δηλαδη πως επρεπε να ηταν σαν τους κνιτες??που γι αυτους τα ματ τις πρωην σοβιετικης ενωσης ηταν καλα.. οταν πλακωναν γρεοντακια και φοιτητες... και του βιετναμ αριστα...γνωστα φασιστράκια οι ΜΑΤατζίδες...
κωλόβλαχοι του κερατα που κατεβηκαν απο τα χωριά τους στην Αθήνα, μπηκαν με μέσο στην αστυνομία, αμόρφωτοι που τους δόθηκε εξουσία..
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Χρυσή Αυγή vs (A) !
- Μέλος που άνοιξε το νήμα AssFiller
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 859
- Εμφανίσεις 31K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
POLYATAKTOS
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Απρ 2006
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
+10000000000αντε πεστα και θα πηγαινει ο συριζας εξω απο τη γαδα να κανει το δικηγορο
και απο βενεζουελα παιρνουμε γραμμη !!
οι δηλωσεις σου για πακιστανους ειναι απλα απαραδεκτες!και χρησιμοποιεις φρασεολογια ακροδεξιων στοιχειων!το αν εισαι χρυσαυγιτης δεν με αποσχολει!αλλα ο τροπος που γραφεις ειναι εριστικος!
φιλε δεν εχω τιποτα με τους πακιστανους αλλα μου την σπαη να μου την πεφτουν σε καθε φαναρι..να πηγενω για καφε και να μου την πεφτουν δεκα μαυροι για δισκακια..,να πηγενω αχαρνων και να μην βλεπω εναν ελληνα ...δεν εχω τιποτα με τους ανθρωπους αλλα δεν μου αρεσει να με ενοχλουν...εχουμε γινει χειροτεροι απο την αμερικη ...χθες πηγα στο δημαρχειο πισω και φοβασε να κυκλοφορησεις...ξερω παιδια που δεν μπορουν να βρουν δουλεια διοτι ο πακιστανος δουλευει με 300 τον μηνα...αυτο το κυμα των χιλιαδων εξαθλιομενων μεταναστων με ανησυχει...τι θα γινουμε ..ναι ειμαι ΑΠΛΑ υπερ του περιορισμου της μεταναστευσης οπως οι πλειοψηφια του ελληνικου λαου.....τιποτε αλλο...
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
dδεν νομιζω να υπαρχει σωφρων ανθρωπος που να μην ανυσηχει απο την αθροα μαζωξη μεταναστων.Καποιες περιχες πανε,αν δεν ειναι ηδη γκετο.Κανεις δεν συμφωνει οι ανθρωποι αυτοι να ταλαιπωρουνται βεβαιως στις χωρες τους.Κανεις δεν θελει να φυγει απο τη χωρα του αν περναει καλα...Τα πραγματα ειναι περιπλοκα και οι ακραιες θεσεις(δεξιες-αριστερες)δεν οδηγουν πουθενα...
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
δεν επιτρεπεται ομως να υπαρχουν στην ελλαδα,τα εγγονια των ναζιdδεν νομιζω να υπαρχει σωφρων ανθρωπος που να μην ανυσηχει απο την αθροα μαζωξη μεταναστων.Καποιες περιχες πανε,αν δεν ειναι ηδη γκετο.Κανεις δεν συμφωνει οι ανθρωποι αυτοι να ταλαιπωρουνται βεβαιως στις χωρες τους.Κανεις δεν θελει να φυγει απο τη χωρα του αν περναει καλα...Τα πραγματα ειναι περιπλοκα και οι ακραιες θεσεις(δεξιες-αριστερες)δεν οδηγουν πουθενα...
www.youtube.com/watch?v=WO3heT3uXEs&feature=related]http://www.youtube.com/watch?v=WO3heT3uXEs&feature=related[/url[/video]]
σωστος εν μερει αλλα το να καινε την σημαια μας καποια ζωα δεν το βρησκω νορμαλ.Βεβαια την κραταγαν καποια αλλα,μα ως και να χει το πραμα ελληνικη σημαια ειναι.Το ποιος ριχνει ξυλο σε ποιον δεν με νοιαζει.Με νοιζει ομως ενα συμβολο κρατους να καταπατειται απο τους ιδιους τους κατοικους του.Αρα το βιντεακι σου δεν μου λεει τιποτα.Εκτος αν ημουν κανας 20 χρονος που δενεχω να σκεφτω πολλα πραγματα.Φυσικα αυτα ισχυουν και για βιντεακια των αλλων ανοητων της χρυσης αυγης
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
κολλησες στην σημαια ,ενω ειμαστε πρωτοι στο καψιμο σημαιων αλλων λαων,η σημαια ειναι ενα πανι και μονο.καιγοντας το αυτοι που το κανουν καινε συμβολικα το σαπιοκρατος που μας γαμαει ολους.προτιμω να καιμε τη δικια μας παρα ολων των υπολοιπων λαωνσωστος εν μερει αλλα το να καινε την σημαια μας καποια ζωα δεν το βρησκω νορμαλ.Βεβαια την κραταγαν καποια αλλα,μα ως και να χει το πραμα ελληνικη σημαια ειναι.Το ποιος ριχνει ξυλο σε ποιον δεν με νοιαζει.Με νοιζει ομως ενα συμβολο κρατους να καταπατειται απο τους ιδιους τους κατοικους του.Αρα το βιντεακι σου δεν μου λεει τιποτα.Εκτος αν ημουν κανας 20 χρονος που δενεχω να σκεφτω πολλα πραγματα.Φυσικα αυτα ισχυουν και για βιντεακια των αλλων ανοητων της χρυσης αυγης
podolagnos_28
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαΐ 2006
- Like
- 33
- Πόντοι
- 16
Κάποιοι γι'αυτή την σημαία έχουν δώσει και το αίμα τους μαζί με την ζωή τους...ας σεβαστούν ΑΥΤΟΥΣ τουλάχιστον.....κολλησες στην σημαια ,ενω ειμαστε πρωτοι στο καψιμο σημαιων αλλων λαων,η σημαια ειναι ενα πανι και μονο.καιγοντας το αυτοι που το κανουν καινε συμβολικα το σαπιοκρατος που μας γαμαει ολους.προτιμω να καιμε τη δικια μας παρα ολων των υπολοιπων λαων
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
δεν αντιλεγω,απλα δεν ειναι ασεβεια το καψιμο της σημαιας για τους πεσοντες(κανεις δεν πολεμαει για ενα πανι,ολοι πολεμησανε για την ελευθερια που μας στερουν τωρα οι κυβερνοντες),ασεβεια ειναι που η πατριδα τους τους εθαψε με μια σημαια και τους ξεχασε,ασεβεια ειναι το μνημειο του αγνωστου στρατιωτη για να γλυτωσει το κρατος αποζημιωσεις,κτλ.τελος παντων δεν θα επεκταθω αλλο.στην τελικη κακως που καινε την σημαια,επρεπε να καινε την βουληΚάποιοι γι'αυτή την σημαία έχουν δώσει και το αίμα τους μαζί με την ζωή τους...ας σεβαστούν ΑΥΤΟΥΣ τουλάχιστον.....
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
Ώπα αδερφέ, εγώ δεν έχω δει να καίει κανείς στην Ελλάδα αλλουνού κράτους σημαία. Ακόμα και όταν είχε έρθει ο Bush εδώ, κανείς δεν έκαψε την αμερικάνικη σημαία.κολλησες στην σημαια ,ενω ειμαστε πρωτοι στο καψιμο σημαιων αλλων λαων,η σημαια ειναι ενα πανι και μονο.καιγοντας το αυτοι που το κανουν καινε συμβολικα το σαπιοκρατος που μας γαμαει ολους.προτιμω να καιμε τη δικια μας παρα ολων των υπολοιπων λαων
Αντιθέτως την ελληνική την έχουν κάψει εδώ μέσα και αλβανοί και έλληνες.
Η σημαία δεν συμβολίζει σε καμία χώρα το κράτος. Τη ΧΩΡΑ συμβολίζει. Το κράτος φτιάχνεται κάθε φορά από τους πολίτες και είναι η πολιτική τοποθέτηση της κάθε χώρας. Τη χώρα όμως τη φτιάχνει η ΙΣΤΟΡΙΑ και κανείς δεν θα μου κάψει την Ιστορία. Μετά μας πειράζει που η ΠΓΔΜ θέλει το όνομα...
ασταδιαλα ρε ωχαδερφιστές σε όλα.
έχουμε γίνει λαός της αμπελοφιλοσοφίας και της διεκδίκησης της ζητιανιάς.
+1000000000000000Ώπα αδερφέ, εγώ δεν έχω δει να καίει κανείς στην Ελλάδα αλλουνού κράτους σημαία. Ακόμα και όταν είχε έρθει ο Bush εδώ, κανείς δεν έκαψε την αμερικάνικη σημαία.
Αντιθέτως την ελληνική την έχουν κάψει εδώ μέσα και αλβανοί και έλληνες.
Η σημαία δεν συμβολίζει σε καμία χώρα το κράτος. Τη ΧΩΡΑ συμβολίζει. Το κράτος φτιάχνεται κάθε φορά από τους πολίτες και είναι η πολιτική τοποθέτηση της κάθε χώρας. Τη χώρα όμως τη φτιάχνει η ΙΣΤΟΡΙΑ και κανείς δεν θα μου κάψει την Ιστορία. Μετά μας πειράζει που η ΠΓΔΜ θέλει το όνομα...
ασταδιαλα ρε ωχαδερφιστές σε όλα.
έχουμε γίνει λαός της αμπελοφιλοσοφίας και της διεκδίκησης της ζητιανιάς.
Πολύ γενικόλογο το είμαστε πρώτοι στο κάψιμο σημαιών άλλων λαών. Αμερικάνικές που καίνε μερικοί πάλι οι ίδιοι είναι που καίνε και τις Ελληνικες.
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
η δεν βλεπεις η κανεις πως δεν βλεπεις,πρωτα θα επρεπε να σε πειραζει το βιβλιο της ιστοριας που πηγαν να σου περασουν,αλλα και το οτι ο πρωθυπουργος σου τιμησε την ιστορια και τους ηρωες της ελλαδας καταθετοντας στεφανι στον κεμαλΏπα αδερφέ, εγώ δεν έχω δει να καίει κανείς στην Ελλάδα αλλουνού κράτους σημαία. Ακόμα και όταν είχε έρθει ο Bush εδώ, κανείς δεν έκαψε την αμερικάνικη σημαία.
Στο απάντησα εγώ ρε φίλε. είπα Αμερικάνικες που καίνε μερικοί πάλι οι ίδιοι είναι που καίνε και τις Ελληνικές.η δεν βλεπεις η κανεις πως δεν βλεπεις,πρωτα θα επρεπε να σε πειραζει το βιβλιο της ιστοριας που πηγαν να σου περασουν,αλλα και το οτι ο πρωθυπουργος σου τιμησε την ιστορια και τους ηρωες της ελλαδας καταθετοντας στεφανι στον κεμαλ
Milfakias
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2006
- Like
- 503
- Πόντοι
- 21
Όπως κάθε φορά αδερφέ. Οι άνθρωποι που θρηνούν περιουσίες πές μου τι φταίνε!
Μωρέ φασίστας δεν είμαι...αλλά ώρες ωρες...χρειάζεται ένας Παττακός
Άστο διάολο...δεν είναι χώρα πια αυτή...όλα μαφία
+++1000000000000000000000000000000000000
προσοχη για να μην παρεξηγηθω δεν ειμαι χουντικος αλλα εμεις οι ελλληνες για να λειτουργησουμε σωστα δυστηχως πρεπει να εχουμε καποιον να μας γαμαει..τετοια φαρα ειμαστε
Και το ωραίο είναι πως όταν μας γαμάει άλλος τι ωραία που δεξιοί αριστεροί, άθεοι και χριστιανοί, όλοι μαζί ενάντια στο γαμιά.....ε ρε είμαστε για τον πούτσο+++1000000000000000000000000000000000000
προσοχη για να μην παρεξηγηθω δεν ειμαι χουντικος αλλα εμεις οι ελλληνες για να λειτουργησουμε σωστα δυστηχως πρεπει να εχουμε καποιον να μας γαμαει..τετοια φαρα ειμαστε
Επισκέπτης
φιλε δεν εχω τιποτα με τους πακιστανους αλλα μου την σπαη να μου την πεφτουν σε καθε φαναρι..να πηγενω για καφε και να μου την πεφτουν δεκα μαυροι για δισκακια..,να πηγενω αχαρνων και να μην βλεπω εναν ελληνα ...δεν εχω τιποτα με τους ανθρωπους αλλα δεν μου αρεσει να με ενοχλουν...εχουμε γινει χειροτεροι απο την αμερικη ...χθες πηγα στο δημαρχειο πισω και φοβασε να κυκλοφορησεις...ξερω παιδια που δεν μπορουν να βρουν δουλεια διοτι ο πακιστανος δουλευει με 300 τον μηνα...αυτο το κυμα των χιλιαδων εξαθλιομενων μεταναστων με ανησυχει...τι θα γινουμε ..ναι ειμαι ΑΠΛΑ υπερ του περιορισμου της μεταναστευσης οπως οι πλειοψηφια του ελληνικου λαου.....τιποτε αλλο...
φίλε να σου πω δυο λόγια για το ποιο επάνω σου ποστ.
τους αλλοδαπούς ποιος τους έφερε εδώ? για ποιους τους έφεραν εδώ?
τα δυο μεγάλα κόμματα δεν τους έφεραν? για φτηνά εργατικά χέρια στην υπηρεσία των μεγάλων εταιρειών δεν τους έφεραν εδώ βασικά?
μερικοί θέτουν ζήτημα τι λένε τα κόμματα της αριστεράς για τους αλλοδαπούς? νομιμοποίηση ξέρετε τι σημαίνει? πλήρης καταγραφή και έλεγχος,που σημαίνει τα ίδια δικαιώματα με τον Έλληνα εργαζόμενο και ξέρετε τι σημαίνει αυτό? ότι σε ένα χρόνο θα έχει φύγει το 75% από αυτούς.
όσο όμως θα υπάρχει η μαύρη εργασία όλο και περισσότεροι θα μαζεύονται εδώ.
φίλε να σου πω δυο λόγια για το ποιο επάνω σου ποστ.
τους αλλοδαπούς ποιος τους έφερε εδώ? για ποιους τους έφεραν εδώ?
τα δυο μεγάλα κόμματα δεν τους έφεραν? για φτηνά εργατικά χέρια στην υπηρεσία των μεγάλων εταιρειών δεν τους έφεραν εδώ βασικά?
μερικοί θέτουν ζήτημα τι λένε τα κόμματα της αριστεράς για τους αλλοδαπούς? νομιμοποίηση ξέρετε τι σημαίνει? πλήρης καταγραφή και έλεγχος,που σημαίνει τα ίδια δικαιώματα με τον Έλληνα εργαζόμενο και ξέρετε τι σημαίνει αυτό? ότι σε ένα χρόνο θα έχει φύγει το 75% από αυτούς.
όσο όμως θα υπάρχει η μαύρη εργασία όλο και περισσότεροι θα μαζεύονται εδώ.
Αυτό που θα πω περί μεταναστών ξέρω θα το παρεξηγήσουν πολλοί αλλά ας το διαβάσουν ξανά. Πιο τίμιο θεωρώ αυτό που έκαναν οι Ιταλοί βουλιάζωντας ένα καράβι παρά αυτό που λένε οι πολιτικοί μας πόσσους χρειαζόμαστε. Πρώτον το χρειαζόμαστε μου ακούγεται πολύ στυλ πόσους δούλους θέλουμε και δεύτερον με πόσους θα εξυπηρετούμε τα συμφέροντα των μεγάλων εταιριών όπως είπε και ο αρίων με αποτέλεσμα τα ελληνικά χέρια να μένουν σπίτι ή να εργάζοντε για πενταροδεκάρες. Το κράτος με τη μορφή και την κατρακύλα του σήμερα θέλει format.
Επισκέπτης
το ιδιο να ισχυει και στη γερμανια??εχει και εκει παρα πολλους μεταναστες!ελληνες και τουρκους κατα κυριο λογο.....Αυτό που θα πω περί μεταναστών ξέρω θα το παρεξηγήσουν πολλοί αλλά ας το διαβάσουν ξανά. Πιο τίμιο θεωρώ αυτό που έκαναν οι Ιταλοί βουλιάζωντας ένα καράβι παρά αυτό που λένε οι πολιτικοί μας πόσσους χρειαζόμαστε. Πρώτον το χρειαζόμαστε μου ακούγεται πολύ στυλ πόσους δούλους θέλουμε και δεύτερον με πόσους θα εξυπηρετούμε τα συμφέροντα των μεγάλων εταιριών όπως είπε και ο αρίων με αποτέλεσμα τα ελληνικά χέρια να μένουν σπίτι ή να εργάζοντε για πενταροδεκάρες. Το κράτος με τη μορφή και την κατρακύλα του σήμερα θέλει format.