Νέα

Χρυσή Αυγή vs (A) !

• Μέλος που άνοιξε το νήμα AssFiller
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 859
  • Εμφανίσεις 31K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Apollonia

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Ψιλοκατευθυνόμενη όμως.

Δεν νομίζω οτι θα διαφωνήσω. Το ρώμε το καρότο.

Ανικανότητα ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ των γεγονότων, μασημένη τροφή απορροφούμε, τις ειδήσεις των 8 και τις κάνουμε ευαγγέλιο.

ΣΚΕΨΗ απούσα.

Για αυτό και επιδιδόμεθα στο αγαπημένο σπόρ της κατασπάραξης της ίδιας μας της ΣΑΡΚΑΣ.

Το γκεσέμι είναι τυφλό και το κοπάδι μας πάει για σφάξιμο. Του αξίζει.

eskiya

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2007
Like
8
Πόντοι
16
Καθολου περιεργως το πνευματικα νεκροι για τους χρυσαυγιτες.

ΕDIT ηθελα να πω καθολου περιεργως το αναρχοκαριοληδες.

Τα ιδια σκατα, τα ιδια μουνοπανα ειναι με τους αναρχομαλακες για εμενα.

Ειναι τα ακρα που κλεινουν τον κυκλο της βλακειας, και αλληλοσυμπληρωνονται.
Χαχαχα διαφωνω και το ξερεις. Αλλα μου αρεσαν ειλικρινα οι οροι που χρησιμοποιησες. 

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Οκ αφου το λες το δεχομαι δεν το ηξερα συγνωμη αλλα προδοτης χαρακτηριζεται ο Γκορμπι οχι γιατι εριξε το τοιχος και ανοιξε τα συνορα ετσι και αλλιως ειχαν αναπτυχθει και στο εσωτερικο του ΚΚΣΕ δυναμεις που ελεγαν οτι αυτα ειναι βλακειες και οτι αφου πιστευεις στην ιδεολογικη σου υπεροχη αλλιως αντιμετοπιζεις και σε επιπεδο προπαγανδας το καπιταλισμο,Προδοτης ηταν γιατι συνεχισε πολιτικες απο το Μπρεζνιεφ και δυναμωσε μια γραφειοκρατικη νομεκλατουρα που προυπηρχε η οποια απομονωσε το λαο απο την ουσια του σοσιαλισμο και τον εκανε να μην θελει να τον υπερασπισθει την κρισιμη στιγμη γιαυτο εμεις μιλαμε για ανατροπη και οχι για καταρευση.Ενα ενδιαφερον θεμα να ψαξεις ειναι να κοιταξεις που ηταν ολοι αυτοι που κυβερναν τη Ρωσια πριν απο 20χρονια.
Π.Χ ο Πουτιν ηταν ο επικεφαλης της KGB στην Αν.Γερμανια γιαυτο λεω δεν ειναι λιγο αστειο να εγκαλουνται τα μελη και οι φιλοι του ΚΚΕ να απολογηθουν για το τοιχος?
Σου είναι τόσο δύσκολο να δεχτείς οτι το σύστημα που εφαρμόστηκε στην ΕΣΣΔ και στις λοιπές χώρες κατέρρευσε επειδή ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΕ και επειδή δεν είχε κανένα λαϊκό έρεισμα πλέον; (βλέπε και Τσαουσέσκου, που έτρεχε να κρυφτεί στα χωράφια)
Θα σου έλεγα επίσης να μην χαρακτηρίζεις έτσι εύκολα "σοσιαλισμό" αυτό που έζησαν οι πολίτες της ΕΣΣΔ (από τον Στάλιν και μετά τουλάχιστον). Ένα σύστημα δηλαδή ελκυστικό και όχι ΑΠΩΘΗΤΙΚΟ για το σύγχρονο εργαζόμενο άνθρωπο. Και αν όχι για τίποτα άλλο, σκέψου και οτι μπορεί και να αλλάξει κάποτε η γραμμή επ' αυτού!
Φιλικά, επιτέλους.

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Χαχαχα διαφωνω και το ξερεις. Αλλα μου αρεσαν ειλικρινα οι οροι που χρησιμοποιησες. 

Ενταξει τι να κανουμε, ο καθενας με τις αποψεις του.

Στο ιδιο νομισμα βρισκονται αυτοι οι δυο χωροι, απλα ο ενας ειναι στην μια οψη και στην αλλη ο αλλος.

Ο ενας χωρος βλεπει πραγματα που ο αλλος χωρος δεν θα μπορεσει να δει ποτε, και τουμπαλιν. Και αναφερομαι στα καλα που εχουν αυτοι οι χωροι, η μαλλον στα καλα τα οποια πρεσβευουν οι ιδεολογιες τις οποιες ασπαζονται τα ατομα τα οποια ανηκουν στους χωρους αυτους.

Για αυτο και ειναι αμφοτεροι ακρατα βλακες, καθως δεν ασχολουνται με τα αρνητικα του χωρου τους, αλλα αρεσκονται στο να πανε κοντρα στα αρνητικα του αντιθετου τους. ( και αυτο το κανουν κυριως οι αναρχικοι, οχι οτι συντασσομαι περισσοτερο με τα φασισταρια καθε ειδους )

pako

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
1
Μα δεν διαφωνουμε απλα εσυ λες οτι αυτο το λαικο ερισμα χαθηκε μονο του και γιαυτο λες οτι ειναι καταρευση απλα εγω λεω οτι συγκεκριμενες πολιτικες εφαρμοσμενες απο συγκεκριμενους ανθρωπους οδηγησαν εκει και αφου μπαινει υποκειμενικος παραγοντας σπαει η αντικειμενικοτητα της καταρευσης και οδηγουμαστε στην ανατροπη.Οσο για τη γραμμη αυτες αλλαζουν και καλο ειναι αυτο γιατι διαμορφωνονται απο πολλους συντοφους και ανατροφοδοτουνται απο την πειρα της κοινονιας οποτε μακρια οποιαδηποτε μομφη για μονολιθικοτητα απο μενα αποδειξη της αλλαγης ειναι η πολιτικη υπαρξη πολλων ανθρωπων της γενειας μου μεσα στο κομμα.Αλλαζουν τα πραγματα συντροφοι.Μου χρωστας ομως κατι αν και δεν ειναι αυτου του θρεντ σοσιαλισμος με κοινοβουλευτικο τροπο και ανυπαρξια βιας ειναι εφικτο?
Και το βαζω αυτο γιατι και φιλοσοφικα και η υπαρξη κρατους ειναι μορφη βιας.

pako

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
1
Σου είναι τόσο δύσκολο να δεχτείς οτι το σύστημα που εφαρμόστηκε στην ΕΣΣΔ και στις λοιπές χώρες κατέρρευσε επειδή ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΕ και επειδή δεν είχε κανένα λαϊκό έρεισμα πλέον; (βλέπε και Τσαουσέσκου, που έτρεχε να κρυφτεί στα χωράφια)
Θα σου έλεγα επίσης να μην χαρακτηρίζεις έτσι εύκολα "σοσιαλισμό" αυτό που έζησαν οι πολίτες της ΕΣΣΔ (από τον Στάλιν και μετά τουλάχιστον). Ένα σύστημα δηλαδή ελκυστικό και όχι ΑΠΩΘΗΤΙΚΟ για το σύγχρονο εργαζόμενο άνθρωπο. Και αν όχι για τίποτα άλλο, σκέψου και οτι μπορεί και να αλλάξει κάποτε η γραμμή επ' αυτού!
Φιλικά, επιτέλους.
Νομιζεις οτι πριν τυχαια χρησιμοποιησα την αντιπαραβολη 1907 1957?
Το 20ο συνεδρειο του ΚΚΣΕ ηταν η αρχη του τελους μεχρι και στο DVD για τα 90χρονα της Οκτοβριανης το λεμε...

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Μα δεν διαφωνουμε απλα εσυ λες οτι αυτο το λαικο ερισμα χαθηκε μονο του και γιαυτο λες οτι ειναι καταρευση απλα εγω λεω οτι συγκεκριμενες πολιτικες εφαρμοσμενες απο συγκεκριμενους ανθρωπους οδηγησαν εκει και αφου μπαινει υποκειμενικος παραγοντας σπαει η αντικειμενικοτητα της καταρευσης και οδηγουμαστε στην ανατροπη.Οσο για τη γραμμη αυτες αλλαζουν και καλο ειναι αυτο γιατι διαμορφωνονται απο πολλους συντοφους και ανατροφοδοτουνται απο την πειρα της κοινονιας οποτε μακρια οποιαδηποτε μομφη για μονολιθικοτητα απο μενα αποδειξη της αλλαγης ειναι η πολιτικη υπαρξη πολλων ανθρωπων της γενειας μου μεσα στο κομμα.Αλλαζουν τα πραγματα συντροφοι.Μου χρωστας ομως κατι αν και δεν ειναι αυτου του θρεντ σοσιαλισμος με κοινοβουλευτικο τροπο και ανυπαρξια βιας ειναι εφικτο?
Είναι πολύ μεγάλο ζήτημα συζήτησης, που δεν μπορεί να εξαντληθεί σε ένα ποστ. Πάντως η βία μπορεί μεν να είναι η μαμή της ιστορίας (όπως έλεγαν οι παλιοί φιλόσοφοι), αλλά σήμερα η θεοποίησή της και ο φετιχισμός περί αυτην, σίγουρα δεν είναι επαναστατικά.
Την κάνω για φαγητό, ίσως τα πουμε πιο μετά.

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
366
Πόντοι
5.795
Φιλικά, επιτέλους.
φιλε φεθρυ τι καθεσε και ασχολεισε με κνιτες ερυθροφασιστες.. σαββατιατικο ..δεν πας καμμια βολτα ...αστο το φυτο το καλλωπιστικο να εχει πρωτυπο την κουβα και το βιετναμ ασε που παραδεχθηκε οτι διαβαζει και αυγη και μπορει να φαει και διαγραφη ...και απευθειας να παει σε γκουλαγκ ...αυτοι ζουν στον κοσμο τους αγορι μου ..παραδεισος ηταν η αλβανια και η βουλγαρια ,καθοδηγηση προσπαθει να σου κανει μπας και γλυτωσει την διαγραφη που διαβασε την αυγη και τον καρφωσαν στην παπαρηγα ....ασε οπου του αρεσουν οι κουβανοι μπατσοι ενω οι ελληνες θελουν σκοτωμα με κονσερβοκουτι...

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775

Τωρα αυτο γιατι το λες δηλαδη ?

Ειπες κατι παραπανω απο το αντιστοιχο του "ο ηλιος ανατελλει"? Για να καταλαβω δηλαδη.

Η μηπως το να καπηλευεσαι τα δικαιωματα μου ΔΕΝ ειναι βια?

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Νομιζεις οτι πριν τυχαια χρησιμοποιησα την αντιπαραβολη 1907 1957?
Το 20ο συνεδρειο του ΚΚΣΕ ηταν η αρχη του τελους μεχρι και στο DVD για τα 90χρονα της Οκτοβριανης το λεμε...
Η αρχή του τέλους ήταν ο Στάλιν, που με τις δίκες της Μόσχας εκκαθάρισε ΟΛΗ τη γενιά των Μπολσεβίκων που κάνανε την επανάσταση.
Και αυτό δεν το λέτε στο ντι βι ντι, που το έχω.      :)

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
φιλε φεθρυ τι καθεσε και ασχολεισε με κνιτες ερυθροφασιστες.. σαββατιατικο ..δεν πας καμμια βολτα ...αστο το φυτο το καλλωπιστικο να εχει πρωτυπο την κουβα και το βιετναμ ασε που παραδεχθηκε οτι διαβαζει και αυγη και μπορει να φαει και διαγραφη ...και απευθειας να παει σε γκουλαγκ ...αυτοι ζουν στον κοσμο τους αγορι μου ..παραδεισος ηταν η αλβανια και η βουλγαρια ,καθοδηγηση προσπαθει να σου κανει μπας και γλυτωσει την διαγραφη που διαβασε την αυγη και τον καρφωσαν στην παπαρηγα ....ασε οπου του αρεσουν οι κουβανοι μπατσοι ενω οι ελληνες θελουν σκοτωμα με κονσερβοκουτι...
Φίλε μου, αν δεν καταλαβαίνεις τι συζητάμε, άστο να περάσει το γαμημένο.
Καλό βράδυ.

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
εριξε πολυ ξυλο χωρις λογο ακουσα η αστυνομια σημερα...ισχυει?

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Να δώσουμε όλοι μαζί ένα άτυπο ραντεβού στο Παζάρι Βιβλίου στην Κλαυθμώνος και να ξεχάσουμε τις εκατέρωθεν εχθρότητες

pako

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
1
Ελπιζω να το αναλυσουμε καποια στιγμη αυτο παντως ειναι πολυ δυσκολη και περιπλοκη η αναλυση του θεματος Σταλιν ειδικα οταν συμφωνουμε οτι η ιστορια δεν γραφεται απο ατομα αλλα απο συλλογικοτητες οι οποιες διαμορφωνουν τις συνθηκες να ξεπηδησουν χαρισματικα προσωπα φορτισμενα θετικα η αρνητικα.Παω και γω για δουλεια.Οι αργοσχολοι της ΔΕΗ βλεπεις δουλευουν σε βαρδιες.
Υ.Γ Καλα Ο αλλος τι πινει και με λεει συνεχεια ερυθροφασιστα και φυτο τοσο ομορφες εχουν γινει οι συντροφισες και χωνουν μοιραιες χυλοπιτες??? :huh:

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
δεν μου απαντησε κανεις για το ξυλο.........

[size=60pt]<<<---------------[/size]

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom