Νέα

Χρυσή Αυγή vs (A) !

• Μέλος που άνοιξε το νήμα AssFiller
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 859
  • Εμφανίσεις 31K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Η σημία κότα(το πάπια πέταξε) είναι το ιδεατό σπίτι των προγόνων σου που σε ξελάσπωσαν πολλάκις για να γράφεις σήμερα ότι παπαριά γράφεις. Εάν σου κάψω το σπίτι σου θα με καταλάβεις; Η σημαία είναι το σύμβολο της ανδρείας των προγόνων σου, εσύ με τι αρχίδια πας άνανδρε να την κάψεις;
Έπρεπε να το καταλάβω οτι δεν ξέρεις να διαβάζεις ελληνικά.
Και δεν απορώ.

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
οι μεταναστες που δουλευουν νομιζεις εχουν καλυτερες συνθηκες εργασιες?και οι μεν και οι δε  θυματα εκμεταλευσης ειναι του εργολαβου!του εργολαβου που εχει κανει κολιατζες με πολιτικους!πολιτικους που οι εργατες που αναφερεις καθε 4 χρονια ψηφιζουν!
σε αυτό που λες δε διαφωνώ. Απλά σου είπα ότι σου είπα ότι είπα γιατί η καραμέλα του οι ξένοι κάνουν τις δουλειές που οι Έλληνες δεν κάνουν έλιωσε. Δε μπορώ να ακούω τέτοιες αναλήθειες και να τα σκέφτομαι όταν δουλεύω γιατί λέω για ποιους μιλάνε;

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
Έπρεπε να το καταλάβω οτι δεν ξέρεις να διαβάζεις ελληνικά.
Και δεν απορώ.
Γιατί απάντησες πουθενά στις δύο ερωτήσεις μου, πάπια; Καλά κάνε την πάπια. Άλλωστε ούτε θέλω να με πείσεις ούτε εγώ να σε πείσω για τίποτα.

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
366
Πόντοι
5.795
φιλε δεν εχω τιποτα με τους πακιστανους αλλα μου την σπαη να μου την πεφτουν σε καθε φαναρι..να πηγενω για καφε και να μου την πεφτουν δεκα μαυροι για δισκακια..,να πηγενω αχαρνων και να μην βλεπω εναν ελληνα ...δεν εχω τιποτα με τους ανθρωπους αλλα δεν μου αρεσει να με ενοχλουν...εχουμε γινει χειροτεροι απο την αμερικη ...χθες πηγα στο δημαρχειο πισω και φοβασε να κυκλοφορησεις...ξερω παιδια που δεν μπορουν να βρουν δουλεια διοτι ο πακιστανος δουλευει με 300 τον μηνα...αυτο το κυμα των χιλιαδων εξαθλιομενων μεταναστων με ανησυχει...τι θα γινουμε ..ναι ειμαι ΑΠΛΑ υπερ του περιορισμου της μεταναστευσης οπως οι πλειοψηφια του ελληνικου λαου.....τιποτε αλλο...

φίλε να σου πω δυο λόγια για το ποιο επάνω σου ποστ.
τους αλλοδαπούς ποιος τους έφερε εδώ? για ποιους τους έφεραν εδώ?
τα δυο μεγάλα κόμματα δεν τους έφεραν? για φτηνά εργατικά χέρια στην υπηρεσία των μεγάλων εταιρειών δεν τους έφεραν εδώ βασικά?
μερικοί θέτουν ζήτημα τι λένε τα κόμματα της αριστεράς για τους αλλοδαπούς? νομιμοποίηση ξέρετε τι σημαίνει? πλήρης καταγραφή και έλεγχος,που σημαίνει τα ίδια δικαιώματα με τον Έλληνα εργαζόμενο και ξέρετε τι σημαίνει αυτό? ότι σε ένα χρόνο θα έχει φύγει το 75% από αυτούς.
όσο όμως θα υπάρχει η μαύρη εργασία όλο και περισσότεροι θα μαζεύονται εδώ.
φιλε αριονα εχεις καποιο δικηο πανω σε αυτο λες αλλα εγω προσωπικα δεν ειμαι εναντια της νομιμης μεταναστευσης αλλα την παρανομης...οι μισοι ξενοι εδω στην ελλαδα  που ειναι παρανομοι πρεπει να πανε σπιτακι τους φυσικα και χρειαζομαστε εργατες ..υπο την προυποθεση οτι θα υπαρχει βεβαιωση απο το συνδικατο νοσοκομων η οικοδομων οτι υπαρχει θεση εργασιας...και κανενας ξενος δεν εργαζετε στην κοκα κολα μην ανησυχεις οικοδομοι ,αγροτες ,σε εστιατορια βενζιναδικα κλπ δουλευουν...οι ανθρωποι.ναι τα δυο μεγαλα κομματα εχουν κανει τις μαλακιες τους αλλα ο συνασπισμος και το κκε δεν νομιζω οτι αποδοκιμασαν τα δυο μεγαλα κομματα ...μαλλον για συγκαλιψη καναν...φιλε αριονα οι μισοι ξενοι στην ελλαδα ειναι απολυτα νομιμοι αλλα κανουν δουλειες που δεν κανουν ποια οι ελληνες αυτη ειναι η αληθεια...ποια φοιτητρια παει να καθαρισει σπιτι??εδω δεν καθαριζουν το δικο τους....το προβλημα ειναι οι αλλοι μισοι...που πρεπει να συληφθουν και να απελαθουν...αλλα αντε να μιλησεις με την αριστερα για καταστολη...και μετα τα ξαναλεμε....

nik6367

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Εχουμε δυο περιπτώσεις ΑΚΡΙΒΩΣ ιδιες με την διαφορα οτι οι ακροαριστεροι ειναι πολυ περισσότεροι απο τους ακροδεξιους κανουν οτι θελουν κανεις δεν τους μιλα και εχουν και κοινοβουλευτική εκπροσωπιση.
Ο φασισισμος δεν εχει χρώμα αποτελει μια κακή συμπεριφορα.
Για μένα Σταλιν και Χιτλερ ειναι ένα και το αυτο.
Για μένα αντιεξουσιαστες και χρυσαυγήτες ειναι ένα και το αυτο. ΚΑΜΙΑ διαφορά....

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Και ποιος είπαμε ότι είσαι για να κρίνεις ποιος πρέπει να "υπάρχει" και ποιος όχι;

Ποιος πρέπει να ασκεί το δικαίωμα του συνέρχεσαι, του εκλέγεσθαι;

Όρισε κανείς τις ακροαριστερές συμμορίες τοποτηρητές της δημόσιας ζωώς να εκδίδουν πιστοποιητικά πολιτικών φρονημάτων λες και είμαστε στη 10ετία του 50;

Ή έχει κανείς την ψευδαίσθηση ότι οι "αντίφα" είναι σε τίποτα καλύτεροι από τα εθνίκια και τα χρυσά αυγά;

Η δημοκρατία ανέχεται ως και τους χειρότερους εχθρούς της- αυτό είναι το μεγαλείο και η αδυναμία της ταυτόχρονα...
Α, ήρθε και ο ινστρούχτορας, δέσαμε.

Επισκέπτης
σε αυτό που λες δε διαφωνώ. Απλά σου είπα ότι σου είπα ότι είπα γιατί η καραμέλα του οι ξένοι κάνουν τις δουλειές που οι Έλληνες δεν κάνουν έλιωσε. Δε μπορώ να ακούω τέτοιες αναλήθειες και να τα σκέφτομαι όταν δουλεύω γιατί λέω για ποιους μιλάνε;
οπως ξαναειπα πιο πανω οι ξενοι κρατανε αυτη τι στιγμη την αγροτικη οικονομια!οσον αφορα τις οικοδομες το 90 τοις εκατο που δουλευουν εκει ειναι ξενοι και ενα 10 τοις εκατο ελληνες!και ο λογος ειναι οτι ο μεταναστης ουτε ασφαλισμενος ειναι,ουτε παιρνει τα χρηματα που δικαουται και ειναι και παρανομα στη χωρα μας!η καραμελα οτι οι ξενοι παιρνουν τις δουλειες απο τους ελληνες ελιωσε!να κοιταμε την πραγματικοτητα οσο και αν δεν μας  αρεσει!

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
οι μεταναστες που δουλευουν νομιζεις εχουν καλυτερες συνθηκες εργασιες?και οι μεν και οι δε  θυματα εκμεταλευσης ειναι του εργολαβου!του εργολαβου που εχει κανει κολιατζες με πολιτικους!πολιτικους που οι εργατες που αναφερεις καθε 4 χρονια ψηφιζουν!

Τα αφεντικά δεν κάνουν διακρίσεις φίλε Γουόρ...
Εκμεταλλεύονται όποιον έχει ανάγκη, έλληνα ή/ και ξένο..

Η διαφορά μεταξύ του πακιστανού στα φανάρια και του νέου πτυχιούχου των € 700- 900/12ωρο την ημέρα είναι αρκετά πιο μικρή απ' ό,τι θέλουμε να πιστεύουμε....

Και ας λένε οι βαλκανογιάπηδες για χλιδάνεργους και αποτυχημένους.

Ωστόσο, κάπου - κάπως - κάποτε πρέπει να μπει μια μεταναστευτική πολιτική διότι εκτός από τα εργασιακά, υπάρχουν και ζητήματα εγκληματικότητας, υγιεινής, γκετοποίησης, αντοχής των κρατικών υπηρεσιών και άλλα που προκαλεί η αρθρόα λαθρομετανάστευση...

Και θα συμφωνήσω με τους προλαλήσαντες ότι η γερμανία δεχόταν μετανάστες βάσει σχεδίου...'Οταν επήλθε κορεσμός άλλαξε και η μεταναστευτική της πολιτική...Το ίδιο και οι ΗΠΑ, το ίδιο και οι αυστραλία...

Δεν είναι ντροπή ούτε ρατσισμός να πούμε ότι η χώρα δεν χωράει άλλους...

Αν και θα μπορούσαν να αδειάσουν μερικές θέσεις αν διώχναμε αυτούς που καίνε τις ελληνικές σημαίες...Αν τους χαλάει τόσο η ελλάδα, ε, μην τους κρατάμε με το ζόρι!

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Α, ήρθε και ο ινστρούχτορας, δέσαμε.

Καλώς σε βρήκα...
Σε αντίθεση με εσένα, δεν έχω τη δυνατότητα να παραμένω 12+ ώρες on line όποτε, ναι, έλειψα κάποιες ώρες!

btw, κλαφτηκες καθόλου στους μοντς και τους αντμινς για το άβαταρ του ψάχνω ή κατά βάθος σου αρέσει το owo/ cim ;

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Απορώ είσαι είρωνας μόνο πίσω από το pc ή και έξω;
Αν δεν ζητήσεις συγγνώμη που με έβρισες (και η βρισιά είναι χειροτερη απο την ειρωνεία νομίζω), τότε δεν υποχρεούμαι να ανοίξω "διάλογο" μαζί σου.

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
οπως ξαναειπα πιο πανω οι ξενοι κρατανε αυτη τι στιγμη την αγροτικη οικονομια!οσον αφορα τις οικοδομες το 90 τοις εκατο που δουλευουν εκει ειναι ξενοι και ενα 10 τοις εκατο ελληνες!και ο λογος ειναι οτι ο μεταναστης ουτε ασφαλισμενος ειναι,ουτε παιρνει τα χρηματα που δικαουται και ειναι και παρανομα στη χωρα μας!η καραμελα οτι οι ξενοι παιρνουν τις δουλειες απο τους ελληνες ελιωσε!να κοιταμε την πραγματικοτητα οσο και αν δεν μας  αρεσει!
Και νομίζεις με την πείνα που έχει πέσει υπάρχουν ακόμα πολλοί ελληναράδες που πλέον δε θα πάνε στα χωράφια; Τώρα όμως είναι τόσο χαμηλά τα μεροκάματα που δεν πάνε γιατί δε βγαίνουν οικονομικά. Κάνουν δουλειές ανασφάλιστοι για να μπορούν να πληρώνουν τα πάγια. Οι μετανάστες που είναι παράνομοι δεν πληρώνουν φόρους, δεν πληρώνουν πάγια....Εσύ δηλαδή στην τελική δέχεσαι να παρασιτου΄ν κάποιοι πάνω σου; Εσύ να πληρώνεις για να απολαμβάνου και αυτοί πουν δεν πληρώνου...

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
Αν δεν ζητήσεις συγγνώμη που με έβρισες (και η βρισιά είναι χειροτερη απο την ειρωνεία νομίζω), τότε δεν υποχρεούμαι να ανοίξω "διάλογο" μαζί σου.
Μιας και πήρες θέση υπέρ των αλητηρίων που καίνε σημαίες, απάντησε πρώτα σε αυτά που σε ρώτησα πριν με αναγκάσεις να σε βρίσω και μετά τα λέμε ξανά. Έως τότε κάνε την πάπια.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Καλώς σε βρήκα...
Σε αντίθεση με εσένα, δεν έχω τη δυνατότητα να παραμένω 12+ ώρες on line όποτε, ναι, έλειψα κάποιες ώρες!

btw, κλαφτηκες καθόλου στους μοντς και τους αντμινς για το άβαταρ του ψάχνω ή κατά βάθος σου αρέσει το owo/ cim ;
Έτσι, να πέφτουν οι μάσκες της σοβαροφάνειάς σου.
Τους πρόλαβες τους ρέϊντζερ της ΟΝΝΕΔ επι Μιχαλολιάκου-Μανωλάκου;

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
366
Πόντοι
5.795
Τα αφεντικά δεν κάνουν διακρίσεις φίλε Γουόρ...
Εκμεταλλεύονται όποιον έχει ανάγκη, έλληνα ή/ και ξένο..

Η διαφορά μεταξύ του πακιστανού στα φανάρια και του νέου πτυχιούχου των € 700- 900/12ωρο την ημέρα είναι αρκετά πιο μικρή απ' ό,τι θέλουμε να πιστεύουμε....

Και ας λένε οι βαλκανογιάπηδες για χλιδάνεργους και αποτυχημένους.

Ωστόσο, κάπου - κάπως - κάποτε πρέπει να μπει μια μεταναστευτική πολιτική διότι εκτός από τα εργασιακά, υπάρχουν και ζητήματα εγκληματικότητας, υγιεινής, γκετοποίησης, αντοχής των κρατικών υπηρεσιών και άλλα που προκαλεί η αρθρόα λαθρομετανάστευση...

Και θα συμφωνήσω με τους προλαλήσαντες ότι η γερμανία δεχόταν μετανάστες βάσει σχεδίου...'Οταν επήλθε κορεσμός άλλαξε και η μεταναστευτική της πολιτική...Το ίδιο και οι ΗΠΑ, το ίδιο και οι αυστραλία...

Δεν είναι ντροπή ούτε ρατσισμός να πούμε ότι η χώρα δεν χωράει άλλους...

Αν και θα μπορούσαν να αδειάσουν μερικές θέσεις αν διώχναμε αυτούς που καίνε τις ελληνικές σημαίες...Αν τους χαλάει τόσο η ελλάδα, ε, μην τους κρατάμε με το ζόρι!
συμφωνω απολυτα  φιλε μου

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Μιας και πήρες θέση υπέρ των αλητηρίων που καίνε σημαίες, απάντησε πρώτα σε αυτά που σε ρώτησα πριν με αναγκάσεις να σε βρίσω και μετά τα λέμε ξανά. Έως τότε κάνε την πάπια.
Πάντως ελληνικά δεν διαβάζεις, γιατί ποτέ δεν υπερασπίστηκα το κάψιμο της σημαίας, είπα μόνον οτι το κατανοώ.
Πράγμα που για σένα τον μη γνωρίζοντα ελληνικά, είναι το ίδιο.
Μέχρι ποια τάξη πήγες σχολείο;

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Και νομίζεις με την πείνα που έχει πέσει υπάρχουν ακόμα πολλοί ελληναράδες που πλέον δε θα πάνε στα χωράφια; Τώρα όμως είναι τόσο χαμηλά τα μεροκάματα που δεν πάνε γιατί δε βγαίνουν οικονομικά. Κάνουν δουλειές ανασφάλιστοι για να μπορούν να πληρώνουν τα πάγια. Οι μετανάστες που είναι παράνομοι δεν πληρώνουν φόρους, δεν πληρώνουν πάγια....Εσύ δηλαδή στην τελική δέχεσαι να παρασιτου΄ν κάποιοι πάνω σου; Εσύ να πληρώνεις για να απολαμβάνου και αυτοί πουν δεν πληρώνου...

Δεν πληρωνουν φορους αλλα ζουνε σε αθλιες συνθηκες, χωρις ασφαλιση και με μισθο οπως ειπαμε πεινας....εκτος αν θεωρειτε οτι το να παιρνει ο μεταναστης 300 ευρω (σπαζοντας ετσι το μισθο του ελληνα) ειναι και ο,τι καλυτερο....αντι να κατηγορειται ο μεταναστης θα πρεπει να κατηγορηθει ο ελληναρας που τον εχει στη δουλεψη του με αυτες τις συνθηκες....

υπαρχουν επαρχιακες περιοχες στις οποιες οι ελληνες δεν εχουν απομακρυνθει και κανουν ακομα χειρονακτικες εργασιες οπως στο χωριο μου και δεν την εχουν δει ολοι γραφιαδες και δημοσιοι υπαλληλοι....

ξερω ομως και επαρχιακες περιοχες οπου τα χωρια εχουν ερημωσει και κατοικουνται μεχρι και 100% απο αλβανους οι οποιοι εχουν μετοικισει εκει περα και εργαζονται στα χωριαφια κτλ κτλ....

τιποτα δεν εχει μονο μια οψη....

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
Πάντως ελληνικά δεν διαβάζεις, γιατί ποτέ δεν υπερασπίστηκα το κάψιμο της σημαίας, είπα μόνον οτι το κατανοώ.
Πράγμα που για σένα τον μη γνωρίζοντα ελληνικά, είναι το ίδιο.
Μέχρι ποια τάξη πήγες σχολείο;
Συνέχισε την ειρωνία. Μακακάκο από τη στιγμή που δεν απάντησες σε αυτά που σε ρώτησα και δεν ξεκαθάρισες τι εννοείς κατάλαβα πως γουστάρεις να καίνε σημαίες.

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
Δεν πληρωνουν φορους αλλα ζουνε σε αθλιες συνθηκες, χωρις ασφαλιση και με μισθο οπως ειπαμε πεινας....εκτος αν θεωρειτε οτι το να παιρνει ο μεταναστης 300 ευρω (σπαζοντας ετσι το μισθο του ελληνα) ειναι και ο,τι καλυτερο....αντι να κατηγορειται ο μεταναστης θα πρεπει να κατηγορηθει ο ελληναρας που τον εχει στη δουλεψει του με αυτες τις συνθηκες....

υπαρχουν επαρχιακες περιοχες στις οποιες οι ελληνες δεν εχουν απομακρυνθει και κανουν ακομα χειρονακτικες εργασιες οπως στο χωριο μου και δεν την εχουν δει ολοι γραφιαδες και δημοσιοι υπαλληλοι....

ξερω ομως και επαρχιακες περιοχες οπου τα χωρια εχουν ερημωσει και κατοικουνται μεχρι και 100% απο αλβανους οι οποιοι εχουν μετοικισει εκει περα και εργαζονται στα χωριαφια κτλ κτλ....

τιποτα δεν εχει μονο μια οψη....
Δε λέει κανείς το αντίθετο. Αλλά για τον μετανάστη που δεν είχε ούτε 3 ευρώ στη χώρα του ίσως είναι παράδεισος εδώ. Εμένα όμως που μου κατέβασε το μεροκάματο στο 1/3 δεν είναι. Γιατί εγώ πληρώνω και την ανάσα που παίρνω, δε μένω σε κοινόβια όπως αυτοί και άλλα πολλά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom