Μιλαω στον τοιχο προφανως. Ο τυπος επαναλαμβανει οσα γραφω, ή ειναι τοσο πορωμενος που δεν κανει συνδεση ο εγκεφαλος του (οσο εχει) με οσα διαβαζει.
Αγαπητε γραφικε enoxlitike ..
1.ΔΕΝ ειμαστε δημοκρατες,δεν πιστευουμε στη δημοκρατια,πιστευουμε στην Αυτοδιαθεση,την Αυτοδιαχειριση και την Αλληλεγγυη. Οποιαδηποτε μορφη εξουσιας (φασιστικη,κομμουνιστικη ή δημοκρατικη) μας βρισκει αντιθετους.
2.Που ακριβως ειδες να στερουμε το δικαιωμα σε καποιον να μιλησει? Και πες μου ποσες μαρτυριες εχεις απο ανθρωπους , που να εχουμε βιαιοπραγησει επανω τους προσπαθώντας να επιβαλουμε κατι.Μηπως μας μπερδευεις με τους ομοϊδεάτες σου τους Χρυσαυγίτες? Η΄δεν εισαι Χρυσαυγίτης και εισαι ενας κρυφοφασιστακος μεσα στο κουκούλι του "δημοκρατη" και του "αγανακτησμενου πολιτη" ?
3.Σας ειπα οτι για τα πολυτελη αυτοκινητα, οι πιο πολλοι διαφωνουμε και εγω προσωπικα,για τον λογο που ακριβως αναφερεις : μπορει να ανηκουν σε καταχρεωμενους ανθρωπους και εγω προσωπικα δεν εχω πειραξει κανενα.
4.Αρνουμαι τη Δημοκρατια και φυσικα δεν την επικαλουμαι για να κυκλοφορησω ελευθερος στο δρομο. Ελευθερος στο δρομο ειναι δικαιωμα μου να ειμαι οπως ειναι σε ολους.Και ο ορος δικαιωμα δεν ειναι μια εφευρεση μονο της δημοκρατιας αλλα και πολλων αλλων ιδεολογιων οπως του αναρχισμου. Ολοι πρεπει να ειμαστε ελευθεροι.Το να καταλαμβανεται ενα κτιριο,ειναι αποπειρα για ελευθεριακο τροπο ζωης , οπως και το πανεπιστημιακο ασυλο, για εναν ελευθεριακο τροπο σκεψης.Και το ασυλο ειναι δικαιωμα ολων επισης και οχι μονο των αναρχικων.
5.Το ιδιο ειναι προφανως για σενα ο εξαθλιωμενος Αλβανος που μπαινει να κλεψει μερικα ευρω , απο τον "νομιμο" ληστη , τον τραπεζιτη.Οπως ταυτιζεις και το σπιτι σου με την τραπεζα!! Και φανταζομαι οτι θα τραβηξεις πιστολι να τον σκοτωσεις. Αληθεια,εχεις και οπλα στο σπιτι σου? Κατα το νομο,που εσυ πιστευεις αγαπητε "αγανακτησμενε πολιτη" να σου πω οτι δεν δικαιουσαι να επιτεθεις σε ανθρωπο, αν δε σου επιτεθει. Αν παει να σε κλεψει,και τον σκοτωσεις, θα βρεθεις με την κατηγορια του φονου (μαλλον εκ προθεσεως).Εκτος αν εχεις τις ακρες με το δημοκρατικο δικαστικο κυκλωμα και αθωωθεις, γιατι στο χερι του ατυχου ληστη θα βρεθει ολως τυχαιως κανενα πιστολι.
6.Το αντε να γαμησεις, και πινεις καφε στην πλατεια, ειναι μαλλον μια προβολη,οπως λενε οι ψυχολογοι,των προσωπικων σου κομπλεξ στους αλλους ανθρωπους που μισεις.Ισως επειδη εσυ πινεις καφεδες και γαμας στη Φυλης,προσπαθεις να το αποδωσεις και στους αλλους ανθρωπους.Μην ανησυχεις,το ιδιο ψυχολογικο προβλημα ειχε και ο φιλος σου ο Χιτλερ.
