Νέα

Χρυσή Αυγή vs (A) !

• Μέλος που άνοιξε το νήμα AssFiller
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 859
  • Εμφανίσεις 31K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
φιλε ειμαι δημοκρατης αλλα γινομε και λιγο φασιστας.. οταν ειναι να υπερασπιστω την ελληνικη  δημοκρατια απο το 1974 και μετα...και με τα ελαττωματα της. δεν γουσταρω το κκε διοτι μολονοτι σε μερικα θεματα μπορει να εχει δικηο.. αλλα πιστευω οτι ειναι φασιστικο κομμα.περιμενω την απαντηση σου ως αναφορα τον σταλιν..
κατ αρχήν ξέρεις από πολιτική? έχεις διαβάσει κάποια πολιτικά βιβλία στα οποία να αναλύεται η ιδεολογία του κάθε πολιτικού χώρου και ποιες είναι οι πρακτικές του? η απλά την πολιτική σου γνώση την διαμορφώνεις από τα ΜΜΕ?
τι είναι αυτό που σε κάνει να νομίζεις το ΚΚΕ φασιστικό κόμμα? το ΚΚΕ δεν έχει εξασκήσει ποτέ εξουσία για να το κρίνεις, και αν έγιναν πολλά η λίγα λάθη σε χώρες που επιχείρησαν να εφαρμόσουν τον κομμουνισμό αυτές οι χώρες είναι στην θέση τους εκεί που είναι και εδώ είναι Ελλάδα.
όσο για τον Στάλιν εγώ προσωπικά δεν έχω ακούσει ότι κάποιον Έλληνα τον φώναζαν με αυτό το όνομα αν υπήρξε κάπου αλλού ας τον κρίνουν οι πατριώτες του γιατί μέχρι τώρα και οι πατριώτες του δεν έχουν κατορθώσει να βγάλουν κάποια συμπεράσματα για αυτόν γιατί αυτό το ζητάς από εμένα?

Bleach

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Κριτικές
31
Like
4.222
Πόντοι
5.595
Μιλαω στον τοιχο προφανως. Ο τυπος επαναλαμβανει οσα γραφω, ή ειναι τοσο πορωμενος που δεν κανει συνδεση ο εγκεφαλος του (οσο εχει) με οσα διαβαζει.
Αγαπητε γραφικε enoxlitike ..
1.ΔΕΝ ειμαστε δημοκρατες,δεν πιστευουμε στη δημοκρατια,πιστευουμε στην Αυτοδιαθεση,την Αυτοδιαχειριση και την Αλληλεγγυη. Οποιαδηποτε μορφη εξουσιας (φασιστικη,κομμουνιστικη ή δημοκρατικη) μας βρισκει αντιθετους.
2.Που ακριβως ειδες να στερουμε το δικαιωμα σε καποιον να μιλησει? Και πες μου ποσες μαρτυριες εχεις απο ανθρωπους , που να εχουμε βιαιοπραγησει επανω τους προσπαθώντας να επιβαλουμε κατι.Μηπως μας μπερδευεις με τους ομοϊδεάτες σου τους Χρυσαυγίτες? Η΄δεν εισαι Χρυσαυγίτης και εισαι ενας κρυφοφασιστακος μεσα στο κουκούλι του "δημοκρατη"  και του "αγανακτησμενου πολιτη" ?
3.Σας ειπα οτι για τα πολυτελη αυτοκινητα, οι πιο πολλοι διαφωνουμε και εγω προσωπικα,για τον λογο που ακριβως αναφερεις : μπορει να ανηκουν σε καταχρεωμενους ανθρωπους και εγω προσωπικα δεν εχω πειραξει κανενα.
4.Αρνουμαι τη Δημοκρατια και φυσικα δεν την επικαλουμαι για να κυκλοφορησω ελευθερος στο δρομο. Ελευθερος στο δρομο ειναι δικαιωμα μου να ειμαι οπως ειναι σε ολους.Και ο ορος δικαιωμα δεν ειναι μια εφευρεση μονο της δημοκρατιας αλλα και πολλων αλλων ιδεολογιων οπως του αναρχισμου. Ολοι πρεπει να ειμαστε ελευθεροι.Το να καταλαμβανεται ενα κτιριο,ειναι αποπειρα για ελευθεριακο τροπο ζωης , οπως και το πανεπιστημιακο ασυλο, για εναν ελευθεριακο τροπο σκεψης.Και το ασυλο ειναι δικαιωμα ολων επισης και οχι μονο των αναρχικων.
5.Το ιδιο ειναι προφανως για σενα ο εξαθλιωμενος Αλβανος που μπαινει να κλεψει μερικα ευρω , απο τον "νομιμο" ληστη , τον τραπεζιτη.Οπως ταυτιζεις και το σπιτι σου με την τραπεζα!! Και φανταζομαι οτι θα τραβηξεις πιστολι να τον σκοτωσεις. Αληθεια,εχεις και οπλα στο σπιτι σου? Κατα το νομο,που εσυ πιστευεις αγαπητε "αγανακτησμενε πολιτη" να σου πω οτι δεν δικαιουσαι να επιτεθεις σε ανθρωπο, αν δε σου επιτεθει. Αν  παει να σε κλεψει,και τον σκοτωσεις, θα βρεθεις με την κατηγορια του φονου (μαλλον εκ προθεσεως).Εκτος αν εχεις τις ακρες με το δημοκρατικο δικαστικο κυκλωμα και αθωωθεις, γιατι στο χερι του ατυχου ληστη θα βρεθει ολως τυχαιως κανενα πιστολι.
6.Το αντε να γαμησεις, και πινεις καφε στην πλατεια, ειναι μαλλον μια προβολη,οπως λενε οι ψυχολογοι,των προσωπικων σου κομπλεξ στους αλλους ανθρωπους που μισεις.Ισως επειδη εσυ πινεις καφεδες και γαμας στη Φυλης,προσπαθεις να το αποδωσεις και στους αλλους ανθρωπους.Μην ανησυχεις,το ιδιο ψυχολογικο προβλημα ειχε και ο φιλος σου ο Χιτλερ.
7.Θα μας πυροβολησεις κιολας επειδη καιμε ενα πανι? Τον εαυτο σου τι θα τον κανεις που ειναι ενα ανενεργο κατακαθι? Ενας παθητικος πολιτης? Που ανεχεται το καψιμο των δασων,την αυξανωμενη εκμεταλλευση απο τα αφεντικα και την καταληστευση απο το κρατος? Και ναι,δουλευω,μην ανησυχεις αγαπητε φασιστα.Χαιρομαι που ξεγυμνωνεσαι παντως λεγοντας οτι θα πυροβολησεις.Βλεπω οτι οι σχεσεις σου με τα οπλα ειναι ιδιαιτερες.
8.Φανταζομαι οτι δεν κατεβαζεις μπ3 απο το ιντερνερτ ουτε ταινιες.Εισαι νομιμος πολιτης δηλαδη.Γιατι κι αυτα αυξανουν το κοστος ζωης επισης,ειτε αμεσα ειτε εμμεσα.Οι τραπεζες πρεπει να καουν και ο πλουτος που εχουν ληστεψει να γυρισει σε οσους το εχουν αναγκη.Τιποτα λιγοτερο.
9.Δεν εχω κατι αλλο να σου πω,ετσι κι αλλιως κι εσυ δεν ειπες τιποτα,μονος σου εκτεθηκες,λεγοντας αλλα'ντ'αλλων απο οσα εγραψα.Ημουν αρκετα σαφης στο τι πιστευω κι εσυ με λες δημοκρατη ή οτι στερω το δικαιωμα σε καποιον να μιλησει.Το αν κινδυνευει απο τον πετροπολεμο καποιος περαστικος ή σπαει κανενα αμαξι σε εξοργιζει φανταζομαι .Σε βλεπω ιδιαιτερα ευαισθητο. Το αν κινδυνευεις εσυ και το αμαξι σου στους δρομους καρμανιολες που χρυσοπληρωνεις σα μαλακας φορολογουμενος,σε εχει απασχολησει?Το ποσοι εργατες σκοτωθηκαν για να γινουν τα ολυμπιακα σου εργα σε εχει απασχολησει? Το αν κινδυνευεις καθε μερα απο τη γραφειοκρατια σε εχει απασχολησει?Το οτι χανεται η ζωη σου στη μισθωτη σκλαβια σε εχει απασχολησει? Το οτι μπορει ενα περιπολικο να περασει με κοκκινο και να σκοτωσει το παιδι σου και να αθωωθουν οι μπατσοι,σε εχει απασχολησει? Οι αυτοκτονιες στο στρατο σε εχουν απασχολησει? ΤΟ γιατι ολοι εσεις οι πατριωτες βαζετε βυσμα και ή δεν υπηρετείτε ή υπηρετειτε απο τον καναπε,σε εχει απασχολησει? Μετα σου φταιει η σημαια και οι πετρες μας? Σκατομυαλε?

Προς καποιον που με ρωτησε τι προτεινουμε.Αυτο ειναι μεγαλο θεμα και φυσικα οι αναρχικοι εχουν προτασεις. Να σου θυμισω την ισπανικη επανασταση και την παρισινη κομμουνα. Αν θες διαβασε να δεις πως οργανωνεται μια αναρχικη κοινωνια.
Κλεινοντας να πω οτι τελικα οι χρυσαυγίτες ειναι πιο εντιμοι απο μερικους "δημοκρατες".Τουλαχιστον αυτοι δειχνουν τι ειναι. Οι αλλοι το δειχνουν στα παιδια τους,τη γυναικα τους ή τους υπαλληλους τους.

eskiya

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2007
Like
8
Πόντοι
16
Λυπάμαι τον κόπο σου και το γραψιμο σου. Βλέπε την πρωτη προταση σου.

enoxlitikos

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
6
Like
7
Πόντοι
6
Λοιπόν μπούλη,η "αναρχία" σας δεν είναι τίποτε άλλο από μια "ιδεολογία" τεμπελχανάδων βανδάλων που πρέπει η κοινωνία να θέσει στο περιθώριο,όπως και κάνει η πλειοψηφία της.Εξαιρούνται οι παντός είδους Βούτσιδες,Στρατούλιδες κλπ απολειφάδια που δεν έχουν εργαστεί ποτέ να δουν πώς βγαίνει το μεροκάματο.Ναι στο σπίτι μου έχω όπλο ως νόμιμος κυνηγός.Ναι "ξεσπάω" στα πουλάκια,αν και δε σου κρύβω ότι θα ήθελα να ξεσπάσω επάνω σας.Όχι δεν είμαι Χρυσαυγίτης και τους συχαίνομαι.Αλλά τουλάχιστον αυτοί δεν κατεβαίνουν κάθε εβδομάδα να κάνουν φασαρίες.Εσείς τα κάνετε.Όσο για τις καταλήψεις οικημάτων,το σπίτι του πατέρα σου το έχετε καταλάβει;Θα ήταν καλύτερα να ξεκινήσετε από εκεί.Όπως και να σπάσετε το αμάξι του.Ρωτάς πού στερείτε την ελευθερία να εκφραστούν.Αν κατέβω αύριο με 10-20 άτομα και φωνάζουμε να απελαθούν άμεσα οι λαθρομετανάστες,θα μας αφήσετε,ή θα μας αρχίσετε στις πέτρες;Όσον αφορά τους δρόμους καρμανιόλες,μην τους επικαλείσαι,άσε να σκοτωνόμαστε εκεί.Δική μας είναι η ζωή και οι επιλογές μας.Εσείς μπορείτε να σταματήσετε να καταστρέφετε;Αυτό είναι το θέμα.Στο ξαναλέω,να πηγαίνεις να γαμάς πιο συχνά,εκτός αν σου το απαγορεύουν οι επικεφαλής "αναρχικοί"...

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Solidarity γραφείο τύπου της αυγής είσαι?

eskiya

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2007
Like
8
Πόντοι
16
Λοιπόν μπούλη,η "αναρχία" σας δεν είναι τίποτε άλλο από μια "ιδεολογία" τεμπελχανάδων βανδάλων που πρέπει η κοινωνία να θέσει στο περιθώριο,όπως και κάνει η πλειοψηφία της.Εξαιρούνται οι παντός είδους Βούτσιδες,Στρατούλιδες κλπ απολειφάδια που δεν έχουν εργαστεί ποτέ να δουν πώς βγαίνει το μεροκάματο.Ναι στο σπίτι μου έχω όπλο ως νόμιμος κυνηγός.Ναι "ξεσπάω" στα πουλάκια,αν και δε σου κρύβω ότι θα ήθελα να ξεσπάσω επάνω σας.Όχι δεν είμαι Χρυσαυγίτης και τους συχαίνομαι.Αλλά τουλάχιστον αυτοί δεν κατεβαίνουν κάθε εβδομάδα να κάνουν φασαρίες.Εσείς τα κάνετε.Όσο για τις καταλήψεις οικημάτων,το σπίτι του πατέρα σου το έχετε καταλάβει;Θα ήταν καλύτερα να ξεκινήσετε από εκεί.Όπως και να σπάσετε το αμάξι του.Ρωτάς πού στερείτε την ελευθερία να εκφραστούν.Αν κατέβω αύριο με 10-20 άτομα και φωνάζουμε να απελαθούν άμεσα οι λαθρομετανάστες,θα μας αφήσετε,ή θα μας αρχίσετε στις πέτρες;Όσον αφορά τους δρόμους καρμανιόλες,μην τους επικαλείσαι,άσε να σκοτωνόμαστε εκεί.Δική μας είναι η ζωή και οι επιλογές μας.Εσείς μπορείτε να σταματήσετε να καταστρέφετε;Αυτό είναι το θέμα.Στο ξαναλέω,να πηγαίνεις να γαμάς πιο συχνά,εκτός αν σου το απαγορεύουν οι επικεφαλής "αναρχικοί"...
Είσαι και κυνηγος; Και εχεις μουτρα και μιλας κιολας;

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
366
Πόντοι
5.795
κατ αρχήν ξέρεις από πολιτική? έχεις διαβάσει κάποια πολιτικά βιβλία στα οποία να αναλύεται η ιδεολογία του κάθε πολιτικού χώρου και ποιες είναι οι πρακτικές του? η απλά την πολιτική σου γνώση την διαμορφώνεις από τα ΜΜΕ?
τι είναι αυτό που σε κάνει να νομίζεις το ΚΚΕ φασιστικό κόμμα? το ΚΚΕ δεν έχει εξασκήσει ποτέ εξουσία για να το κρίνεις, και αν έγιναν πολλά η λίγα λάθη σε χώρες που επιχείρησαν να εφαρμόσουν τον κομμουνισμό αυτές οι χώρες είναι στην θέση τους εκεί που είναι και εδώ είναι Ελλάδα.
όσο για τον Στάλιν εγώ προσωπικά δεν έχω ακούσει ότι κάποιον Έλληνα τον φώναζαν με αυτό το όνομα αν υπήρξε κάπου αλλού ας τον κρίνουν οι πατριώτες του γιατί μέχρι τώρα και οι πατριώτες του δεν έχουν κατορθώσει να βγάλουν κάποια συμπεράσματα για αυτόν γιατί αυτό το ζητάς από εμένα?

φιλε το κκε εχει δηλωσει επανειλημμενα και ηταν φιλικα προσκειμενο σε καθεστωτα οπως η σοβιετικη ενωση κλπ που δεν υπηρχε δημοκρατια χιλιαδες ανθρωποι πηγαν φυλακα για τις πεποιθησεις τουσ ,εχει δηλωσει οτι καλα καναν και γαμισαν τους φοιτητες οι ρωσσοι φανταροι στην πραγα το 68 και στην βαρσοβια κλπ..υμνει τον σταλιν ο  που ειναι ο μεγαλυτερος φασιστας ολων των εποχων και δολοφονος χιλιαδων ελληνων ποντιων,,,το μονο επιτευγμα που αναγνωριζω σε αυτα τα καθεστωτα ειναι η εξαθλιωση χιλιαδων εργαζομενων ...φιλε πιστευω οτι εαν ειχε επικρατησει το κκε θα ειμαστε οπως οι αλβανοι,οι βουλγαροι δηλαδην να μας κλαινε οι ρεγγες...
με κοβεις για αγραμματο ..αλλα δεν ειμαι φιλε .. αλλα τουλαχιστον ρωτα τους ρωσσους για τον σταλιν ...θα σου πουν οτι ειναι  φασιστας...αλλα γιατι λες τον χιτλερ φασιστα και δεν ονομαζεις φασιστα τον σταλιν??μπας και σου αρεσει??αλλα αν σου αρεσει συγνωμη μαγκια σου.. αλλα δεν συζηταω με ερυθροφασιστες.παντως δεν περιμενα να μην ξερεις τι λενε οι ρωσσοι για τον σταλιν.πηγα μοσχα το 2001 και ειδα το αγαλματα του πεταμενα στην χωματερη..αληθεια λεω.παντως αληθεια πιστευεις ακομη οτι μια δημοσια υπηρεσια μπορει να παραγει κερδος??και ποια ??μηπως η αεροφλοτ??αληθεια τι λενε τα βιβλια που διαβασες και επιμορφωθηκες φιλε μου ...οτι εαν καποιος εχει αντιθεση αποψη πρεπει να πηγενει φυλακα ..οπως εχουν κανει ολα τα κοματα τα φιλικα προσκειμενα στο κκε??αλλα αυτοι ειναι μαγκες ..πρεπει νανε εξω και εμεις μεσα..ΚΑΘΑΡΑ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΥΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ φιλε αποψη μου ειναι οτι μονο μεσω της ιδιωτικης οικονομιας βελτιωνετε το επιπεδο των εργαζομενων..δεν γουσταρω το δημοσιο συστημα της γραφΕιοκρατιας και της τεμπελιας που παρηγαγαν τα καθεστωτα τα φιλικα προσκειμενα στο κκε,.ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΛΙΩΣΑΝ ΣΑΝ ΒΟΥΤΥΡΟ..φιλε ειμαστε στη εποχη της ιδιωτικης οικονομιας .παντου ψηφιζοντε κομματα που ειναι φιλικα προσ την ιδιωτικη οικονομια ..πουθενα και κανενα δεν πειθεις για το αντιθετο..αυτη ειναι η αληθεια..το κκε και η κνε ειναι περυθωριακα κομματα οπως ειναι η χρυση αυγη και η αναρχια αυτο πιστευω και συγνωμη αν σε στεναχωρεσα...

enoxlitikos

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
6
Like
7
Πόντοι
6
Θεωρω οτι μονο καθυστερημενοι βλαχαροι χωρις παιδεια και ευαισθησιες κυνηγουν απο χομπυ.

Ακριβώς έτσι είμαστε.Έχεις δίκιο.Πρέπει να έχεις συναντήσει πολλούς κυνηγούς στη ζωή σου...

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
Θεωρω οτι μονο καθυστερημενοι βλαχαροι χωρις παιδεια και ευαισθησιες κυνηγουν απο χομπυ.
Κάτσε ρε φίλε τώρα. Πριν πολλά πολλά χρόνια κυνηγώντας έτρωγες. Σήμερα έχει γίνει χόμπυ και όχι τόσο τρόπος του να βρεις τροφή. Αλλά με τη λογική αυτή εσύ που δε σκοτώνεις κυριολεκτικά πουλιά αγριόχοιρους κλπ νομίζεις πως δε τα σκοτώνεις όταν πας και αγοράζεις τα κρέατα από το χασάπη. Είπαμε δε θα προσκυνάμε αγελάδες τώρα όπως κάνουν οι ινδοί.

eskiya

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2007
Like
8
Πόντοι
16
Ρε αρχηγε πας να με τρελανεις; Τι ασχετα κοτσαρες για ιερες αγελαδες και για Ινδους; Η γνωμη μου ειναι αυτη και μιλαω σοβαροτατα. Όσοι κυνηγουν απο χομπυ, όσοι δηλαδη σκοτωνουν ζωα απο χομπυ είναι άτομα καθυστερημενα και χωρις παιδεία. Σου φαινεται τοσο παραλογο αυτο που σου λεω;

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
Ρε αρχηγε πας να με τρελανεις; Τι ασχετα κοτσαρες για ιερες αγελαδες και για Ινδους; Η γνωμη μου ειναι αυτη και μιλαω σοβαροτατα. Όσοι κυνηγουν απο χομπυ, όσοι δηλαδη σκοτωνουν ζωα απο χομπυ είναι άτομα καθυστερημενα και χωρις παιδεία. Σου φαινεται τοσο παραλογο αυτο που σου λεω;
Και σου απάντησα εσύ που δεν κυνηγάς αλλά πας και αγοράζεις έτοιμο σφαγμένο το κρεατάκι σου δεν είσαι άγιος εάν το πάμε έτσι.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Και σου απάντησα εσύ που δεν κυνηγάς αλλά πας και αγοράζεις έτοιμο σφαγμένο το κρεατάκι σου δεν είσαι άγιος εάν το πάμε έτσι.
Εσύ είπες οτι σκοτώνεις απο χόμπυ. Δεν έχει διαφορά λες;

eskiya

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2007
Like
8
Πόντοι
16
Δε μου αρεσει το κρεας. Ωστόσο, υπαρχει αν τον ξερεις κι ενας ορος που λεγεται κτηνοτροφια. Εκτροφη δηλαδη ζωων, αναπαραγωγή κλπ με σκοπό γαλακτοκομικά προιοντα και κρεας. Ναι, όποιος παιρνει οπλο να παει να σκοτωσει απο ΧΟΜΠΥ ( διοτι ουτε μαλλον τη λεξη χομπυ καταλαβες ) θεωρω οτι ειναι ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΣ και ΑΞΕΣΤΟΣ

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166

Μην το γενικευεις φιλε ....Αν θελεις να τσεκαρεις περι καυστερημενων,βλαχων και χωρις παιδεια και λοιπα ευαισθητα,ανοιξε ενα θρεντακι να μας πεις τις αποψεις σου για το κυνηγι γενικοτερα και να σου απαντησουν οι ενδιαφερομενοι...Εξαλλου τετοιο θρεντ λειπει απο το σαιτ...

Καλο φαγωμα εκει....αν ανοιχτει

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
Ε τελικά είστε πολύ κομπλεξικοί μερικοί. Σαφώς και για το ζώο που θα φάμε fethry δεν έχει καμία διαφορά εάν το σκοτώσεις στο κυνήγι ή στο σφαγείο. Εάν είχε φωνή δε θα σου έλεγε εάν με σφάξετε στο σφαγείο είναι καλύτερα. Από την άλλη το να μην τρως κρέας eskiya(ήξερα πως θα μου το έπαιζες χορτοφάγος για να δικαιολογήσεις τη συνέχια) κάνεις κακό στον οργανισμό σου γιατί έτσι είμαστε. Ζώα παμφάγα. Και δεν είμαι κυνηγός.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom