You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Χρυσή Αυγή vs (A) !
- Μέλος που άνοιξε το νήμα AssFiller
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 859
- Εμφανίσεις 31K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Επισκέπτης
μπορούμε να ανοίξουμε ένα θρέντ και με αυτά κάποια στιγμή.προσωπικά παρατηρώ οτι οι μηχανολόγοι και οι ηλεκτρολόγοι είναι και δυσεύρετοι και καλοπληρωμένοι σε σύγκριση με μεάς τους κοινούς θνητούς...
anyway, αν θέλεις μπορούμε να κάνουμε μια ξεχωριστή κουβέντα περί έργων - κανονισμών και ρεμούλας γιατί παραπάνω κάποιος είπε οτι ξεφύγαμε και με το δίκιο του.
Γραφω εδω υστερα απο τα χτεσινα και αφου διαβασα τα εκατονταδες μηνυματα εδω μεσα. Εχω ηρεμησει λιγο, αλλα η οργη μου ακομη υπερεχει.Δε θα αρχισω να απευθυνομαι σε εναν-εναν,αφ'ενος γιατι ειναι αδυνατο, αφ'ετερου γιατι δεν ξερω κανεναν προσωπικα και οποιος "προσβληθει" ας σκεφτει οτι αναφερομαι στον αντιστοιχο τυπο ανθρωππου που εκπροσωπει.
Δηλωνω εξ'αρχης αναρχικος, για να μην αναλωθουμε σε χαρακτηρισμους : παιδι του ΣΥΡΙΖΑ, του ΠΑΜΕ της ΚΝΕ κλπ αστικοδημορατικων οργανωσεων.
Γραφτηκαν λοιπον εδω ορισμενα πραγματακια :
1.Αναρχικοι-Χρυσα Αυγα ειναι τα ιδια σκατα.
Αυτο ειναι ενα μερος της γενικης απολιτικ υποκουλτουρας των περισσοτερων ανθρωπων, για να δικαιολογησουν την δικη τους τεμπελια να σηκωθουν απο τον καναπε.Οπως κατα τις εκλογες ακουγεται: "ολοι τα ιδια σκατα ειναι, αλλα θα ψηφισω τον....".Θελετε μια δικαιολογια για να μην σηκωθειτε απο τον καναπε. Απο τη στιγμη που δεν εχετε διαβασει,δεν εχετε καν μιλησει με αναρχικο και η μονη σας επαφη με την αναρχια ειναι οι εικονες των ειδησεων και οι σχολιασμοι των καθεστωτικων ΜΜΕ, ειναι φανερο πως εχετε μια διαστρεβλωμενη εικονα.
2.Η Χ.Α. ειναι κατα της Δημοκρατιας.Οι αναρχικοι ειναι κατα της Δημοκρατιας,αρα ειναι οι 2 οψεις του ιδιου νομιασματος!
Πολυ σωστα στο οτι και οι 2 αρνουμαστε την "αστικη δημοκρατια". Η λογικη ομως "αρα ειναι ιδιοι" μου θυμιζει το λογικο παραδοξο : ο ανθρωπος αναπνεει, ο θαμνος αναπνεει, αρα ο ανθρωπος ειναι θαμνος.
Οι φασιστες,νεοναζι και λοιπα γουρουνια θελουν την καταλυση της δημοκρατιας για τη δημιουργια ενος δικου τους κρατους,δηλαδη συγκεντρωσης εξουσιας με πιο ολοκληρωτικο και συντρηπτικο τροπο.Εμεις θελουμε την καταργηση της, γιατι ακομα και στη δημοκρατια υπαρχει συγκεντρωση εξουσιας η οποια προστατευεται ισχυρα μεσα απο τη γραφειοκρατια,τους νομους (οι οποιοι φτιαχνονται απο τους ιδιους τους εξουσιαστες και οχι απο το λαο) και το δικαστικο συστημα. Αρκει να δειτε ποσο θα μπλεξετε αν δεν πληρωσετε μια κληση στην τροχαια ή σας βρουν με κανα τσιγαριλικι και να δειτε κατι Θεμους - Μακηδες - Λακηδες, τιγκα στις μιζες και τις κοκες να κυκλοφορουν ελευθεροι.Εμεις δε θελουμε τη δημοκρατια γιατι με την αναρχια πιστευουμε στην πραγματικη ισοτητα,αφου ολοι περνουν αποφασεις και δεν ασκειται εξουσια απο πανω προς τα κατω. Οι φασιστες θελουν ενα συστημα οπου θα ασκειται εξουσια οπως στη Δημοκρατια.απο πανω προς τα κατω, αλλα με πολλους περισσοτερους περιορισμους και απο την ιδια τη Δημοκρατια.
Επισης, οποιος θεωρει ιδιες 2 ομαδες ιδιες, να του θυμισω οτι οι φασιστες κανουν επιδρομες μαχαιρωνοντας αθωους ανθρωπους. Οι αναρχικοι δεν πειραζουν κανεναν,γιατι σεβονται την ανθρωπινη ζωη και αξιοπρεπεια. Οι αναρχικοι βοηθουν αυτους τους ανθρωπους και πολλες φορες τους προστατευουν. Η προσπαθεια μερικων εδω να εξισωσει τις ιδιες ομαδες, σα να ειμαστε 2 αντιπαλα στρατοπεδα χουλιγκανς, Ολυμπιακων-Παναθηναϊκων, ειναι ή βλακωδης ή υπουλη, σαν καλα φερεφωνα των Πρετεντερηδων.
3.Οι αναρχικοι σπανε τις περιουσιες του κοσμακη (λαϊκη ψευτοκλαψιαρικη εκφραση).
Το μονο που σπαμε και καιμε ειναι τραπεζες,ΑΤΜ,κυβερνητικα κτιρια και ελαχιστα αμαξια πολυτελειας.Το τελευταιο γινεται απο λιγους και δεν ειμαστε συμφωνοι ολοι με αυτο. Επειδη ο,ως κανεις δεν επιβαλει τιποτα σε κανεναν,ο καθενας δρα κατα τη συνειδηση και λογικη του.Για οποιοδηποτε αλλο αμαξι εχει φαει πετρα, ειναι μια φθορα απο λαθος κατα τον πετροπολεμο και σε καμια περιπτωση δεν γινεται σκοπιμα.Σε ΕΛΛΑΔΑ-ΤΟΥΡΚΙΑ-ΑΛΒΑΝΙΑ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ.
4.Γραφτηκε: "Οι αναρχικοι λενε τις τραπεζες οτι ληστευουν και αυτοι κανουν το ιδιο." . Δε θεωρω οτι το να ληστεψεις τον ληστη ειναι εγκλημα.Η τραπεζα εχει πλουτισει απο τα δικα μας χρηματα και επομενως η ληστεια της ειναι μια πραξη δικαιη. Και μονο που εμεις της δανειζουμε τα χρηματα μας και παιρνουμε 3% επιτοκιο, ενω οταν σου δανειζουν αυτοι, σε γδερνουν και σου παιρνουν το σπιτι, μου αρκει. Και μονο οτι οι τραπεζες εχουν μπει στα ταμεια και τρωνε κι απο εκει,μου αρκει. Αν εσεις τις λυπαστε, ειστε ή τραπεζιτες ή εξαιρετικα νομοταγεις και υποδουλοι.
5."Οι αναρχικοι ειναι πρεζακια,αχρηστοι,ρεμαλια κλπ". Σε αυτον που το ειπε : Κατ'αρχην γελοιε τυπε, σου ευχομαι στα sex trips που πηγαινεις, ή στα business trips σου, να στην πεφτουν σε καθε χωρα ομαδες νεοναζι επειδη θα εισαι ξενος.Στο ευχομαι ολοψυχα να τρως ξυλο απο τα νηφαλια αυτα καθαρματα,επειδη δε θα τους αρεσει η ξενικη φατσα σου.
Επισησ να σε πληροφορησω οτι οι αναρχικοι ειναι εναντιον της ναρκωσης, νομιμης ή παρανομης. Οι πιο πολυ απο εμας εχουμε διαβασει οσα δεν εχεις διαβασει εσυ σε ολη σου τη ζωη,εκτος αν για μελετη θεωρεις το Maxim,status,playboy,ή το Hustler. Μαλλον εσυ νομοταγη μου πολιτη,νεοελληναρα, θεωρεις οτι το αλκοολ που ειναι νομιμο και εχει σκοτωσει τοσο κοσμο απο τροχαια ή εχει καταστησει τους ανθρωπους βιαιους ή με τασεις αυτοκτονιας,ειναι ευλογημενο απο τους δημοκρατικους σου νομους.
6.Η σημαια ειναι ενα πανι. Λυπαμαι,αλλα ετσι ειναι. Εμεις καιμε σημαιες,εσεις καιτε τα δαση για να οικοδομησετε βιλες,καζινο,χιονοδρομικα,δυνεδριακα κεντρα της εκκλησιας και πολυτελη ξενοδοχεια.Αν τα ιδεωδη σας ειναι σε ενα πανι, ετσι εξηγειται γιατι στην προσωπικη σας ζωη ειστε αδιαφοροι,σεξιστες,ρατσιστες,μιζαδοροι,γλυφτες των βουλευταδων,τσιρακια του εκαστοτε αφεντικου και ρυπαινετε το περιβαλλον πιο γρηγορα κι απο δημοσια τουαλετα.
Αν εξοργιζεστε με το να καιμε μια σημαια,καλυτερα να εξοργιστειτε με τον εαυτο σας που εχει κανει σκατα την ελλαδα που υποτιθεται οτι αγαπατε.
Δηλωνω εξ'αρχης αναρχικος, για να μην αναλωθουμε σε χαρακτηρισμους : παιδι του ΣΥΡΙΖΑ, του ΠΑΜΕ της ΚΝΕ κλπ αστικοδημορατικων οργανωσεων.
Γραφτηκαν λοιπον εδω ορισμενα πραγματακια :
Αυτο ειναι ενα μερος της γενικης απολιτικ υποκουλτουρας των περισσοτερων ανθρωπων, για να δικαιολογησουν την δικη τους τεμπελια να σηκωθουν απο τον καναπε.Οπως κατα τις εκλογες ακουγεται: "ολοι τα ιδια σκατα ειναι, αλλα θα ψηφισω τον....".Θελετε μια δικαιολογια για να μην σηκωθειτε απο τον καναπε. Απο τη στιγμη που δεν εχετε διαβασει,δεν εχετε καν μιλησει με αναρχικο και η μονη σας επαφη με την αναρχια ειναι οι εικονες των ειδησεων και οι σχολιασμοι των καθεστωτικων ΜΜΕ, ειναι φανερο πως εχετε μια διαστρεβλωμενη εικονα.
2.Η Χ.Α. ειναι κατα της Δημοκρατιας.Οι αναρχικοι ειναι κατα της Δημοκρατιας,αρα ειναι οι 2 οψεις του ιδιου νομιασματος!
Πολυ σωστα στο οτι και οι 2 αρνουμαστε την "αστικη δημοκρατια". Η λογικη ομως "αρα ειναι ιδιοι" μου θυμιζει το λογικο παραδοξο : ο ανθρωπος αναπνεει, ο θαμνος αναπνεει, αρα ο ανθρωπος ειναι θαμνος.
Οι φασιστες,νεοναζι και λοιπα γουρουνια θελουν την καταλυση της δημοκρατιας για τη δημιουργια ενος δικου τους κρατους,δηλαδη συγκεντρωσης εξουσιας με πιο ολοκληρωτικο και συντρηπτικο τροπο.Εμεις θελουμε την καταργηση της, γιατι ακομα και στη δημοκρατια υπαρχει συγκεντρωση εξουσιας η οποια προστατευεται ισχυρα μεσα απο τη γραφειοκρατια,τους νομους (οι οποιοι φτιαχνονται απο τους ιδιους τους εξουσιαστες και οχι απο το λαο) και το δικαστικο συστημα. Αρκει να δειτε ποσο θα μπλεξετε αν δεν πληρωσετε μια κληση στην τροχαια ή σας βρουν με κανα τσιγαριλικι και να δειτε κατι Θεμους - Μακηδες - Λακηδες, τιγκα στις μιζες και τις κοκες να κυκλοφορουν ελευθεροι.Εμεις δε θελουμε τη δημοκρατια γιατι με την αναρχια πιστευουμε στην πραγματικη ισοτητα,αφου ολοι περνουν αποφασεις και δεν ασκειται εξουσια απο πανω προς τα κατω. Οι φασιστες θελουν ενα συστημα οπου θα ασκειται εξουσια οπως στη Δημοκρατια.απο πανω προς τα κατω, αλλα με πολλους περισσοτερους περιορισμους και απο την ιδια τη Δημοκρατια.
Επισης, οποιος θεωρει ιδιες 2 ομαδες ιδιες, να του θυμισω οτι οι φασιστες κανουν επιδρομες μαχαιρωνοντας αθωους ανθρωπους. Οι αναρχικοι δεν πειραζουν κανεναν,γιατι σεβονται την ανθρωπινη ζωη και αξιοπρεπεια. Οι αναρχικοι βοηθουν αυτους τους ανθρωπους και πολλες φορες τους προστατευουν. Η προσπαθεια μερικων εδω να εξισωσει τις ιδιες ομαδες, σα να ειμαστε 2 αντιπαλα στρατοπεδα χουλιγκανς, Ολυμπιακων-Παναθηναϊκων, ειναι ή βλακωδης ή υπουλη, σαν καλα φερεφωνα των Πρετεντερηδων.
3.Οι αναρχικοι σπανε τις περιουσιες του κοσμακη (λαϊκη ψευτοκλαψιαρικη εκφραση).
Το μονο που σπαμε και καιμε ειναι τραπεζες,ΑΤΜ,κυβερνητικα κτιρια και ελαχιστα αμαξια πολυτελειας.Το τελευταιο γινεται απο λιγους και δεν ειμαστε συμφωνοι ολοι με αυτο. Επειδη ο,ως κανεις δεν επιβαλει τιποτα σε κανεναν,ο καθενας δρα κατα τη συνειδηση και λογικη του.Για οποιοδηποτε αλλο αμαξι εχει φαει πετρα, ειναι μια φθορα απο λαθος κατα τον πετροπολεμο και σε καμια περιπτωση δεν γινεται σκοπιμα.Σε ΕΛΛΑΔΑ-ΤΟΥΡΚΙΑ-ΑΛΒΑΝΙΑ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ.
4.Γραφτηκε: "Οι αναρχικοι λενε τις τραπεζες οτι ληστευουν και αυτοι κανουν το ιδιο." . Δε θεωρω οτι το να ληστεψεις τον ληστη ειναι εγκλημα.Η τραπεζα εχει πλουτισει απο τα δικα μας χρηματα και επομενως η ληστεια της ειναι μια πραξη δικαιη. Και μονο που εμεις της δανειζουμε τα χρηματα μας και παιρνουμε 3% επιτοκιο, ενω οταν σου δανειζουν αυτοι, σε γδερνουν και σου παιρνουν το σπιτι, μου αρκει. Και μονο οτι οι τραπεζες εχουν μπει στα ταμεια και τρωνε κι απο εκει,μου αρκει. Αν εσεις τις λυπαστε, ειστε ή τραπεζιτες ή εξαιρετικα νομοταγεις και υποδουλοι.
5."Οι αναρχικοι ειναι πρεζακια,αχρηστοι,ρεμαλια κλπ". Σε αυτον που το ειπε : Κατ'αρχην γελοιε τυπε, σου ευχομαι στα sex trips που πηγαινεις, ή στα business trips σου, να στην πεφτουν σε καθε χωρα ομαδες νεοναζι επειδη θα εισαι ξενος.Στο ευχομαι ολοψυχα να τρως ξυλο απο τα νηφαλια αυτα καθαρματα,επειδη δε θα τους αρεσει η ξενικη φατσα σου.
Επισησ να σε πληροφορησω οτι οι αναρχικοι ειναι εναντιον της ναρκωσης, νομιμης ή παρανομης. Οι πιο πολυ απο εμας εχουμε διαβασει οσα δεν εχεις διαβασει εσυ σε ολη σου τη ζωη,εκτος αν για μελετη θεωρεις το Maxim,status,playboy,ή το Hustler. Μαλλον εσυ νομοταγη μου πολιτη,νεοελληναρα, θεωρεις οτι το αλκοολ που ειναι νομιμο και εχει σκοτωσει τοσο κοσμο απο τροχαια ή εχει καταστησει τους ανθρωπους βιαιους ή με τασεις αυτοκτονιας,ειναι ευλογημενο απο τους δημοκρατικους σου νομους.
6.Η σημαια ειναι ενα πανι. Λυπαμαι,αλλα ετσι ειναι. Εμεις καιμε σημαιες,εσεις καιτε τα δαση για να οικοδομησετε βιλες,καζινο,χιονοδρομικα,δυνεδριακα κεντρα της εκκλησιας και πολυτελη ξενοδοχεια.Αν τα ιδεωδη σας ειναι σε ενα πανι, ετσι εξηγειται γιατι στην προσωπικη σας ζωη ειστε αδιαφοροι,σεξιστες,ρατσιστες,μιζαδοροι,γλυφτες των βουλευταδων,τσιρακια του εκαστοτε αφεντικου και ρυπαινετε το περιβαλλον πιο γρηγορα κι απο δημοσια τουαλετα.
Αν εξοργιζεστε με το να καιμε μια σημαια,καλυτερα να εξοργιστειτε με τον εαυτο σας που εχει κανει σκατα την ελλαδα που υποτιθεται οτι αγαπατε.
woodstockr
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
Όλοι MEGA...
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
ξαναλεω δεν ειμαι αναρχικος,απλα τους προτιμω απο τους σκατο φασιστες.οσο για τ'αλλα περι ανθρωπινης φυσης,συμφωνω ειναι στο dna του ανθρωπου(οπως και στου χιμπαντζη) η επικρατηση εναντι καποιου αλλου,αλλα εκει θα δειξουμε και την διαφορα μας απο τον στενο μας συγγενη,αποβαλλοντας τα ζωωδη ενστικτα και λειτουργωντας βασει μυαλουΛοιπόν μελέτησα το βίντεο που μου έστειλες και δεν έμαθα τίποτα περισσότερο για τη φάρα των Α. Αντιθέτως μου έδωσες πάτημα να σου κάνω μερικές ερωτήσεις και ελπίζω να δώσεις και εσύ χρόνο να μου απαντήσεις. [size=15pt]Λέτε φυσικός εχθρός κλπ[/size] για το οργανωμένο κράτος. Εγώ ξέρω τις φυσικές ανάγκες που πx εάν μου έρθει χέσιμο μετα συγχωρήσεως εάν δεν πάω τουαλέτα θα σκάσω. Εάν από την άλλη δε σπάσω ένα κεφάλι ενός που σε γουστάρω την ύπαρξή του πίστεψέ με κοιμάμαι στο τέλος της μέρας μια χαρά. επίσης λέτε πως η ιδεολογία σας βασίζεται στην απόλυτη ελευθερία και στην αυτοδιάθεση. Ερώτηση. Γιατί δεν πάτε μερικοί σε κανένα χωριό που δεν έχει ζωή, να δούμε κατά πόσο μπορεί να εφαρμοστεί αυτό που λέτε(ελευθερία, εθελοντική εργασία για το κοινό συμφέρον κλπ). Από την άλλη πως μπορεί να βρει εφαρμογή κάτι τέτοιο από τη στιγμή που η ίδια η ανρθώπινη φύση πολύ πριν ιδρυθούν κράτη, φταιχτούν κόμματα, έψαξε να βρει τρόπους διαχείρισης των ομάδων που πάνω από κάποιο αριθμό δε γίνεται να βασίζεσαι στην απόλυτη αυτοδιάθεση του καθενός. Πρέπει να υπάρχει κάποια ομάδα που να διαχειρίζεται την όλη κατάσταση. Εάν τώρα μετεξελιχθούν σε αφεντικά και δούλους, άλλου παπά ευαγγέλιο.
str81977
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
επειδη μιλησες για σημαιες στρειτ θελω την αποψη σου για 4 πραγματα !!
1)Σχεδιο αναν
2)ζητημα ονομασιας των σκοπιων
3)παραδωση οτσαλαν
4)χρησιμοποιηση ελληνικου αεροδρομιου για ανεφοδιασμο της αμερικανικης αεροποριας κατα τη διαρκεια των βομαβαρδισμων στο ονομα της "ελευθεριας και της δημοκρατιας"!
βεβαια για τις παραπανω ερωτησεις εχουν παρει τις αποφασεις κυριοι που στηριζεις αρα συμφωνεις και με τις αποφασεις τους!και αυτοι οι κυριοι με τις πραξεις τους καινε σαν κουρελοπανο την σημαια!!αλλα αυτοι εχουν το αλλοθι οτι δεν εχουν ουτε καν αξιοπρεπεια και ειναι πουλημενοι σαν ανθρωποι!
ΥΓ.για την κατασταση που βιωνουν οι εργαζομενοι στη siemens,κανενα σχολιο?
Θα σου απαντήσω φίλε Γουορ, αλλά δεν καταλαβαίνω ποια ακριβώς η σχέση των ερωτημάτων σου με τη σημαία..
1. Το σχέδιο ανάν ήταν ένα κατάπτυστο εξάμβλωμα της διεθνούς διπλωματίας το οποίο ο κυρίαρχος κυπριακός λαός απέρριψε, ως είχε δικαίωμα...
Οι έλληνες πολιτικοί που το υποστήριξαν απροκάλυπτα (κυρίως ντόρα και γιωργάκης αλλά και πολλοί αριστερομικρούληδες κουναλακομπίστηδες) όχι μόνο "καρφώθηκαν" αλλά έπεσαν και στο πρωτοφανές φάουλ να προσπαθούν να επηρρεάσουν αθέμιτα τη βούληση ενός άλλου κράτους...
2. Το ζήτημα της ονομασίας το προκάλεσε η στάση του ΚΚΕ στον εμφύλιο που για μερικά κιβώτια χειροβομβίδες παραλίγο να παραδώσει εθνικό έδαφος...
Δεν είναι εύκολο να αναλυθεί το σκοπιανό αλλά με το προηγούμενο του κοσόβου και τη ρευστότητα, δεν μπορούμε να αφήσουμε να δημιουργηθεί κράτος με το όνομα μακεδονία στα βόρεια σύνορα...Τουλάχιστον όχι χωρίς να έχουμε εξασφαλίσει ότι θα αποτελεί προτεκτοράτο της ελλάδας...
3. Πολλές φορές κάποιες επιλογές των πολιτικών μας φαίνονται... μειοδοτικές...
Ωστόσο, δεν ξέρουμε τί άλλες επιλογές είχαν, τη στιγμή που τούρκοι και αμερικάνοι θα σκότωναν κυριολεκτικά για τον οτσαλάν...Και σε καμια περίπτωση δεν θα ήθελα να χυθεί ελληνικό αίμα για έναν κούρδο με αμφιλεγόμενες μεθόδους και τοποθέτηση...
4. Είμαι απόλυτα σύμφωνος με τη χρήση των αεροδρομίων μας από συμμαχικά κράτη ακόμη και αν δεν συμφωνώ με τις επιλογές τους...Δεν υπάρχει επιλεκτική συμμαχία (του τύπου δέχομαι οικονομική και στρατιωτική βοήθεια αλλά όταν εσύ μου ζητάς κάτι σου λέω όχι)...
Το ζήτημα βέβαια είναι να παίρνουμε όσα δίνουμε και ει δυτανόν να παίρνουμε περισσότερα απ' όσα δίνουμε...
5. Μόνο της siemens; Και της α,β,γ μπανκ και της χ, ψ χρηματιστηριακής ή κατασκευαστικής...Που πληρώνουν τα παιχνίδια της κάθε στελεχάρας, η οποίά από τη μία θέλει να κερδοσκοπεί λέγοντας ότι έχουμε ελεύθερη οικονομία όταν πάει να του ασκήσει το κράτος έλεγχο και όταν δεν της βγει η σπέκουλα, ζητά από το κράτος να τους καλύψει τις επισφάλειες...
Δεν είδα όμως να καίει κανείς τη βίλα κανενός ceo αλλά μόνο την ελληνική σημαία ή το χιουντάι κανενός φουκαρά που πάρκαρε έξω από το Α.Τ. Πεύκης...
Ελπίζω να σε κάλυψα...
Διανοούμενος ο Ρέϊντζερ!
Δεν ξέρω αν είμαι ρέιντζερ, σερίφης ή καουμπόυ...
Εσένα μάλλον για την Ποκαχόντας σε κόβω...
Και κάτι άλλο χαζόπαπο...
Από τον απρίλη του 2006 που πρωτομπήκα εδώ, έχω ακριβώς το ίδιο νικ...Για να ξέρει ο όποιος διαβάζει αυτα που γράφω ποιος είμαι...
Σε είχα ρωτήσει και σε ξαναρωτάω: Έχεις ξαναμπεί εδώ με άλλο νικ και αν ναι, πόσες φορές;
Δεν σε ρώτησα αν είσαι ο Τζιμ Άνταμς η ο Τσιπιρίπο.Δεν ξέρω αν είμαι ρέιντζερ, σερίφης ή καουμπόυ...
Σε ρώτησα αν έχεις καμμιά σχέση με την οργάνωση των Ρέϊντζερς της ΟΝΝΕΔ του διδύμου Μιχαλολιάκου- Μανωλάκου (που τώρα δηλώνει οπαδός του δικτάτορα Παπαδόπουλου), επί Ευάγγελου Αβέρωφ, το 1982-85.
Μια οργάνωση σχεδόν παρακρατική και με δυσδιάκριτες τις διαφορές απο τα σημερινά Χρυσά Αυγά.
Και αν ήσουνα πιτσιρικάς τότε, θέλω μια αξιολόγηση της "δράσης" της. Εφόσον δεν κωλώνεις φυσικά.
Αν μάλιστα σου λείπουνε τα στοιχεία, να σου δώσω όσα θες. Και απο ΟΠΟΙΑ εφημερίδα της εποχής θες.
Άντε, γιατι απο "υπεράνω" και "θεσμικούς" ΟΝΝΕΔΙΤΕΣ χορτάσαμε!
enoxlitikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 6
- Like
- 7
- Πόντοι
- 6
Δε χρειαζόταν να μας πεις από ποιο χώρο προέρχεσαι,είναι γνωστό σε όλους.Αλλά ο όρος αστικοδημοκρατικός είναι υπαρκτός όσο και ο μεσαίος χώρος που επικαλείται ο Καραμανλής.Δηλωνω εξ'αρχης αναρχικος, για να μην αναλωθουμε σε χαρακτηρισμους : παιδι του ΣΥΡΙΖΑ, του ΠΑΜΕ της ΚΝΕ κλπ αστικοδημορατικων οργανωσεων.
Γιατί παραξενεύεσαι;Σαφώς και είστε τα ίδια σκατά.Οι μεν φασίστες για τους γνωστούς λόγους,και εσείς επειδή μόνο "δημοκράτες" δεν είστε.Και πώς να είστε δημοκράτες,όταν στερείτε το δικαίωμα της αντίθετης άποψης σε κάθε πολίτη;Πώς είστε δημοκράτες,όταν προκαλείτε καταστροφές στην ξένη περιουσία,και τρομοκρατείτε;Πόσο δημοκράτης είναι ο υιός Βούτσης που έκλεψε τράπεζα;Και στην τελική ανάλυση,δεν είστε ο Ρομπέν των δασών...Γραφτηκαν λοιπον εδω ορισμενα πραγματακια :
Κι εσείς την κατάλυση της Δημοκρατίας επιδιώκετε.Λέτε ότι δεν υπάρχει δημοκρατία,αλλά την ίδια ώρα,κάνετε χρήση της Δημοκρατίας αφού σας επιτρέπεται να κυκλοφορείτε έξω.Εσείς δεν έχετε καταλάβει ένα κτήριο που ανήκει σε ιδιώτη την περιβόητη villa amalias;Κάποιοι ομοιδεάτες σας στην Δανία δεν είχαν καταλάβει ένα ιδιωτικό κτήριο;Όσο αυτό που λες ότι δεν πειράζετε κανέναν είναι ψευδές.Όταν πετάτε πέτρες σε δρόμο που κινούνται άνθρωποι τους θέτετε σε κίνδυνο.2.Η Χ.Α. ειναι κατα της Δημοκρατιας.Οι αναρχικοι ειναι κατα της Δημοκρατιας,αρα ειναι οι 2 οψεις του ιδιου νομιασματος!
Αμάξια πολυτελείας;Και πού ξέρεις εσύ αν την Mercedes που σπας και καις δεν την έχει αγοράσει ένας συνταξιούχος με το εφάπαξ που δούλευε μια ζωή να το πάρει,ή αν δεν το έχει κάποιος που εργάζεται ως υπάλληλος ή στέλεχος και το πληρώνει σε 70 δόσεις;Και ποιος είσαι εσύ να κρίνεις ποιος έχει λεφτά από το αμάξι;Σε πληροφορώ ότι τα πολυτελή αμάξια δεν θα τα δεις στο δρόμο συχνά.Είναι σε πάρκιν...Όσον αφορά τις τράπεζες,να ξέρεις ότι εργάζεται κόσμος και τρώει ψωμί από αυτές.Εσύ αλήθεια εργάζεσαι;Ή τουλάχιστον αν κάνεις προσπάθειες να βρεις εργασία...3.Οι αναρχικοι σπανε τις περιουσιες του κοσμακη (λαϊκη ψευτοκλαψιαρικη εκφραση).
Δε θεωρείς ότι αν ληστέψεις έναν ληστή δεν είναι έγκλημα;Αν σκοτώσω έναν Αλβανό που προσπαθεί να μπει στο σπίτι μου,διαπράττω έγκλημα;Πρόσεχε,μιλάω για Αλβανό...Και επαναλαμβάνω,εσύ είσαι ο ρομπεν των δασών και προστατεύεις τους φτωχούς;Όσο σπάτε τις περιουσίες των τραπεζών τόσο θα ανεβαίνουν τα επιτόκια κλπ.Οι τράπεζες δε θα χάσουν.Θα το μετακυλίσουν με κάθε τρόπο στον πελάτη.4.Γραφτηκε: "Οι αναρχικοι λενε τις τραπεζες οτι ληστευουν και αυτοι κανουν το ιδιο." . Δε θεωρω οτι το να ληστεψεις τον ληστη ειναι εγκλημα.Η τραπεζα εχει πλουτισει απο τα δικα μας χρηματα και επομενως η ληστεια της ειναι μια πραξη δικαιη. Και μονο που εμεις της δανειζουμε τα χρηματα μας και παιρνουμε 3% επιτοκιο, ενω οταν σου δανειζουν αυτοι, σε γδερνουν και σου παιρνουν το σπιτι, μου αρκει. Και μονο οτι οι τραπεζες εχουν μπει στα ταμεια και τρωνε κι απο εκει,μου αρκει. Αν εσεις τις λυπαστε, ειστε ή τραπεζιτες ή εξαιρετικα νομοταγεις και υποδουλοι.
Αντί να κάθεσαι και να πίνεις καφέ στην πλατεία,κάνε μια βόλτα στην Φυλής να γαμήσεις διότι έχει χαζέψει.Εκτός αν γαμάς τις "κοπέλες" που είναι μαζί σας,και έχουν στη μασχάλη τρίχες σαν ντραχτχααρ!!!5."Οι αναρχικοι ειναι πρεζακια,αχρηστοι,ρεμαλια κλπ". Σε αυτον που το ειπε : Κατ'αρχην γελοιε τυπε, σου ευχομαι στα sex trips που πηγαινεις, ή στα business trips σου, να στην πεφτουν σε καθε χωρα ομαδες νεοναζι επειδη θα εισαι ξενος.Στο ευχομαι ολοψυχα να τρως ξυλο απο τα νηφαλια αυτα καθαρματα,επειδη δε θα τους αρεσει η ξενικη φατσα σου.
Για τη σημαία έπρεπε να σου απαντήσει ο Kalis αλλά επειδή αυτός είναι απασχολημένος με άλλα πράγματα,θα σου απαντήσω εγώ.
Για εσάς τους άχρηστους μπορεί να είναι ένα πανί,για εμένα είναι το απόλυτο σύμβολο.Και ειλικρινά παρακαλάω να βρεθεί ένας να σας πυροβολήσει όταν την καίτε.
str81977
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Δεν σε ρώτησα αν είσαι ο Τζιμ Άνταμς η ο Τσιπιρίπο.
Σε ρώτησα αν έχεις καμμιά σχέση με την οργάνωση των Ρέϊντζερς της ΟΝΝΕΔ του διδύμου Μιχαλολιάκου- Μανωλάκου (που τώρα δηλώνει οπαδός του δικτάτορα Παπαδόπουλου), επί Ευάγγελου Αβέρωφ, το 1982-85.
Μια οργάνωση σχεδόν παρακρατική και με δυσδιάκριτες τις διαφορές απο τα σημερινά Χρυσά Αυγά.
Και αν ήσουνα πιτσιρικάς τότε, θέλω μια αξιολόγηση της "δράσης" της. Εφόσον δεν κωλώνεις φυσικά.
Αν μάλιστα σου λείπουνε τα στοιχεία, να σου δώσω όσα θες. Και απο ΟΠΟΙΑ εφημερίδα της εποχής θες.
Άντε, γιατι απο "υπεράνω" και "θεσμικούς" ΟΝΝΕΔΙΤΕΣ χορτάσαμε!
Το 1982 ήμουν 5 ετών...
Έχω διαβάσει για την δράση τους και παρατηρώ ότι ωχριά μπροστά σε αυτήν του συνόλου σχεδόν των οργανώσεων της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς και του αντιεξουσιαστικού χώρου...
Ποσοτικά και ποιοτικά...
Επίσης έχω διαβάσει ότι η ΝΔ έχει προ πολλού αποκηρύξει αυτές τις οργανώσεις..
Και σε τελική ανάλυση αν πριν 30 χρόνια υπήρξαν και δεξιοί τραμπούκοι, αυτό δε σημαίνει ότι σήμερα πρέπει να καταστρέφεται το κέντρο της αθήνας και να καίγονται ελληνικές σημαίες
Να σου κάνω και εγώ μια ερώτηση και απάντα άμα δεν κωλώνεις..
Ποιος σύνδεσμος είναι πιο στενός...
Του Λαος με τη χρυσή αυγή ή του σύριζα με τον αντιεξουσιαστικό χώρο;
Τίποτ' άλλο;
εγω θα σου κανω κρατηση να πας στο βορειο βιετναμ για μεριοκαματο η στην κουβα να δεις πως βγαινει...θα σε κλαινε οι ρεγγες ηλιθιε ερυθροφασιστακο νταβαντζη συντροφισων σου της οδου φυλης,κουραμπιε..πως καταντησατε ετσι ρε??ξυπνα κνιτη ακομη και το βιετναμ αλλαζει.. το ποστ 1ο2 αναφερετε αποκλειστικα σε μενα και ξεκινησες να βριζεις...χειροτερα απο αλβανο οικοδομο...τρεχα στις συντροφισες σου στην φυλης να βγαλεις μεροκαματο φερε και μερικες απο την κουβα να γαμησουμε με 20 ευρω....φερε και μερικες κνιτισες πατσαβουρες για λεσβιακο με την παπαρηγα σου,αντε πηγενε για καθοδηγηση σε κανενα παιδακι του δημοτικου ..μονο εκει πουλας ιδεες1ον Η Κινα ποτε δεν ειχε σοσιαλισμο γιατι κομμουνισμο δεν εχει πετυχει κανεις ποτε μεχρι τωρα γιατι ουδεποτε κοινονικοποιησε τα μεσα παραγωγης αλλα αφησε καταλοιπα τα οποια οδηγησαν στη δημιουργια μιας μεσης ταξης αριθμιτικα των 300εκ οι οποιοι εκμεταλευονται τους αλλους σοσιαλιστικη χωρα με 160000 νεκρους σε εργατικα ατυχηματα στα Ολυμπιακα εργα δεν υπαρχει.Τελος.
2ον Ερωτηση για τα καψιματα σημαιων.Η σημαια που κραταει ο απογονος ταγματασφαλητων και φασιστων και οπαδων των σφαγεων του διστομου και των καλαβρυτων επειδη μοιαζει εμφανισιακα με την ελληνικη σημαια που προηγειται της Πορειας του Πολυτεχνειου καθε Νοεμβρη ειναι η ιδια.Γιατι για μενα το μεν πρωτο ειναι ενα κουρελοπανο το δε δευτερο κατι ιερο.Και ξερεις γιατι γιατι η σημαια του φασιστα ειναι αγορασμενη απο gift shop στη Πλακα ενω του Πολυτεχνειου ειναι ποτισμενη με αιμα.Ολες οι σημαιες ειναι πανια το θεμα ειναι τι κανεις με αυτες.
3ον Επειδη οταν σπουδαζα δουλευα οικοδομη και ξερω ποσο σκληρη δουλεια ειναι θελω να ρωτησω τον Pilot χωρις ιχνος ειρωνιας οι συναδελφοι σου οι ξενοι δουλευουν λιγοτερο απο σενα κουραζονται λιγοτερο σας εκμεταλευεται ο εργολαβος διαφορετικα?Και στο κατω κατω της γραφης επειδη λες οτι φασιστες και κκεδες ειναι το ιδιο αν το συνδικατο οικοδομων δεν ηταν κκεδιστικο εχεις αναρωτηθει τι μεροκαματο θα επαιρνες
4ον Οσο για το κοπρονι που με βριζει 10 σελιδες τωρα ενω εγω ποτε δεν αναφερθηκα στο ονομα του ουτε τον εβρισα απατοντας στο ιδιο πνευμα θα του πω.Κοπρονι στη Νοτια Ελλαδα λιγο πιο βορεια απο την Καλαματα εχει ενα ωραιο μερος που σου ταιριαζει αν ανοιξει καμια θεση να σου κανω κρατηση????
Επισκέπτης
για την σχέση που ρωτά ο φίλος ποιο επάνω στο ΛΑΟΣ μέσα συμμετέχουν άτομα που στην ουσία είναι μέλη της Χ Α η σχέση τώρα του ΣΥΝ με τον αντιεξουσιαστικό χώρο είναι απλά ότι στον ΣΥΝ υπάρχει μια χαλαρότητα με αποτέλεσμα αυτά τα περιθωριακά άτομα που στην ουσία είναι όργανα των μυστικών υπηρεσιών να παρεισφρέουν στης τάξης του ΣΥΝ και να γίνετε το έλα να δεις.
Πότε αποκήρυξε η ΝΔ αυτές τις οργανώσεις της ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΤΗΣ;Το 1982 ήμουν 5 ετών...
Έχω διαβάσει για την δράση τους και παρατηρώ ότι ωχριά μπροστά σε αυτήν του συνόλου σχεδόν των οργανώσεων της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς και του αντιεξουσιαστικού χώρου...
Ποσοτικά και ποιοτικά...
Επίσης έχω διαβάσει ότι η ΝΔ έχει προ πολλού αποκηρύξει αυτές τις οργανώσεις..
Και σε τελική ανάλυση αν πριν 30 χρόνια υπήρξαν και δεξιοί τραμπούκοι, αυτό δε σημαίνει ότι σήμερα πρέπει να καταστρέφεται το κέντρο της αθήνας και να καίγονται ελληνικές σημαίες
Να σου κάνω και εγώ μια ερώτηση και απάντα άμα δεν κωλώνεις..
Ποιος σύνδεσμος είναι πιο στενός...
Του Λαος με τη χρυσή αυγή ή του σύριζα με τον αντιεξουσιαστικό χώρο;
Τίποτ' άλλο;
Γιατί το αμφισβητώ.
Και θα ήθελα επίσημα ντοκουμέντα, όχι για κάποιον που κάποτε κάτι είπε στο Τι Βι Μάτζικ η στο Έξτρα Τι Βί!
Θα περιμένω τα στοιχεία που -είμαι σίγουρος- έχεις.
Εφόσον μου απαντήσεις (διότι ρώτησα πρώτος), θα λάβεις την απάντηση στην ερώτηση που έθεσες.
Υ.Γ. Θέλω βέβαια να πιστεύω οτι δεν είπες σοβαρά οτι μόνο την περίοδο Ευάγγελου Αβέρωφ έδρασαν δεξιοί τραμπούκοι.
Αλλά εσύ είσαι ικανός να μας βγάλεις και το Γκοτζαμάνη (αυτόν με το τρίκυκλο που σκότωσε το ΒΟΥΛΕΥΤΗ Γρηγόρη Λαμπράκη)μέλος του ΚΚΕ και της ΕΔΑ!
Ο εν λόγω κύριος (και οι όμοιοί του) τι ήτανε άραγε; Δεξιός η αριστερός; Η μήπως ...αναρχικός;
Επισκέπτης
φίλε μόνο και μόνο ο τρόπος με τον οποίο γράφεις τα ποστ σου δείχνει τον φασισμό που κουβαλάς επάνω σου.εγω θα σου κανω κρατηση να πας στο βορειο βιετναμ για μεριοκαματο η στην κουβα να δεις πως βγαινει...θα σε κλαινε οι ρεγγες ηλιθιε ερυθροφασιστακο νταβαντζη συντροφισων σου της οδου φυλης,κουραμπιε..πως καταντησατε ετσι ρε??ξυπνα κνιτη ακομη και το βιετναμ αλλαζει.. το ποστ 17 αναφερετε αποκλειστικα σε μενα και ξεκινησες να βριζεις...χειροτερα απο αλβανο οικοδομο...τρεχα στις συντροφισες σου στην φυλης να βγαλεις μεροκαματο φερε και μερικες απο την κουβα να γαμησουμε με 20 ευρω....φερε και μερικες κνιτισες πατσαβουρες για λεσβιακο με την παπαρηγα σου
κατ αρχήν είσαι άσχετος με την πολιτική, άσχετος με το να ξέρεις τι εκπροσωπεί ιδεολογικά η κάθε τάση.
και τέλος πίσω από το νικ σου κρύβονται ακόμα δυο με τρία άλλα νικ.
και να θέλεις να πείσεις μερικούς εδώ ότι η ιδεολογία σου είναι σωστή σε πληροφορώ ότι έχεις χάσει το παιχνίδι.
οχι φιλε δεν ειμαι φασιστας ειμαι κεντροδεξιοςφίλε μόνο και μόνο ο τρόπος με τον οποίο γράφεις τα ποστ σου δείχνει τον φασισμό που κουβαλάς επάνω σου.
κατ αρχήν είσαι άσχετος με την πολιτική, άσχετος με το να ξέρεις τι εκπροσωπεί ιδεολογικά η κάθε τάση.
και τέλος πίσω από το νικ σου κρύβονται ακόμα δυο με τρία άλλα νικ.
και να θέλεις να πείσεις μερικούς εδώ ότι η ιδεολογία σου είναι σωστή σε πληροφορώ ότι έχεις χάσει το παιχνίδι.
ο πακο στο ποστ 102 διαβασε το προσεκτικα σε παρακαλω χρησιμοποιησε υβρεις εις βαρος μου ακατανομαστες χωρις ουτε καν νε με ξερει για την μαννα μου και οτι θα με σφαξει με κονσερβοκουτι κλπ..εκτος και αν της διαβασες και συμφωνεις...
αποψη μου ειναι οτι οι κνιτες ,οι αναρχικοι και οι χρυσαυγιτες ειναι περυθωριακες οργανωσεις.οι κνε ηταν παντα ερυθροφασιστικη οργανωση με υμνητες του μεγαλυτερου φασιστα μετα τον χιτλερ δηλαδη του σταλιν..το παραδεχθηκε και ο πακο που δηλωνει κνιτης ειπε οτι ο σταλιν ειναι χαρισματικη προσωπικοτητα...
φιλε δεν μπενω μεσα με αλλο ονομα διοτι δεν το εχω αναγκη αλλα σε παρακαλω διαβασε τις αποψεις μου και οχι μονο την διαμαχη μου με τον ερυθροφασιστα κνιτη και θα δεις οτι εχω δικηο εκτος και αν πιστευεις το αντιθετο..
ειμαι ευγενης και μου αρεσει να μου μιλανε με ευγενεια και δεν γουσταρω να με βριζουν.. διοτι σαν καλο παιδι βριζω και εγω...δεν νομιζω να σε εβρισα...ποτε ασχετα και αν δηλωνεις φιλικα προσκειμενος στο κκε...μαγκια σου αλλα λαθος..
δεν με ενδιαφερει αν εχουν απηχηση οι ιδεες μου ουτε γραφω εδω για να κανω καθοδηγηση οπως ο πακο..
αν νομιζεις οτι δεν εχω πολιτικες γνωσεις η οτι ειμαι ασχετος δικαιωμα σου ειναι αλλα με το συμπαθειο μια ερωτηση να κανω?? πιστευεις οτι ενας οπαδος τις κνε που δηλωνει οτι ο σταλιν ειναι χαρισματικη προσωπικοτητα ειναι η δεν ειναι ιδιος με εναν οπαδο του χιτλερ ??τελος αποψη μου οτι ο ερυθροφασιστας πακο εχει παρει γραμμη απο την κνε να ελθει εδω για να μαςμκανει καθοδηγηση ....δικαιωμα ειναι να το πιστευω
Επισκέπτης
οκ να διαβάσω αυτά που λες και να τον κρίνω αλλά όμως ο τρόπος που μιλάς εσύ στο προηγούμενο σου ποστ και οι εκφράσεις σου δεν είναι εκφράσεις που λέγονται από έναν δημοκράτη όπως εσύ θέλεις να είσαι ο καθένας κρίνεται από αυτά που λέει και όχι από πράξεις του τύπου οφθαλμόν αντί οφθαλμού.οχι φιλε δεν ειμαι φασιστας ειμαι κεντροδεξιος
ο πακο στο ποστ 102 διαβασε το προσεκτικα σε παρακαλω χρησιμοποιησε υβρεις εις βαρος μου ακατανομαστες χωρις ουτε καν νε με ξερει για την μαννα μου και οτι θα με σφαξει με κονσερβοκουτι κλπ..εκτος και αν της διαβασες και συμφωνεις...
αποψη μου ειναι οτι οι κνιτες ,οι αναρχικοι και οι χρυσαυγιτες ειναι περυθωριακες οργανωσεις.οι κνε ηταν παντα ερυθροφασιστικη οργανωση με υμνητες του μεγαλυτερου φασιστα μετα τον χιτλερ δηλαδη του σταλιν..το παραδεχθηκε και ο πακο που δηλωνει κνιτης ειπε οτι ο σταλιν ειναι χαρισματικη προσωπικοτητα...
φιλε δεν μπενω μεσα με αλλο ονομα διοτι δεν το εχω αναγκη αλλα σε παρακαλω διαβασε τις αποψεις μου και οχι μονο την διαμαχη μου με τον ερυθροφασιστα κνιτη και θα δεις οτι εχω δικηο εκτος και αν πιστευεις το αντιθετο..
ειμαι ευγενης και μου αρεσει να μου μιλανε με ευγενεια και δεν γουσταρω να με βριζουν.. διοτι σαν καλο παιδι βριζω και εγω...δεν νομιζω να σε εβρισα...ποτε ασχετα και αν δηλωνεις φιλικα προσκειμενος στο κκε...μαγκια σου αλλα λαθος..
δεν με ενδιαφερει αν εχουν απηχηση οι ιδεες μου ουτε γραφω εδω για να κανω καθοδηγηση οπως ο πακο..
αν νομιζεις οτι δεν εχω πολιτικες γνωσεις η οτι ειμαι ασχετος δικαιωμα σου ειναι αλλα με το συμπαθειο μια ερωτηση να κανω?? πιστευεις οτι ενας οπαδος τις κνε που δηλωνει οτι ο σταλιν ειναι χαρισματικη προσωπικοτητα ειναι η δεν ειναι ιδιος με εναν οπαδο του χιτλερ ??τελος αποψη μου οτι ο ερυθροφασιστας πακο εχει παρει γραμμη απο την κνε να ελθει εδω για να μαςμκανει καθοδηγηση ....δικαιωμα ειναι να το πιστευω
Επισκέπτης
Το πιο πιθανο ειναι να κανουν ακριβως τα ιδια με τους προηγουμενουςΤελικά ρε γμτ όλοι αναρχικοί δηλώνουν ή πως τους προτιμούν αλλά κανένας στο τέλος δε μας λέει τι προτείνουν εάν αύριο το κράτος καταργηθεί....
Paparov
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 4
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
Τελικά και χωρίς τον Λάκη της πουτάνας έγινε..Solidarity σου απάντησαν άλλοι στα επειχηρήματα που έθεσες και θεωρώ ότι σε γενικές γραμμές ήταν σωστοί.Εγώ απλώς φίλε να προσθέσω ότι για να εφαρμοστεί έστω και μια υποτυπώδης μορφή αναρχίας απαραίτητη είναι η παιδεία και η φρόνηση.Και αυτή η φρόνηση πρέπει να είναι πανανθρώπινη.Να διαθέτουν όλοι το αίσθημα του δικαίου ώστε να μην χρειαζόμαστε τους σκατόμπατσους ούτε τα κωλολεφτά.΄Οταν αποδειχτεί ότι όλοι οι άνθρωποι διέπονται από τέτοια συναισθήματα ευχαρίστως να πολεμήσω για την κατάργηση όλων των κυβερνήσεων.Στο κάτω κάτω ρε αδερφέ αν θες να φανεί το έργο σου τράβα κόψε τον κώλο του χοντρο-Καραμανλή.Τα καταστήματα σου φταίνε?Η σημαία αποκτά αξία ανάλογα με τις πράξεις του λαού που την έχει ως σύμβολό του.Και για αυτή την σημαία έχουν γίνει πολλοί αγώνες.Ένα οποιοδήποτε ιστορικό βιβλίο θα σε κατατοπίσει.Σε αυτά τα δύο ήθελα να σταθώ.Οι φασίστες να πάνε να γαμηθούν για τους λόγους που έχουν ήδη αναφερθεί(όλο και κάποιος θα ανέφερε το γιατί,δεν διάβασα όλο το θρεντ).Σε αυτούς δεν αξίζει να σταθεί κανείς.Κοπρόνι εσύ που λες συνέχεια για το Βιετνάμ, είναι σαν να λες ότι αν δεν είχε κομμουνισμό θα ήταν όλα μέλι γάλα και θα άνθιζε η οικονομία του.Επέτρεψε μου να έχω διαφορετική άποψη.Μην ξεχνάμε και τον μέγα κομμουνιστή Χο Τσι Μινχ ;).Για περισσότερες πληροφορίες ρώτα έναν αμερικανό
φιλε ειμαι δημοκρατης αλλα γινομε και λιγο φασιστας.. οταν ειναι να υπερασπιστω την ελληνικη δημοκρατια απο το 1974 και μετα...και με τα ελαττωματα της. δεν γουσταρω το κκε διοτι μολονοτι σε μερικα θεματα μπορει να εχει δικηο.. αλλα πιστευω οτι ειναι φασιστικο κομμα.περιμενω την απαντηση σου ως αναφορα τον σταλιν..οκ να διαβάσω αυτά που λες και να τον κρίνω αλλά όμως ο τρόπος που μιλάς εσύ στο προηγούμενο σου ποστ και οι εκφράσεις σου δεν είναι εκφράσεις που λέγονται από έναν δημοκράτη όπως εσύ θέλεις να είσαι ο καθένας κρίνεται από αυτά που λέει και όχι από πράξεις του τύπου οφθαλμόν αντί οφθαλμού.