Βορειοηπειρωτης εισαι;και που να δεις ακομα ...τα μεγαλα μπουγκελα και γιαουρτωματα ερχοντε σε λιγο
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Χρυσή Αυγή vs (A) !
- Μέλος που άνοιξε το νήμα AssFiller
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 859
- Εμφανίσεις 31K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
Τι είπες διανοητικά μακάκα; Βάζε τόνους διανοούμενε της ψωλής.οχι διανοητικα αναπηρε δεν ειπα " ειστε βλαχοι και αξεστοι "
Τι με ρώτησες; Γιατί πριν με ρωτήσεις, είχες ήδη προλάβει να με πεις μαλάκα.Για το διάλογό σου ξέρουμε. 2 πραγματα σε ρώτησα το απόγευμα και δεν απάντησες. Και με τον warhol διαφώνησα σε πολλά πράγματα την ώρα που μιλάγαμε και εμείς οι 2, αλλά είχαμε διάλογο γιατί πρώτον δεν προκαλεί κανένας και δεύτερον υπήρχε ερώτηση-απάντηση. Το κυριότερο εάν δε βρίσεις ή ειρωνευτείς δε θα εισπράξεις. Αλλιώς ξέρω και εγώ να σε στολίσω.
Μετά από τόσες ώρες θες να σου ξαναδώσω το διάλογο; Επίσης μετά από τόσες ώρες μου λες ότι σε έβρισα πρώτος. Νομίζεις επειδή είναι αργά έχω πρόβλημα να σου βρω μία μία τις γραμμές και να δεις ποιος με έγραφε στα @@ του, ποιος με ειρωνεύτικε και μετά εισέπραξε το παράσημο; Αλλά σου είπα και το απόγευμα. Μόλις δεις τα αγγούρια κάνεις την πάπια.Τι με ρώτησες; Γιατί πριν με ρωτήσεις, είχες ήδη προλάβει να με πεις μαλάκα.
Φέρθυ!!!Έλα ρε συ να κανουμε καμια κοντριτσα! Καταθεσε τα κοσμητικα που σου παν! Οποιος εχει φαει πιο πολυ βρισιδι κερδιζει
1. αντε πηγενε και χειροκροτησε καραγκιοζη εξω απο τις τραπεζες που καιγοντε απο τους αναρχικους και βαλε και νανενα πακιστανο να σου παρει καμμια πιπα ...αντε στο διαλο σαββατικο αριστεριστη της δεκαρας καραγκιοζακο...
2. με αποκαλεσε γελοιο και να πλεινω το στομα μου χωρις να του πω τιποτα ουτε να εχω συζητησει ποτε μαζι του ο παλιομαλακας...ενω στο ποστ 17 ο πακο δηλωσε οτι πουλαω την μαννα μου για να γινω δημοσιος υπαλληλος...και δεν ειπε τιποτα να παει να γαμηθειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι
3. τιποτα δεν ανακαλω παλιομαλακα οτι ειπα ισχυει και για σενα και για το συγκεκριμενο ατομο αντε πληνε το στο μα σου με μπεταντιν παλιοπανουκλα και πηγενε να μεινεις με τους πακιστανους να δεις πως θα σε εχουν κανει το πρωι...κουλτουριαρη της δεκαρας.....
4. εγω δεν σου δινω καμμια ευκαιρια τρεχα στους πακιστανους που γουσταρεις να σε πλυνουν πριν σε περιποιηθουν,,,
5. Εγώ ρε καραγκιόζη είπα δεν είμαι κυνηγός. Αλλά δεν πάσχω και από το σύνδρομο του νεογρεκίλου που μόνο ότι κάνει ο ίδιος είναι σύνομο και σωστό και ότι κάνει ο άλλος είναι κατακριτέω. Επειδή εσυ δεν είσαι κυνηγός και ο άλλος ο μακάκας επίσης,
6. Γιατί εσένα ποιος σε έβρισε;Εσύ ρε μαλακοκάυλι δε είπες βλάχοι είστε και άξεστοι;
7. Τι είπες διανοητικά μακάκα; Βάζε τόνους διανοούμενε της ψωλής
1. αντε πηγενε και χειροκροτησε καραγκιοζη εξω απο τις τραπεζες που καιγοντε απο τους αναρχικους και βαλε και νανενα πακιστανο να σου παρει καμμια πιπα ...αντε στο διαλο σαββατικο αριστεριστη της δεκαρας καραγκιοζακο...
2. με αποκαλεσε γελοιο και να πλεινω το στομα μου χωρις να του πω τιποτα ουτε να εχω συζητησει ποτε μαζι του ο παλιομαλακας...ενω στο ποστ 17 ο πακο δηλωσε οτι πουλαω την μαννα μου για να γινω δημοσιος υπαλληλος...και δεν ειπε τιποτα να παει να γαμηθειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι
3. τιποτα δεν ανακαλω παλιομαλακα οτι ειπα ισχυει και για σενα και για το συγκεκριμενο ατομο αντε πληνε το στο μα σου με μπεταντιν παλιοπανουκλα και πηγενε να μεινεις με τους πακιστανους να δεις πως θα σε εχουν κανει το πρωι...κουλτουριαρη της δεκαρας.....
