Νέα

Χρυσή Αυγή vs (A) !

• Μέλος που άνοιξε το νήμα AssFiller
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 859
  • Εμφανίσεις 31K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

tyfeas

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2006
Like
3
Πόντοι
6
Α, και κάτι άλλο.
Μερικοί κουραδόμαγκες, τις τελευταίες μέρες ασχολούνται συνέχεια μαζί μου, ποστάρουν πίσω μου (άσχετα αν δεν έχουν τίποτε να πουν πάνω σ' αυτό που συζητάμε) και νομίζουν οτι έτσι με μειώνουν και με προσβάλλουν.
Δεν θα ασχοληθώ μαζί τους, αυτό έλειπε.
Το λέω για την περίπτωση που ελπίζουν.
Η ανυπαρξία τους με διασκεδάζει τρομερά. Πολύ συχνά δε, και τα άθλια και ανορθόγραφα ελληνικά τους. Θα μπαίνανε άνετα σε βιβλίο με μαργαριτάρια.

Θυμίζω όμως στους υπεύθυνους του σάϊτ οτι ο κανονισμός, με τον οποίο όλοι συμφωνήσαμε για να μπούμε ως μέλη εδώ, είναι σαφής:

6. Μη χρησιμοποιείτε εκφράσεις που προσβάλλουν:
-Ομάδες ατόμων
-Δημόσια Πρόσωπα
-Την προσωπικότητα, τιμή, ή υπόληψη προσώπων.
-Άλλους χρήστες του site.

Και θα ήθελα απλώς να μάθω τη γνώμη τους.

σκασε μωρη ρουφιανα

tyfeas

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2006
Like
3
Πόντοι
6
Α, και κάτι άλλο.
Μερικοί κουραδόμαγκες, τις τελευταίες μέρες ασχολούνται συνέχεια μαζί μου, ποστάρουν πίσω μου (άσχετα αν δεν έχουν τίποτε να πουν πάνω σ' αυτό που συζητάμε) και νομίζουν οτι έτσι με μειώνουν και με προσβάλλουν.
Η ανυπαρξία τους με διασκεδάζει τρομερά. Πολύ συχνά δε, και τα άθλια και ανορθόγραφα ελληνικά τους. Θα μπαίνανε άνετα σε βιβλίο με μαργαριτάρια.

Θυμίζω όμως στους υπεύθυνους του σάϊτ οτι ο κανονισμός, με τον οποίο όλοι συμφωνήσαμε για να μπούμε ως μέλη εδώ, είναι σαφής:

-Ομάδες ατόμων
-Δημόσια Πρόσωπα

για παπιες δε λεει τιποτε

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
μη βριζεις την παπια τυφεα δεν κανει...

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
Α, και κάτι άλλο.

-Ομάδες ατόμων
-Δημόσια Πρόσωπα

100% συμφωνω εισαι και καλος ανθρωπος  ετσι σε κοβω ..ασχετα αμα διαφωνω σε μερικα θεματα

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
100% συμφωνω εισαι και καλος ανθρωπος  ετσι σε κοβω ..ασχετα αμα διαφωνω σε μερικα θεματα
Μα δεν με πειράζει να διαφωνεί κανείς μαζί μου.
Ίσα ίσα, αυτό είναι που αξίζει, αλίμονο αν όλοι συμφωνούσαμε.
Αλλά να έχουμε επιχειρήματα, έτσι;
Κι εσύ, παρ' όλο που διαφωνούμε όντως σε πολλά, έχεις.

eskiya

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2007
Like
8
Πόντοι
16
φιλε φεθρυ με το συμπαθιο αλλα καθεσε και κανεις συζητηση με τον πακο που δηλωνει οτι ειναι κνιτης και οτι ο σταλιν ειναι χαρισματικη προσωπικοτητα και που δηλωσε οτι θα εσφαζε δεξιους με κονσερβοκουτι ...δηλαδη το 42% του ελληνικου λαου μην γελας το δηλωσε.. διαβασε την συζητηση απο την αρχη..δηλαδη με εναν οπαδο δολοφονου επιεικως....σου βαζω κοκκινο αν και μου εισαι συμπαθης...τι αλλο να πω...
Προσπαθώ να βρω ένα ποστ σου μετα βιας χωρις τις λεξεις κνιτης και σταλιν. Γινεσαι κουραστικος. Σε πιασαμε. Επισης πολλές μανουλες εχεις πιασει στο στομα σου. Η πλυντο ή κοφτο.

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
Προσπαθώ να βρω ένα ποστ σου μετα βιας χωρις τις λεξεις κνιτης και σταλιν. Γινεσαι κουραστικος. Σε πιασαμε. Επισης πολλές μανουλες εχεις πιασει στο στομα σου. Η πλυντο ή κοφτο.
παντως για την δικη σου μαννουλα δεν ειπα τιποτα ...,αν σε ενοχλει που κραζω ενα συγκεκριμενο φυτο τον πακο εδω μεσα..  διαβασε στο νο 17 τι μου εγραψε...πηγενε στην κουβα και στο βιετναμ  αν δεν σου αρεσει η κριτικη στους κνιτες ...

eskiya

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2007
Like
8
Πόντοι
16
παντως για την δικη σου μαννουλα δεν ειπα τιποτα ...,αν σε ενοχλει που κραζω ενα συγκεκριμενο φυτο τον πακο εδω μεσα..  διαβασε στο νο 17 τι μου εγραψε...πηγενε στην κουβα και στο βιετναμ  αν δεν σου αρεσει η κριτικη στους κνιτες ...
Χρησιμοποιησε κι αλλη λεξη, αλλον ορο. Μπορείς. Μας τα κανες τσουρεκια. Όλα τα ποστ σου είναι τα ίδια. Εγω βρηκα 2 ποστ σου που ελεγαν οτι καποιες μαναδες κανουν πιπες. Για μαζεψου λιγο κοπρινε η πως σε λενε. Εσυ που δεν εισαι κνιτης δε σου μαθαν στο σχολειο να εισαι προσεκτικος με τις μαναδες των αλλων; Αντε γελοιε

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
Χρησιμοποιησε κι αλλη λεξη, αλλον ορο. Μπορείς. Μας τα κανες τσουρεκια. Όλα τα ποστ σου είναι τα ίδια. Εγω βρηκα 2 ποστ σου που ελεγαν οτι καποιες μαναδες κανουν πιπες. Για μαζεψου λιγο κοπρινε η πως σε λενε. Εσυ που δεν εισαι κνιτης δε σου μαθαν στο σχολειο να εισαι προσεκτικος με τις μαναδες των αλλων; Αντε γελοιε
αντε πηγενε και χειροκροτησε καραγκιοζη εξω απο τις τραπεζες που καιγοντε  απο τους αναρχικους και βαλε και νανενα πακιστανο να σου παρει καμμια πιπα ...αντε στο διαλο σαββατικο αριστεριστη της δεκαρας καραγκιοζακο...

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
αντε πηγενε και χειροκροτησε καραγκιοζη της τραπεζες που καιγοντε  απο τους αναρχικους και βαλε και νανενα πακιστανο να σου παρει καμμια πιπα ...αντε στο διαλο σαββατικο αριστεριστη της δεκαρας καραγκιοζακο...
Ρε φιλαράκι, πριν λίγο δεν λέγαμε να συζητάμε πολιτισμένα και με επιχειρήματα;
Ηρεμία πληζ!
Στο κάτω κάτω ο eskiya δεν μίλησε για πίπες και τα τοιαύτα.

eskiya

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2007
Like
8
Πόντοι
16
αντε πηγενε και χειροκροτησε καραγκιοζη εξω απο τις τραπεζες που καιγοντε  απο τους αναρχικους και βαλε και νανενα πακιστανο να σου παρει καμμια πιπα ...αντε στο διαλο σαββατικο αριστεριστη της δεκαρας καραγκιοζακο...
Ένα καλό βημα θα ήταν αρχικα να μαθεις ελληνικα. Μετα να μαθεις να ποσταρεις χωρις τις λεξεις κλειδια, πιπες, οι μαναδες σας πηδιουνται, κνιτες, σταλιν, καμποτζη. Αργότερα ίσως, τα παρεις τα ζαναξ σου. Μετα ίσως μιλησουμε.

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
Ρε φιλαράκι, πριν λίγο δεν λέγαμε να συζητάμε πολιτισμένα και με επιχειρήματα;
Ηρεμία πληζ!
Στο κάτω κάτω ο eskiya δεν μίλησε για πίπες και τα τοιαύτα.
με αποκαλεσε γελοιο και να πλεινω το στομα μου χωρις να του πω τιποτα ουτε να εχω συζητησει ποτε μαζι του ο παλιομαλακας...ενω στο ποστ 17 ο πακο δηλωσε οτι πουλαω την μαννα μου για να γινω δημοσιος υπαλληλος...και δεν ειπε  τιποτα να παει να γαμηθειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
Ένα καλό βημα θα ήταν αρχικα να μαθεις ελληνικα. Μετα να μαθεις να ποσταρεις χωρις τις λεξεις κλειδια, πιπες, οι μαναδες σας πηδιουνται, κνιτες, σταλιν, καμποτζη. Αργότερα ίσως, τα παρεις τα ζαναξ σου. Μετα ίσως μιλησουμε.
τιποτα δεν ανακαλω παλιομαλακα οτι ειπα ισχυει και για σενα και για το συγκεκριμενο ατομο αντε πληνε το στο μα σου με μπεταντιν παλιοπανουκλα και πηγενε να μεινεις με τους πακιστανους να δεις πως θα σε εχουν κανει το πρωι...κουλτουριαρη της δεκαρας.....

eskiya

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2007
Like
8
Πόντοι
16
Προφανώς ο κύριος παίρνει ναρκωτικα

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
με αποκαλεσε γελοιο και να πλεινω το στομα μου χωρις να του πω τιποτα ουτε να εχω συζητησει ποτε μαζι του ο παλιομαλακας...ενω στο ποστ 17 ο πακο δηλωσε οτι πουλαω την μαννα μου για να γινω δημοσιος υπαλληλος...και δεν ειπε  τιποτα να παει να γαμηθειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι
Ψυχραιμία.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom