Νέα

Χρυσή Αυγή vs (A) !

• Μέλος που άνοιξε το νήμα AssFiller
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 859
  • Εμφανίσεις 31K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

amante

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Όχι ρε φίλε να μην πας. Τα παιδιά το κάναν για το καλό όλων, το μαγαζί σου θα κοιτάς;...

woodstockr

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
Δεν το σκέφτηκα αυτό. Ε λοιπόν την αλλή φορά θα το έχω γεμίσει και με στουπιά να καεί ποιο εύκολα....
Για την αυτοδιάθεση ρε γαμώ το!!!
Τώρα πετάγομαι για μια αυτοϊκανοίηση να πάνε τα φαρμάκια κάτω...

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Τελικά όλοι οι συλληφθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι από την "κακή" "καπιταλιστική" κρατική εξουσία και τους "καταπιεστικούς" της μηχανισμούς.

Αναμφίβολα πρόκειται για μία ακόμη περίλαμπρη νίκη του αντιεξουσιαστικού κινήματος και των συνομιλητών του.

Το μόνο που έχει μείνει είναι οι τρύπες στα πεζοδρόμια εκείνων που στο φαντασιακό τους αναπαράγουν σε κατάταστη διαρκούς παραληρήματος το σύνθημα που ακούστηκε στο Παρίσι πριν 40 χρόνια:
"Κάτω από το πεζοδρόμιο υπάρχει η παραλία"

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
Τελικά όλοι οι συλληφθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι από την "κακή" "καπιταλιστική" κρατική εξουσία και τους "καταπιεστικούς" της μηχανισμούς.

Αναμφίβολα πρόκειται για μία ακόμη περίλαμπρη νίκη του αντιεξουσιαστικού κινήματος και των συνομιλητών του.

Το μόνο που έχει μείνει είναι οι τρύπες στα πεζοδρόμια εκείνων που στο φαντασιακό τους αναπαράγουν σε κατάταστη διαρκούς παραληρήματος το σύνθημα που ακούστηκε στο Παρίσι πριν 40 χρόνια:
"Κάτω από το πεζοδρόμιο υπάρχει η παραλία"
Είναι σημάδι πως τελικά οι αναρχικοί όντως είναι εχθροί του κράτους και του συστήματος. Γι'αυτό τώρα είναι όλοι σπίτια τους. Πήρανε τα μπράβο που αποπροσανατόλισαν τον κόσμο από τα τρέχωντα σαν καλοί συνεργάτες του συστήματος και μετά μας πουλάνε εδώ και αλλού ιδεολογία. Ε ρε φωτιά που θέλουνε...σαν και αυτές που βάζουν.

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Πήρανε τα μπράβο που αποπροσανατόλισαν τον κόσμο από τα τρέχωντα σαν καλοί συνεργάτες του συστήματος και μετά μας πουλάνε εδώ και αλλού ιδεολογία.

Μπα, ούτε αυτό ισχύει. Αν θέλανε να αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη από το σκάνδαλο Ζαχόπουλου, Siemens, Θέμου κλπ θα τους είχαν κρατήσει όλους μέσα και θα γίνονταν ο ανάλογος τζερτζελές με τα κανάλια, τους δικηγόρους, τον ΣΥΝ, τις δηλώσεις, τις κάμερες στην ΓΑΔΑ κλπ, κλπ.

Δεν έγινε, οπότε κάτι άλλο θα βρούνε. Γιατί δεν τους πιάνεις με τίποτε.
Σήμερα το βράδυ τα κανάλια θα πούνε: "Δεν ήθελε να ανοίξει νέα μέτωπα η Κυβέρνηση" και μέχρι αύριο το θέμα θα έχει ξεχαστεί.

