Νέα

Χρυσή Αυγή vs (A) !

• Μέλος που άνοιξε το νήμα AssFiller
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 859
  • Εμφανίσεις 31K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
366
Πόντοι
5.795
παιλοτ τωρα ειδα την απαντηση σου στη σελιδα 28!
αυτο που εγω προσπαθω να εξηγησω ειναι οτι για τα φθηνα μεροκαματα φταινε τα αφεντικα και οχι οι εργατες!να σου πω και κατι αλλο?κοιτα την κατασταση που αντιμετωπιζουν οι εργαζομενοι στη siemens...!το προβλημα λοιπον ξεκιναει κατα τη γνωμη μου απο το εκαστοτε αφεντικο,που στο βωμο του κερδους δεν εχει κανενα ηθικο φραγμο και εκμεταλευεται ελληνες και ξενους!
φιλε γουορ δεν φταινε μονο τα αφεντικα οπως λες αλλα και οι καλομαθημενοι εργαζομενοι...εχω φιλους πολιτικους μηχανικους που παραπονιουντε διοτι δεν βγαζουν λεφτα αλλα δεν πανε επαρχια. να δουλεψουν..υπαρχουν παιδια που προτιμουν να πανε να δουλεψουν διανομεις σε πιτσαρια απο το να ασχοληθουν με βιολογικες καλλιεργειες...πας και σπουδαζεις δικηγορος η γραμματεας σε γραφειο ενω δεν πας να δουλεψεις σερβιτορος. διοτι ειναι υποτιμητικο...ξερω ανθρωπους που δουλευουν σε σουπερ μαρκετ για πενταροδεκαρες ενω εχουν χωραφια ακαλιεργητα στο χωριο τους αλλα τους αρεσει η αθηνα...τι τους αρεσει? ξερω αλβανους που εχουν αγορασει σπιτια στην αθηνα ..ενω εμεις παραπονιομαστε οτι δεν εχουμε δουλεια...μηπως ειμαστε οι περισσοτεροι και λιγο τεμπεληδες???θα σου ζητησω μια φορα να με βοηθησεις να δημοσιευσω απο την συλογη που εχω παλιων φωτογραφιων πως ηταν η αθηνα και πως την καταντησαμε...παντως εγω κανοντας βολτα σε διαφορες λαικες συνοικιες της αθηνας δεν βλεπω τοση φτωχεια και πεινα...παντου τζιπακια για καφε στο λαικο μπουρναζι απο ανθρωπους που δεν εχουν ιδεα απο χωματοδρομο...ασε που τα ανεργα παιδια πληρωνουν 4 ευρω τον καφε...απο το να πανε να τον πιουν σε ενα καφενειο που υπαρχουν τετοια με 1 ευρω....ελεος μια υπερβολη βλεπω παντου..

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
κατ αρχήν ο τρόπος που αντιδράς δείχνει ότι δεν έχεις την γνώση στο να ξεχωρίσεις τι είναι κομματικοποίηση και τι πολιτικοποίηση.
το να έχεις της πολιτικές γνώσεις για το τι είναι πολιτικά ο κάθε χώρος ιδεολογικά δεν αποτελούν ένδειξη ότι είσαι μαντρωμένος σε κάποιο κόμμα το να λες είμαι αναρχικός η φασίστας η κομμουνιστής δεν σημαίνει ότι είσαι μαντρωμένος σε ένα κόμμα αλλά όμως είσαι υποχρεωμένος να έχεις την απαραίτητη ιδεολογική κατάρτιση του τι είναι αυτό που λες ότι είσαι.
Συγνώμη αλλά νομίζω διαχώρισα απόλυτα τι είμαι ή όχι. Είπα πως κομματικοποιημένος είναι ο αναρχικός σε σχέση με εμένα που ξέρω τι λένε οι μεν και οι δε και μόνο για κάποιο σοβαρό θέμα ενσωματώνω τον εαυτό μου χωρίς κομματική ταυτότητα σε οργανωμένες και μη δράσεις για το σύνολο. Δηλαδή εάν αύριο οι αναρχικοί κάνουν πορεία χωρίς κουκούλες για το ασφαλιστικό με ένα χαρτί προτάσεις θα είμαι στο δρόμο. Εάν αύριο κάνει πορεία το συριζα για τα κλεμμένα με τα ομόλογα και έχουν και ένα χαρτί ονόματα μιας και ξέρουν ποιοι και πως θα είμαι στο δρόμο. Εάν κάνει το πασοκ ή νδ το κκε το λαος κλπ. Γιατί είμαι πολιτικοποιημένος με ενδιαφέρουν τα κοινά αλλά δεν πιστευώ πως τα εξυπηρετώ εάν είμαι γραμμένος κάπου. Εδώ που σε χαλάει;

