You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Χρυσή Αυγή vs (A) !
- Μέλος που άνοιξε το νήμα AssFiller
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 859
- Εμφανίσεις 31K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Ααααααχχχχχχχ καρδιες!!!!!Γιατί δε ρουφάς το γαλατάκι σου τώρα να πέσεις για ύπνο. Αύριο μη μου πεις πως θα πας για δουλειά και δεν έχετε να κάψετε τίποτα;!
Πςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς γουαου!!Πανεξυπνο!Κοίτα να δεις. Τελικά οι Χιώτες και τα αρχίδια πάνε 2-2. Χιώτες δεν είσαστε σωστα;
Πάντως εγώ κουράστικα. Με 2 πουτάνες βγαίνει αλλά με είρωνες δε βγαίνει. Άντε χαρείτε τώρα που πάω για ύπνο, συμφωνείστε πως συμφωνείτε σε όλα και υγεία πάνω από όλα.Πςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς γουαου!!Πανεξυπνο!
Τι να σου απαντήσω ρε μακακάκο; Το απόγευμα δεν είπα πως είμαι ελαιοχρωματιστής την ώρα που λέγατε για τους μετανάστες; Εγώ ρε μακάκα δε λέω ψέματα όπως εσύ και δε θυμάμαι τι είπα πριν 2 ώρες.Και μετά νομίζει οτι είναι και δημοκράτης, και σωστός, και τα πάντα.
Για τα δακρυγόνα όμως δεν απάντησε.
Εμ βέβαια κουράστηκες.Πάντως εγώ κουράστικα. Με 2 πουτάνες βγαίνει αλλά με είρωνες δε βγαίνει. Άντε χαρείτε τώρα που πάω για ύπνο, συμφωνείστε πως συμφωνείτε σε όλα και υγεία πάνω από όλα.
Αφού κάνεις πάντα το ίδιο.
Όταν κάποιος σε στριμώχνει, βρίσαμε και καθαρίσαμε!
Γεια σου Ηρακλή ( πουαρώ ). Στο τελευταιο συμφωνουμε.Πάντως εγώ κουράστικα. Με 2 πουτάνες βγαίνει αλλά με είρωνες δε βγαίνει. Άντε χαρείτε τώρα που πάω για ύπνο, συμφωνείστε πως συμφωνείτε σε όλα και υγεία πάνω από όλα.
Να γαμαω πιο συχνα και μπουλης. Κανουμε και φασαριες. Ελα ρε φιλησυχε πολιτη. Βλεπω πολιτικο λογο στιβαρο παντως.Επιχειρηματα. Που ειδες τις φασαριες καθε εβδομαδας? Μηπως ρε μαλακα φασιστα ενοχλητικε, καναν φασαρια και οι λιμενεργατες που φαγαν δακρυγονα και ξυλο απο τα ΜΑΤ? Μηπως καναν φασαριες και οι εργαζομενοι της ΔΕΗ? Μηπως οι συνταξιουχοι επι ΜΠΑΤΣΟΚ? Να τους δερνει η αστυνομια κι αυτους ε? Αυτοι ηταν κουκουλοφοροι,τεμπελχαναδες? Γουσταρεις να τους δερνουν αλητακο? Μπουλης ησουν εσυ και εχεις απωθημενα απο μικρος.Η' μηπως επρεπε να τους πυροβολησεις κι αυτους οπως πυροβολεις τις μπεκατσες? Ε αληταρα? Για πες. Γουσταρεις να βλεπεις μπατσους με σιδερογροθιες να βαρανε καθηγητες? Για πες μας. Φασαριοζοι κι οι καθηγητες ε? Το προβλημα σου ειναι οι λαθρομεταναστες? Αν κακομοιρη μου δεν τους ειχες, εκει να εβλεπες επιτοκια και ακριβεια. Οχι απο τις σπασμενες τζαμαριες των τραπεζων για τις οποιες κοπτεσαι.
Σιγα ρε δουλευταρα που θα μας πεις και τεμπελχαναδες. Επειδη δε γουσταρουμε ο κοπος μας και η ζωη να γινεται αντικειμενο εκμεταλλευσης απο κανενα αφεντικο προς οφελος του κερδους. Αν εσυ εισαι συμβιβασμενος ραγιας,προβλημα σου. Θες να κατεβεις στο δρομο? Ναι με τις πετρες θα σε παρουμε φασιστα. ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥς ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ. Αρνεισαι την ελευθερια μερικων ανθρωπων να ζουν οπου θελουν αυτοι. Αρα αρνουμαι κι εγω εσενα. Δεβ εχουμε πειραξει κανεναν αλλο,εκτος απο φασιστες σαν εσενα. Κριμα που δε γεννηθηκες στο Β παγκοσμιο. Τη χουντα πιστευω την προλαβες.
Ε πατριωταρα,θα παρεις και το οπλο να καθαρισεις τους Τουρκους? Ραμπο?Η' μονο τους αναρχικους? Γουσταρεις που ξοδευουμε τρισεκατομμυρια σε οπλα για χατηρι των εταιρειων πολεμου ε στρατοκαβλε? Δεν εχεις νοσοκομεια,σχολεια,πανεπιστημια , αλλα γουσταρεις πολεμους και οπλα.Αλλα σου φταινε κι οι λαθρομεταναστες. Οχι τα σκατα στο κεφαλι σου.Τιμιε ελληναρα.Στο συλλαλητηριο για το ασφαλιστικο θα κατεβεις Ελληναρα του καναπε? Η' οχι? Εκει ο κοσμος θα ειναι τεμπελχαναδες? Η' θελεις πορειες-επιταφειους? Τεμπελχαναδες και οι φοιτητες του πολυτεχνειου το '73 ε?Και οι χιπις . Αλλα ξεχασα.Επρεπε να 'ναι δουλευταραδες σαν εσενα να πηγαινουν να σκοτωνουν σχιστοματηδες στο Βιετναμ. Ετσι δεν ειναι φασιστα ενοχλητικε? ΕΜετικε γελοιε?
ΤΙ θα πεις στους φιλους σου τα ΜΑΤ? να πλακωσουν τον κοσμο στο ξυλο στις 13/2? Εσυ θα βλεπεις απο τον καναπε σου φανταζομαι και θα ερεθιζεσαι.Γουσταρεις καμερες πανω απο το σκατοκεφαλο σου καθως περπατας? Εγω οχι. Εσυ εισαι εισαι μπανιστιρτζης,τι να πω.Εγω δε νιωθω ελευθερος. Σε ποναει οταν σπαει μια τραπεζα?Οταν σπανε κοκκαλα οι φασιστες σαν εσενα στους μεταναστες, δε σε ποναει? Κι αν διωξουμε τους μεταναστες,εσυ τοτε πως θα κανεις σεξ? Εμας φασιστακο,δεν μας δινει εντολες κανενας. Εσυ δεχεσαι να'χεις πανω απο το κεφαλι σου πολιτικους,θρησκευτικους και πολιτισμικους ηγετες.Εσυ ανεχεσαι ξεφτιλισμενε να σε λενε προβατο (ποιμνιο δεν σας ελεγε ο Χριστοτοδουλος,το παιδι της χουντας).Εσυ προσκυνας θεους αλλα ευχεσαι να σκοτωνες ανθρωπους. Εσυ εισαι τα σκατα της κοινωνιας και οι εμμονες σου.
ΜΠΑΤΣΟΙ-ΤV-ΝΕΟΝΑΖΙ , ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝΕ ΜΑΖΙ.
Σιγα ρε δουλευταρα που θα μας πεις και τεμπελχαναδες. Επειδη δε γουσταρουμε ο κοπος μας και η ζωη να γινεται αντικειμενο εκμεταλλευσης απο κανενα αφεντικο προς οφελος του κερδους. Αν εσυ εισαι συμβιβασμενος ραγιας,προβλημα σου. Θες να κατεβεις στο δρομο? Ναι με τις πετρες θα σε παρουμε φασιστα. ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥς ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ. Αρνεισαι την ελευθερια μερικων ανθρωπων να ζουν οπου θελουν αυτοι. Αρα αρνουμαι κι εγω εσενα. Δεβ εχουμε πειραξει κανεναν αλλο,εκτος απο φασιστες σαν εσενα. Κριμα που δε γεννηθηκες στο Β παγκοσμιο. Τη χουντα πιστευω την προλαβες.