Βέβαια τις ζημιές, τους καμένους κάδους, τις υπερωρίες των ΜΑΤ, την νοσηλεία των τραυματισμένων κάποιοι θα τα πληρώσουν.
Αυτοί οι κάποιοι είναι οι γνωστοί Μ@λ@κες της υπόθεσης: Όλοι εμείς που πληρώνουμε φόρους.

eskiya

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2007
Like
8
Πόντοι
16
Αν κρίνω από την άνοδο των βάσεων στις αστυνομικές σχολές, αρκετοί...
Και αν κρίνω από τις δημοσκοπήσεις, ο κόσμος δεν μισεί τους μπάτσους...
Εκτός από κάτι απολιθώματα του ευρύτερου προοδευτικού χώρου, γνωστοί και ως γενιά του πολυτεχνείου, οι οποίοι δεν τους πολυχρειάζονται ούτως ή άλλως διότι στις βίλες τους έχουν βάλει σεκιουριτάδες...
Α, και φυσικά τους μισεί το enfant gate  της ελληνικής αριστεράς: Ληστές τραπεζών, πρεζόνια, βάνδαλοι, πακιστάνια, ουτσεκάδες, λαθρομετανάστες...
Είτε μας ποστάρεις τις δημοσκοπησεις - φαντασματα που μας αναφερεις είτε όλο το σαιτ καταλαβαινει ότι το βγαλες από το μυαλο σου. Ακους εκει δεν μισει ο κοσμος τους μπατσους...χαχαχαχαχαχα

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
Είτε μας ποστάρεις τις δημοσκοπησεις - φαντασματα που μας αναφερεις είτε όλο το σαιτ καταλαβαινει ότι το βγαλες από το μυαλο σου. Ακους εκει δεν μισει ο κοσμος τους μπατσους...χαχαχαχαχαχα
σίγουρα υπάρχουν κάποιοι που δε γουστάρουν τη στολή. Υπάρχουν περισσότεροι που δε γουστάρουν την κουκούλα....Μα καλά δε μετριέστε μεταξύ σας....;;;;

eskiya

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2007
Like
8
Πόντοι
16
σίγουρα υπάρχουν κάποιοι που δε γουστάρουν τη στολή. Υπάρχουν περισσότεροι που δε γουστάρουν την κουκούλα....Μα καλά δε μετριέστε μεταξύ σας....;;;;
Καλα ηρακλή. Αν θες πες μας κατι και για την ταμπακιερα - δημοσκοπηση φαντασμα.

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
ρε κουφαλες...πλακωνεστε και λειπω?εφερα και το κουμπουρι μου :)

Επισκέπτης
Εάν απλά μόνο (έχει και ένα απλά μόνο) αμπελοφιλοσοφούν όχι.Το μόνο σημαίνει απουσία δευτέρου αντικειμένου.
ρε μαστορα ποσα θες να μας τρελλανεις???δεν καπνιζουν???δεν τρωνε???δεν κινουνται με μεσα μαζικης μεταφορας-μηχανακια-αυτοκινητα???δεν αγοραζουν ρουχα-παπουτσια???δεν πληρωνουν ενοικιο-ρευμα-νερο-τηλ-κινητο-ιντερνετ???ολα αυτα & πολλα αλλα δεν εχουν εμμεσους φορους???

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
ρε μαστορα ποσα θες να μας τρελλανεις???δεν καπνιζουν???δεν τρωνε???δεν κινουνται με μεσα μαζικης μεταφορας-μηχανακια-αυτοκινητα???δεν αγοραζουν ρουχα-παπουτσια???δεν πληρωνουν ενοικιο-ρευμα-νερο-τηλ-κινητο-ιντερνετ???ολα αυτα & πολλα αλλα δεν εχουν εμμεσους φορους???
Τι λες; Αγοράζουν τόσα πράγματα. Και στην κοινωνία της αυτοδιάθεσης και της εθελοντικής εργασίας, ποιος θα τους ράβει τα ρούχα, ποιος θα συντηρεί τις τηλεπικοινωνίες, ποιος θα του κατασκευάζει τα μηχανάκια κλπ.... από τώρα εγώ νόμιζα στερούντε για να συνηθίσουν την εποχή των παγετώνων που θέλουν να φέρουν.βλακεία μου....τους υπερεκτίμησα!αυτοί οι αναρχικοί με τα καλούδια που απολαμβάνουν, μου θυμήζουν τους έγχρωμους τραγουδιστές της ραπ που τίγκα 50 κιλά χρυσάφια στο λαιμό και τραγουδάνε για να αφυπνύσουν τους λοιπούς φτωχούς έγχρωμους...δήθεν.

Επισκέπτης
Τι λες; Αγοράζουν τόσα πράγματα. Και στην κοινωνία της αυτοδιάθεσης και της εθελοντικής εργασίας, ποιος θα τους ράβει τα ρούχα, ποιος θα συντηρεί τις τηλεπικοινωνίες, ποιος θα του κατασκευάζει τα μηχανάκια κλπ.... από τώρα εγώ νόμιζα στερούντε για να συνηθίσουν την εποχή των παγετώνων που θέλουν να φέρουν.βλακεία μου....τους υπερεκτίμησα!
ωραια φαση να το γυρνας στην πλακιτσα,ομως η αληθεια ειναι οτι πληρωνουν & αυτοι φορους..

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
ωραια φαση να το γυρνας στην πλακιτσα,ομως η αληθεια ειναι οτι πληρωνουν & αυτοι φορους..
υπάρχει ένας τύπος στην ορεινή ναυπακτό βαρδούσια όρη λέγοντε ο οποίος ζει μόνος με 2-3 κότες ένα κήπο κοιμάται από τις 9 το βράδυ δεν έχει ρεύμα. Αυτός είναι αναρχικός και του υποκλίνομαι. Μέγας μάγκας τον έχει δείξει και η τηλεόραση. τα υπόλοιπα τσουτσέκια του δήθεν αναρχισμού είναι για να εισπράξουν πολλές σφαλιάρες γιατί δεν τις άρπαξαν από τους γονείς τους. Όποιος θέλει να φέρει την επανάσταση ξέρω πως πρώτος τραβάει το γολγοθά.αλλιώς ζώντας σε μία οργανωμένη κοινωνία με τα όποια σκατά της σε κάνει συνυπέυθυνο και το να σπας και να καις σε κάνει και μαλάκα στην τελική.

eskiya

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2007
Like
8
Πόντοι
16
υπάρχει ένας τύπος στην ορεινή ναυπακτό βαρδούσια όρη λέγοντε ο οποίος ζει μόνος με 2-3 κότες ένα κήπο κοιμάται από τις 9 το βράδυ δεν έχει ρεύμα. Αυτός είναι αναρχικός και του υποκλίνομαι. Μέγας μάγκας τον έχει δείξει και η τηλεόραση. τα υπόλοιπα τσουτσέκια του δήθεν αναρχισμού είναι για να εισπράξουν πολλές σφαλιάρες γιατί δεν τις άρπαξαν από τους γονείς τους. Όποιος θέλει να φέρει την επενάσταση ξέρω πως πρώτος τραβάει το γολγοθά.αλλιώς ζώντας σε μία οργανωμένη κοινωνία με τα όποια σκατά της σε κάνει συνυπέυθυνο και το να σπας και να καις σε κάνει και μαλάκα στην τελική.
Ρε παιλοτ να σε ρωτησω κατι πέρα από χαβαλε τωρα. Νομιζεις οτι οσοι ειναι αναρχικοι ή έχουν αντιεξουσιαστικη ιδεολογια βγαινουν μετα το πρωινο τους και τα σπανε;

Επισκέπτης
υπάρχει ένας τύπος στην ορεινή ναυπακτό βαρδούσια όρη λέγοντε ο οποίος ζει μόνος με 2-3 κότες ένα κήπο κοιμάται από τις 9 το βράδυ δεν έχει ρεύμα. Αυτός είναι αναρχικός και του υποκλίνομαι. Μέγας μάγκας τον έχει δείξει και η τηλεόραση. τα υπόλοιπα τσουτσέκια του δήθεν αναρχισμού είναι για να εισπράξουν πολλές σφαλιάρες γιατί δεν τις άρπαξαν από τους γονείς τους. Όποιος θέλει να φέρει την επανάσταση ξέρω πως πρώτος τραβάει το γολγοθά.αλλιώς ζώντας σε μία οργανωμένη κοινωνία με τα όποια σκατά της σε κάνει συνυπέυθυνο και το να σπας και να καις σε κάνει και μαλάκα στην τελική.
τι σχεση εχουν ολα αυτα με την ερωτηση μου???

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom