Δεν θα σε κόψουνε, μην ανησυχείς.Διάβασα και για σένα ρουφιανάκο. Τι θες να σου πω πως είσαι μαλάκας για να έχεις στοιχείο να κλαφτείς να με κόψουνε. Ε να πάρτο.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Χρυσή Αυγή vs (A) !
- Μέλος που άνοιξε το νήμα AssFiller
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 859
- Εμφανίσεις 31K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Οι ήρωες μεγάλε πέθαναν για να λες τις παπαριές που λες σήμερα. Το ίδιο σύστημα παρά του ότι είναι μπουρδέλο ακόμα έχει τα φίλτρα να σας απορίπτει. Αυτό πρέπει να σου έλεγε κάτι. Για τα βραχιόλια δε με κατάλαβες. Με τόσες ιστορίες που έχεις γράψει σου λέω εάν ήμουν ασφαλίτης θα κάναμε παρέα τώρα. Οι τοίχοι που μπογιατίζω είναι πιο τίμιοι από τις κουκούλες που φοράτε. Υπάρχετε γιατί υπάρχει δημοκρατία και σας ανέχετε ο κάθε ένας από εμάς. Μην τραβάτε το σχοινί.Δεν πλουτιζω τις καφετεριες οπως κανεις εσυ. Καθομαι και στα παγκακια,μην ανησυχεις. Σκοπος μας δεν ειναι να τα γραψουμε ολα, οπως σε βολευει εσενα και τα ΜΜΕ σου να μας παρουσιαζεις,αλλα να τα αλλαξουμε. Φυσικα το μυαλο σου ειναι σαν τους τοιχους που μπογιατιζεις. Σου εχω γραψει τι σπαμε και γιατι και εσυ λες γενικως και αοριστως "τα σπατε". Βλεπεις πολυ Πρετεντερη μου φαινεται. Τωρα αν εχεις συλληφθει, ειτε ως "συνδικαλιστης" (εργατοπατερας δηλαδη) ειτε ως ασχετος,δε σε ηρωοποιει στα ματια μου. Χαιρομαι που παραδεχεσαι οτι αν ησουν ασφαλιτης θα με ειχες συλλαβει,ετσι εκφραζεις τον μπατσο που κρυβεις μεσα σου.Μην καταπιεζεσαι κιολας και μπογιατισεις αυριο με νευρα.
Δε θα πεθάνω κιόλας. Εάν οι αρμόδιοι κρίνουν πως έγραψα κάτι που δεν έπρεπε δε θα το πάρω πίσω, ούτε θα κάνω την πάπια.Δεν θα σε κόψουνε, μην ανησυχείς.
θελω να δω αν του καψουν το αμαξι η το μηχανακι καποιου που υποστηριζει αυτα τα αποβρασματα να δω τι θα λεει μετα....αυτοι δεν ειναι αναρχικοι αλλα κωλοπαιδια του κερατα... σωστοι αναρχικοι(που υπαρχουν) ειναι μετρημενοι στα δακτυλα....τα υπολοιπα μαλακισμενα κανουν χαβαλε σε βαρος αλλων...
Όλη τη μέρα πάντως, μόνο τη λέξη "μακακάκος" ήξερες να ποστάρεις.Δε θα πεθάνω κιόλας. Εάν οι αρμόδιοι κρίνουν πως έγραψα κάτι που δεν έπρεπε δε θα το πάρω πίσω, ούτε θα κάνω την πάπια.
Και να γρυλίζεις.
Σε παρακαλώ ρε φίλε. Αυτοί οι καλοί αναρχικοί όπως ο Solidarity δεν καίνε περιουσία του απλού κόσμου . Του κολητού μου που πήγαμε για καφέ και καινούργιο αμάξι του καϊκε ήταν από αυταναύυλεξη .εκεί έπρεπε να πετύχω κανέναν σας να δω εσείς εάν ανάβετε εύκολα....θελω να δω αν του καψουν το αμαξι η το μηχανακι καποιου που υποστηριζει αυτα τα αποβρασματα να δω τι θα λεει μετα....αυτοι δεν ειναι αναρχικοι αλλα κωλοπαιδια του κερατα... σωστοι αναρχικοι(που υπαρχουν) ειναι μετρημενοι στα δακτυλα....τα υπολοιπα μαλακισμενα κανουν χαβαλε σε βαρος αλλων...
Τωρα πες μου σε τρώει το σκουλίκι; Θες να ασχολειθώ και πάλι με τη φάρα σου; Άλλη δουλειά δεν έχεις;Τι μου ζαλίζεις τα παπάρια τώρα;Όλη τη μέρα πάντως, μόνο τη λέξη "μακακάκος" ήξερες να ποστάρεις.
Και να γρυλίζεις.
Όλοι κολλητούς με καμένα αμάξια έχετε, που κατά σύμπτωση ήταν και καινούργια.Σε παρακαλώ ρε φίλε. Αυτοί οι καλοί αναρχικοί όπως ο Solidarity δεν καίνε περιουσία του απλού κόσμου . Του κολητού μου που πήγαμε για καφέ και καινούργιο αμάξι του καϊκε ήταν από αυταναύυλεξη .εκεί έπρεπε να πετύχω κανέναν σας να δω εσείς εάν ανάβετε εύκολα....
Γιατί δεν πάτε στο Φώσκολο να σας προωθήσει για σενάρια, τώρα που σταμάτησε η ΛΑΜΨΗ;
ΠΟιο αμαξι ή μηχανακι ειδες ρε μεγαλε να καιγεται? Για πες μας. Μηπως τα μπερδευεις με τα χουλιγκανια των γηπεδων? Προβατο.
Προς Pilot: Το συστημα μας απομονωνει γιατι ειμαστε πιο επικινδυνοι γι'αυτο. Οι συνδικαλιστες που ειναι πλεον οι συνδιαλλαγομενοι με την εξουσια των αφεντικων, εχουν γινει νομιμοι, οπως και οι πορειες-κηδειες στις οποιες προτρεπουν τον κοσμο. Αρα καλα λες, το συστημα το μπουρδελο, μια χαρα λειτουργει και μας ξερναει με τα φιλτρα του.
Ο κοσμος ακριβως τι θελει πιστευεις? Μηπως εχει βολευτει σ'αυτη την μορφη αντιστασης (πορειες happenings,βουβες διαμαρτυριες bloggers) και τα'χει καλα με τη συνειδηση του? Οπως λεμε " αν οι εκλογες αλλαζαν κατι,θα ηταν παρανομες" ετσι λεω κι εγω " αν το συστημα σας αλλαζε κατι, θα'ταν παρανομο" . Αν εσυ πιστευεις οτι οι κουκουλες ειναι το προβλημα σου και θες να μας δενουν,γιατι εισαι φιλησυχος πολιτης, σε ρωτω,τι εχεις αλλαξει μεσα απο τη δραση την οποια υποστηριζεις.Κατι θα'χεις αλλαξει,δε μπορει.Μιας και ειστε χιλιαδες και εμεις 500 ατομα.
ΦΟΡΑΜΕ ΤΙΣ ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗ ΡΟΥΦΙΑΝΙΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ.
Προς Pilot: Το συστημα μας απομονωνει γιατι ειμαστε πιο επικινδυνοι γι'αυτο. Οι συνδικαλιστες που ειναι πλεον οι συνδιαλλαγομενοι με την εξουσια των αφεντικων, εχουν γινει νομιμοι, οπως και οι πορειες-κηδειες στις οποιες προτρεπουν τον κοσμο. Αρα καλα λες, το συστημα το μπουρδελο, μια χαρα λειτουργει και μας ξερναει με τα φιλτρα του.
Ο κοσμος ακριβως τι θελει πιστευεις? Μηπως εχει βολευτει σ'αυτη την μορφη αντιστασης (πορειες happenings,βουβες διαμαρτυριες bloggers) και τα'χει καλα με τη συνειδηση του? Οπως λεμε " αν οι εκλογες αλλαζαν κατι,θα ηταν παρανομες" ετσι λεω κι εγω " αν το συστημα σας αλλαζε κατι, θα'ταν παρανομο" . Αν εσυ πιστευεις οτι οι κουκουλες ειναι το προβλημα σου και θες να μας δενουν,γιατι εισαι φιλησυχος πολιτης, σε ρωτω,τι εχεις αλλαξει μεσα απο τη δραση την οποια υποστηριζεις.Κατι θα'χεις αλλαξει,δε μπορει.Μιας και ειστε χιλιαδες και εμεις 500 ατομα.
Να "ασχολειθείς" (ωραία ορθογραφία, δε λέω) με τη "φάρα" μου;Τωρα πες μου σε τρώει το σκουλίκι; Θες να ασχολειθώ και πάλι με τη φάρα σου; Άλλη δουλειά δεν έχεις;Τι μου ζαλίζεις τα παπάρια τώρα;
Έχεις πολλά νευράκια βραδιάτικα, τελικά.
Ρε όργιο τι θες τώρα να σου στείλω φωτό;Και δεν φτάνει μόνο αυτό να σου πω και άλλα να γελάσεις εσυ και η φάρα σου. Το παλικάρι ακόμα έκλαιγε τον αδερφό του που σκοτώθικε όταν το έκαψαν. Θες και άλλα ρε γελοίε; Αλλά τέτοια άτομα λέγοντε αναρχικοί. Ε ρε γελοίε όταν κάποτε ψοφίσεις να γελάνε και με εσενα και να λένε ο φώσκολος.Όλοι κολλητούς με καμένα αμάξια έχετε, που κατά σύμπτωση ήταν και καινούργια.
Γιατί δεν πάτε στο Φώσκολο να σας προωθήσει για σενάρια, τώρα που σταμάτησε η ΛΑΜΨΗ;
ναι ρε ειδήμονα. Εσύ δεν κάνεις λάθη....Να "ασχολειθείς" (ωραία ορθογραφία, δε λέω) με τη "φάρα" μου;
Έχεις πολλά νευράκια βραδιάτικα, τελικά.
Α, έχει κι άλλο επεισόδιο το μελό που μας πουλάς;Ρε όργιο τι θες τώρα να σου στείλω φωτό;Και δεν φτάνει μόνο αυτό να σου πω και άλλα να γελάσεις εσυ και η φάρα σου. Το παλικάρι ακόμα έκλαιγε τον αδερφό του που σκοτώθικε όταν το έκαψαν. Θες και άλλα ρε γελοίε; Αλλά τέτοια άτομα λέγοντε αναρχικοί. Ε ρε γελοίε όταν κάποτε ψοφίσεις να γελάνε και με εσενα και να λένε ο φώσκολος.
Μήπως το ίδιο βράδυ έγινε και σεισμός 12 ρίχτερ και έπεσε και το σπίτι του;
Εγώ μίλησα συγκεκριμένα και μάλιστα έδωσα και λεπτομέριες περισσότερες από ότι έπρεπε για συγκεκριμένο συμβάν. Από εκεί και πέρα η διαφορά μας είναι πως εσείς λέτε πως πάτε να σώσετε τον κόσμο από τα προβλήματά του. Εγώ σαν άτομο έχω καταφέρει μέχρι σήμερα να μην έχω σταθερή δουλειά γιατί δε γλύφω, δε λαδώνω, δε θέλω ρουσφέτια, δεν είμαι σε συνδικάτο, δεν έχω σχέση με ομάδες ιδεολογίες κλπ και το κυριότερο δε με έχω βάλει νταβατζή των άλλων. Εσάς ποιος σας όρισε σωτήρες της κοινωνίας;ΠΟιο αμαξι ή μηχανακι ειδες ρε μεγαλε να καιγεται? Για πες μας. Μηπως τα μπερδευεις με τα χουλιγκανια των γηπεδων? Προβατο.
Αυτό σβήστο γιατί ειλικρινά πάνω σε αυτό το θέμα δε χωράει καν δείγμα ειρωνίας....Α, έχει κι άλλο επεισόδιο το μελό που μας πουλάς;
Μήπως το ίδιο βράδυ έγινε και σεισμός 12 ρίχτερ και έπεσε και το σπίτι του;
Ζήτα συγγνώμη για όλα τα βρισίδια που μου έριξες σήμερα -χωρίς να με ξέρεις και χωρίς να στα ανταποδώσω- και θα το σβήσω.Αυτό σβίστο γιατί ειλικρινά γιατί πάνω σε αυτό το θέμα δε χωράει καν δείγμα ειρωνίας....
Το υπόσχομαι.
Και εσύ μετά θα σβήσεις και τη συγγνώμη σου. Δεν θέλω να σε ξεφτιλίσω με το να παραμένει ένα ποστ που να ζητάει συγγνώμη, απλά δεν θα κάτσω σαν μαλάκας να με βρίζεις.
Περιμένω.
Ρε συ Φεθρυ, οντως, πως βρισκονται τοσα ατομα που εχουν εναν κολλητο που του εχουν καψει το αμαξι δεν ξερω. Τελικα οι αλητες οι αναρχικοι πρεπει να ειναι χιλιαδες.Τα χουλιγκανια των γηπεδων δεν προκαλουν ζημιες στις περιουσιες? Εκει δε μιλας μεγαλε πιλοτε-μπογιατζη?Εκει δε σε πειραζει ο οργανωμενος στρατος? Κι εσυ ενας αγανακτισμενος με τους αναρχικους εισαι? Μαρθα Βουρτση. Σας εχουν φερθει ασχημα ρε γαμωτο οι αλητες. Κι αν κρινεις εναν ολοκληρο πολιτικο χωρο απο ενα καμμενο αμαξι, τοτε γιατι να μην κρινω εγω την αστυνομια στην οποια εσυ πιστευεις ως φιλησυχος πολιτης που εχω δει να εξεφτελιζει,να χαστουκιζει και να κλωτσαει μεταναστη , προκαλωντας τον να πει το Πατερ Ημων?
Αν εισαι τοσο εξοργισμενος με τους αναρχικους και θες να ψοφησουμε, απορω γιατι δεν εισαι αγανακτισμενος με τα δαση που καηκαν φετος και θα παθουμε καρκινο απο την ελλειψη οξυγονου. Αλλα φυσικα το καζινο δεν σε ενοχλει,ετσι μεγαλε? Η κινηση των αναρχικων να ριξει μπογιες στο καζινο το καλοκαιρι ηταν βανδαλισμος? Ξερεις οτι τους μπουζουριασαν αμεσως, υστερα απο καρφωμα καποιων αγανακτισμενων πολιτων σαν εσενα? Τετοια αμεση κινητοποιηση του κρατικου μηχανισμου δεν ειχαμε οταν καιγοταν η Παρνηθα (το καζινο βεβαια ειχε διπλα του 2-3 πυροσβεστικα να το φυλανε). Τα ξερεις αυτα αγανακτισμενε ελαιοχρωματιστη? Σε ενδιεφεραν ποτε? Ξερεις τι ξυλο φαγαν στην κλουβα και οτι τους ετρεχαν στα δικαστηρια? Αλητες κι αυτοι οι αναρχικοι ε? Προτιμας να φοραμε μαυρα μπλουζακια και να αναβουμε κερακια σαν Βουδες εξω απ'το μπουρδελο τη βουλη? Για να μην σου χαλασουμε την κοινη ειρηνη? Η' για να μη συγχιστει ο τσολιας? Σε εξοργιζει εσενα καημενε ελαιοχρωματιστη οτι το ελληνικο κρατος χαρισε στο καζινο υστερα απο τις φωτιες 62 στρεμματα γης? Σε ενοχλει το ποση γη διαθετει η εκκλησια? Οι πατριωτες σαν εσενα που δεν πανε στρατο ή υπηρετουν βυσματικα? Παντα τετοιες κλαψες να βλεπω. Παω να κοιμηθω,αυριο εχω να καψω 3 μηχανακια, 4 τζιπ και 5 μαναβικα.
Ο Αλητης της γειτονιας σας.
Αν εισαι τοσο εξοργισμενος με τους αναρχικους και θες να ψοφησουμε, απορω γιατι δεν εισαι αγανακτισμενος με τα δαση που καηκαν φετος και θα παθουμε καρκινο απο την ελλειψη οξυγονου. Αλλα φυσικα το καζινο δεν σε ενοχλει,ετσι μεγαλε? Η κινηση των αναρχικων να ριξει μπογιες στο καζινο το καλοκαιρι ηταν βανδαλισμος? Ξερεις οτι τους μπουζουριασαν αμεσως, υστερα απο καρφωμα καποιων αγανακτισμενων πολιτων σαν εσενα? Τετοια αμεση κινητοποιηση του κρατικου μηχανισμου δεν ειχαμε οταν καιγοταν η Παρνηθα (το καζινο βεβαια ειχε διπλα του 2-3 πυροσβεστικα να το φυλανε). Τα ξερεις αυτα αγανακτισμενε ελαιοχρωματιστη? Σε ενδιεφεραν ποτε? Ξερεις τι ξυλο φαγαν στην κλουβα και οτι τους ετρεχαν στα δικαστηρια? Αλητες κι αυτοι οι αναρχικοι ε? Προτιμας να φοραμε μαυρα μπλουζακια και να αναβουμε κερακια σαν Βουδες εξω απ'το μπουρδελο τη βουλη? Για να μην σου χαλασουμε την κοινη ειρηνη? Η' για να μη συγχιστει ο τσολιας? Σε εξοργιζει εσενα καημενε ελαιοχρωματιστη οτι το ελληνικο κρατος χαρισε στο καζινο υστερα απο τις φωτιες 62 στρεμματα γης? Σε ενοχλει το ποση γη διαθετει η εκκλησια? Οι πατριωτες σαν εσενα που δεν πανε στρατο ή υπηρετουν βυσματικα? Παντα τετοιες κλαψες να βλεπω. Παω να κοιμηθω,αυριο εχω να καψω 3 μηχανακια, 4 τζιπ και 5 μαναβικα.
Ότι σου είπα το άξιζες και με το παραπάνω, άλλωστε είπες και εσύ τα δικά σου για εμένα. Αλλά νεκρό δε βρίζεις.Ζήτα συγγνώμη για όλα τα βρισίδια που μου έριξες σήμερα -χωρίς να με ξέρεις και χωρίς να στα ανταποδώσω- και θα το σβήσω.
Το υπόσχομαι.
Και εσύ μετά θα σβήσεις και τη συγγνώμη σου. Δεν θέλω να σε ξεφτιλίσω με το να παραμένει ένα ποστ που να ζητάει συγγνώμη, απλά δεν θα κάτσω σαν μαλάκας να με βρίζεις.
Περιμένω.
Για το αμάξι απάντησα πιο πριν και κατάλαβε έταιρος συνομιλητής εάν λέω μαλακίες ή όχι. Την ώρα που εσύ πέταγες μπογιές εγώ ίσως παρακάτω έκοβα τα καμμένα. Την ώρα που έπαιζες τον διανοούμενο ίσως έβγαζα συνάνθρωπούς μου από έτοιμα να πέσουν σπίτια στο Μενίδι το 1999. Την ώρα που οι δικοί σου αρνήστε να πάτε στρατό φύλαγα σκοπιά στο ποτάμι με όπλο χωρίς κλείστρο. Μπορώ να πω πολλά αλλά την παπαριά σου θα βρεις να την πεις.Ρε συ Φεθρυ, οντως, πως βρισκονται τοσα ατομα που εχουν εναν κολλητο που του εχουν καψει το αμαξι δεν ξερω. Τελικα οι αλητες οι αναρχικοι πρεπει να ειναι χιλιαδες.Τα χουλιγκανια των γηπεδων δεν προκαλουν ζημιες στις περιουσιες? Εκει δε μιλας μεγαλε πιλοτε-μπογιατζη?Εκει δε σε πειραζει ο οργανωμενος στρατος? Κι εσυ ενας αγανακτισμενος με τους αναρχικους εισαι? Μαρθα Βουρτση. Σας εχουν φερθει ασχημα ρε γαμωτο οι αλητες. Κι αν κρινεις εναν ολοκληρο πολιτικο χωρο απο ενα καμμενο αμαξι, τοτε γιατι να μην κρινω εγω την αστυνομια στην οποια εσυ πιστευεις ως φιλησυχος πολιτης που εχω δει να εξεφτελιζει,να χαστουκιζει και να κλωτσαει μεταναστη , προκαλωντας τον να πει το Πατερ Ημων?
Φιλαράκι Solidarity, και ελπίζω να καταλαβαίνεις οτι το εννοώ, έχετε και εσείς τεράστιες ευθύνες για τα όσα κάνετε (η για τα όσα κάνουν οι ασφαλίτες και μετά τα χρέώνουν σε σας).
Ο χτεσινός βανδαλισμός της Πρυτανείας ήταν απαραίτητος για την επίτευξη των ευγενών στόχων σας; Και πίστεψέ με, δεν το λέω ειρωνικά.
Η μήπως είναι επιστημονική φαντασία οτι ένας έξυπνος -και μακρυμάλλης- ασφαλίτης μπορεί να εκτρέψει σε τέτοιες πράξεις δέκα, είκοσι η και εκατό καβλωμένους αντιεξουσιαστές πιτσιρικάδες; Αν ισχύει κάτι τέτοιο, πείτε το, μην το χρεώνεστε.
Και κάτι άλλο: Όπως ξέρεις ίσως, είμαι αριστερός. Αλλά μου αρέσει και η μουσική του δεξιού Μάνου Χατζιδάκι. Σκοπεύετε στην κοινωνία που οραματίζεστε να κάψετε τους δίσκους του;
Και ξέρεις πολύ καλά οτι κάτι τύπους σαν και μένα βάζετε μετά να τρέχουνε να σας συμπαρασταθούν στη ΓΑΔΑ, έστω και αν δεν συμμερίζομαι την "επαναστατική γυμναστική" σας να κάψετε μερικά ΑΤΜ (και εκ τούτου ..να πέσει το καπιταλιστικό σύστημα)[quote
Ο χτεσινός βανδαλισμός της Πρυτανείας ήταν απαραίτητος για την επίτευξη των ευγενών στόχων σας; Και πίστεψέ με, δεν το λέω ειρωνικά.
Η μήπως είναι επιστημονική φαντασία οτι ένας έξυπνος -και μακρυμάλλης- ασφαλίτης μπορεί να εκτρέψει σε τέτοιες πράξεις δέκα, είκοσι η και εκατό καβλωμένους αντιεξουσιαστές πιτσιρικάδες; Αν ισχύει κάτι τέτοιο, πείτε το, μην το χρεώνεστε.
Και κάτι άλλο: Όπως ξέρεις ίσως, είμαι αριστερός. Αλλά μου αρέσει και η μουσική του δεξιού Μάνου Χατζιδάκι. Σκοπεύετε στην κοινωνία που οραματίζεστε να κάψετε τους δίσκους του;
Και ξέρεις πολύ καλά οτι κάτι τύπους σαν και μένα βάζετε μετά να τρέχουνε να σας συμπαρασταθούν στη ΓΑΔΑ, έστω και αν δεν συμμερίζομαι την "επαναστατική γυμναστική" σας να κάψετε μερικά ΑΤΜ (και εκ τούτου ..να πέσει το καπιταλιστικό σύστημα)[quote