Νέα

Χρυσή Αυγή vs (A) !

• Μέλος που άνοιξε το νήμα AssFiller
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 859
  • Εμφανίσεις 31K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Bleach

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Κριτικές
31
Like
4.222
Πόντοι
5.595
Απορω τι καθομαι και εξηγω στον καθε φασιστακο σαν τον LEOKNIGHT. Οι "ανθρωποι"(κτηνη) ειναι τοσο ηλιθιοι που δεν μπορουν να αρθρωσουν λεξη.Τους γραφω κατεβατα και αυτοι μπλοκαρουν τελειως. Θυμηθηκε την αγαπημενη του εποχη ο LEOknight (πιπα απο τον κοκκαλη πηρες σημερα? ) και ειπε να μου απαντησει με το εξης ατρανταχτο επιχειρημα : Τσακειστε τα παιδια. Ευχεται να ζουσαμε στην εποχη των τανκς φαινεται ο μεγαλος. Δεν πειραζει φασιστακο.Τους λαϊκισμους τους κανεις εσυ , λεγοντας οτι σπαμε μαγαζια, σπιτια (ελεος!!!!!) και αυτοκινητα.Σπαμε τραπεζες και κυβερνητικα κτιρια. Σορρυ αν εισαι ιδιοκτητης του Multirama.Και αν καποιος προβοκατορας, απο τους φιλους σου τους ασφαλιτες εχει μπει σε μπλοκ μας για να σπασει βιτρινα κανενος μεροκαματιαρη (σπανιο εξαιρετικα), συγχαρητηρια . Οι φιλοι σου οι αστυνομικοι κανουν καλα τη δουλεια τους. Μονο που βρε παιδι μου δεν μας προλαβαινουν ολους να μας ανοιξουν τα κεφαλια.Ουτε προλαβαν να τους πυροβολησουν ολους το '73.ΣΚΑΤΑ στα μουτρα σου φασιστα δολοφονε.

ΟΙ ΕΡΓΑΤΟΩΡΕΣ ΜΕ ΑΙΜΑ ΕΙΝΑΙ ΒΑΜΜΕΝΕΣ.ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΜΜΕΝΕΣ.

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
Solidarity ρώτησα μερικές σελίδες πριν ένα δικό σας γιατί πέραν τις παπαρολογίας δε πάτε σε ένα χωριό έρημο να του δώσετε και ζωή και να δούμε στην πράξη εάν με την εθελοντική εργασία και την αυτοδιάθεση του καθενός σας θα ζείσετε και πόσο. Τα υπόλοιπα είναι παπαριές και δε διαφέρεις καθόλου από τον οποινδήποτε κάθεται στον καναπέ. Ειδού η Ρόδος ειδού και το πήδημα. Τουλάχιστον εγώ ρουφάω τον καρκίνο απο τα χρώματα και δε φοράω κουκούλα. Είπες πως πέταγες πέτρες και έβλεπες τα χαμόγελα των μεταναστών. Δύσκολο να το πιστέψω γιατί στα επεισόδια οι μη μετέχοντες είχαν εξαφανιστεί. Αλλά ξέρεις τι σας ενοχλεί περισσότερο; Σας ενοχλεί που ο κοσμάκης δε σας αποδέχετε παρά του ότι οι επιλογές που του μένουν είναι άθλιες επίσης. Αυτό σας τη σπάει και τα βάζετε και με τον κοσμάκη. Έχετε όμως στο νου σας πως ο απλός λαός δε θα κάθετε για πολύ να βλέπει να τον καίτε και αύριο θα έχετε απέναντί σας όχι 1-2 διμοιρίες και 100-200 Χρυσαυγίτες αλλά χιλιάδες και πίστεψέ με δε θα σας σώσει τίποτα.

Bleach

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Κριτικές
31
Like
4.222
Πόντοι
5.595
Η ζωη μου θα ηταν διαφορετικη. Και στα @@ μου πραγματικα αν ειχα κομπιουτερ.Τουλαχιστον θα ενιωθα πιο ανθρωπινος.Και οχι,δεν ειμαι απο φτωχη οικογενεια,ουτε απο μεγαλοαστικη ομως. Δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει καποιος να ειναι απο φτωχη οικογενεια για να ειναι αριστεριστης, ή αναρχικος. Προφανως η λογικη σου ειναι να ειμαστε με ο,τι μας βολευει. Αρα επειδη η οικογενεια μου εχει να φαει, και εχω υπολογιστη και αυτοκινητο, πρεπει να το βουλωνω και να κλεινω τα ματια στην αδικια. Μηπως τελικα ο βολεμενος εισαι εσυ?

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Η ζωη μου θα ηταν διαφορετικη. Και στα @@ μου πραγματικα αν ειχα κομπιουτερ.Τουλαχιστον θα ενιωθα πιο ανθρωπινος.Και οχι,δεν ειμαι απο φτωχη οικογενεια,ουτε απο μεγαλοαστικη ομως. Δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει καποιος να ειναι απο φτωχη οικογενεια για να ειναι αριστεριστης, ή αναρχικος. Προφανως η λογικη σου ειναι να ειμαστε με ο,τι μας βολευει. Αρα επειδη η οικογενεια μου εχει να φαει, και εχω υπολογιστη και αυτοκινητο, πρεπει να το βουλωνω και να κλεινω τα ματια στην αδικια. Μηπως τελικα ο βολεμενος εισαι εσυ?

Η απάντησή σου με κάλυψε πλήρως...
Σ' ευχαριστώ...

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Δεν χρειαάζεται να σου εξηγήσω τίποτα και ειδικά το αυτονόητο...
Κανείς τελικά δεν σε παίρνει και πολύ στα σοβαρά, γιατί να το κάνω εγώ;

Αλλά μιας και άρχισες τις ανοησίες για τη χρονική σειρά υποβολής των ερωτήσεων, σου έχω ρώτήσει τόσο εγώ όσο και άλλα μέλη του σάιτ εδώ και μέρες, αν έχεις ξαναμπεί με άλλο νικ στο σάιτ..

Λοιπόν;
Έχει προηγηθεί μία άλλη ερώτηση, δική μου. Που δεν την απάντησες.
Αν κάποιος έχει πάντως να μου προσάψει κάτι, να το κάνει.
Αλλά πέσμου; Τι σε κάνει να πιστεύεις οτι είσαι ο σοβαρότερος εδώ; Υποφέρεις απο το σύνδρομο της κακιάς μάγισσσας με το μαγικό καθρέφτη;
Ένας απλός δεξιός είσαι, και ενίοτε ένας δεξιός που χάνει την ψυχραιμία του και μιλάει σαν τον psaxnw.
Σιγά μην είσαι και ο Προκόπης Παυλόπουλος!
ΥΓ Στα @@ μου να μην με παίρνουν στα σοβαρά όσοι δεν παίρνω στα σοβαρά. Δεν είμαι πολιτευτής της Β'Αθηνών για να με ενοχλεί. Αυτούς που εκτιμώ, με εκτιμουν κι αυτοί. Και μου το έχουν δείξει.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Έχει προηγηθεί μία άλλη ερώτηση, δική μου. Που δεν την απάντησες.
Αν κάποιος έχει πάντως να μου προσάψει κάτι, να το κάνει.
Αλλά πέσμου; Τι σε κάνει να πιστεύεις οτι είσαι ο σοβαρότερος εδώ; Υποφέρεις απο το σύνδρομο της κακιάς μάγισσσας με το μαγικό καθρέφτη;
Ένας απλός δεξιός είσαι, και ενίοτε ένας δεξιός που χάνει την ψυχραιμία του και μιλάει σαν τον psaxnw.
Σιγά μην είσαι και ο Προκόπης Παυλόπουλος!

Τσακάλι...τίποτα δεν σου ξεφεύγει!

Πάω για ύπνο γιατί έχω και υπουργικό συμβούλιο αύριο..

LeoKnight7

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Άσε str, μην ασχολείσαι.

Βλέπω εδώ και κάμποσες σελίδες και κάμποσα thread το σύνδρομο λέγε-με-hrys-theofilo-petropelekano-μα-πάνω-από-όλα-αριστεροαναρχικοαπολιτίκ να ξαναχτυπά. :jerking: :jerking: :jerking:

Επαναλαμβανόμενες φανφάρες και οργισμένοι "νέοι" που γεμίζουν 1000 τόσα μηνύματα με τις ίδιες παπαριές, ξανά και ξανά.

Δεν κάνουν καν τον κόπο να αλλάζουν ρεπερτόριο να μην καρφώνονται! :idiot:

Bleach

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Κριτικές
31
Like
4.222
Πόντοι
5.595
χεσε τον σοβαροφανη (και προφανως ομοφοβικο ) str8. "Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ ΜΕ ΚΑΛΥΨΕ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ"...

ΨΨΨΨΨΨΨ μεγαλε! μου εκανες τα μουτρα κρεας. Δηλαδη τι μου απεδειξες ? οτι επειδη ειμαι απο μεσοαστικη οικογενεια,ειναι ολοι οι αναρχικοι ετσι? Η' οτι δεν μπορω να ειμαι αναρχικος? Εσυ φανταζομαι εισαι απο μεγαλοαστικη οικογενεια για να εισαι δεξιος ετσι? Δεν εχεις τιποτα να πεις. Μια τυπικη απαντησουλα,εξυπνακιστικη και κενη.

Οσο για το αν ο κοσμακης ερθει κατα χιλιαδες να μας εντιμετωπισει,τι να σου πω. Εμεις με τον κοσμακη θα κανουμε πορεια μεθαυριο αγαοητε ελαιοχρωματιστη. Εσυ ?

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
χεσε τον σοβαροφανη (και προφανως ομοφοβικο ) str8. "Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ ΜΕ ΚΑΛΥΨΕ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ"...

ΨΨΨΨΨΨΨ μεγαλε! μου εκανες τα μουτρα κρεας. Δηλαδη τι μου απεδειξες ? οτι επειδη ειμαι απο μεσοαστικη οικογενεια,ειναι ολοι οι αναρχικοι ετσι? Η' οτι δεν μπορω να ειμαι αναρχικος? Εσυ φανταζομαι εισαι απο μεγαλοαστικη οικογενεια για να εισαι δεξιος ετσι? Δεν εχεις τιποτα να πεις. Μια τυπικη απαντησουλα,εξυπνακιστικη και κενη.

Οσο για το αν ο κοσμακης ερθει κατα χιλιαδες να μας εντιμετωπισει,τι να σου πω. Εμεις με τον κοσμακη θα κανουμε πορεια μεθαυριο αγαοητε ελαιοχρωματιστη. Εσυ ?
Όχι αναρχικέ της φανφάρας. Όχι να απαντάς σε ότι σε συμφέρει. Σε ρώτησα γιατί δεν πάτε σε ένα χωριό έρημο να δούμε και εμείς οι άπιστοι το σύστημά σας εάν μπορεί να εφαρμοστεί.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Άσε str, μην ασχολείσαι.

Βλέπω εδώ και κάμποσες σελίδες και κάμποσα thread το σύνδρομο λέγε-με-hrys-theofilo-petropelekano-μα-πάνω-από-όλα-αριστεροαναρχικοαπολιτίκ να ξαναχτυπά. :jerking: :jerking: :jerking:

Επαναλαμβανόμενες φανφάρες και οργισμένοι "νέοι" που γεμίζουν 1000 τόσα μηνύματα με τις ίδιες παπαριές, ξανά και ξανά.

Δεν κάνουν καν τον κόπο να αλλάζουν ρεπερτόριο να μην καρφώνονται! :idiot:
Γιατί δεν ρωτάς τους Μοντ αν είμαι ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ σ αυτο το σαϊτ μικρε μου φασιστάκο που το παίζεις και Ηρακλής Πουαρώ;
Μαζί με τον κοινοβουλευτικό σου εκπρόσωπο, που φλερτάρει μεταξύ ΝΔ και ΛΑΟΣ σαν και κείνο το σούργελο που ίσως δούμε και βουλευτίνα, στη θέση του ΜΗ ΥΠΗΡΕΤΗΣΑΝΤΟΣ Αϊβαλιώτη.
Εσύ πάλι μήπως είσαι ο Λάκης; Γιατί έχετε το ίδιο ρεπερτόριο, που λες και συ.  :idiot:

Bleach

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Κριτικές
31
Like
4.222
Πόντοι
5.595
αλλα οχι στην Ελλαδα. Απο την ηλιθια αντιληψη που'χεις απο τα ΜΜΕ που σαν προβατο παρακολουθεις,θεωρεις οτι ειμαστε περιυωριακοι και απολιτικ , ενω ο απολιτικ εισαι εσυ, που τελικα ψηφιζεις απο συνηθεια ή απο συμφερον. Εσυ πιστευεις οτι μπορει να φτιαχτει χωριο αυτοδιαχειριζομενο υπο τη στεγη ενος κρατους? Και ποιος θα πληρωνει φορους και δημοτικα τελη? Θα μας αφησει το κρατος να αυτονομηθουμε λες? Ζαπατιστας δηλαδη? Η' μηπως, επειδη ΕΣΥ εισαι αδιαφορος για τα κοινωνικα προβληματα, μας λες να τα γραψουμε στα @@ μας και να φυγουμε να ζησουμε οπως γουσταρουμε? Οχι,εμεις εδω θα μεινουμε .Εσυ οταν πιασεις την καλη απο κανα ρουσφετι (αν δεν εχεις πεθανει απο καρκινο βεβαια οπως λες), μπορεις να απομονωθεις (λες και τωρα εισαι ενεργο μελος της κοινωνιας) . Ρε ουστ ρουφιανοι.

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
αλλα οχι στην Ελλαδα. Απο την ηλιθια αντιληψη που'χεις απο τα ΜΜΕ που σαν προβατο παρακολουθεις,θεωρεις οτι ειμαστε περιυωριακοι και απολιτικ , ενω ο απολιτικ εισαι εσυ, που τελικα ψηφιζεις απο συνηθεια ή απο συμφερον. Εσυ πιστευεις οτι μπορει να φτιαχτει χωριο αυτοδιαχειριζομενο υπο τη στεγη ενος κρατους? Και ποιος θα πληρωνει φορους και δημοτικα τελη? Θα μας αφησει το κρατος να αυτονομηθουμε λες? Ζαπατιστας δηλαδη? Η' μηπως, επειδη ΕΣΥ εισαι αδιαφορος για τα κοινωνικα προβληματα, μας λες να τα γραψουμε στα @@ μας και να φυγουμε να ζησουμε οπως γουσταρουμε? Οχι,εμεις εδω θα μεινουμε .Εσυ οταν πιασεις την καλη απο κανα ρουσφετι (αν δεν εχεις πεθανει απο καρκινο βεβαια οπως λες), μπορεις να απομονωθεις (λες και τωρα εισαι ενεργο μελος της κοινωνιας) . Ρε ουστ ρουφιανοι.
Και ποιος νομίζεις πως σε υποχρεώνει να ζεις κάπου; Φόροι και τέλη δε θα υφίσταντε αφού δε θα δουλεύει κανείς σας με σκοπό το κέρδος αλλά με αυτοδιάθεση. Επίσης ποιος σου είπε πως ψηφίζω και μάλιστα σου είπε και το σκεπτικό μου; Το να φύγεις και να μου δείξεις τι εννοείς ίσως είναι η λύση στα κοινωνικά μου προβήματα που τώρα δε τη βλέπω από τους καπνούς σας. Ρουσφέτι δε ζήτησα χρόνια πριν τώρα θα ζήτησω; ρουφιάνους έχω δει πολλούς κουκουλοφόρους αναρχικούς να ξερνάνε ονόματα όταν τους τσιμπάνε για να φάνε λιγότερες. Εγώ δεν πρόδωσα ποτέ...Επί προσωπικού λοιπόν κομμένα τα σχόλια γιατί έχω πλούσιο ρεπερτόριο και εγώ πίστεψέ με.

Bleach

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Κριτικές
31
Like
4.222
Πόντοι
5.595
Που τους ειδες τους αναρχικους να ξερνανε ονοματα? Ασφαλιτης στη ΓΑΔΑ ησουν κι εσυ και τους ανεκρινες με τον τηλεφωνικο καταλογο? Επισης πιστευεις οτι το κρατος θα ανεχτει την καταληψη γης απο μια ομαδα ανθρωπων ετσι? Κανεις τον ηλιθιο ή εισαι? Πως θα ζησει ενα αυτοδιατιθεμενο  χωριο μεσα σε εναν κλοιο κρατισμου?
Σιγουρα σε βολευει ασφαλιτη να φυγουμε, αλλα οσο κι αν χτυπιεσαι (ή μας χτυπας) εμεις θα ειμαστε εδω.

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
Που τους ειδες τους αναρχικους να ξερνανε ονοματα? Ασφαλιτης στη ΓΑΔΑ ησουν κι εσυ και τους ανεκρινες με τον τηλεφωνικο καταλογο? Επισης πιστευεις οτι το κρατος θα ανεχτει την καταληψη γης απο μια ομαδα ανθρωπων ετσι? Κανεις τον ηλιθιο ή εισαι? Πως θα ζησει ενα αυτοδιατιθεμενο  χωριο μεσα σε εναν κλοιο κρατισμου?
Σιγουρα σε βολευει ασφαλιτη να φυγουμε, αλλα οσο κι αν χτυπιεσαι (ή μας χτυπας) εμεις θα ειμαστε εδω.
Το να έχω συληφθεί μακακάκο και εγώ δε σου πέρασε από το μυαλό σου ε; Με τέτοια μυαλά λοιπόν πάτε να πείσετε ποιους; Ποιος μίλησε για κατάλληψη; Να πάτε σε ένα έρημο χωριό που δε ζει κανείς. Ξέρεις πόσα υπάρχουν; Αλλά καφετέριες και Εξάρχια δεν έχουν τα χωριά και είναι βαριά η καλογερική. Οπότε καθίστε εδώ να σπάτε γιατί μόνο για αυτό είστε και τα περί ιδεολογίας τα έχω χεσμένα. Δηλαδή χωριά που έχουν αυτονομιθεί από Καποδίστριες κλπ για άλλους λόγους δε σου λένε τίποτα; Πείτε πως βολεύεστε να είστε στα αστικά κέντρα και να απολαμβάνετε το κράτος που δήθεν σιχαίνεστε και τα λέμε ξανά. Εάν ήμουν ασφαλίτης τώρα θα φόραγες τα βραχιόλια μου. Εγώ ένας μπογιατζής είμαι και τίποτα παραπάνω.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Το να έχω συληφθεί μακακάκο και εγώ δε σου πέρασε από το μυαλό σου ε; Με τέτοια μυαλά λοιπόν πάτε να πείσετε ποιους; Ποιος μίλησε για κατάλληψη; Να πάτε σε ένα έρημο χωριό που δε ζει κανείς. Ξέρεις πόσα υπάρχουν; Αλλά καφετέριες και Εξάρχια δεν έχουν τα χωριά και είναι βαριά η καλογερική. Οπότε καθίστε εδώ να σπάτε γιατί μόνο για αυτό είστε και τα περί ιδεολογίας τα έχω χεσμένα. Δηλαδή χωριά που έχουν αυτονομιθεί από Καποδίστριες κλπ για άλλους λόγους δε σου λένε τίποτα; Πείτε πως βολεύεστε να είστε στα αστικά κέντρα και να απολαμβάνετε το κράτος που δήθεν σιχαίνεστε και τα λέμε ξανά. Εάν ήμουν ασφαλίτης τώρα θα φόραγες τα βραχιόλια μου. Εγώ ένας μπογιατζής είμαι και τίποτα παραπάνω.
Καλά, εσύ τόσο νταής και ακόμα γράφεις τη λέξη "μακακάκο" για να μην προκαλέσεις και καλά; Φοβάσαι να την πεις κανονικά;    :idiot:

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
Καλά, εσύ τόσο νταής και ακόμα γράφεις τη λέξη "μακακάκο" για να μην προκαλέσεις και καλά; Φοβάσαι να την πεις κανονικά;    :idiot:
Την έχω πει δεκάδες φορές. Εσύ δε βαρέθικες να την ακούς; Δε βαρέθικες να προκαλλείς; :jerking: :jerking: :birdman: :birdman: :birdman:

Bleach

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Κριτικές
31
Like
4.222
Πόντοι
5.595
Δεν πλουτιζω τις καφετεριες οπως κανεις εσυ. Καθομαι και στα παγκακια,μην ανησυχεις. Σκοπος μας δεν ειναι να τα γραψουμε ολα, οπως σε βολευει εσενα και τα ΜΜΕ σου να μας παρουσιαζεις,αλλα να τα αλλαξουμε. Φυσικα το μυαλο σου ειναι σαν τους τοιχους που μπογιατιζεις. Σου εχω γραψει τι σπαμε και γιατι και εσυ λες γενικως και αοριστως "τα σπατε". Βλεπεις πολυ Πρετεντερη μου φαινεται. Τωρα αν εχεις συλληφθει, ειτε ως "συνδικαλιστης" (εργατοπατερας δηλαδη) ειτε ως ασχετος,δε σε ηρωοποιει στα ματια μου. Χαιρομαι που παραδεχεσαι οτι αν ησουν ασφαλιτης θα με ειχες συλλαβει,ετσι εκφραζεις τον μπατσο που κρυβεις μεσα σου.Μην καταπιεζεσαι κιολας και μπογιατισεις αυριο με νευρα.

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
Διάβασα και για σένα ρουφιανάκο. Τι θες να σου πω πως είσαι μαλάκας για να έχεις στοιχείο να κλαφτείς να με κόψουνε. Ε να πάρτο.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Την έχω πει δεκάδες φορές. Εσύ δε βαρέθικες να την ακούς; Δε βαρέθικες να προκαλλείς; :jerking: :jerking: :birdman: :birdman: :birdman:
Δεν ξέρω καμμιά ελληνική λέξη "μακακάκο".
Φταίνε μάλλον τα φριχτά ελληνικά σου.
Και φυσικά όχι η έλλειψη θάρρους σου.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:   

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom