σου και να το παιζεις παλικαρας και αγανακτισμενος. ΦΥΣΙΚΑ δεν ησουν στην πορεια για το ασφαλιστικο. Γιατι θα εβλεπες το μπλοκ μας, διακριτο με 2 πανω και με μοιρασμα φυλλαδιων που εξεφραζαν τις αποψεις μας. ΚΑΙ ΝΑΙ : ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΤΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.ς Αυτο ειναι ρεφορμισμος και αυτο το πιστευουν μονο κατι βολεψακηδες σαν εσενα. Δηλαδη ΔΕΝ πιστευουμε σε "ΚΑΛΗ" εξουσια. Υπαρχει πιθανοτητα να βγει "καλος" κυβερνώντας? Πως? Που τον εχεις δει? Υπαρχει περιπτωση δικαιου δικαστικου που να μην εξυπηρετει αλλους? ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΩΣ? Υπαρχει περιπτωση καλου μπατσου? ΠΩΣ ΡΕ ? Αφου ο λογος υπαρξης του μπατσου ειναι η προστασια των απο πανω με προσχημα τη διατηρηση της κοινης ειρηνης.ΠΟΥ εχεις δει εσυ δικαιη αστυνομια που δεν βιαιοπραγει? ΠΟΥ ΡΕ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΕ? Θα κατεβεις στις 13 του μηνα? Παλι χωρις κουκουλες θα ειμαστε. Εσυ θα εισαι χωρις πυτζαμες?
Φίλε Silidarity, σε ρώτησα κι εγώ κάποια πραγματάκια χτες το βράδυ, για τα οποία όμως δεν έλαβα απάντηση.
Θα σε πείραζε να μάθουμε τι σκέφτεσαι και γι' αυτά;
Θα εκτιμούσα δε να μην είναι σεντόνι η απάντηση, σε στυλ προκήρυξη.
Όχι γιατί αντιπαθώ τις προκηρύξεις, αλλά μου φαίνεται πολύ ξύλινο κάποιος μέσα σε μια- δυο σελίδες να έχει την αυταπάτη οτι τα είπε όλα, ιδίως αν είναι ΤΟΣΟ σίγουρος οτι έχει δίκιο.
Αν επιτρέπεις, μια ακόμα ερώτηση: αυτό που ονειρεύεσαι σήμερα είναι μια κοινωνία που θα βγει απο το λήθαργο και θα μετατραπεί σε μία κοινωνία κουκουλοφόρων που σπάνε τράπεζες και ξυλώνουν  πεζοδρόμια;
Μήπως είσαι αρκούντως "σταλινικός" σε αυτό;
Φιλικά.

eskiya

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2007
Like
8
Πόντοι
16
Έτερον εκάτερον.Και εγώ που δε συμφωνώ με τις κουκούλες με βαφτίσατε φασίστα.
Αντε παλι τα ιδια....χτες τους κυνηγους ελεγα καθυστερημενους μου ειπες οτι ειπα εσενα. Τωρα βρηκες αλλο χουι. Βρες μου ενα ποστ που σε λεω φασιστα και θα σου ζητησω συγγνωμη. Όταν μιλας μαζι μου μιλας μαζι μου. Δεν ξερω εγω απο " λετε " .

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
Παράθεση από: eskiya στις Σήμερα στις 00:47
Και μη μου πείτε πως δεν τα τσακώνετε....100 μαζέψανε όλοι σπίτια σας. Όχι γιατί μας ζαλίσατε τα αυτιά με το ότι χρυσή αυγή μαζί με ΜΑΤ σας βαράγανε(ισχύει). Από την άλλη και αυτούς που πιάσανε σας αμόλυσαν. Τα παράσημα καλής πίστης και θεατρινισμού τα έδωσαν ή θα σας τα δώσουν σε ειδική τελετή;

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
Αντε παλι τα ιδια....χτες τους κυνηγους ελεγα καθυστερημενους μου ειπες οτι ειπα εσενα. Τωρα βρηκες αλλο χουι. Βρες μου ενα ποστ που σε λεω φασιστα και θα σου ζητησω συγγνωμη. Όταν μιλας μαζι μου μιλας μαζι μου. Δεν ξερω εγω απο " λετε " .
οκ ρε φίλε.Εαν σε βάζω στο ίδιο τσουβάλι και κάνω λάθος θες να σου πω μετανιώνω γι'αυτό;Ελπίζω να πιάνει τόπο με σκοπό μια καλύτερη κουβέντα.

eskiya

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2007
Like
8
Πόντοι
16
Καλα πάιλοτ. Δυσκολευομαι να καταλαβω τα ποστ σου...Και μαλλον αν κρινω απο το συνολο του θρεντ δυσκολευεσαι να καταλαβεις ελληνικα. Αποχωρώ. Ουτως ή αλλως όλο το πανηγυρι εδω ξεκινησε επειδη 50 χρυσα αβγα βγηκαν να πουν τη μαλακια τους. Λες και ειναι περισσοτεροι. Καλη συνεχεια στο θεμα.

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
Δε σε κάλυψα;

woodstockr

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
Καλα πάιλοτ. Δυσκολευομαι να καταλαβω τα ποστ σου...Και μαλλον αν κρινω απο το συνολο του θρεντ δυσκολευεσαι να καταλαβεις ελληνικα. Αποχωρώ. Ουτως ή αλλως όλο το πανηγυρι εδω ξεκινησε επειδη 50 χρυσα αβγα βγηκαν να πουν τη μαλακια τους. Λες και ειναι περισσοτεροι. Καλη συνεχεια στο θεμα.

Φίλε μου να είσαι δίκαιος. Βγήκαν 50 χρυσά αυγά (κλούβια) και 50 αναρχικά σκουπίδια. Κοινός τους προορισμός η χωματερή.

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Αν την άλλη φορά κατεβουμε κάτω και σπάσουμε τα μούτρα στα αναρχικά τσογλάνια, φασίστες θα λεγόμαστε και μείς????
Α να χαθούνε! :huh: :huh: :huh:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom