Νέα

Χρυσή Αυγή vs (A) !

• Μέλος που άνοιξε το νήμα AssFiller
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 859
  • Εμφανίσεις 31K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Οκ αφου το λες το δεχομαι δεν το ηξερα συγνωμη αλλα προδοτης χαρακτηριζεται ο Γκορμπι οχι γιατι εριξε το τοιχος και ανοιξε τα συνορα ετσι και αλλιως ειχαν αναπτυχθει και στο εσωτερικο του ΚΚΣΕ δυναμεις που ελεγαν οτι αυτα ειναι βλακειες και οτι αφου πιστευεις στην ιδεολογικη σου υπεροχη αλλιως αντιμετοπιζεις και σε επιπεδο προπαγανδας το καπιταλισμο,Προδοτης ηταν γιατι συνεχισε πολιτικες απο το Μπρεζνιεφ και δυναμωσε μια γραφειοκρατικη νομεκλατουρα που προυπηρχε η οποια απομονωσε το λαο απο την ουσια του σοσιαλισμο και τον εκανε να μην θελει να τον υπερασπισθει την κρισιμη στιγμη γιαυτο εμεις μιλαμε για ανατροπη και οχι για καταρευση.Ενα ενδιαφερον θεμα να ψαξεις ειναι να κοιταξεις που ηταν ολοι αυτοι που κυβερναν τη Ρωσια πριν απο 20χρονια.
Π.Χ ο Πουτιν ηταν ο επικεφαλης της KGB στην Αν.Γερμανια γιαυτο λεω δεν ειναι λιγο αστειο να εγκαλουνται τα μελη και οι φιλοι του ΚΚΕ να απολογηθουν για το τοιχος?

Όχι ρε γαμτο, ρεβιζιονιστής και ο Μπρέζνιεφ.

Και της ιδίας φάρας ο Γιούρι (ο Αντρόποφ) που μετά από την 15ετή του καριέρα ως επικεφαλής της KGB πέρασε στην ηγεσία του ΚΚΣΕ.

Έχει προχωρήσει τόσο πολύ η αυτοκριτική στο ΚΚΕ και δεν το έχουμε πάρει χαμπάρι.

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Σου απάντησα ρε..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ειδα οτι επεσε ξυλο...αλλο ρωταω..επεσε χωρις λογο ακουσα και σε δημοσιογραφους και σε "αοπλους"...ισχυει

ΥΓ παω μια στο θρεντ με το καλυτερο αβαταρ...νομιζω το χω!!!

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
ΡΕ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ ενα σωρο κοσμος διαβαζει το θεμα....δεν ξερει κανεις για το ξυλο που επεσε να μου απαντησει?ειδα σε καποιο πλανο ενας σκατομπατσος να σπρωχνει ασχημα τον ρεπορτερ του ΜΕΓΚΑ...

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
366
Πόντοι
5.795
Φίλε μου, αν δεν καταλαβαίνεις τι συζητάμε, άστο να περάσει το γαμημένο.
Καλό βράδυ.
τι να συζητησεις με ενα κνιτη ρε φιλε η μαννουλα του θα γαμιοταν αστην δυση για 30 δολλαρια για να συντηρησει το φυτο της εαν ειχε κανει την ελλαδα βουλγαρια και αλβανια οπως πιστευει...καθοδηγηση προσπαθει να σου κανει διαβασε τι εγραψε και σε αλλα ποστα και θα καταλαβεις...καλο βραδυ δεν σε ξαναενοχλω

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
To γαμησες και ψοφησε μεγαλε.

Επειδη πεθαναν ατομα που ειναι στις ενοπλες δυναμεις δεν σημαινει οτι θα εριχναν ναπαλμ σε απεργους.

Αυτα σας λενε και νομιζετε οτι με τις αντι διαδηλωσεις και τις μαλακιες που υποστηριζετε κανετε κατι. Πατε να βαψετε αυγα με πορδες, αλλα δεν γινεται ετσι.

Επειδη δεν γουσταρεις τα ατομα που ειναι ενστολοι ( ουτε εγω τους παω ιδιαιτερα - για αλλους λογους απο τους δικους σου βεβαια ) δεν σημαινει οτι επειδη πεθαναν δεν πρεπει να τιμηθουν κιολας.

Οι αναρχικοι και ο καθε πουτανας γιος γιατι γραφει λευτερια για τον καθε μαλακα αναρχικο που προφυλακιζεται και καλα σε καθε τοιχο της αθηνας και βρωμιζει ξενες περιουσιες?