Ε πατριωταρα,θα παρεις και το οπλο να καθαρισεις τους Τουρκους? Ραμπο?Η' μονο τους αναρχικους? Γουσταρεις που ξοδευουμε τρισεκατομμυρια σε οπλα για χατηρι των εταιρειων πολεμου ε στρατοκαβλε? Δεν εχεις νοσοκομεια,σχολεια,πανεπιστημια , αλλα γουσταρεις πολεμους και οπλα.Αλλα σου φταινε κι οι λαθρομεταναστες. Οχι τα σκατα στο κεφαλι σου.Τιμιε ελληναρα.Στο συλλαλητηριο για το ασφαλιστικο θα κατεβεις Ελληναρα του καναπε? Η' οχι? Εκει ο κοσμος θα ειναι τεμπελχαναδες? Η' θελεις πορειες-επιταφειους? Τεμπελχαναδες και οι φοιτητες του πολυτεχνειου το '73 ε?Και οι χιπις . Αλλα ξεχασα.Επρεπε να 'ναι δουλευταραδες σαν εσενα να πηγαινουν να σκοτωνουν σχιστοματηδες στο Βιετναμ. Ετσι δεν ειναι φασιστα ενοχλητικε? ΕΜετικε γελοιε?
ΤΙ θα πεις στους φιλους σου τα ΜΑΤ? να πλακωσουν τον κοσμο στο ξυλο στις 13/2? Εσυ θα βλεπεις απο τον καναπε σου φανταζομαι και θα ερεθιζεσαι.Γουσταρεις καμερες πανω απο το σκατοκεφαλο σου καθως περπατας? Εγω οχι. Εσυ εισαι εισαι μπανιστιρτζης,τι να πω.Εγω δε νιωθω ελευθερος. Σε ποναει οταν σπαει μια τραπεζα?Οταν σπανε κοκκαλα οι φασιστες σαν εσενα στους μεταναστες, δε σε ποναει? Κι αν διωξουμε τους μεταναστες,εσυ τοτε πως θα κανεις σεξ? Εμας φασιστακο,δεν μας δινει εντολες κανενας. Εσυ δεχεσαι να'χεις πανω απο το κεφαλι σου πολιτικους,θρησκευτικους και πολιτισμικους ηγετες.Εσυ ανεχεσαι ξεφτιλισμενε να σε λενε προβατο (ποιμνιο δεν σας ελεγε ο Χριστοτοδουλος,το παιδι της χουντας).Εσυ προσκυνας θεους αλλα ευχεσαι να σκοτωνες ανθρωπους. Εσυ εισαι τα σκατα της κοινωνιας και οι εμμονες σου.
Εγώ τουλάχιστον βρίζω εάν με προκαλέσεις και δεν κάνω την πάπια και απαντώ σε ότι με ρωτήσεις.Εμ βέβαια κουράστηκες.
Αφού κάνεις πάντα το ίδιο.
Όταν κάποιος σε στριμώχνει, βρίσαμε και καθαρίσαμε!
Εδώ συμφωνούμε 100%.ΜΠΑΤΣΟΙ-ΤV-ΝΕΟΝΑΖΙ , ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝΕ ΜΑΖΙ.
Την ώρα που εσύ αμπελοφιλοσοφείς με τα υπόλοιπα παράσιτα εγώ πίνω τον καρκίνο από τα χρώματα. Θεωρώ πως πιο πολύ ανάγκη υπάρχει από τη δουλειά μου παρά από τις πέτρες μου. Εσύ αντι να δουλέψεις όχι για τα συμφέροντα αλλά για να δεις ένα χαμόγελο του συνάνθρωπού σου που έκανες κάτι, σπας και καις. Ε μια ζωή θα σε σπάνε και εσένα. Στην Ιαπωνία διαδηλώνουν καθώς εργάζοντε και μάθε πως δικαώνοντε. Δε σπάνε, δε σταματάνε να δουλέυουν. Αλλά τι ξέρουν οι μαλάκες...Έλα ντε είναι πρώτη δύναμη στην οικονομία και δεν ξέρουν.Να γαμαω πιο συχνα και μπουλης. Κανουμε και φασαριες. Ελα ρε φιλησυχε πολιτη. Βλεπω πολιτικο λογο στιβαρο παντως.Επιχειρηματα. Που ειδες τις φασαριες καθε εβδομαδας? Μηπως ρε μαλακα φασιστα ενοχλητικε, καναν φασαρια και οι λιμενεργατες που φαγαν δακρυγονα και ξυλο απο τα ΜΑΤ? Μηπως καναν φασαριες και οι εργαζομενοι της ΔΕΗ? Μηπως οι συνταξιουχοι επι ΜΠΑΤΣΟΚ? Να τους δερνει η αστυνομια κι αυτους ε? Αυτοι ηταν κουκουλοφοροι,τεμπελχαναδες? Γουσταρεις να τους δερνουν αλητακο? Μπουλης ησουν εσυ και εχεις απωθημενα απο μικρος.Η' μηπως επρεπε να τους πυροβολησεις κι αυτους οπως πυροβολεις τις μπεκατσες? Ε αληταρα? Για πες. Γουσταρεις να βλεπεις μπατσους με σιδερογροθιες να βαρανε καθηγητες? Για πες μας. Φασαριοζοι κι οι καθηγητες ε? Το προβλημα σου ειναι οι λαθρομεταναστες? Αν κακομοιρη μου δεν τους ειχες, εκει να εβλεπες επιτοκια και ακριβεια. Οχι απο τις σπασμενες τζαμαριες των τραπεζων για τις οποιες κοπτεσαι.