7.Θα μας πυροβολησεις κιολας επειδη καιμε ενα πανι? Τον εαυτο σου τι θα τον κανεις που ειναι ενα ανενεργο κατακαθι? Ενας παθητικος πολιτης? Που ανεχεται το καψιμο των δασων,την αυξανωμενη εκμεταλλευση απο τα αφεντικα και την καταληστευση απο το κρατος? Και ναι,δουλευω,μην ανησυχεις αγαπητε φασιστα.Χαιρομαι που ξεγυμνωνεσαι παντως λεγοντας οτι θα πυροβολησεις.Βλεπω οτι οι σχεσεις σου με τα οπλα ειναι ιδιαιτερες.
8.Φανταζομαι οτι δεν κατεβαζεις μπ3 απο το ιντερνερτ ουτε ταινιες.Εισαι νομιμος πολιτης δηλαδη.Γιατι κι αυτα αυξανουν το κοστος ζωης επισης,ειτε αμεσα ειτε εμμεσα.Οι τραπεζες πρεπει να καουν και ο πλουτος που εχουν ληστεψει να γυρισει σε οσους το εχουν αναγκη.Τιποτα λιγοτερο.
9.Δεν εχω κατι αλλο να σου πω,ετσι κι αλλιως κι εσυ δεν ειπες τιποτα,μονος σου εκτεθηκες,λεγοντας αλλα'ντ'αλλων απο οσα εγραψα.Ημουν αρκετα σαφης στο τι πιστευω κι εσυ με λες δημοκρατη ή οτι στερω το δικαιωμα σε καποιον να μιλησει.Το αν κινδυνευει απο τον πετροπολεμο καποιος περαστικος ή σπαει κανενα αμαξι σε εξοργιζει φανταζομαι .Σε βλεπω ιδιαιτερα ευαισθητο. Το αν κινδυνευεις εσυ και το αμαξι σου στους δρομους καρμανιολες που χρυσοπληρωνεις σα μαλακας φορολογουμενος,σε εχει απασχολησει?Το ποσοι εργατες σκοτωθηκαν για να γινουν τα ολυμπιακα σου εργα σε εχει απασχολησει? Το αν κινδυνευεις καθε μερα απο τη γραφειοκρατια σε εχει απασχολησει?Το οτι χανεται η ζωη σου στη μισθωτη σκλαβια σε εχει απασχολησει? Το οτι μπορει ενα περιπολικο να περασει με κοκκινο και να σκοτωσει το παιδι σου και να αθωωθουν οι μπατσοι,σε εχει απασχολησει? Οι αυτοκτονιες στο στρατο σε εχουν απασχολησει? ΤΟ γιατι ολοι εσεις οι πατριωτες βαζετε βυσμα και ή δεν υπηρετείτε ή υπηρετειτε απο τον καναπε,σε εχει απασχολησει? Μετα σου φταιει η σημαια και οι πετρες μας? Σκατομυαλε?
Προς καποιον που με ρωτησε τι προτεινουμε.Αυτο ειναι μεγαλο θεμα και φυσικα οι αναρχικοι εχουν προτασεις. Να σου θυμισω την ισπανικη επανασταση και την παρισινη κομμουνα. Αν θες διαβασε να δεις πως οργανωνεται μια αναρχικη κοινωνια.
Κλεινοντας να πω οτι τελικα οι χρυσαυγίτες ειναι πιο εντιμοι απο μερικους "δημοκρατες".Τουλαχιστον αυτοι δειχνουν τι ειναι. Οι αλλοι το δειχνουν στα παιδια τους,τη γυναικα τους ή τους υπαλληλους τους.