Γιατι να γινει αντι διαδηλωση? Θα κανανε αντι διαδηλωση τα μουνοπανακια που θελουν να λεγονται αναρχικοι εαν την συγκεντρωση για τα Ιμια την ειχε κανει αλλη ομαδα που ΔΕΝ ηταν η Χρυση Αυγη και ΔΕΝ ασπαζοταν τις αποψεις ης? ΠΟΛΥ αμφιβαλω.

Οσο για τη ΔΕΗ, να βγει ενας ρε πουστη μου και να παραδεχτει οτι ειναι κακο να υπαρχουν τετοιου ειδους μονοπωλια απο ολο το συφερτο των αριστεριστων-αριστερων κτλ κτλ να τον παραδεχτω γαμω την πουτανα μου... Λετε ολοι οχι στα μονοπωλια και στους νταβατζηδες και στις εταιρειες, και υπερασπιζεστε ΤΟΝ ΑΡΧΙΝΤΑΒΑΤΖΗ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ. ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ. Ελεος. Βαζετε τον λυκο να φυλαει τα προβατα, αλλα βεβαια, κανενας αριστερος δεν θα πει οτι το κρατος ειναι διεφθαρμενο, καθως ολα θα διευθυνονται απο αυτο και θα ειναι το μονο μεσο προπαγανδας και χειραγωγησης. Τετοιοι μαλακες ειστε, και στα αρχιδια μου οποιος παρεξηγηθει.

Εαν οι Χρυσαυγιτες καπηλευονται τον θανατο των τριων παιδιων οπως λες μεγαλε, τοτε και το συναφι των αριστερων-αναρχικων-οπως σκατα λεγονται ολα αυτα τα παρασιτα ( οπως επισης παρασιτα θεωρω και τους χρυσαυγιτες μην ξεχνιομαστε ) καπηλευεται την εννοια της δημοκρατιας, της ελευθεριας, του πανεπιστημιακου ασυλου, της προσωπικης εκφρασης, της ελευθεριας του λογου, της ελευθεριας του να πιστευεις ο,τι γουσταρεις και να διαδηλωνεις για αυτο ( οπως αλλωστε κανουν και αυτοι, και οταν τους την λενε το παιζουν κλαψομουνηδες και καλα παιδια ) οπως επισης καπηλευονται και καταστρεφουν περιουσιες ξενων ανθρωπων που δεν φταινε ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ, υπονομευουν την δημοσια ασφαλεια ( τι θα γινοταν αραγε αν η φωτια στο αστυνομικο τμημα προσφατα εξαπλωνοταν στην πολυκατοικια διπλα και στα διπλα σπιτια? δεν το σκεφτηκανε αυτο τα μουνοπανακια ) και αλλα πολλα.

Δεν γουσταρω τους Χρυσαυγιτες, να μην παρεξηγηθω κιολας, αλλα θελω να πιστευω πως εχω το δικαιωμα να υπερασπιζομαι καποιον που θελει να διαδηλωσει για κατι το οποιο πιστευει, ασχετα αν εγω δεν το ασπαζομαι. ( θα μου αρεσε παρα πολυ να εβλεπα πχ διαδηλωσεις για την παιδεια χωρις συμπλοκες και αναταραχες, ασχετα αν εγω ο ιδιος δεν συμφωνουσα με τις θεσεις των διαδηλωτων - οντας φοιτητης ( και οχι ουτε πασπιτης ουτε δαπιτης ειμαι :cheesy: ) - )

Αλλα επειδη τα αναρχοκουμουνια εχουν μπλεξει την πουτσα με τη βουρτσα νομιζουν οτι ειναι κρατος εν κρατη και κανουν και αντι διαδηλωσεις, τη στιγμη που επρεπε και αυτοι να αποδωσουν φορο τιμης σε αυτους που πεθαναν για να υπερασπιστουν την πατριδα ΤΟΥΣ. ( και την δικια τους αλλα και των αναρχομαλακισμενων ).
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
Και να συμπληρώσω. Κανένα τσουτσέκι κουκουλοφόρος διαμαρτυρόμενος δεν έχει πάει ποτέ να κάνει τις μαγκιές του έξω από καμια βιλάρα κυβερνώντα. Η μαγκιά τους είναι μέχρι να κάψουνε κάνα αμάξι πολίτη, να σπάσουνε κάνα μαγαζί και να μην έχουν δουλειά για 2-3 μέρες. Άλλωστε οι αναρχικοί ειδικά λένε πως δε γουστάρουν την κρατική εξουσία με τις μορφές που έχει. Το αμάξι το δικό μου εάν το κάψουν που το χρωστάω ποιας μορφής εξουσία ασκεί γιατί δε το ξέρω; :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :jerking: :jerking: :jerking:

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
366
Πόντοι
5.795
Ελπιζω να το αναλυσουμε καποια στιγμη αυτο παντως ειναι πολυ δυσκολη και περιπλοκη η αναλυση του θεματος Σταλιν ειδικα οταν συμφωνουμε οτι η ιστορια δεν γραφεται απο ατομα αλλα απο συλλογικοτητες οι οποιες διαμορφωνουν τις συνθηκες να ξεπηδησουν χαρισματικα προσωπα φορτισμενα θετικα η αρνητικα.Παω και γω για δουλεια.Οι αργοσχολοι της ΔΕΗ βλεπεις δουλευουν σε βαρδιες.
Υ.Γ Καλα Ο αλλος τι πινει και με λεει συνεχεια ερυθροφασιστα και φυτο τοσο ομορφες εχουν γινει οι συντροφισες και χωνουν μοιραιες χυλοπιτες??? :huh:
τις βλεπω τις συντροφισες σου του πρωην ανατολικου μπλοκ ρε μπαγλαμα τις γαμαμε με 20 ευρω στη φυλης αλλα μηπως δεν ισχυει ο διεθνισμος φυτο καλλωπιστικο της δεκαρας???

paiktoura

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
29
Like
3.135
Πόντοι
6.495
Να διορθώσω και να πω ότι ΜΟΝΟ αναρχικοί μετά τις φωτιές του Ιούλη στην Πάρνηθα πήγανε για διαμαρτυρία στο καζίνο, γιατί η κυβέρνηση θα του χάριζε μερικά από τα καμμένα στρέμματα που κανονικά θα έπρεπε να αναδασωθούν. Να πω επίσης ότι σήμερα τα φασιστάκια κάνανε ντου με τις πλάτες των Ματατζήδων, αλλά, εντάξει, αυτό δεν είναι κάτι καινούργιο. Όσο για τους αναρχικούς, στην Αθήνα υπάρχουν εφτά οχτώ ομάδες, διαφορετικής θεώρησης, έκανε εντύπωση για παράδειγμα που η ΑΝΤΙΦΑ δεν συμμετείχε. Τέλος πάντων, είναι ντροπή Χρυσαυγίτες να βγαίνουν στους δρόμους και να μην τους παίρνουμε στο κυνήγι.

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
366
Πόντοι
5.795
Να διορθώσω και να πω ότι ΜΟΝΟ αναρχικοί μετά τις φωτιές του Ιούλη στην Πάρνηθα πήγανε για διαμαρτυρία στο καζίνο, γιατί η κυβέρνηση θα του χάριζε μερικά από τα καμμένα στρέμματα που κανονικά θα έπρεπε να αναδασωθούν. Να πω επίσης ότι σήμερα τα φασιστάκια κάνανε ντου με τις πλάτες των Ματατζήδων, αλλά, εντάξει, αυτό δεν είναι κάτι καινούργιο. Όσο για τους αναρχικούς, στην Αθήνα υπάρχουν εφτά οχτώ ομάδες, διαφορετικής θεώρησης, έκανε εντύπωση για παράδειγμα που η ΑΝΤΙΦΑ δεν συμμετείχε. Τέλος πάντων, είναι ντροπή Χρυσαυγίτες να βγαίνουν στους δρόμους και να μην τους παίρνουμε στο κυνήγι.
οι χρυσαυγιτες δεν σου αρεσουν οκ  παω πασο συμφωνω..αλλα μηπως θαπρεπε να κυνηγαμε  και τους κνιτες τα φυτα που πισευουν ακομη στο σταλιν και ισως ειναι οι χειροτεροι φασιστες μαζι με τον χιτλερ??αλλα εκει δεν μιλας...ετσι δεν ειναι??δεν σε ειδα να γραφεις οταν διαδηλωνουν οι οπαδοι του σταλιν .....

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
Για του αναρχικούς τώρα τι να σου. Από τα ονόματα που βγαίνουν όταν πιάνουν κανένα, οι περισσότεροι από οικογένειες που έχουν λύσει το οικονομικό είναι. Όσο για τη συμμαχία αστυνομίας-ΧΑ, να σου φίλε μου εκείνη την ώρα τις ίδιες πέτρες τρώγανε και εσύ τα ίδια θα έκανες.

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Τέλος πάντων, είναι ντροπή Χρυσαυγίτες να βγαίνουν στους δρόμους και να μην τους παίρνουμε στο κυνήγι.

Ειναι ντροπη να βγαινουν αναρχοκαριολακια να τα σπανε ολα στο ονομα της ελευθεριας και να μη τους ξεκοιλιαζουν.

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
366
Πόντοι
5.795
Ελπιζω να το αναλυσουμε καποια στιγμη αυτο παντως ειναι πολυ δυσκολη και περιπλοκη η αναλυση του θεματος Σταλιν ειδικα οταν συμφωνουμε οτι η ιστορια δεν γραφεται απο ατομα αλλα απο συλλογικοτητες οι οποιες διαμορφωνουν τις συνθηκες να ξεπηδησουν χαρισματικα προσωπα φορτισμενα θετικα η αρνητικα.Παω και γω για δουλεια.Οι αργοσχολοι της ΔΕΗ βλεπεις δουλευουν σε βαρδιες.
Υ.Γ Καλα Ο αλλος τι πινει και με λεει συνεχεια ερυθροφασιστα και φυτο τοσο ομορφες εχουν γινει οι συντροφισες και χωνουν μοιραιες χυλοπιτες??? :huh:
δοξαστε εναν κνιτη... ο σταλιν χαρισματικη προσωπικοτητα   ο δολοφονος..εκατομμυριων ανθρωπων και μερικων χιλιαδων ελληνων ποντιων ....ελεος ποια τι αλλο θα ακουσω ο μεγαλυτερος ρατσιστης της ιστοριας μαζι με τον χιτλερ βαστατε με ...

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
δοξαστε εναν κνιτη... ο σταλιν χαρισματικη προσωπικοτητα  ο δολοφονος..εκατομμυριων ανθρωπων και μερικων χιλιαδων ελληνων ποντιων ....ελεος ποια τι αλλο θα ακουσω ο μεγαλυτερος ρατσιστης της ιστοριας μαζι με τον χιτλερ βαστατε με ...
Σωστός
:headbang: :headbang: :headbang:

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
Καλά με τον paco δε θα έκανα συζήτηση :uglystupid:. Υποστηρίζει μία ιδεολογία που στη χώρα που τη γέννησε την σκότωσαν :jerking:, είπε πριν μερικές σελίδες πως όπου πάνε αυτός και οι άλλοι γαμιάδες του κόμματος οι μπάτσοι τρομάζου :2funny:ν, αλλά από την άλλη πάνω στη δημοκρατία που επιτρέπει σε αυτούς και τους άλλους ακροδήθεν να υπάρχουν πατάνε και κάνουν ότι κάνουν. Ε ρε :knuppel: :knuppel: :knuppel: που θέλετε....

tyfeas

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2006
Like
3
Πόντοι
6
Ειναι ντροπη να βγαινουν αναρχοκαριολακια να τα σπανε ολα στο ονομα της ελευθεριας και να μη τους ξεκοιλιαζουν.
Τέλος πάντων, είναι ντροπή Χρυσαυγίτες να βγαίνουν στους δρόμους και να μην τους παίρνουμε στο κυνήγι.

ηρεμια αλανια
σε μπουρδελο νομιζετε οτι ειστε? :grin:

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
366
Πόντοι
5.795
βασταμε παντρεμενε μου μην τρελαθω αποψε... υπαρχουν ανθρωποι ακομη που θεωρουν το σταλιν χαρισματικη προσωπικοτητα οχι ρε πουστι θα αυτοκτονησωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω και συζηταμε μαζι τουsssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
Έλα μου ντε. Εδώ θεωρούν δημοκρατία να απαγορεύουν στον άλλον να διαδηλώσει. άσχετα αν δεν συμφωνείς με τους διαδηλωτές. διάβασε παραπάνω και θα καταλάβεις τι κάψιμο έχουν φάει. "Και δεν ανήκω ιδεολογικά στην Χρυσή αυγή"

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Έλα μου ντε. Εδώ θεωρούν δημοκρατία να απαγορεύουν στον άλλον να διαδηλώσει. άσχετα αν δεν συμφωνείς με τους διαδηλωτές. διάβασε παραπάνω και θα καταλάβεις τι κάψιμο έχουν φάει. "Και δεν ανήκω ιδεολογικά στην Χρυσή αυγή"
Θα επέτρεπες και στους Γκρίζους Λύκους να διαδηλώσουν;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom