To γαμησες και ψοφησε μεγαλε.
Επειδη πεθαναν ατομα που ειναι στις ενοπλες δυναμεις δεν σημαινει οτι θα εριχναν ναπαλμ σε απεργους.
Αυτα σας λενε και νομιζετε οτι με τις αντι διαδηλωσεις και τις μαλακιες που υποστηριζετε κανετε κατι. Πατε να βαψετε αυγα με πορδες, αλλα δεν γινεται ετσι.
Επειδη δεν γουσταρεις τα ατομα που ειναι ενστολοι ( ουτε εγω τους παω ιδιαιτερα - για αλλους λογους απο τους δικους σου βεβαια ) δεν σημαινει οτι επειδη πεθαναν δεν πρεπει να τιμηθουν κιολας.
Οι αναρχικοι και ο καθε πουτανας γιος γιατι γραφει λευτερια για τον καθε μαλακα αναρχικο που προφυλακιζεται και καλα σε καθε τοιχο της αθηνας και βρωμιζει ξενες περιουσιες?
Γιατι να γινει αντι διαδηλωση? Θα κανανε αντι διαδηλωση τα μουνοπανακια που θελουν να λεγονται αναρχικοι εαν την συγκεντρωση για τα Ιμια την ειχε κανει αλλη ομαδα που ΔΕΝ ηταν η Χρυση Αυγη και ΔΕΝ ασπαζοταν τις αποψεις ης? ΠΟΛΥ αμφιβαλω.
Οσο για τη ΔΕΗ, να βγει ενας ρε πουστη μου και να παραδεχτει οτι ειναι κακο να υπαρχουν τετοιου ειδους μονοπωλια απο ολο το συφερτο των αριστεριστων-αριστερων κτλ κτλ να τον παραδεχτω γαμω την πουτανα μου... Λετε ολοι οχι στα μονοπωλια και στους νταβατζηδες και στις εταιρειες, και υπερασπιζεστε ΤΟΝ ΑΡΧΙΝΤΑΒΑΤΖΗ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ. ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ. Ελεος. Βαζετε τον λυκο να φυλαει τα προβατα, αλλα βεβαια, κανενας αριστερος δεν θα πει οτι το κρατος ειναι διεφθαρμενο, καθως ολα θα διευθυνονται απο αυτο και θα ειναι το μονο μεσο προπαγανδας και χειραγωγησης. Τετοιοι μαλακες ειστε, και στα αρχιδια μου οποιος παρεξηγηθει.
Εαν οι Χρυσαυγιτες καπηλευονται τον θανατο των τριων παιδιων οπως λες μεγαλε, τοτε και το συναφι των αριστερων-αναρχικων-οπως σκατα λεγονται ολα αυτα τα παρασιτα ( οπως επισης παρασιτα θεωρω και τους χρυσαυγιτες μην ξεχνιομαστε ) καπηλευεται την εννοια της δημοκρατιας, της ελευθεριας, του πανεπιστημιακου ασυλου, της προσωπικης εκφρασης, της ελευθεριας του λογου, της ελευθεριας του να πιστευεις ο,τι γουσταρεις και να διαδηλωνεις για αυτο ( οπως αλλωστε κανουν και αυτοι, και οταν τους την λενε το παιζουν κλαψομουνηδες και καλα παιδια ) οπως επισης καπηλευονται και καταστρεφουν περιουσιες ξενων ανθρωπων που δεν φταινε ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ, υπονομευουν την δημοσια ασφαλεια ( τι θα γινοταν αραγε αν η φωτια στο αστυνομικο τμημα προσφατα εξαπλωνοταν στην πολυκατοικια διπλα και στα διπλα σπιτια? δεν το σκεφτηκανε αυτο τα μουνοπανακια ) και αλλα πολλα.
Δεν γουσταρω τους Χρυσαυγιτες, να μην παρεξηγηθω κιολας, αλλα θελω να πιστευω πως εχω το δικαιωμα να υπερασπιζομαι καποιον που θελει να διαδηλωσει για κατι το οποιο πιστευει, ασχετα αν εγω δεν το ασπαζομαι. ( θα μου αρεσε παρα πολυ να εβλεπα πχ διαδηλωσεις για την παιδεια χωρις συμπλοκες και αναταραχες, ασχετα αν εγω ο ιδιος δεν συμφωνουσα με τις θεσεις των διαδηλωτων - οντας φοιτητης ( και οχι ουτε πασπιτης ουτε δαπιτης ειμαι
) - )
Αλλα επειδη τα αναρχοκουμουνια εχουν μπλεξει την πουτσα με τη βουρτσα νομιζουν οτι ειναι κρατος εν κρατη και κανουν και αντι διαδηλωσεις, τη στιγμη που επρεπε και αυτοι να αποδωσουν φορο τιμης σε αυτους που πεθαναν για να υπερασπιστουν την πατριδα ΤΟΥΣ. ( και την δικια τους αλλα και των αναρχομαλακισμενων ).