Και σ' αυτό θα συμφωνήσω.Και όταν λέω μπάτσος δεν εννοώ μόνο αυτούς της Ελληνικής Αστυνομίας.
Λέω και για τους εγκάθετους στα κόμματα, στην κρατική μηχανή σε καθετι που είναι μηχανισμός. Ολα είναι θέματα παιδείας και γνώσης και σ'αυτό το θέμα οι έλληνες είναι βαθιά νυχτωμένοι. Βρίσκονται στις αρχές του 19ου αιώνα.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Χρυσή Αυγή vs (A) !
- Μέλος που άνοιξε το νήμα AssFiller
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 859
- Εμφανίσεις 31K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Εσύ φίλε μου με τα τόσα βιώματα έκανες ποτέ καταγγελία ότι ο χ μπάτσος λειτούργησε εις βάρος σου παράνομα; Εγώ έχω κάνει και μάλιστα κάλεσα επί τόπου δ/ντες και κάθε ανώτερο του συγκεκριμένου τσουτσεκιού. Αλλά δε θα τους βάλω όλους σε ένα τσουβάλι. Είμαι ανώτερος των τσουτσεκιών και εάν δε τους διαχωρίσω γίνομαι ένα και το αυτό.Κάνετε το λάθος να θεωρείτε την αστυνομία εξαρχής ως απαραίτητη (και επίσης κάνετε το λάθος να κατατάσσετε αυτόματα διαφωνούντες στην "γενιά του πολυτεχνείου" τους "αριστερούς" κλπ κλπ)
Ο αστυνομικός που "τιμάει" το σήμά του δηλαδή δεν σε σταματάει στο δρόμο σαν τρομοκράτη και σε τρέχει για αναγνώριση? Δεν σου παίρνει τα ωραίά σου λεφτάκια με παράνομο τρόπο χωρίς να νοιάζεται καθόλου για τις δυσκολίές σου?
Δεν μαθαίνει στη σχολή να σπάει χέρια, κεφάλια, πόδια και έπειτα να πυροβολεί?
Ακριβώς εκεί είναι η διαφωνίά μου. Ότι εξαρχής ως θεσμός είναι μέσο περιορισμού και καταστολής, εργαλείο του συστήματος, φαγωμένο και αυτό από τα γεννοφάσκιά του και δημιούργημα ανθρώπων που μισούσαν, μόνο μισούσαν στη ζωή τους.
Οι αρχές ενός τέτοιου σώματος βασίζονται στην ρουφιανιά, στον υποβιβασμό της αξιοπρέπειας του ατόμου.
Πως νομίζεις τους εκπαιδεύουν? Δεν τους σπάνε τον τσαμπουκά εκεί? Δεν τους μειώνουν?
Σκεφτείτε όταν ένας μπάτσος σας σπάει τα αρχίδια, πόσο του έχει σπάσει τα δικά του ο ανώτερός του. Και αυτοί όργανα εκτελεστικά μιας σάπιας μηχανής είναι.
Μία απορία: Ποιός λογικός πολιτισμένος μορφωμένος οραματικός ενσυνείδητος φιλότιμος αγαθός ηθικός ακέραιος ατρόμητος καλός άνθρωπος σκέφτεται έστω και για νανοδευτερόλεπτα κατά τη διάρκειά της πορείάς του, να γίνει ...μπάτσος?
Απαντήστε σε αυτό και θα κατανοήσετε γιατί ο κόσμος μισεί τους μπάτσους. Και γιατί κάποιοι τους αγαπάνε.
2 ειδών κατηγορίες:
1) Οι άνεργοι ή όσοι φοβούνται τον εφιάλτη της ανεργίας και ψάχνουν μια σίγουρη δουλειά. Εδώ υπάρχουν άνθρωποι που πάνε και γίνονται ΕΠΟΠ και φυλάνε σκοπιές στα σύνορα, δεν καταλαβαίνω γιατί να μην θέλουν να γίνουν μπάτσοι. Μια χαρά τους πέφτει...
Οι άνθρωποι αυτοί λοιπόν (που κατα κύριο λόγο είναι χαμηλού μορφωτικού, κοινωνικού και πνευματικού επιπέδου) μόλις αισθανθούν οτι απο καρπαζοεισπράκτορες, απο εκεί που δεν είχαν στον ήλιο μοίρα, ξαφνικά αποκτούν μια ψευτο-εξουσία γίνονται επιθετικοί, μεγαλομανείς και τσαμπουκάδες. Γι αυτό λένε οτι ο χειρότερος αφέντης γίνεται ο πρώην σκλάβος. Και εδώ είναι κάτι αντίστοιχο...
2) Οι στρατόκαυλοι, μιλιταριστές, ακροδεξιοί και πολεμοχαρείς τύποι. Γι αυτούς δεν μπορείς να πείς τίποτα. Για παράδειγμα εγώ στο λύκειο είχα έναν συμμαθητή ο οποίος ήθελε να γίνει ΜΑΤ-ατζής γιατί γούσταρε να δέρνει. Σε όλους τους τσακωμούς και τσαμπουκάδες ήταν πρώτος και καλύτερος...
Αρκετοί δε μπάτσοι είναι ακροδεξιών πεποιθήσεων. Και μου κάνει εντύπωση που όλοι ξαφνικά προχθές έμαθαν για την συμμαχία ΜΑΤ - Ακροδεξιών.
Όλοι ανεξαιρέτως οι δημοσιογράφοι, κάτοικοι των εξαρχείων, όσοι δουλεύουμε στην περιοχή των εξαρχείων, καθηγητές του ΕΜΠ, φοιτητές του ΕΜΠ, όσοι συχνάζουν για καφέ στην καλλιδρομείου, στα Goodys και στον Γρηγόρη στα εξάρχεια, οι καταστηματάρχες, οι περιπτεράδες, τα πρεζόνια, όσοι τρώνε σουβλάκι στον Κάβουρα, όσοι συχνάζουν στην Μποέμισσα και τον Κάβουρα ΟΛΟΙ ανεξαιρέτως ξέρουν οτι υπάρχει συμμαχία μεταξύ ΜΑΤ και Ακροδεξιών. Μπροστά στα μάτια όλων μας πρωί - μεσημέρι - βράδυ, ακροδεξιοί πίνουν καφεδάκια και διαβάζουν αθλητικές εφημερίδες μέσα στις κλούβες των ΜΑΤ. Όποιος έχει αμφιβολία ας κάνει μια βόλτα στο στέκι που είναι αραγμένες 24ώρες το 24ωρο οι κλούβες των ΜΑΤ μπροστά απο το Υπ. Πολιτισμού για να δεί με τα μάτια του τι γίνεται.
+12 ειδών κατηγορίες:
1) Οι άνεργοι ή όσοι φοβούνται τον εφιάλτη της ανεργίας και ψάχνουν μια σίγουρη δουλειά. Εδώ υπάρχουν άνθρωποι που πάνε και γίνονται ΕΠΟΠ και φυλάνε σκοπιές στα σύνορα, δεν καταλαβαίνω γιατί να μην θέλουν να γίνουν μπάτσοι. Μια χαρά τους πέφτει...
Οι άνθρωποι αυτοί λοιπόν (που κατα κύριο λόγο είναι χαμηλού μορφωτικού, κοινωνικού και πνευματικού επιπέδου) μόλις αισθανθούν οτι απο καρπαζοεισπράκτορες, απο εκεί που δεν είχαν στον ήλιο μοίρα, ξαφνικά αποκτούν μια ψευτο-εξουσία γίνονται επιθετικοί, μεγαλομανείς και τσαμπουκάδες. Γι αυτό λένε οτι ο χειρότερος αφέντης γίνεται ο πρώην σκλάβος. Και εδώ είναι κάτι αντίστοιχο...
2) Οι στρατόκαυλοι, μιλιταριστές, ακροδεξιοί και πολεμοχαρείς τύποι. Γι αυτούς δεν μπορείς να πείς τίποτα. Για παράδειγμα εγώ στο λύκειο είχα έναν συμμαθητή ο οποίος ήθελε να γίνει ΜΑΤ-ατζής γιατί γούσταρε να δέρνει. Σε όλους τους τσακωμούς και τσαμπουκάδες ήταν πρώτος και καλύτερος...
Αρκετοί δε μπάτσοι είναι ακροδεξιών πεποιθήσεων. Και μου κάνει εντύπωση που όλοι ξαφνικά προχθές έμαθαν για την συμμαχία ΜΑΤ - Ακροδεξιών.
Όλοι ανεξαιρέτως οι δημοσιογράφοι, κάτοικοι των εξαρχείων, όσοι δουλεύουμε στην περιοχή των εξαρχείων, καθηγητές του ΕΜΠ, φοιτητές του ΕΜΠ, όσοι συχνάζουν για καφέ στην καλλιδρομείου, στα Goodys και στον Γρηγόρη στα εξάρχεια, οι καταστηματάρχες, οι περιπτεράδες, τα πρεζόνια, όσοι τρώνε σουβλάκι στον Κάβουρα, όσοι συχνάζουν στην Μποέμισσα και τον Κάβουρα ΟΛΟΙ ανεξαιρέτως ξέρουν οτι υπάρχει συμμαχία μεταξύ ΜΑΤ και Ακροδεξιών. Μπροστά στα μάτια όλων μας πρωί - μεσημέρι - βράδυ, ακροδεξιοί πίνουν καφεδάκια και διαβάζουν αθλητικές εφημερίδες μέσα στις κλούβες των ΜΑΤ. Όποιος έχει αμφιβολία ας κάνει μια βόλτα στο στέκι που είναι αραγμένες 24ώρες το 24ωρο οι κλούβες των ΜΑΤ μπροστά απο το Υπ. Πολιτισμού για να δεί με τα μάτια του τι γίνεται.
Και γενικό ερώτημα. Άμα δε σας αρέσει το σύστημα που ζείτε, και από τη στιγμή που είστε μειωνότητα, γιατί δεν πάτε να ζήσετε αλλού; ε δε μπορεί να είστε οι εξυπνότεροι όλων και όλοι οι άλλοι να είναι οι βλάκες.
Το θεωρείς για έξυπνο αυτό που είπες;Και γενικό ερώτημα. Άμα δε σας αρέσει το σύστημα που ζείτε, και από τη στιγμή που είστε μειωνότητα, γιατί δεν πάτε να ζήσετε αλλού; ε δε μπορεί να είστε οι εξυπνότεροι όλων και όλοι οι άλλοι να είναι οι βλάκες.
Σε ξαναρωτάω για πολλοστή φορά.Ενώ οι αναρχικοί είναι υψηλού μορφωτικού επιπέδου. γιατί δεν πάτε εσείς να γίνεται μπάτσοι να ανέβει και το επίπεδο να εφαρμόσετε και τις δικές σας αντιλήψεις στα περί ασφάλειας και ελευθερίας;
Είμαι αναρχικός;
Ο κόσμος θα αλλάξει είτε το θέλουμε είτε όχι. Η πείνα, η εξαθλίωση και ο πόλεμος δεν μπορεί να είναι το λογικό μέλλον μας. Οταν οι περισσότεροι υποφέρουν τότε κάτι νέο θα έρθει. Οι καπιταλιστές, οι στρατοκράτες και οι φασίστες θα έχουν την τύχη που τους αξίζει.
Όχι. απλό ερώτημα είναι. Εάν μετρηθείτε πάνω κάτω 300 να είστε όλο οι ίδιοι και οι ίδιοι. Άλλωστε από τους λίγους που έχουν τσιμπίσει όλο τα ίδια ονόματα ακούμε άρα δεν είναι τυχαίο. Εκτός εάν αυτοί που τσιμπάει η αστυνομία είναι εκείνοι που δεν τρέχουν τόσο γρήγορα όσο οι υπόλοιποι....Το θεωρείς για έξυπνο αυτό που είπες;
Εμένα ρωτάς;Εγώ αυτό έχω καταλάβει. Εάν κάνω λάθος κανένα πρόβλημα. Ότι θες είσαι. Στην καμπούρα μου σε έχω;Σε ξαναρωτάω για πολλοστή φορά.
Είμαι αναρχικός;
Ότι νά' ναι, αρκεί να την λες σε κάποιον.Εμένα ρωτάς;Εγώ αυτό έχω καταλάβει. Εάν κάνω λάθος κανένα πρόβλημα. Ότι θες είσαι. Στην καμπούρα μου σε έχω;
Ωραίος!
Φαντάσου λοιπόν αυτός ο πεινασμένος λαός, που δουλεύει για πενταροδεκάρες, που τον πηδάνε όλοι αυτοί που λες, να βλέπει μερικοί κουκουλοφόροι να του καίνε το αμάξι για το καλό του δήθεν...ε δε θα σας σκίσει;!Ο κόσμος θα αλλάξει είτε το θέλουμε είτε όχι. Η πείνα, η εξαθλίωση και ο πόλεμος δεν μπορεί να είναι το λογικό μέλλον μας. Οταν οι περισσότεροι υποφέρουν τότε κάτι νέο θα έρθει. Οι καπιταλιστές, οι στρατοκράτες και οι φασίστες θα έχουν την τύχη που τους αξίζει.
voltaire45
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.906
- Πόντοι
- 366
καθηγητές του ΕΜΠ, φοιτητές του ΕΜΠ,
Μπα, αυτοί είναι στου Ζωγράφου τώρα.
Καλά ρε πας καλά; με ρώτησες κάτι και σου είπα τι νομίζω. τι ειρωνέυεσαι μετά; Πες δεν είμαι λάθος ξέρω και εγώ τι παπαριές λες;Ότι νά' ναι, αρκεί να την λες σε κάποιον.
Ωραίος!
Πολύ πιο μπροστα από εσένα που κολλάς ταμπελάκι μιας και δεν περιμένω κανένα κουκουλορόφο η μπλε η πράσσινο ή κιτρινο ή κόκκινο να μου πει πως πεινάω και δεν έχω τα χρήματα, την υγεία, την παιδεία κλπ που πληρώνω. Αλλά με εξοργίζει και αυτός που σπάει και χαλάει όπως και αυτός που με εκμεταλεύεται. νομίζεις πως αυτός που καταστρέφει επειδή προβάλει την ανικανότητα του συsτήματος γίνεται ήρωας ή άγιος;Οταν αρχίσουν να κινούνται αυτοί που πληρώνουν την κρίση, τότε pilot2005, να είσαι σίγουρος ότι δεν θα υπάρχει μέρος να κρυφτείς. Αν και μου φαίνεται ότι μπορεί να είσαι και μπροστάρης στον αγώνα για αλλαγή της κοινωνίας.
woodstockr
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
Όλοι κολλητούς με καμένα αμάξια έχετε, που κατά σύμπτωση ήταν και καινούργια.
Γιατί δεν πάτε στο Φώσκολο να σας προωθήσει για σενάρια, τώρα που σταμάτησε η ΛΑΜΨΗ;
Εμένα που μου κάψανε το μαγαζί (δικό μου ήταν όχι φίλου μου) μπορώ να πάω στον Ευστρατιάδη που γυρνούσε και τσόντες?