4. εγω δεν σου δινω καμμια ευκαιρια τρεχα στους πακιστανους που γουσταρεις να σε πλυνουν πριν σε περιποιηθουν,,,
5. Εγώ ρε καραγκιόζη είπα δεν είμαι κυνηγός. Αλλά δεν πάσχω και από το σύνδρομο του νεογρεκίλου που μόνο ότι κάνει ο ίδιος είναι σύνομο και σωστό και ότι κάνει ο άλλος είναι κατακριτέω. Επειδή εσυ δεν είσαι κυνηγός και ο άλλος ο μακάκας επίσης,
6. Γιατί εσένα ποιος σε έβρισε;Εσύ ρε μαλακοκάυλι δε είπες βλάχοι είστε και άξεστοι;
μαθε να καταλαβαινεις μεταφορικες ενοιες βλακα,αγραμματε1. Τι εννοεις σφαλιαρες; 2. Τι σημαινει μπουγκελα;
Τώτα τι θες να μας πεις; Σε ένα site με σχεδόν 40000 μέλη εάν έχεις μαζέψει τόσο στολίδι φταίνε οι 40000 ή ο ένας; Και άλλοι διαφώνησαν αλλά δεν μαζεψαν τα στολίδια σου. Ούτε αυτό σε κάνει πιο μάγκα ή ήρωα της ιδεολογίας σου.Φέρθυ!!!Έλα ρε συ να κανουμε καμια κοντριτσα! Καταθεσε τα κοσμητικα που σου παν! Οποιος εχει φαει πιο πολυ βρισιδι κερδιζει
Χαίρομαι που σε κάνω να γελάς. Μέχρι χθες προκαλούσα δάκρυα και δεν ήταν από τα γέλια.Από σενα και τον κοπρινο το φαγα ρε επέ. Απο τις αγελαδες, τους ινδους, το κυνηγι των προιστορικων, το κρεας του χασαπη, στα 40.000 μελη. Εχεις τελικα το ακαταλογιστο. Συνεχισε να με διασκεδαζεις, μεχρι να νυσταξω λιγο πλιζ.
Γιατι τι εγινε χτες; Δακρυγονο εριξες;Χαίρομαι που σε κάνω να γελάς. Μέχρι χθες προκαλούσα δάκρυα και δεν ήταν από τα γέλια.
Τρικυμία εν κρανίω....Μετά από τόσες ώρες θες να σου ξαναδώσω το διάλογο; Επίσης μετά από τόσες ώρες μου λες ότι σε έβρισα πρώτος. Νομίζεις επειδή είναι αργά έχω πρόβλημα να σου βρω μία μία τις γραμμές και να δεις ποιος με έγραφε στα @@ του, ποιος με ειρωνεύτικε και μετά εισέπραξε το παράσημο; Αλλά σου είπα και το απόγευμα. Μόλις δεις τα αγγούρια κάνεις την πάπια.
Τώτα τι θες να μας πεις; Σε ένα site με σχεδόν 40000 μέλη εάν έχεις μαζέψει τόσο στολίδι φταίνε οι 40000 ή ο ένας; Και άλλοι διαφώνησαν αλλά δεν μαζεψαν τα στολίδια σου. Ούτε αυτό σε κάνει πιο μάγκα ή ήρωα της ιδεολογίας σου.
εχει φαει 10 φορες τοσα και περισσοτερα ...δεν υπαρχει ανθρωπος που ναχει φαει λιγοτερα στην ελλαδα...
Τρικυμία εν κρανίω....
εχει φαει 10 φορες τοσα και περισσοτερα ...δεν υπαρχει ανθρωπος που ναχει φαει λιγοτερα στην ελλαδα...
Γιατι τι εγινε χτες; Δακρυγονο εριξες;
Γιατι τι εγινε χτες; Δακρυγονο εριξες;
Για όποιον αναρωτιέται με πόσα ονόματα μπαίνει ο μπινές νομίζω απεκαλύφθει.Τρικυμία εν κρανίω....
Γεια σου ρε παιλοτ χερκιουλ πουαγό!!!Για όποιον αναρωτιέται με πόσα ονόματα μπαίνει ο μπινές νομίζω απεκαλύφθει.
Τι είπε το άτομο τώρα;Για όποιον αναρωτιέται με πόσα ονόματα μπαίνει ο μπινές νομίζω απεκαλύφθει.
Μιλάμε, είναι πολύ σπάνιος!
Πραγματικα! Δεν προλαβαινω να σωζω ποστ!χαχαχαχαχαχαχαχαχαχααΤι είπε το άτομο τώρα;
Μιλάμε, είναι πολύ σπάνιος!
Γιατί δε ρουφάς το γαλατάκι σου τώρα να πέσεις για ύπνο. Αύριο μη μου πεις πως θα πας για δουλειά και δεν έχετε να κάψετε τίποτα;!Γεια σου ρε παιλοτ χερκιουλ πουαγό!!!