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
μα εσύ αναφέρεις σε κάποιο σημείο το.....μετανάστες "φταίνε" και αυτοί για το ότι έπεσαν και τα δικά μας μεροκάματα... 
Όπως "φταίνε" και οι Έλληνες που λόγο πείνας και χρεών αποδέχοντε να δουλεύουν για πενταροδεκάρες. Ίσως το φταίνε ακόμα και σε "" είναι βαρύ. Ας πούμε μετέχουν στο σχέδιο χωρίς όμως να το θέλουν(εάν μπορούσαν αντί για μισθό 600 ευρώ να πάρουν 1500 δε θα έλεγαν όχι).

Επισκέπτης
Συγνώμη αλλά νομίζω διαχώρισα απόλυτα τι είμαι ή όχι. Είπα πως κομματικοποιημένος είναι ο αναρχικός σε σχέση με εμένα που ξέρω τι λένε οι μεν και οι δε και μόνο για κάποιο σοβαρό θέμα ενσωματώνω τον εαυτό μου χωρίς κομματική ταυτότητα σε οργανωμένες και μη δράσεις για το σύνολο. Δηλαδή εάν αύριο οι αναρχικοί κάνουν πορεία χωρίς κουκούλες για το ασφαλιστικό με ένα χαρτί προτάσεις θα είμαι στο δρόμο. Εάν αύριο κάνει πορεία το συριζα για τα κλεμμένα με τα ομόλογα και έχουν και ένα χαρτί ονόματα μιας και ξέρουν ποιοι και πως θα είμαι στο δρόμο. Εάν κάνει το πασοκ ή νδ το κκε το λαος κλπ. Γιατί είμαι πολιτικοποιημένος με ενδιαφέρουν τα κοινά αλλά δεν πιστευώ πως τα εξυπηρετώ εάν είμαι γραμμένος κάπου. Εδώ που σε χαλάει;
φίλε μου ο όρος κομματόσκυλο δεν σημαίνει ότι κάποιος είναι και ενταγμένος σαν μέλος σε ένα κόμμα και μπορεί και κάποιος να είναι ενταγμένος σε ένα κόμμα και να μην είναι κομματόσκυλο.
επίσης ας πούμε ότι το ΚΚΕ λέει απαιτούμε ο ελάχιστος μισθός να είναι 1300 ευρώ και εγώ αγωνίζομαι μέσα στο κλαδικό μου σωματείο για αυτό το αίτημα δεν σημαίνει ότι είμαι κομματόσκυλο.
κομματόσκυλο θεωρείται αυτός που εντάξετε σε ένα πολιτικό κόμμα και δεν έχει χρησιμοποιήσει  ποτέ του το δικαίωμα του στο να έχει δικαίωμα στο να κρίνει και να κρίνεται.

Επισκέπτης
σε όλα τα κόμματα υπάρχει το φαινόμενο του κομματόσκυλου και κατά την γνώμη μου αυτό το φαινόμενο υπάρχει σε μεγαλύτερο ποσοστό στα δυο μεγάλα κόμματα αλλά και γενικά στα αρχηγικά κόμματα. 

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
366
Πόντοι
5.795
σε όλα τα κόμματα υπάρχει το φαινόμενο του κομματόσκυλου και κατά την γνώμη μου αυτό το φαινόμενο υπάρχει σε μεγαλύτερο ποσοστό στα δυο μεγάλα κόμματα αλλά και γενικά στα αρχηγικά κόμματα. 
μη μου πεις φιλε οτι δεν εχει  και κομματοσκυλα στο κκε διοτι θα πηδηξω απο το μπαλκονι...δεν απαντησες σε αυτα που σε ρωτησα εχθες στο βραδυ εκτος και αν δεν θελεις οποτε παω πασο.

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
φίλε μου ο όρος κομματόσκυλο δεν σημαίνει ότι κάποιος είναι και ενταγμένος σαν μέλος σε ένα κόμμα και μπορεί και κάποιος να είναι ενταγμένος σε ένα κόμμα και να μην είναι κομματόσκυλο.
επίσης ας πούμε ότι το ΚΚΕ λέει απαιτούμε ο ελάχιστος μισθός να είναι 1300 ευρώ και εγώ αγωνίζομαι μέσα στο κλαδικό μου σωματείο για αυτό το αίτημα δεν σημαίνει ότι είμαι κομματόσκυλο.
κομματόσκυλο θεωρείται αυτός που εντάξετε σε ένα πολιτικό κόμμα και δεν έχει χρησιμοποιήσει  ποτέ του το δικαίωμα του στο να έχει δικαίωμα στο να κρίνει και να κρίνεται.
Και νομίζεις πως ο αναρχικός έχει χρησιμοποιήσει αυτό του το δικαίωμα; Αλλά και από την άλλη αυτή είναι η μία πλευρά. Εγώ που δεν ανήκω πουθενά και δεν κουνάω κανένα σημαιάκι να το πω απλά.... Δε μπορεί να είμαι κομματόσκυλο. Σαφώς όσο πιο μεγάλο είναι ένα κόμμα πλατιάζει προς τη βάση και πολλοί είναι αυτοί που χωρίς ουσιαστική παρέμβαση ανήκουν σε ένα χώρο. Δε το συζητάμε. Αλλά και εκεί έχει ευθύνη ο πολίτης διότι νομίζει πως μερικές οικογένειες και ονόματα μόνο έχουν το χάρισμα της διακυβέρνησης.

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
μη μου πεις φιλε οτι δεν εχει  και κομματοσκυλα στο κκε διοτι θα πηδηξω απο το μπαλκονι...δεν απαντησες σε αυτα που σε ρωτησα εχθες στο βραδυ εκτος και αν δεν θελεις οποτε παω πασο.
Αν και δεν είμαι δικηγόρος κανενός νομίζω το σε όλα ρε φιλαράκι εννοεί και το κκε που ανήκει ο άνθρωπος. Ας μη φαγωθούμε και μεταξυ μας. Φιλικά.

Επισκέπτης
Και νομίζεις πως ο αναρχικός έχει χρησιμοποιήσει αυτό του το δικαίωμα; Αλλά και από την άλλη αυτή είναι η μία πλευρά. Εγώ που δεν ανήκω πουθενά και δεν κουνάω κανένα σημαιάκι να το πω απλά.... Δε μπορεί να είμαι κομματόσκυλο. Σαφώς όσο πιο μεγάλο είναι ένα κόμμα πλατιάζει προς τη βάση και πολλοί είναι αυτοί που χωρίς ουσιαστική παρέμβαση ανήκουν σε ένα χώρο. Δε το συζητάμε. Αλλά και εκεί έχει ευθύνη ο πολίτης διότι νομίζει πως μερικές οικογένειες και ονόματα μόνο έχουν το χάρισμα της διακυβέρνησης.
κατ αρχήν φίλε μου αυτοί όλοι εδώ που έχουμε οι αναρχικοί είναι του κώλου τα ενιάμερα αν ήξεραν τι σημαίνει αναρχία πως εφαρμόζεται και ποια είναι τα στάδια της εφαρμογής του θα ήταν καλά και δεν θα έκαναν αυτά που κάνουν.
απλά οι λεγόμενοι αναρχικοί εδώ η οι αντεξουσιαστές είναι ομάδες ανθρώπων που στην ουσία εξυπηρετούν συμφέροντα των μυστικών υπηρεσιών για να δημιουργούν διάφορες προβοκάτσιες για να υποβαθμίζουν τους αγώνες για καλύτερες συνθήκες εργασίας αλλά και καλύτερες αμοιβές των εργαζομένων.

francesco

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
13
Like
1
Πόντοι
2.007
Συμφωνω μαζι σου και απαυξανω Αριωνα.Οι αναρχικοι ειναι σωστοι τρομοκρατες που διψανε για επεισοδια και για βια.Τα εχουν στο αιμα τους ολα αυτα.Μην ξεχνατε οτι αναρχια σημαινει <<χωρις εξουσια>>

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
ε ρε βουρδουλα που θελουν
τους ειδατε στην καμερα?
πριν ερθουν οι μπατσοι ηταν τα μαγγακια
και οταν ηταν κοντα τους ο ενας εσκιβε να δεσει τα κορδονια του
ο αλλος οτι και καλα ηταν ασχετος και μιλαγε στο τηλεφωνο
ο αλλος καθοταν στο κρασπεδο και εποιανε το ποδι του
α ρε χαιβανιααααα!!!!!!!!

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
ε ρε βουρδουλα που θελουν
τους ειδατε στην καμερα?
πριν ερθουν οι μπατσοι ηταν τα μαγγακια
και οταν ηταν κοντα τους ο ενας εσκιβε να δεσει τα κορδονια του
ο αλλος οτι και καλα ηταν ασχετος και μιλαγε στο τηλεφωνο
ο αλλος καθοταν στο κρασπεδο και εποιανε το ποδι του
α ρε χαιβανιααααα!!!!!!!!
χθες ξημέρωσα με ένα κουκουλοφόρο να του εξηγώ πως εάν θέλουν αυτονομία να πάνε σε ένα χωριό έρημο να του δώσουν και ζωή και να μας αποδείξουν στην πράξη ότι με την αυτοδιάθεση και τον εθελοντισμό μία κοινωνία υπάρχει και προοδεύει. Εισέπραξα τις μόνες λέξεις που ξέρει ένας κουκουλοφόρος μπινές μόλις τον στριμώξεις. Φασίστα, χαφιέ, ασφαλίτη. Με αυτά τα επιχειρήματα απαντάς με ρόπαλο. και του είπα επίσης πως ο λαός που του καίνε τις περιουσίες δε θα κάθεται απαθείς να κοιτάζει μια ζωή. Αύριο θα είναι απέναντί τους και τότε να δεις φίλε που θα τους κυνηγάμε χιλιάδες αγανακτισμένοι όλως των πολιτικών ή και μη χώρων απλοί πολίτες πόσα κορδόνια θα κοιτάνε και σε πόσα τηλέφωνα θα κάνουν πως μιλάνε.

Επισκέπτης
πιθανόν σε ότι δεν έχω απαντήσει να ήμουν εκτός site και δεν τα έχω διαβάσει λόγο ότι δέχομαι πολλά μηνύματα.
όσο για το ΚΚΕ παρ ότι δεν είμαι ενταγμένο μέλος σε αυτό απλά ήμουν στην ΚΝΕ πριν 25 χρόνια περίπου δεν θα πω ότι δεν υπάρχουν κομματόσκυλα και βεβαίως υπάρχουν αλλά αυτά συνήθως περιορίζονται σε παλαιά μέλη μεγάλης ηλικίας σήμερα το ΚΚΕ σταδιακά ανανεώνεται με νέα μέλη τα οποία έχουν σωστή ιδεολογική κατάρτιση και ταυτόχρονα με την πρόθεση του ΚΚΕ σε συνεργασία με άλλα ΚΚ από άλλες χώρες μελετούν την ιστορία βλέπουν τα λάθη του παρελθόντος και χτίζουν το αυριανό μέλον.

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
χθες ξημέρωσα με ένα κουκουλοφόρο να του εξηγώ πως εάν θέλουν αυτονομία να πάνε σε ένα χωριό έρημο να του δώσουν και ζωή και να μας αποδείξουν στην πράξη ότι με την αυτοδιάθεση και τον εθελοντισμό μία κοινωνία υπάρχει και προοδεύει. Εισέπραξα τις μόνες λέξεις που ξέρει ένας κουκουλοφόρος μπινές μόλις τον στριμώξεις. Φασίστα, χαφιέ, ασφαλίτη. Με αυτά τα επιχειρήματα απαντάς με ρόπαλο. και του είπα επίσης πως ο λαός που του καίνε τις περιουσίες δε θα κάθεται απαθείς να κοιτάζει μια ζωή. Αύριο θα είναι απέναντί τους και τότε να δεις φίλε που θα τους κυνηγάμε χιλιάδες αγανακτισμένοι όλως των πολιτικών ή και μη χώρων απλοί πολίτες πόσα κορδόνια θα κοιτάνε και σε πόσα τηλέφωνα θα κάνουν πως μιλάνε.
ετσι φιλε
οι περισοτεροι το εχω ξανα πει ειναι ετσι οχι απο ιδεολογια αλλα επειδη θελουν να το παιξουν διαφορετικοι και καλα αλλα αρχιδια

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
Μία απορία: Ποιός λογικός πολιτισμένος μορφωμένος οραματικός ενσυνείδητος φιλότιμος αγαθός ηθικός ακέραιος ατρόμητος καλός άνθρωπος σκέφτεται έστω και για νανοδευτερόλεπτα κατά τη διάρκειά της πορείάς του, να γίνει ...μπάτσος?

Απαντήστε σε αυτό και θα κατανοήσετε γιατί ο κόσμος μισεί τους μπάτσους. Και γιατί κάποιοι τους αγαπάνε.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
χθες ξημέρωσα με ένα κουκουλοφόρο να του εξηγώ πως εάν θέλουν αυτονομία να πάνε σε ένα χωριό έρημο να του δώσουν και ζωή και να μας αποδείξουν στην πράξη ότι με την αυτοδιάθεση και τον εθελοντισμό μία κοινωνία υπάρχει και προοδεύει. Εισέπραξα τις μόνες λέξεις που ξέρει ένας κουκουλοφόρος μπινές μόλις τον στριμώξεις. Φασίστα, χαφιέ, ασφαλίτη.
Καλά, και συ χτες τη λέξη "μακακάκο" την είχες για ψωμοτύρι προς όποιον δεν συμφωνούσε με την αυθεντία σου.
Άκυρο το επιχείρημά σου.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Μία απορία: Ποιός λογικός πολιτισμένος μορφωμένος οραματικός ενσυνείδητος φιλότιμος αγαθός ηθικός ακέραιος ατρόμητος καλός άνθρωπος σκέφτεται έστω και για νανοδευτερόλεπτα κατά τη διάρκειά της πορείάς του, να γίνει ...μπάτσος?

Απαντήστε σε αυτό και θα κατανοήσετε γιατί ο κόσμος μισεί τους μπάτσους. Και γιατί κάποιοι τους αγαπάνε.
+1

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775

Να σου απαντήσω ως εξής. Εάν πας στο νοσκοκομείο κόκκαλο και οι συγγενείς σου  ακούσουν πως πρέπει να σκάσουν φακελάκι για να γίνεις καλά, σημαίνει πως δεν πρέπει να γίνει κανείς γιατρός επειδή υπάρχουν μερικοί σκάρτοι; Μερικοί επικοινωνούν εγκέφαλο-στόμα-χέρια ή με τον πρωκτό τους;

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
Καλά, και συ χτες τη λέξη "μακακάκο" την είχες για ψωμοτύρι προς όποιον δεν συμφωνούσε με την αυθεντία σου.
Άκυρο το επιχείρημά σου.
Αρχικά δεν εννοώ εσένα. Εσύ δε δήλωσες ποτέ πως είσαι αναρχικός. Στο σύριζα είπες ανήκεις. εκτός εάν μας λες ότι θέλει να ακούσει το πανελλήνιο...πως το συριζα είναι πίσω από τους αναρχικούς.Όσο για το μαλάκας το αναλύσαμε. ειρωνέυτικες και εισέπραξες. Και άλλο το μαλάκας άλλο το να μην απαντάει παρά μόνο να με απαοκαλεί φασίστα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom