You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Χρυσή Αυγή vs (A) !
- Μέλος που άνοιξε το νήμα AssFiller
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 859
- Εμφανίσεις 31K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
εγω δεν σου δινω καμμια ευκαιρια τρεχα στους πακιστανους που γουσταρεις να σε πλυνουν πριν σε περιποιηθουν,,,Σου δίνω αλλη μια ευκαιρια για το ρημα πλενω.
Μπίνγκο!!!να σε πλυνουν
Επισκέπτης
τελικά εσείς του χώρου της χρυσής αυγής κάποιο κουσούρι πρέπει να σας έχουν αφήσει οι Πακιστανοί δεν εξηγείται αλλιώς η εμμονή σας με αυτούς.να δεις το επαναλαμβανομενο γαμησι που θα σου κανουν οι πακιστανοι με το βιαγκρα ποσο κωμικο θα ειναι,.....θα γελαη και το παρδαλο κατσικι
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
Τελικά εγώ βλέπω πως η μαλακισμένη αστυνομία μας μόνο τον φουκαρά τον κόσμο πιάνει.
Τόσοι παπάρες κυκλοφορούν και κάνουν ζημιές σε δημόσιες και ιδιωτικές περιουσίες και τίποτα...όλοι καλοί.
Όταν την επόμενη φορά θα έρθουν νέοι φόροι παλιομαλάκες και ο κόσμος θα πληρώσει τα χθεσινά σας σπασμένα...εμείς μπορούμε να έρθουμε να κάψουμε τα γραφεία και τα σπίτια των οργανώσεών σας;; Όχι,ε; Εσείς είστε προστατευόμενα ζώα...
Τόσοι παπάρες κυκλοφορούν και κάνουν ζημιές σε δημόσιες και ιδιωτικές περιουσίες και τίποτα...όλοι καλοί.
Όταν την επόμενη φορά θα έρθουν νέοι φόροι παλιομαλάκες και ο κόσμος θα πληρώσει τα χθεσινά σας σπασμένα...εμείς μπορούμε να έρθουμε να κάψουμε τα γραφεία και τα σπίτια των οργανώσεών σας;; Όχι,ε; Εσείς είστε προστατευόμενα ζώα...
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
Α, ρε γκλομπ που σας χρειαζεται να σιάξετε...
Επισκέπτης
βρε εδώ όταν τέλειωσε το πανηγύρι η αστυνομία βοηθούσε τους χρυσαυγίτες να φορτώσουν σε ένα πράσινο κλειστό φορτηγό τα στειλιάρια και τα τσεκούρια αντί να τα κατασχέσει.Τελικά εγώ βλέπω πως η μαλακισμένη αστυνομία μας μόνο τον φουκαρά τον κόσμο πιάνει.
pantremenos(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2007
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
Όπως κάθε φορά αδερφέ. Οι άνθρωποι που θρηνούν περιουσίες πές μου τι φταίνε!
Μωρέ φασίστας δεν είμαι...αλλά ώρες ωρες...χρειάζεται ένας Παττακός
Άστο διάολο...δεν είναι χώρα πια αυτή...όλα μαφία
pantremenos(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2007
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
Να δω ποιός θα πληρωσει τις ζημιές που έγιναν εχτές στα μαγαζιά του κοσμάκη. γι'αυτούς κανένας δεν μιλάει δυστυχώς. θυμίζω τους 6 νεκρούς του Κάπα Μαρούσι από βόμβες μολότωφ του ΄91.Όπως κάθε φορά αδερφέ. Οι άνθρωποι που θρηνούν περιουσίες πές μου τι φταίνε!
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
Συγκρούσεις οπαδών, συγκρούσεις πολιτικών ομάδων, ιδεολογικών ομάδων, θρησκευτικών οργανώσεων...μόνο τους πούστηδες δεν βρίσκουμε πουθενά να τους πλακώσουμε γμτ...αυτό θα είχε γούστο.
Και πάντα κάποιοι πληρώνουν μετά που ό,τι έγινε το είδανε από την tv. Οι μαλάκες δηλαδη που δεν έχουνε οργανωθεί...
Να οργανωθούμε ρε παιδιά *που λέει και το ανέκδοτο...
Άσταδιάλα...σύχαμα κράτος. Εμείς φταίμε που δεν πάμε στη Βουλή να τους κάνουμε όλους μαύρους στο ξύλο...τους χλεμπονιάρηδες κοιλαράδες που μας κυβερνάνε (*για όλα τα κόμματα μιλάω)
Και πάντα κάποιοι πληρώνουν μετά που ό,τι έγινε το είδανε από την tv. Οι μαλάκες δηλαδη που δεν έχουνε οργανωθεί...
Να οργανωθούμε ρε παιδιά *που λέει και το ανέκδοτο...
Άσταδιάλα...σύχαμα κράτος. Εμείς φταίμε που δεν πάμε στη Βουλή να τους κάνουμε όλους μαύρους στο ξύλο...τους χλεμπονιάρηδες κοιλαράδες που μας κυβερνάνε (*για όλα τα κόμματα μιλάω)
σωστος!!!γνωστα φασιστράκια οι ΜΑΤατζίδες...
κωλόβλαχοι του κερατα που κατεβηκαν απο τα χωριά τους στην Αθήνα, μπηκαν με μέσο στην αστυνομία, αμόρφωτοι που τους δόθηκε εξουσία..
Και που νά' σουνα και φασίστας τελικά τι θα έλεγες!Όπως κάθε φορά αδερφέ. Οι άνθρωποι που θρηνούν περιουσίες πές μου τι φταίνε!
Επισκέπτης
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
[size=20pt]sankt pauli[/size] γαμω τους φασιστες
Επισκέπτης
φλε αριονα δεν ειμαι χρυσα;υγιτης απο που βγαζεις το συμπερασμα??απλως θεωρω τους κνιτες,τους αναρχικους και τους χρυσαυγιτες περιθωριακα ατομα ισως και με κουσουρι...διαβασε τα ποστ που εχω γραψει??..αντιπαθω τον σταλιν και τον χιτλερ και με ερεθιζει οταν μερικα καλωπιστικα φυτα τις κνε οπως ο πακο θεωρουν τον σταλιν χαρισματικη προσωπικοτητα οπωσ δηλωσε.. και οταν μερικα ζωα τις χρυσης αυγης θεωρουν τον χιτλερ χαρισματικη προσωπικοτητα ...αυτος ο ιδιοτυπος φασισμος τις κνε στις μερες μας να μενει πιστη στα περασμενα μεγαλεια τιε πρωην σοβιετικης ενωσης με τις μαζες εξαθλιωμενων ανθρωπων που γαμιουντε τα παιδακια τους στα μπουρδελα τις δυσης για 50 ευρω με ερεθιζει...αλλα και εσυ με στεναχωρεις ...διοτι εχεις δηλωσει φιλικα προσκειμενος στο κκε δηλαδη φιλικα προσκειμενος σε ανθρωπους που εχουν σταλινικη ιδεολογια και που περνουν πλεον γραμμη απο κουβα και βιετναμ...φιλε σε θεωρω οφ σαιτ αλλα μην θυμωσεις συμπαθης εισαι... και ξερω να διαφωνω..αλλα δεν γουσταρω να με βριζουν καλλωπιστικα φυτα τις κνε και να λενε οτι θα με σφαξουν με κονσερβοκουτι οπως εκανε ο πακο διαβασε το ποστ 17 και θα δεις...αλλα το παιδι ειπαμε ...προσπαθει να μας κανει καθοδηγηση για να γλυτωσει την διαγραφη...διοτι δηλωσε οτι διαβαζει αυγη και τον καρφωσαν στην παπαρηγα....τελικά εσείς του χώρου της χρυσής αυγής κάποιο κουσούρι πρέπει να σας έχουν αφήσει οι Πακιστανοί δεν εξηγείται αλλιώς η εμμονή σας με αυτούς.
Επισκέπτης
και απο βενεζουελα παιρνουμε γραμμη !!φλε αριονα δεν ειμαι χρυσα;υγιτης απο που βγαζεις το συμπερασμα??απλως θεωρω τους κνιτες,τους αναρχικους και τους χρυσαυγιτες περιθωριακα ατομα ισως και με κουσουρι...διαβασε τα ποστ που εχω γραψει??..αντιπαθω τον σταλιν και τον χιτλερ και με ερεθιζει οταν μερικα καλωπιστικα φυτα τις κνε οπως ο πακο θεωρουν τον σταλιν χαρισματικη προσωπικοτητα οπωσ δηλωσε.. και οταν μερικα ζωα τις χρυσης αυγης θεωρουν τον χιτλερ χαρισματικη προσωπικοτητα ...αυτος ο ιδιοτυπος φασισμος τις κνε στις μερες μας να μενει πιστη στα περασμενα μεγαλεια τιε πρωην σοβιετικης ενωσης με τις μαζες εξαθλιωμενων ανθρωπων που γαμιουντε τα παιδακια τους στα μπουρδελα τις δυσης για 50 ευρω με ερεθιζει...αλλα και εσυ με στεναχωρεις ...διοτι εχεις δηλωσει φιλικα προσκειμενος στο κκε δηλαδη φιλικα προσκειμενος σε ανθρωπους που εχουν σταλινικη ιδεολογια και που περνουν πλεον γραμμη απο κουβα και βιετναμ...φιλε σε θεωρω οφ σαιτ αλλα μην θυμωσεις συμπαθης εισαι... και ξερω να διαφωνω..αλλα δεν γουσταρω να με βριζουν καλλωπιστικα φυτα τις κνε και να λενε οτι θα με σφαξουν με κονσερβοκουτι οπως εκανε ο πακο διαβασε το ποστ 17 και θα δεις...αλλα το παιδι ειπαμε ...προσπαθει να μας κανει καθοδηγηση για να γλυτωσει την διαγραφη...διοτι δηλωσε οτι διαβαζει αυγη και τον καρφωσαν στην παπαρηγα....
οι δηλωσεις σου για πακιστανους ειναι απλα απαραδεκτες!και χρησιμοποιεις φρασεολογια ακροδεξιων στοιχειων!το αν εισαι χρυσαυγιτης δεν με αποσχολει!αλλα ο τροπος που γραφεις ειναι εριστικος!