LeoKnight7
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Τελικά δεν καταλαβαίνω...
Γιατί όλοι όσοι λένε τους άλλους φασίστες εκδηλώνουν την πλέον γνήσια ανελεύθερη, φασιστική και μισανθρωπική συμπεριφορά;
Γιατί όλοι όσοι λένε τους άλλους φασίστες εκδηλώνουν την πλέον γνήσια ανελεύθερη, φασιστική και μισανθρωπική συμπεριφορά;
Πινεις τον καρκινο απο τα χρωματα γιατι εισαι κι εσυ οπως κι εγω πιονι στο καπιταλιστικο συστημα. Η μισθωτη σκλαβια στην οποια εξωθεισαι ειναι αναγκη για την επιβιωση σου και οχι συνειδητη επιλογη για να προσφερεις στο συνανθρωπο σου. Αν η εργασια μας ηταν προσφορα στο συνανθρωπο μας, θα λεγοταν εθελοντικη και θα γινοταν δωρεαν,οπως σε μια αναρχικη κοινωνια. Στο καπιταλιστικο συστημα ομως, ο μοχθος σου δεν αμοιβεται καν με οσο αξιζει, φορτωνεσαι με αγχος για να βγει η δουλεια για να εχεις κερδος εσυ ή το αφεντικο σου. Η δουλεια είναι δουλεία. Ελευθερη εργασια,εθελοντικη και αυτοδιατιθέμενη υπάρχει σε μια αναρχική κοινωνία. Δε νομιζω οτι το να εισαι ελαιοχρωματιστής (αν δεν κανω λαθος αυτο εισαι,δεν προσεξα τη συζητηση σου τοσο με τους αλλους) ειναι το ιδιο με το να εισαι γιατρος του κοσμου π.χ. Σ'αυτη την κοινωνια ολοι για κερδος δουλευουμε και για το κερδος των από πανω (αφεντικα εως κράτος).
Με τις πετρες μου , ειδα χαμογελο απο συνανθρωπους μου που εσεις αγνοειται. Αυτοι οι συνανθρωποι μου ειναι μαυριδεροι και δεν ειναι Ελληνες. Με τις πετρες μου απετρεψα μια φασιστικη συμμαζωξη.Οι αναρχικοι βοηθουν ανθρωπους που το κρατος δικαιου σου ή εσυ ο ιδιος δεν θες ή δεν εχεις το χρονο λογω κοπωσης απο τη μισθωτη σκλαβια να βοηθησεις. Περιπολουν συνοικιες μεταναστων,τους προστατευουν απο τα μαχαιρωματα των γουρουνιων της Χρυσης Αυγης και διαδηλωνουν για τα δικαιωματα τους. Ναι με πετρες.Πολλες φορες και ειρηνικα.Εχεις ασχοληθει ποτε να δεις ποσες ειρηνικες πορειες κανουμε? Η' αυτο δεν το λεει ο Πρετεντερης?
Οι πετρες φιλε μου ειναι απαραιτητες. Οι επαναστατες δεν εγιναν απο τους Ιαπωνες. Απ'οσο ξερω οι Ιαπωνες με τον χιτλερ πηγαν. Η επανασταση εγινε απο εξεγερμενες μαζες. Με βια. Η βια που ασκειται απο κατω προς τα πανω ειναι αντισταση. Η βια απο πανω προς τα κατω,απο τους εξουσιαστες προς τις μαζες,ειναι καταστολη.Πρωτη δυναμη στην οικονομια μπορει να ειναι.Σαν επιχειρησεις προφανως και ως κρατος. Ως πολιτες ειναι ευτυχισμενοι. Ή δουλευουν σα ζωα? Δε σε ενοχλει που παρα την τεχνολογικη προοδο που παρουσιαζεται (και ειναι) το μεγαλο προτερημα του καπιταλισμου εναντι του αναρχισμου και της κολεκτιβοποιησης , παρα τους αυτοματισμους στην εργασια,παρα τους Ηλ.Υπολογιστες, εσυ ακομα δουλευεις σα σκλαβος 8,9,10 ωρες? Για ποιον? Για τους απο πανω φυσικα.Για τον καθε Καραμαλεγκο,Χιροχιτο,σταλιν,χιτλερ,μπους,σαρκοζι κλπ καθικια, που κι αυτοι ως καλοι υπαλληλοι των πολυεθνικων, αμοιβονται απο τους κοπους ολων μας.
Σε αφηνω τωρα γιατι κι εγω εχω μισθωτη σκλαβια αυριο, μην σε κουραζω με αμπελοφιλοσοφιες.
ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ ΟΡΘΙΟΣ , ΠΑΡΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΓΟΝΑΤΙΣΤΟΣ.
Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΤΟ ΟΠΛΟ ΤΩΝ ΛΑΩΝ, ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ.
Με τις πετρες μου , ειδα χαμογελο απο συνανθρωπους μου που εσεις αγνοειται. Αυτοι οι συνανθρωποι μου ειναι μαυριδεροι και δεν ειναι Ελληνες. Με τις πετρες μου απετρεψα μια φασιστικη συμμαζωξη.Οι αναρχικοι βοηθουν ανθρωπους που το κρατος δικαιου σου ή εσυ ο ιδιος δεν θες ή δεν εχεις το χρονο λογω κοπωσης απο τη μισθωτη σκλαβια να βοηθησεις. Περιπολουν συνοικιες μεταναστων,τους προστατευουν απο τα μαχαιρωματα των γουρουνιων της Χρυσης Αυγης και διαδηλωνουν για τα δικαιωματα τους. Ναι με πετρες.Πολλες φορες και ειρηνικα.Εχεις ασχοληθει ποτε να δεις ποσες ειρηνικες πορειες κανουμε? Η' αυτο δεν το λεει ο Πρετεντερης?
Οι πετρες φιλε μου ειναι απαραιτητες. Οι επαναστατες δεν εγιναν απο τους Ιαπωνες. Απ'οσο ξερω οι Ιαπωνες με τον χιτλερ πηγαν. Η επανασταση εγινε απο εξεγερμενες μαζες. Με βια. Η βια που ασκειται απο κατω προς τα πανω ειναι αντισταση. Η βια απο πανω προς τα κατω,απο τους εξουσιαστες προς τις μαζες,ειναι καταστολη.Πρωτη δυναμη στην οικονομια μπορει να ειναι.Σαν επιχειρησεις προφανως και ως κρατος. Ως πολιτες ειναι ευτυχισμενοι. Ή δουλευουν σα ζωα? Δε σε ενοχλει που παρα την τεχνολογικη προοδο που παρουσιαζεται (και ειναι) το μεγαλο προτερημα του καπιταλισμου εναντι του αναρχισμου και της κολεκτιβοποιησης , παρα τους αυτοματισμους στην εργασια,παρα τους Ηλ.Υπολογιστες, εσυ ακομα δουλευεις σα σκλαβος 8,9,10 ωρες? Για ποιον? Για τους απο πανω φυσικα.Για τον καθε Καραμαλεγκο,Χιροχιτο,σταλιν,χιτλερ,μπους,σαρκοζι κλπ καθικια, που κι αυτοι ως καλοι υπαλληλοι των πολυεθνικων, αμοιβονται απο τους κοπους ολων μας.
Σε αφηνω τωρα γιατι κι εγω εχω μισθωτη σκλαβια αυριο, μην σε κουραζω με αμπελοφιλοσοφιες.
ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ ΟΡΘΙΟΣ , ΠΑΡΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΓΟΝΑΤΙΣΤΟΣ.
Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΤΟ ΟΠΛΟ ΤΩΝ ΛΑΩΝ, ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ.
Που δεν καταλαβαινεις...να στο κανω λιανα? ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ ΣΤΟΥς ΕΧΘΡΟΥς ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ. Εσυ εχεις παρει μια φραση της δημοκρατιας οτι ο καθενας μπορει να λεει ο,τι θελει και την παπαγαλιζεις? Ανηξερε τυπε, σου ειναι πολυ δυσκολο να καταλαβεις οτι δεν δεχομαστε τους φασιστες γιατι αυτοι δεν δεχονται την ιδια την ελευθερια του ανθρωπου? Γιατι αντιμετωπιζουν τους ξενους ως ζωα? Και θα αφησω να εκφραστουν αυτα τα κτηνη? Μας λετε μισανθρωπους, οταν αυτοι, οι νοσταλγοι του χιτλερ, οι στρατοκαβλοι ,εχουν σκοτωσει εκατομμυρια ανθρωπων? Οταν αυτοι διαδιδουν το μισος μεσα απο τα λεγομενα τους? Οταν βγαινουν και μαχαιρωνουν και κρυβονται στο παρκο στρατου στο Γουδι,πισω απο τις εγκαταστασεις των ΜΑΤ (28 Οκτωβρη 2007 το βραδυ). Και εχεις την απαιτηση ανηξερε τυπε που κανεις πως δεν καταλαβαινεις,να τους αφηνουμε να μιλανε? Να μην τους διωκουμε? ΝΑ ΜΗΝ εισπραττουν τη βια που οι ιδιοι εξασκουν σε αδυναμους ανθρωπους? Να τους αγαπαμε σαν ανθρωπους κι οχι ως κτηνη? Ε ΟΧΙ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ. ΠΙΣΩ απο τη Δημοκρατια που επικαλεισαι, μην κρυβεις τα φασιστικα σου ιδεωδη κανοντας τον ανηξερο. Γιατι αν οντως μετα απο οσα σου εξηγω δεν καταλαβαινεις,εχεις προβλημα.
LeoKnight7
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
"Η βια που ασκειται απο κατω προς τα πανω ειναι αντισταση. Η βια απο πανω προς τα κατω,απο τους εξουσιαστες προς τις μαζες,ειναι καταστολη."
Αυτές τις ΜΑΛΑΚΙΕΣ να πάτε να τις πείτε σε όσους πληρώνουν και ξαναπληρώνουν για να φτιάξουν μαγαζιά, σπίτια και αυτοκίνητα από τις ΜΑΛΑΚΙΕΣ 200 ΚΩΛΟΠΑΙΔΩΝ.
Κάποιος είχε πει κάποτε για τους "αγωνιστές του '73": "παιδιά είναι και κλάνουνε".
Το κακό είναι ότι αυτή η κλανιά ακόμα να ξεβρωμίσει από αυτή τη χώρα.
Δε φταίτε εσείς όμως. Φταίνε κάτι κοστουμάτα νούμερα που λαϊκίζουν και δημαγωγούν "τα παιδιά και τα παιδιά και τα παιδιά".
Άγια τα χέρια που τσακίζουν τα κεφάλια των "παιδιών"!!!
Αυτές τις ΜΑΛΑΚΙΕΣ να πάτε να τις πείτε σε όσους πληρώνουν και ξαναπληρώνουν για να φτιάξουν μαγαζιά, σπίτια και αυτοκίνητα από τις ΜΑΛΑΚΙΕΣ 200 ΚΩΛΟΠΑΙΔΩΝ.
Κάποιος είχε πει κάποτε για τους "αγωνιστές του '73": "παιδιά είναι και κλάνουνε".
Το κακό είναι ότι αυτή η κλανιά ακόμα να ξεβρωμίσει από αυτή τη χώρα.
Δε φταίτε εσείς όμως. Φταίνε κάτι κοστουμάτα νούμερα που λαϊκίζουν και δημαγωγούν "τα παιδιά και τα παιδιά και τα παιδιά".
Άγια τα χέρια που τσακίζουν τα κεφάλια των "παιδιών"!!!
str81977
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Να γαμαω πιο συχνα και μπουλης. Κανουμε και φασαριες. Ελα ρε φιλησυχε πολιτη. Βλεπω πολιτικο λογο στιβαρο παντως.Επιχειρηματα. Που ειδες τις φασαριες καθε εβδομαδας? Μηπως ρε μαλακα φασιστα ενοχλητικε, καναν φασαρια και οι λιμενεργατες που φαγαν δακρυγονα και ξυλο απο τα ΜΑΤ? Μηπως καναν φασαριες και οι εργαζομενοι της ΔΕΗ? Μηπως οι συνταξιουχοι επι ΜΠΑΤΣΟΚ? Να τους δερνει η αστυνομια κι αυτους ε? Αυτοι ηταν κουκουλοφοροι,τεμπελχαναδες? Γουσταρεις να τους δερνουν αλητακο? Μπουλης ησουν εσυ και εχεις απωθημενα απο μικρος.Η' μηπως επρεπε να τους πυροβολησεις κι αυτους οπως πυροβολεις τις μπεκατσες? Ε αληταρα? Για πες. Γουσταρεις να βλεπεις μπατσους με σιδερογροθιες να βαρανε καθηγητες? Για πες μας. Φασαριοζοι κι οι καθηγητες ε? Το προβλημα σου ειναι οι λαθρομεταναστες? Αν κακομοιρη μου δεν τους ειχες, εκει να εβλεπες επιτοκια και ακριβεια. Οχι απο τις σπασμενες τζαμαριες των τραπεζων για τις οποιες κοπτεσαι.
Δεν είναι τόσο η στείρα παράθεση συνθημάτων που με ενοχλεί...
Είναι το γεγονός ότι εσύ και οι ομοϊδεάτες σου θεωρείτε ότι κατέχετε κάποια "κρυμμένη" αλήθεια που οι υπόλοιποι (το 99,99% δηλαδή του πληθυσμού) αδυνατεί να συλλάβει...
...Και επιπλέον θεωρείτε ότι έχετε το μονοπώλιο της γνώσης..Μόνο εσείς ξέρετε ποιος πρέπει να μιλάει, ποιανού η περιουσία πρέπει να καταστραφεί, ποιος πρέπει να ζήσει ή να πεθάνει...
Θα μπορούσα να σε αποκαλέσω φασιστάκι...Αλλά αυτό είναι πολιτικός όρος...
Και η "ιδεολογία" σου μάλλον σε σέχτα φέρνει παρά σε πολιτική τοποθέτηση...
Δεν πειράζει...Θα μπορούσες να είχες γίνει και ιεχωβάς ή σαιντελόγος και εκεί δεν υπάρχει γυρισμός...
Επίσης, δεν ξέρω το κοινωνικό και οικονομικό υπόβαθρό σου...
Θέλω να πιστεύω ότι είσαι ένα παιδί φτωχής οικογένειας που το ξεζουμίζουν κάποια καθίκια για €700 το μήνα...Διότι έτσι θα μπορούσα να εξηγήσω την αποστροφή στο αστικό κράτος..
Ωστόσο, δεν έχω γνωρίσει ακόμη κανέναν αντιεξουσιαστή με αυτό το υπόβαθρο..
Σχεδόν όλοι κάνουν τον αντίφα εκ του ασφαλούς, με τα λεφτά του μπαμπα΄(ο οποίος κατά κανόνα είναι της γενιάς του πολυτεχνείου αλλά τώρα έχει πιάσει την καλή), όντας αιώνιοι φοιτητές ή άεργοι αφού πάντα κάποιος άλλος τους ταϊζει...
Και επί τη ευκαιρία, το κομπιούτερ που γράφεις, την ασφάλεια του σπιτιού σου, το ρεύμα, το φως, το νερό, το τηλέφωνο, την ιατρική περίθαλψη και την πιστωτική που στην πληρώνει ο μπαμπας (όχι εσένα προσωπικά αλλά πολλών ομοίων σου) σου τα παρέχει το κακό αστικό κράτος που πολεμάς...
Έχεις σκεφτεί ποτέ πώς θα ήταν η ζωή σου χωρίς αυτά;
str81977
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Στρέϊτ, εκκρεμεί μια απάντησή σου εδώ και ώρες.
Αν έχεις την καλοσύνη......
Δεν χρειαάζεται να σου εξηγήσω τίποτα και ειδικά το αυτονόητο...
Κανείς τελικά δεν σε παίρνει και πολύ στα σοβαρά, γιατί να το κάνω εγώ;
Αλλά μιας και άρχισες τις ανοησίες για τη χρονική σειρά υποβολής των ερωτήσεων, σου έχω ρώτήσει τόσο εγώ όσο και άλλα μέλη του σάιτ εδώ και μέρες, αν έχεις ξαναμπεί με άλλο νικ στο σάιτ..
Λοιπόν;