Νέα

Χρυσή Αυγή vs (A) !

• Μέλος που άνοιξε το νήμα AssFiller
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 859
  • Εμφανίσεις 31K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Apollonia

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
δεν ξέρεις όμως πως δουλεύει αυτό το σύστημα ασφάλισης, πρώτον οι εργοδότες στους αλλοδαπούς κολλάνε περίπου το ένα τρίτο των δεδουλευμένων και τα άλλα τα πουλάνε και αυτά που τους αναγκάζει τους εργολάβους και αγοράζουν το ΙΚΑ στην ουσία είναι περίπου το 60 με 70% των ενσήμων που ουσιαστικά απαιτούνται για την ολοκλήρωση του έργου. 

Όταν λες πουλάνε;;; Πως ακριβώς;

Λοιπόν το ΙΚΑ βγάζει οικοδομικό συντελεστή σύμφωνα με τον επίσημο προϋπολιγισμό του έργου. Μερικές απο τις εργασίες δεν παίρνουν καθόλου συντελεστή (στεγασμένα) γιατί γίνονται απο τεχνίτες που κόβουν Δ.Π.Υ. όλες οι υπόλοιπες λαμβάνουν συντελεστή σύμφωνα με την ωρίαία απασχόληση που έχει υπολογιστεί μέσω αναλυτικών τιμολογίων ΥΠΕΧΩΔΕ για την υλοποίησή τους. Μεταφορά αυτού του συντελεστή απο έργο σε έργο ΔΕΝ γίνεται, επίσης τα ένσημα αγοράζονται σε ΟΝΟΜΑ εργαζομένου μηνιαία μέσω ΑΠΔ, ο υπεργολάβος ο ποιός θα φέρει προσωπικό είναι υποχρεωμένος εκείνος για την ασφαλισή του και ο έλεγχος που του γίνεται είναι ανάλογος των ΔΠΥ που έχει εκδώσει.

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775

Λοιπόν το ΙΚΑ βγάζει οικοδομικό συντελεστή σύμφωνα με τον επίσημο προϋπολιγισμό του έργου. Μερικές απο τις εργασίες δεν παίρνουν καθόλου συντελεστή (στεγασμένα) γιατί γίνονται απο τεχνίτες που κόβουν Δ.Π.Υ. όλες οι υπόλοιπες λαμβάνουν συντελεστή σύμφωνα με την ωρίαία απασχόληση που έχει υπολογιστεί μέσω αναλυτικών τιμολογίων ΥΠΕΧΩΔΕ για την υλοποίησή τους. Μεταφορά αυτού του συντελεστή απο έργο σε έργο ΔΕΝ γίνεται, επίσης τα ένσημα αγοράζονται σε ΟΝΟΜΑ εργαζομένου μηνιαία μέσω ΑΠΔ, ο υπεργολάβος ο ποιός θα φέρει προσωπικό είναι υποχρεωμένος εκείνος για την ασφαλισή του και ο έλεγχος που του γίνεται είναι ανάλογος των ΔΠΥ που έχει εκδώσει.
Και να συμπληρώσω πως μερικές φορές ακριβώς επειδή υπάρχει ο συντελεστής τα ένσημα είναι και 1-2 χιλιάρικα πάνω από τα κανονικά. Όχι μόνο εάν είναι νόμιμο το έργο και οι εργαζόμενοι δεν κλέβει ο εργολάβος αλλά μερικές φορές πληρώνει και περισσότερα αέρα.

Επισκέπτης

πουλάνε τα ένσημα σε άλλους εργαζόμενους  άνεργους οικοδόμους η που θέλουν να συμπληρώσουν ένσημα για να συμπληρώσουν για την σύνταξη κλπ.
δηλαδή πουλάνε τα ένσημα και παίρνουν πίσω αυτά που έδωσαν στο ΙΚΑ και στην ουσία κλέβουν το μισό ποσόν της αξίας του ενσήμου γιατί είναι η συμμετοχή του εργαζόμενου σε αυτό.

pako

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
1
Επιτελους ρε παιδια μπραβο ρε αυτα πρεπει να συζηταμε και οχι τα θεατρικα που στηνουν οι κυβερνησεις για να μας αποπροσανατολιζουν απο τα κλεψιματα....

Επισκέπτης
Και να συμπληρώσω πως μερικές φορές ακριβώς επειδή υπάρχει ο συντελεστής τα ένσημα είναι και 1-2 χιλιάρικα πάνω από τα κανονικά. Όχι μόνο εάν είναι νόμιμο το έργο και οι εργαζόμενοι δεν κλέβει ο εργολάβος αλλά μερικές φορές πληρώνει και περισσότερα αέρα.
φίλε μου ποτέ τα ένσημα ο συντελεστής του ΙΚΑ δεν είναι μεγαλύτερος είναι στο 60 με 70% της κανονικής αξίας γιατί αυτά υπολογίζονται βάση της αντικειμενικής αξίας του έργου και όχι της πραγματικής.

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
φίλε μου ποτέ τα ένσημα ο συντελεστής του ΙΚΑ δεν είναι μεγαλύτερος είναι στο 60 με 70% της κανονικής αξίας γιατί αυτά υπολογίζονται βάση της αντικειμενικής αξίας του έργου και όχι της πραγματικής.
Άκου που σου λέω. Το ικα  λέει ένα έργο τόσοι εργάτες τόσες μέρες θα πάρει. Εάν πας και κάνεις περαίωση 2-3 μέρες πριν δεν παίρνεις μία πίσω.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
1ον Η Κινα ποτε δεν ειχε σοσιαλισμο γιατι κομμουνισμο δεν εχει πετυχει κανεις ποτε μεχρι τωρα γιατι ουδεποτε κοινονικοποιησε τα μεσα παραγωγης αλλα αφησε καταλοιπα τα οποια οδηγησαν στη δημιουργια μιας μεσης ταξης αριθμιτικα των 300εκ οι οποιοι εκμεταλευονται τους αλλους σοσιαλιστικη χωρα με 160000 νεκρους σε εργατικα ατυχηματα στα Ολυμπιακα εργα δεν υπαρχει.Τελος.
2ον Ερωτηση για τα καψιματα σημαιων.Η σημαια που κραταει ο απογονος ταγματασφαλητων και φασιστων και οπαδων των σφαγεων του διστομου και των καλαβρυτων επειδη μοιαζει εμφανισιακα με την ελληνικη σημαια που προηγειται της Πορειας του Πολυτεχνειου καθε Νοεμβρη ειναι η ιδια.Γιατι για μενα το μεν πρωτο ειναι ενα κουρελοπανο το δε δευτερο κατι ιερο.Και ξερεις γιατι γιατι η σημαια του φασιστα ειναι αγορασμενη απο gift shop στη Πλακα ενω του Πολυτεχνειου ειναι ποτισμενη με αιμα.Ολες οι σημαιες ειναι πανια το θεμα ειναι τι κανεις με αυτες.
3ον Επειδη οταν σπουδαζα δουλευα οικοδομη και ξερω ποσο σκληρη δουλεια ειναι θελω να ρωτησω τον Pilot χωρις ιχνος ειρωνιας οι συναδελφοι σου οι ξενοι δουλευουν λιγοτερο απο σενα κουραζονται λιγοτερο σας εκμεταλευεται ο εργολαβος διαφορετικα?Και στο κατω κατω της γραφης επειδη λες οτι φασιστες και κκεδες ειναι το ιδιο αν το συνδικατο οικοδομων δεν ηταν κκεδιστικο εχεις αναρωτηθει τι μεροκαματο θα επαιρνες
4ον Οσο για το κοπρονι που με βριζει 10 σελιδες τωρα ενω εγω ποτε δεν αναφερθηκα στο ονομα του ουτε τον εβρισα απατοντας στο ιδιο πνευμα θα του πω.Κοπρονι στη Νοτια Ελλαδα  λιγο πιο βορεια απο την Καλαματα εχει ενα ωραιο μερος που σου ταιριαζει αν ανοιξει καμια θεση να σου κανω κρατηση????

1. Μας έχουν κουράσει οι ... θεολογικές διαφορές των πάσης φύσεων άριστεριστών για το αν τελικά επετευχθη ο κομμουνισμός  και που...Η Κίνα είναι ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ...Όπως η Κούβα, η Β. Κορέα, η Ρουμανία επί Τσαουσέσκου, η ΕΣΣΔ, η Καμπότζη..
Και αν τελικά τελικά κριτήριο είναι η "κοινωνικοποίηση" των μέσων παραγωγής, τότε στην ΕΣΣΔ που τα είχαν "κοινωνικοποιήσει" πώς στον πούτσο πέθαιναν ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ από πείνα είτε επειδή αποτύγχανε κάποιο πενταετές οικονομικό πλάνο, είτε επειδή κάποιο τζιμάνι αποφάσιζε να αποξηράνει μια λίμνη ή ποταμό, εκτοπίζοντας χιλιάδες βίαια χωρίς αποζημίωση και καταστρέφοντας το περιβάλλον;
Για να μη μιλήσω για πολτικούς διωγμούς...

2. Το Δίστομο και τα Καλάβρυτα τα έκαψαν οι Γερμανοί και είχαν σημαία τους τη σβάστικα...Στους χθεσινούς τραμπουκισμούς δεν είδα να καίνε σβάστικες ή πανό της χρυσής αυγής αλλά τη σημαία που την ξήλωσαν από το κτίριο της ακαδημίας...Και αυτή είναι η σημαία του ελληνικού κράτους και όχι κάποιας ακροδεξιάς ομάδας...
Και για εμένα κουρελόπανα είναι τα σφυροδρέπανα αλλά δεν τα καίω..

btw..αυτοί που κάναν παιδωμαζώματα και σφαγές αμάχων με κονσερβοκούτια στον εμφύλιο, όταν δεν ξεπουλούσαν ελληνικό έδαφος στα συντρόφια τους από αλβανία, γιουγκοσλαβία και βουλγαρία, ποια σημαία είχαν;

3. Πράγματι, υπάρχει εκμετάλλευση παντού...Και το νέο πτυχιούχο που δεν έχει να ανταγωνιστεί τον πακιστανό, όπως ο οικοδομος, και αυτόν τον εκμεταλλευονται..
Αλλά άποψη που είναι ότι με συνδικαλιστικές μεθόδους τις δεκαετίας του 70 που ακολουθεί το ΠΑΜΕ όχι μόνο δεν πρόκειται ν΄αλλάξει κάτι αλλά θα επιδεινωθεί το καθεστώς της εκμετάλλευσης...

4. Χαίρομαι που δεν ξεχνάς την πραγματική φύση του κομμουνισμού...Το μελιγαλά ήταν ένα μικρό preview για το τί θα συνέβαινε πανελλαδικά (και συνέβη, όπου επικράτησαν οι κομμουνσιτές) αν είχα "ΛαΪκή Δημοκρατίας της Ελλάδας"...

Επισκέπτης
εγώ ασχολούμαι με ηλεκτρομηχανολογικά έργα και ξέρω τι τιμές παίζουν στα ηλεκτρολογικά στην οικοδομή, η αντικειμενική αξία ανά δωμάτιο διαμερίσματος είναι στα 200 ευρώ και η πραγματική αξία στην ποιο ξεφτίλα υπόθεση σε φτηνή πολυκατοικία είναι 600 ευρώ. 

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
εγώ ασχολούμαι με ηλεκτρομηχανολογικά έργα και ξέρω τι τιμές παίζουν στα ηλεκτρολογικά στην οικοδομή, η αντικειμενική αξία ανά δωμάτιο διαμερίσματος είναι στα 200 ευρώ και η πραγματική αξία στην ποιο ξεφτίλα υπόθεση σε φτηνή πολυκατοικία είναι 600 ευρώ. 
Εγώ από την άλλη δουλεύω ελαιοχρωματιστής και έχω ρίξει και μπετά και μου έχει τύχει να πάω να πληρώσω ένσημα εργολάβου που δούλεψα και να μου πει ρώτα τα 1200 κάτι ευρώ παραπάνω εάν είναι να τα πάρουμε πίσω γιατί κάναμε πιο λίγες μέρες. Και δεν έπαιζε να κλέψει γιατί η δουλειά ήταν μέσα στο κτήριο του ικα που κάναμε και δήλωση του έργου. Να μη σου πω στο τέλος τι πήραμε πίσω....

Apollonia

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0

Λοιπόν, ένα ένα:

η αντικειμενική αξία του έργου, είναι μεγάλο ζήτημα κατά πόσο είναι αντικειμενική. Δεν θα το αναλύσω εκτενώς όμως δεν έχω ούτε χρόνο ούτε χώρο.

Η αξία με βάση την οποία υπολογίζει το ΙΚΑ την μηνιαία εισφορά ΔΕΝ περιλαμβάνει την έκπτωση (στην περίπτωση των δημοσίων έργων) που σημαίνει πως το ποσοστό της εισφοράς παραμένει αναλοίωτο ΑΣΧΕΤΩΣ με την κοστολόγηση του έργου. Άρα τα απαιτούμενα απο το ΙΚΑ είναι μεγαλύτερα των πραγματικών (ειδικά σε έργα που πάρθηκαν με μεγάλο ποσοστό έκπτωσης με το σύστημα της μειοδοσίας).

Όταν μιλάμε για ΤΑΚΤΙΚΟΥΣ ελέγχους και για την τήρηση του βιβλίου παρουσίας εργαζομένου (το οποίο επανήλθε σε υποχρεωτική τήρηση και ελέγχεται απο Επ. εργασίας και απο ΙΚΑ) μιλάμε ΚΑΙ για αντιπαραβολή στοιχείων μεταξύ της ΑΠΔ και των παριστάμενων. Συνεπώς μάλλον ανέφικτο το βλέπω να πωλούνται, άντε σου δίνω ένα ποσοστό πώλησης 2% για λόγους στατιστικής.
Το κακό είναι πως ο κόσμος έχει μάθει να τα βάζει με τον τελευταίο που βλέπει μπροστά του (εργολάβο), όχι οτι είναι καλός, αλλά μην του χρεώσουμε και το προπατορικό αμάρτημα, κρίμα είναι.
Το φίδι, ΔΕΝ  ήταν εργολάβος.

pako

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
1
1. Μας έχουν κουράσει οι ... θεολογικές διαφορές των πάσης φύσεων άριστεριστών για το αν τελικά επετευχθη ο κομμουνισμός  και που...Η Κίνα είναι ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ...Όπως η Κούβα, η Β. Κορέα, η Ρουμανία επί Τσαουσέσκου, η ΕΣΣΔ, η Καμπότζη..
Και αν τελικά τελικά κριτήριο είναι η "κοινωνικοποίηση" των μέσων παραγωγής, τότε στην ΕΣΣΔ που τα είχαν "κοινωνικοποιήσει" πώς στον πούτσο πέθαιναν ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ από πείνα είτε επειδή αποτύγχανε κάποιο πενταετές οικονομικό πλάνο, είτε επειδή κάποιο τζιμάνι αποφάσιζε να αποξηράνει μια λίμνη ή ποταμό, εκτοπίζοντας χιλιάδες βίαια χωρίς αποζημίωση και καταστρέφοντας το περιβάλλον;

2. Το Δίστομο και τα Καλάβρυτα τα έκαψαν οι Γερμανοί και είχαν σημαία τους τη σβάστικα...Στους χθεσινούς τραμπουκισμούς δεν είδα να καίνε σβάστικες ή πανό της χρυσής αυγής αλλά τη σημαία που την ξήλωσαν από το κτίριο της ακαδημίας...Και αυτή είναι η σημαία του ελληνικού κράτους και όχι κάποιας ακροδεξιάς ομάδας...

btw..αυτοί που κάναν παιδωμαζώματα και σφαγές αμάχων με κονσερβοκούτια στον εμφύλιο, όταν δεν ξεπουλούσαν ελληνικό έδαφος στα συντρόφια τους από αλβανία, γιουγκοσλαβία και βουλγαρία, ποια σημαία είχαν;

3. Πράγματι, υπάρχει εκμετάλλευση παντού...Και το νέο πτυχιούχο που δεν έχει να ανταγωνιστεί τον πακιστανό, όπως ο οικοδομος, και αυτόν τον εκμεταλλευονται..
Αλλά άποψη που είναι ότι με συνδικαλιστικές μεθόδους τις δεκαετίας του 70 που ακολουθεί το ΠΑΜΕ όχι μόνο δεν πρόκειται ν΄αλλάξει κάτι αλλά θα επιδεινωθεί το καθεστώς της εκμετάλλευσης...

4. Χαίρομαι που δεν ξεχνάς την πραγματική φύση του κομμουνισμού...Το μελιγαλά ήταν ένα μικρό preview για το τί θα συνέβαινε πανελλαδικά (και συνέβη, όπου επικράτησαν οι κομμουνσιτές) αν είχα "ΛαΪκή Δημοκρατίας της Ελλάδας"...
Μια και μονο ερωτηση αν και σιγα μην ξερεις την απαντηση ο ΕΛΑΣ και ο ΔΣΕ οταν πολεμουσαν ποια σημαια ειχαν να προπορευεται της επιθεσης και τι χρωματα ειχαν οι πολεμικες σημαιες που εφερε οταν αποσυρθηκε εκτος Ελλαδας....οεο

Apollonia

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0

χεχε! σορρυ που το γυρνάω στην πλάκα,

ήμουν σίγουρη! έχετε έναν τρόπο να ξεχωρίζετε αρίωνα απο μακριά... (και το λέω εν γνώση των συνεπειών, η Ε/Υ)

αλήθεια ΜΕΚ έχεις;  :think:

Επισκέπτης
επειδη μιλησες για σημαιες στρειτ θελω την αποψη σου για 4 πραγματα !!
1)Σχεδιο αναν
2)ζητημα ονομασιας των σκοπιων
3)παραδωση οτσαλαν
4)χρησιμοποιηση ελληνικου αεροδρομιου για ανεφοδιασμο της αμερικανικης αεροποριας κατα τη διαρκεια των βομαβαρδισμων στο ονομα της "ελευθεριας και της δημοκρατιας"!
βεβαια για τις παραπανω ερωτησεις εχουν παρει τις αποφασεις κυριοι που στηριζεις αρα συμφωνεις και με τις αποφασεις τους!και αυτοι οι κυριοι με τις πραξεις τους καινε σαν κουρελοπανο την σημαια!!αλλα αυτοι εχουν το αλλοθι οτι δεν εχουν ουτε καν αξιοπρεπεια και ειναι πουλημενοι σαν ανθρωποι!
ΥΓ.για την κατασταση που βιωνουν οι εργαζομενοι στη siemens,κανενα σχολιο?

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Εγώ από την άλλη δουλεύω ελαιοχρωματιστής και έχω ρίξει και μπετά και μου έχει τύχει να πάω να πληρώσω ένσημα εργολάβου που δούλεψα και να μου πει ρώτα τα 1200 κάτι ευρώ παραπάνω εάν είναι να τα πάρουμε πίσω γιατί κάναμε πιο λίγες μέρες. Και δεν έπαιζε να κλέψει γιατί η δουλειά ήταν μέσα στο κτήριο του ικα που κάναμε και δήλωση του έργου. Να μη σου πω στο τέλος τι πήραμε πίσω....
το ικα και ο οαεδ ειναι οι πρωτοι κλεφτες στα ενσημα,βρες αλλο επειχηρημα
το θρεντ λεγεται χ.α vs Α και προτιμω το Α με χιλια
εσεις που καιγεστε και λετε οτι η σημαια ειναι η ιστορια,να ξερετε οτι η σημαια αυτη υπαρχει λιγοτερο απο 100 χρονια αρα δεν ισχυει κατι τετοιο.η ιστορια μας η "μεγαλη" ηταν πολυ πριν τη σημαια και πολυ πριν της επικρατησης του συμβολου της σημαιας(σταυρος) που κατεστρεψε την αληθινη ελληνικη ιστορια.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
1. Μας έχουν κουράσει οι ... θεολογικές διαφορές των πάσης φύσεων άριστεριστών για το αν τελικά επετευχθη ο κομμουνισμός  και που...Η Κίνα είναι ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ...Όπως η Κούβα, η Β. Κορέα, η Ρουμανία επί Τσαουσέσκου, η ΕΣΣΔ, η Καμπότζη..

Διανοούμενος ο Ρέϊντζερ!    :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
εσεις που καιγεστε και λετε οτι η σημαια ειναι η ιστορια,να ξερετε οτι η σημαια αυτη υπαρχει λιγοτερο απο 100 χρονια αρα δεν ισχυει κατι τετοιο.η ιστορια μας η "μεγαλη" ηταν πολυ πριν τη σημαια και πολυ πριν της επικρατησης του συμβολου της σημαιας(σταυρος) που κατεστρεψε την αληθινη ελληνικη ιστορια.
Στο ότι είναι κλέφτες ίσως έχεις δίκιο όσον αφορά εάν είναι να πληρώσουν. Αλλά από τον εργοδότη μου ήταν να εισπράξουν άρα επιμένω στο επιχείρημά μου. Μπορείς να επιλέγεις το Α. Δυστυχώς η δημοκρατία έχει και αυτά τα άσχημα. Εάν υπήρχε Α άρα εσείς τι θα κάνατε;

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Στο ότι είναι κλέφτες ίσως έχεις δίκιο όσον αφορά εάν είναι να πληρώσουν. Αλλά από τον εργοδότη μου ήταν να εισπράξουν άρα επιμένω στο επιχείρημά μου. Μπορείς να επιλέγεις το Α. Δυστυχώς η δημοκρατία έχει και αυτά τα άσχημα. Εάν υπήρχε Α άρα εσείς τι θα κάνατε;
δες τι ειναι αναρχια www.youtube.com/watch?v=zutMXXr_HH4]http://www.youtube.com/watch?v=zutMXXr_HH4[/url[/video]]

Επισκέπτης
χεχε! σορρυ που το γυρνάω στην πλάκα,

ήμουν σίγουρη! έχετε έναν τρόπο να ξεχωρίζετε αρίωνα απο μακριά... (και το λέω εν γνώση των συνεπειών, η Ε/Υ)

αλήθεια ΜΕΚ έχεις;  :think:
εγώ δεν ασχολούμαι με της εν λόγο εγκαταστάσεις εδώ και 16 χρόνια ασχολούμαι βασικά με δίκτυα Η/Υ και τα παρεμφερεί οι κατασκευαστές και οι αρχιτέκτονες τα απαιτούμενα πτυχία και άδειες εξασκήσεως επαγγέλματος για τους συναδέλφους που εργάζονται σε αυτών τον τομέα τα έχουν κάνει χαρτιά για την τουαλέτα χρησιμοποιώντας άσχετους προς το επάγγελμα και το κράτος κανένα έλεγχο, αν εφαρμοζόταν οι κανονισμοί που διέπουν αυτά τα έργα οι 9 στους 10 κατασκευαστές έπρεπε να είναι στον Κορυδαλό.

woodstockr

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6

Σόρρυ και με το συμπάθειο δηλαδής αλλά η σημαία επιλέχθηκε και έγινε αποδεκτή με αναδρομική ισχύς. Περιλαμβάνει και τα προηγούμενα επεισόδια της Ελληνικής ιστορίας.
Για σταυρούς κτλ τι να πώ..γούστα είναι αυτά.
Να σου πώ την αλήθεια και το Α προτιμώ. Μου αρέσει πολύ να κοιμάμε (Α)νάσκελα.

Apollonia

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
εγώ δεν ασχολούμαι με της εν λόγο εγκαταστάσεις εδώ και 16 χρόνια ασχολούμαι βασικά με δίκτυα Η/Υ και τα παρεμφερεί οι κατασκευαστές και οι αρχιτέκτονες τα απαιτούμενα πτυχία και άδειες εξασκήσεως επαγγέλματος για τους συναδέλφους που εργάζονται σε αυτών τον τομέα τα έχουν κάνει χαρτιά για την τουαλέτα χρησιμοποιώντας άσχετους προς το επάγγελμα και το κράτος κανένα έλεγχο, αν εφαρμοζόταν οι κανονισμοί που διέπουν αυτά τα έργα οι 9 στους 10 κατασκευαστές έπρεπε να είναι στον Κορυδαλό.

προσωπικά παρατηρώ οτι οι μηχανολόγοι και οι ηλεκτρολόγοι είναι και δυσεύρετοι και καλοπληρωμένοι σε σύγκριση με μεάς τους κοινούς θνητούς...
anyway, αν θέλεις μπορούμε να κάνουμε μια ξεχωριστή κουβέντα περί έργων - κανονισμών και ρεμούλας γιατί παραπάνω κάποιος είπε οτι ξεφύγαμε και με το δίκιο του.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom