Δε θελω να τσεκαρω τους καθυστερημενους ευχαριστωΜην το γενικευεις φιλε ....Αν θελεις να τσεκαρεις περι καυστερημενων,βλαχων και χωρις παιδεια και λοιπα ευαισθητα,ανοιξε ενα θρεντακι να μας πεις τις αποψεις σου για το κυνηγι γενικοτερα και να σου απαντησουν οι ενδιαφερομενοι...Εξαλλου τετοιο θρεντ λειπει απο το σαιτ...
Καλο φαγωμα εκει....αν ανοιχτει
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Χρυσή Αυγή vs (A) !
- Μέλος που άνοιξε το νήμα AssFiller
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 859
- Εμφανίσεις 31K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Δηλαδή ένας που σκοτώνει το βιαστή του παιδιού του και ένας που σκοτώνει απο σαδισμό και μόνο είναι το ίδιο, έτσι;Ε τελικά είστε πολύ κομπλεξικοί μερικοί. Σαφώς και για το ζώο που θα φάμε fethry δεν έχει καμία διαφορά εάν το σκοτώσεις στο κυνήγι ή στο σφαγείο. Εάν είχε φωνή δε θα σου έλεγε εάν με σφάξετε στο σφαγείο είναι καλύτερα. Από την άλλη το να μην τρως κρέας eskiya(ήξερα πως θα μου το έπαιζες χορτοφάγος για να δικαιολογήσεις τη συνέχια) κάνεις κακό στον οργανισμό σου γιατί έτσι είμαστε. Ζώα παμφάγα. Και δεν είμαι κυνηγός.
Και να ετρωγα κρεας δεν καταλαβαινω τι θες να πεις. Δεν υπαρχει καμια λογικη. Απο τις αγελαδες και τους Ινδους, το πρωτο σου επιχειρημα ηταν οτι 15.000 χρονια πριν κυνηγουσαμε, και το δευτερο κατα σειρα ότι παω στο χασαπη και παιρνω αρνακι άρα δεν ειμαι καλυτερος...από καποιον που ξυπναει και παει να σκοτωσει ζωα απο ΧΟΜΠΥ. ΟΚ. ειμαι κομπλεξικος. ( τρωω κρεας απλα δεν μου πολυαρεσει ). Δεν ειμαι χορτοφαγος. Ειμαι μακαρονας αν σε ενδιαφερουν οι γαστρονονικες μου προτιμησειςΕ τελικά είστε πολύ κομπλεξικοί μερικοί. Σαφώς και για το ζώο που θα φάμε fethry δεν έχει καμία διαφορά εάν το σκοτώσεις στο κυνήγι ή στο σφαγείο. Εάν είχε φωνή δε θα σου έλεγε εάν με σφάξετε στο σφαγείο είναι καλύτερα. Από την άλλη το να μην τρως κρέας eskiya(ήξερα πως θα μου το έπαιζες χορτοφάγος για να δικαιολογήσεις τη συνέχια) κάνεις κακό στον οργανισμό σου γιατί έτσι είμαστε. Ζώα παμφάγα. Και δεν είμαι κυνηγός.
Εντελώς άσχετο μεγάλε σε αναλογία ή σε σχέση. Άντε να πω πως ο σαδιστής είναι ο κυνηγός. Άρα εσύ που θα φας το μπριζόλα είσαι ο πατέρας του βιασθέντα; Η αλλιώς; ΆσχετοΔηλαδή ένας που σκοτώνει το βιαστή του παιδιού του και ένας που σκοτώνει απο σαδισμό και μόνο είναι το ίδιο, έτσι;
Θέλω να πω πως καλώς η κακώς έτσι ή αλλιώς σκοτώνουμε για να τρώμε. και δε θα φτάσουμε σε σημείο να προσκυνάμε τα ζώα που υπάρχουν για να τρώμε όπως κάνουν πχ οι Ινδοί. Ώρα είναι μερικοί να μας πείτε να ψηφίζουν και τα ζώα....Και να ετρωγα κρεας δεν καταλαβαινω τι θες να πεις. Δεν υπαρχει καμια λογικη. Απο τις αγελαδες και τους Ινδους, το πρωτο σου επιχειρημα ηταν οτι 15.000 χρονια πριν κυνηγουσαμε, και το δευτερο κατα σειρα ότι παω στο χασαπη και παιρνω αρνακι άρα δεν ειμαι καλυτερος...από καποιον που ξυπναει και παει να σκοτωσει ζωα απο ΧΟΜΠΥ. ΟΚ. ειμαι κομπλεξικος. ( τρωω κρεας απλα δεν μου πολυαρεσει ). Δεν ειμαι χορτοφαγος. Ειμαι μακαρονας αν σε ενδιαφερουν οι γαστρονονικες μου προτιμησεις
Στο λέω. Μακάρι να ψηφιζαν τα ζωα. Έιδικα τα ελαφια της Παρνηθας. Όπως και τα δεντρα.Θέλω να πω πως καλώς η κακώς έτσι ή αλλιώς σκοτώνουμε για να τρώμε. και δε θα φτάσουμε σε σημείο να προσκυνάμε τα ζώα που υπάρχουν για να τρώμε όπως κάνουν πχ οι Ινδοί. Ώρα είναι μερικοί να μας πείτε να ψηφίζουν και τα ζώα....
Στο λέω. Μακάρι να ψηφιζαν τα ζωα. Έιδικα τα ελαφια της Παρνηθας. Όπως και τα δεντρα.
Ο ένας σκοτώνει επειδή του ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι.Εντελώς άσχετο μεγάλε σε αναλογία ή σε σχέση. Άντε να πω πως ο σαδιστής είναι ο κυνηγός. Άρα εσύ που θα φας το μπριζόλα είσαι ο πατέρας του βιασθέντα; Η αλλιώς; Άσχετο
Και ο άλλος απο χόμπυ. Σαν και σένα.
Δεν έχει διαφορά;
Δεν καταλαβαινω ουτε εγω εσενα, ούτε ΣΙΓΟΥΡΑ εσυ εμενα
Εγώ ρε καραγκιόζη είπα δεν είμαι κυνηγός. Αλλά δεν πάσχω και από το σύνδρομο του νεογρεκίλου που μόνο ότι κάνει ο ίδιος είναι σύνομο και σωστό και ότι κάνει ο άλλος είναι κατακριτέω. Επειδή εσυ δεν είσαι κυνηγός και ο άλλος ο μακάκας επίσης, οι κυνηγοί είναι άξεστοι και βλάχοι. Το ίδιο λέει και αυτός που μαζέυει γραμματόσημα για συτούς που φτιάχνουν τα αυτοκίνητά τους. Ενώ λοιπόν ένα χόμπυ δείχνει σημάδια πολιτισμού(όποια είναι αυτά) με τους χαρακτηρισμούς δείχνει τελικά το ότι τα ράσα δεν κάνουν τον παπά.Ο ένας σκοτώνει επειδή του ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι.
Και ο άλλος απο χόμπυ. Σαν και σένα.
Δεν έχει διαφορά;
Από τις αγελαδες στα γραμματοσημα....Μαθε να μιλας καλυτερα σκουπιδι. Δε σε εβρισε κανενας.Εγώ ρε καραγκιόζη είπα δεν είμαι κυνηγός. Αλλά δεν πάσχω και από το σύνδρομο του νεογρεκίλου που μόνο ότι κάνει ο ίδιος είναι σύνομο και σωστό και ότι κάνει ο άλλος είναι κατακριτέω. Επειδή εσυ δεν είσαι κυνηγός και ο άλλος ο μακάκας επίσης, οι κυνηγοί είναι άξεστοι και βλάχοι. Το ίδιο λέει και αυτός που μαζέυει γραμματόσημα για συτούς που φτιάχνουν τα αυτοκίνητά τους. Ενώ λοιπόν ένα χόμπυ δείχνει σημάδια πολιτισμού(όποια είναι αυτά) με τους χαρακτηρισμούς δείχνει τελικά το ότι τα ράσα δεν κάνουν τον παπά.
Γιατί εσένα ποιος σε έβρισε;Εσύ ρε μαλακοκάυλι δε είπες βλάχοι είστε και άξεστοι;Οι περισσότεροι βλάχοι είναι γιατροί μακάκα και δικηγόροι.Άντε τώρα.Από τις αγελαδες στα γραμματοσημα....Μαθε να μιλας καλυτερα σκουπιδι. Δε σε εβρισε κανενας.
Δεύτερη φορά που επιχειρώ να έρθω σε διάλογο μαζί σου, δεύτερη φορά που εισπράττω γρυλίσματα αντί για απάντηση.Εγώ ρε καραγκιόζη είπα δεν είμαι κυνηγός. Αλλά δεν πάσχω και από το σύνδρομο του νεογρεκίλου που μόνο ότι κάνει ο ίδιος είναι σύνομο και σωστό και ότι κάνει ο άλλος είναι κατακριτέω. Επειδή εσυ δεν είσαι κυνηγός και ο άλλος ο μακάκας επίσης, οι κυνηγοί είναι άξεστοι και βλάχοι. Το ίδιο λέει και αυτός που μαζέυει γραμματόσημα για συτούς που φτιάχνουν τα αυτοκίνητά τους. Ενώ λοιπόν ένα χόμπυ δείχνει σημάδια πολιτισμού(όποια είναι αυτά) με τους χαρακτηρισμούς δείχνει τελικά το ότι τα ράσα δεν κάνουν τον παπά.
Και σε ξαναρωτάω; Τελείωσες το σχολείο η όχι;
Και τι βαθμούς είχες -αν είχες- στην έκθεση ιδεών;
οχι διανοητικα αναπηρε δεν ειπα " ειστε βλαχοι και αξεστοι "Εσύ ρε μαλακοκάυλι δε είπες βλάχοι είστε και άξεστοι;
εσενα μηπως σε ενοχλει που δεν αναφερομε σε σενα.??. οπως χθες με τις σφαλιαρες και τα μπουγκελα πουφαγες..παντογνωστη ,ακαδημαικε τις δεκαρας..αντε φαε κανενα κομματι κρεας μπας και συνελθεις...όποιος βρει ποστ του κοπρινου χωρις τη λεξη κνιτες κερδιζει χρυσο μεταλλιο
Αμ εγώ τι να πω eskiya που μου έχουν φτιάξει και δύο θρεντ απο χτες για να με μειώσουν; (και καλά)Καλά μιλαμε το βρισιμο που χω φαει σε αυτο το θρεντ δεν το χω φαει ποτε στη ζωη μου...
Το βασίλειο των θρασύδειλων του νετ!
Για το διάλογό σου ξέρουμε. 2 πραγματα σε ρώτησα το απόγευμα και δεν απάντησες. Και με τον warhol διαφώνησα σε πολλά πράγματα την ώρα που μιλάγαμε και εμείς οι 2, αλλά είχαμε διάλογο γιατί πρώτον δεν προκαλεί κανένας και δεύτερον υπήρχε ερώτηση-απάντηση. Το κυριότερο εάν δε βρίσεις ή ειρωνευτείς δε θα εισπράξεις. Αλλιώς ξέρω και εγώ να σε στολίσω.Δεύτερη φορά που επιχειρώ να έρθω σε διάλογο μαζί σου, δεύτερη φορά που εισπράττω γρυλίσματα αντί για απάντηση.
Και σε ξαναρωτάω; Τελείωσες το σχολείο η όχι;
Και τι βαθμούς είχες -αν είχες- στην έκθεση ιδεών;
και που να δεις ακομα ...τα μεγαλα μπουγκελα και γιαουρτωματα ερχοντε σε λιγοΚαλά μιλαμε το βρισιμο που χω φαει σε αυτο το θρεντ δεν το χω φαει ποτε στη ζωη μου...