Νέα

Χρυσή Αυγή vs (A) !

• Μέλος που άνοιξε το νήμα AssFiller
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 859
  • Εμφανίσεις 31K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
1.Μπορει να αρνηθει να εκτελεσει εντολη Ελληνας Αξιοματικος?Ετσι και αλλιως πριν τα πανε στην Κορεα στο Γραμμο και στο Βιτσι πρωτοδοκιμαστηκαν τα ναπαλμ οι πιλοτοι αυτοι αρνηθηκαν να χρησιμοποιησουν οπλο που βγηκε παρανομο με αποφαση του ΟΗΕ?
2.Μπορει να παρελασουν στην Αθηνα οι Γκριζοι Λυκοι?
3.Οι δυναμεις στην φυση κυκλοφορουν σε ζευγη δραση-αντιδραση.
4.Ενας αρχιμπατσος αν του πουν να διαλυσει μια συγκεντρωση εργαζομενων και παθαινει εμφραγμα γιατι σπασαμε το κλοιο του μπορει να ειναι καλος επαγγελματιας και αξιοματικος ευθυνης αλλα παραμενει καθηκι.

1:Ναι ο Κατσιμήτρος που πήρε αμπάριζα τους Ιταλούς στην Ηπειρο.
2:Επίσης υπάρχει και άλλη απόφαση του ΟΗΕ για τον συγκεκριμένο πόλεμο θες να την θυμίσουμε? Μήπως να έρθουμε στο σήμερα και να ξεχάσουμε τα εμφυλιοπολεμικά σύνδρομα ή να τα αναπαραγάγουμε στο διηνεκές?
3: Να έρθουν να παρελάσουν, η δημοκρατία έχει και ελλατώματα. Αφήνει χώρο στους εχθρούς της να δρουν ανενόχλητοι. Έχει υπερβολική Αυτοπεποίθηση φαίνεται.

Επισκέπτης
Πολυ ωραια τα λες..
Και επειδη,ο Σταλιν και οι Ερυθροι Χμερ στη Καμποτζη επνιξαν το λαο στο αιμα και σκορπισαν δεινα,για αυτο και οι κομμουνιστες της Ελλαδας ειναι εξισου διχασμενα και παρανοικα ατομα..
Ε΅ρε λογικη εδω μεσα..
συνεχίζεις την παράνοια σου πάλι καλά που δεν μας είπες τι κάνανε οι κομμουνιστές στον πλανήτη Άρη να μας βάλεις περισσότερα επιχειρήματα.

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
εγώ απλά θα ανακεφαλαιώσω τελικά οι χρυσαυγίτες αποτελούν η δεν αποτελούν διχασμένα παρανοϊκά άτομα? από την μια καπηλεύονται αυτό που λέγεται πατρίδα αλλά από την άλλη είναι υποστηρικτές του Ναζισμού που τόσα δεινά σκόρπισαν σε όλο τον κόσμο αλλά και σε αυτήν εδώ την χώρα που λένε ότι είναι οι μόνοι που νοιάζονται για αυτήν και θεωρούν όλους εμάς προδότες.

οι οποίοι το σύνθημά τους είναι
Πατρίς θρησκεία οικογένεια, έτσι τουλαχιστον έχω ακούσει/διαβάσει!!
... αλλά ποιος από αυτούς θα πήγαινε στην πρώτη γραμμή να πολεμήσει;;;

eskiya

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2007
Like
8
Πόντοι
16
Με συγχωρειται που επεμβαινω στα του κκε αλλα επιχειρηματα τυπου Σταλιν, Ερυθροι Χμερ, Αλβανιες, εμφυλιοι, Βουλγαριες, πουτανες, δεν εχεις μαρμελαδα νιανιανιανιανια, Καστρο και τετοιες πιπες είναι τουλαχιστον καφενειακου επιπεδου και μαλιστα καφενειου σε ορεινο χωριο της Πίνδου και όχι τιποτα αλλο χανετε και το δικιο σας. Δηλαδη σε εναν πασοκτση τι θα πειτε;  Ασε και τα ειδαμε και το χαΐρι του σοσιαλιστη του Χιτλερ;

eskiya

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2007
Like
8
Πόντοι
16
οι οποίοι το σύνθημά τους είναι
Πατρίς θρησκεία οικογένεια, έτσι τουλαχιστον έχω ακούσει/διαβάσει!!
... αλλά ποιος από αυτούς θα πήγαινε στην πρώτη γραμμή να πολεμήσει;;;
Ο Αιβαλιωτης του λαος! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

pako

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
1
Ρε μεγάλε έδειξαν και πλάνα στις ειδήσεις με αυτό το "καθήκι".
Πόσο ΓΡΟΘΟΙ είστε ορισμένοι?? :uglystupid: :uglystupid:
Συγνωμη που δεν συμπασχω με καποιον που φωναζε σε ενα συνομιλικο μου με τον οποιον δεν εχω τπτ να χωρισω οταν δεν φοραει στολη και με τον οποιο αντιμετοπιζω τα ιδια πανω κατω προβληματα ΄΄ΑΥΤΟΝ ΒΑΡΑ ΤΟ ΨΗΛΟ ΣΠΑΣΤΟΥ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ΄΄ ε οχι λοιπον στα @@ το γραφω το καθικι.

Επισκέπτης
1:Ναι ο Κατσιμήτρος που πήρε αμπάριζα τους Ιταλούς στην Ηπειρο.
2:Επίσης υπάρχει και άλλη απόφαση του ΟΗΕ για τον συγκεκριμένο πόλεμο θες να την θυμίσουμε? Μήπως να έρθουμε στο σήμερα και να ξεχάσουμε τα εμφυλιοπολεμικά σύνδρομα ή να τα αναπαραγάγουμε στο διηνεκές?
3: Να έρθουν να παρελάσουν, η δημοκρατία έχει και ελλατώματα. Αφήνει χώρο στους εχθρούς της να δρουν ανενόχλητοι. Έχει υπερβολική Αυτοπεποίθηση φαίνεται.
τελικά μήπως είσαι ο κηπουρός στα Ζωνιανά? και της παραισθήσεις της έχεις μόνιμα?

Apollonia

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
1. Τρίτη στα ποσοστά ανεργίας της Ε.Ε. η Ελλάδα
Αμετάβλητη παρέμεινε η ανεργία στη ζώνη του ευρώ, στο 7,2% το μήνα Δεκέμβριο. Αντίθετα πτώση σημειώθηκε για την Ευρώπη των 27 στο 6,8% από το 6,9% το Νοέμβριο.
Η χαμηλότερη ανεργία παρατηρήθηκε στην Ολλανδία (2,9%) και στη Δανία (3,1%). Αντίθετα τα υψηλότερα ποσοστά είχαν η Σλοβακία (10,8%) και η Ισπανία (8,6%). H χώρα μας είχε το τρίτο υψηλότερο ποσοστό ανεργίας στην Ευρώπη των 27 μαζί με την Πορτογαλία με το 8,2% του ενεργού εργατικού δυναμικού να αναζητά εργασία.

2. Υπέρ του απευθείας εμπορίου με τα κατεχόμενα τάσσεται Γκέρχαρντ Σρέντερ
Υπέρ του απευθείας εμπορίου μεταξύ του κατεχομένου τμήματος της Κύπρου με τις χώρες μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, τάσσεται, όπως δήλωσε, ο πρώην Καγκελάριος της Γερμανίας Γκέρχαρντ Σρέντερ.

3. ΕΔΕ για τη διαρροή στοιχείων στην υπόθεση των 5,2 εκατ. ευρώ διέταξε ο Γ.Αλογοσκούφης
Τη διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης στην Υπηρεσία Ειδικών Ελέγχων (πρώην ΣΔΟΕ) σχετικά με τη δημοσίευση στον Τύπο απόρρητων στοιχείων έρευνας για την υπόθεση των 5,2 εκατ. ευρώ έδωσε ο υπουργός Οικονομίας Γ.Αλογοσκούφης.
οπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του υπουργείου, η δημοσίευση των απόρρητων στοιχείων της έρευνας υπονομεύει την αποτελεσματικότητά της.
Επίσης ο υπουργός Οικονομίας ανέθεσε στον ειδικό γραμματέα της Υπηρεσίας Ειδικών Ελέγχων Σπύρο Κλαδά να διερευνήσει εσωτερικά την υπόθεση.
Στη δήλωση του Γιώργου Αλογοσκούφη ότι η ΥπΕΕ κάνει καλά τη δουλειά της, παρέπεμψε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Θ.Ρουσόπουλος σε ερώτηση των πολιτικών συντακτών για την υπόθεση Κλαδά.
Σε άλλη ερώτηση αν είναι αντιφατικό ο ελέγχων να είναι και ελεγχόμενος, είπε ότι δύο διαφορετικές υπηρεσίες, η ΥπΕΕ και η Γενική Διεύθυνση Οικονομικής Επιθεώρησης, κάνουν την έρευνα.
Σχετικά με την υπόθεση του ποσού του 1,1 εκατ. ευρώ που κατασχέθηκε στα γαλλοελβετικά σύνορα, η ΥπΕΕ, με έγγραφο της προς τις γαλλικές αρχές ζητά την αποστολή στοιχείων για τους εκδότες των επιταγών.
Ο ίδιος ο Θ.Αναστασιάδης με δήλωσή του, διευκρίνισε ότι το ποσό προέρχεται από απολύτως νόμιμες, καταγεγραμμένες και διαφανείς τραπεζικές πράξεις και συναλλαγές, και έχει περιληφθεί στα δηλωθέντα και φορολογηθέντα εισοδήματά του.

4. Δηλώσεις του Θ.Ρουσόπουλου για την υπόθεση Siemens
Στην υπόθεση των «μαύρων ταμείων» της Siemens και στις φήμες για «μίζες» σε πολιτικά κόμματα και στελέχη κρατικών εταιρειών την περίοδο 2001-2005, αναφέρθηκε την Τρίτη ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Θ.Ρουσόπουλος.
Ο κ. Ρουσόπουλος δήλωσε ότι τα οικονομικά των κομμάτων εδώ και χρόνια διέπονται από νόμους και είναι διαφανή.
«Εν πάση περιπτώσει, οφείλουν να είναι διαφανή. Της ΝΔ είναι» συμπλήρωσε και κάλεσε τους δημοσιογράφους να ανατρέξουν στα στοιχεία τα οποία κατατίθενται στη Βουλή επί δίμηνο μετά την εκλογική αναμέτρηση και να διαβάσουν για τα οικονομικά της ΝΔ και των άλλων κομμάτων.

Ενώ λοιπόν ο κόσμος βράζει τσούπ σκάνε μύτη τα παλικάρια και σφάζονται στην Πανεπιστημίου.
Και εμείς σφαζόμαστε απο πίσω...

ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΤΕΛΙΚΑ.

Μιζέρια άξια της μαζικής μας βλακείας .

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
:grin: :grin: :grin:

Συνημμένα

• DSC00281.jpg
    DSC00281.jpg
    41,2 KB · Εμφανίσεις: 16

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Συντροφοι..
Αφηστε τα μιση και πιαστε το γαμησι..

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
τελικά μήπως είσαι ο κηπουρός στα Ζωνιανά? και της παραισθήσεις της έχεις μόνιμα?

Ήθος Κουκουε είναι αυτό?
Κρίμα γιατί είμαι Περήφανος εγγονός Μαχήτων του ΔΣΕ.

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
366
Πόντοι
5.795
To γαμησες και ψοφησε μεγαλε.

Επειδη πεθαναν ατομα που ειναι στις ενοπλες δυναμεις δεν σημαινει οτι θα εριχναν ναπαλμ σε απεργους.

Αυτα σας λενε και νομιζετε οτι με τις αντι διαδηλωσεις και τις μαλακιες που υποστηριζετε κανετε κατι. Πατε να βαψετε αυγα με πορδες, αλλα δεν γινεται ετσι.

Επειδη δεν γουσταρεις τα ατομα που ειναι ενστολοι ( ουτε εγω τους παω ιδιαιτερα - για αλλους λογους απο τους δικους σου βεβαια ) δεν σημαινει οτι επειδη πεθαναν δεν πρεπει να τιμηθουν κιολας.

Οι αναρχικοι και ο καθε πουτανας γιος γιατι γραφει λευτερια για τον καθε μαλακα αναρχικο που προφυλακιζεται και καλα σε καθε τοιχο της αθηνας και βρωμιζει ξενες περιουσιες?

Γιατι να γινει αντι διαδηλωση? Θα κανανε αντι διαδηλωση τα μουνοπανακια που θελουν να λεγονται αναρχικοι εαν την συγκεντρωση για τα Ιμια την ειχε κανει αλλη ομαδα που ΔΕΝ ηταν η Χρυση Αυγη και ΔΕΝ ασπαζοταν τις αποψεις ης? ΠΟΛΥ αμφιβαλω.

Οσο για τη ΔΕΗ, να βγει ενας ρε πουστη μου και να παραδεχτει οτι ειναι κακο να υπαρχουν τετοιου ειδους μονοπωλια απο ολο το συφερτο των αριστεριστων-αριστερων κτλ κτλ να τον παραδεχτω γαμω την πουτανα μου... Λετε ολοι οχι στα μονοπωλια και στους νταβατζηδες και στις εταιρειες, και υπερασπιζεστε ΤΟΝ ΑΡΧΙΝΤΑΒΑΤΖΗ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ. ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ. Ελεος. Βαζετε τον λυκο να φυλαει τα προβατα, αλλα βεβαια, κανενας αριστερος δεν θα πει οτι το κρατος ειναι διεφθαρμενο, καθως ολα θα διευθυνονται απο αυτο και θα ειναι το μονο μεσο προπαγανδας και χειραγωγησης. Τετοιοι μαλακες ειστε, και στα αρχιδια μου οποιος παρεξηγηθει.

Εαν οι Χρυσαυγιτες καπηλευονται τον θανατο των τριων παιδιων οπως λες μεγαλε, τοτε και το συναφι των αριστερων-αναρχικων-οπως σκατα λεγονται ολα αυτα τα παρασιτα ( οπως επισης παρασιτα θεωρω και τους χρυσαυγιτες μην ξεχνιομαστε ) καπηλευεται την εννοια της δημοκρατιας, της ελευθεριας, του πανεπιστημιακου ασυλου, της προσωπικης εκφρασης, της ελευθεριας του λογου, της ελευθεριας του να πιστευεις ο,τι γουσταρεις και να διαδηλωνεις για αυτο ( οπως αλλωστε κανουν και αυτοι, και οταν τους την λενε το παιζουν κλαψομουνηδες και καλα παιδια ) οπως επισης καπηλευονται και καταστρεφουν περιουσιες ξενων ανθρωπων που δεν φταινε ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ, υπονομευουν την δημοσια ασφαλεια ( τι θα γινοταν αραγε αν η φωτια στο αστυνομικο τμημα προσφατα εξαπλωνοταν στην πολυκατοικια διπλα και στα διπλα σπιτια? δεν το σκεφτηκανε αυτο τα μουνοπανακια ) και αλλα πολλα.

Δεν γουσταρω τους Χρυσαυγιτες, να μην παρεξηγηθω κιολας, αλλα θελω να πιστευω πως εχω το δικαιωμα να υπερασπιζομαι καποιον που θελει να διαδηλωσει για κατι το οποιο πιστευει, ασχετα αν εγω δεν το ασπαζομαι. ( θα μου αρεσε παρα πολυ να εβλεπα πχ διαδηλωσεις για την παιδεια χωρις συμπλοκες και αναταραχες, ασχετα αν εγω ο ιδιος δεν συμφωνουσα με τις θεσεις των διαδηλωτων - οντας φοιτητης ( και οχι ουτε πασπιτης ουτε δαπιτης ειμαι :cheesy: ) - )

Αλλα επειδη τα αναρχοκουμουνια εχουν μπλεξει την πουτσα με τη βουρτσα νομιζουν οτι ειναι κρατος εν κρατη και κανουν και αντι διαδηλωσεις, τη στιγμη που επρεπε και αυτοι να αποδωσουν φορο τιμης σε αυτους που πεθαναν για να υπερασπιστουν την πατριδα ΤΟΥΣ. ( και την δικια τους αλλα και των αναρχομαλακισμενων ).
100% σωστος

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Συγνωμη που δεν συμπασχω με καποιον που φωναζε σε ενα συνομιλικο μου με τον οποιον δεν εχω τπτ να χωρισω οταν δεν φοραει στολη και με τον οποιο αντιμετοπιζω τα ιδια πανω κατω προβληματα ΄΄ΑΥΤΟΝ ΒΑΡΑ ΤΟ ΨΗΛΟ ΣΠΑΣΤΟΥ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ΄΄ ε οχι λοιπον στα @@ το γραφω το καθικι.
Όπως επιθυμεις

amante

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
1. Τρίτη στα ποσοστά ανεργίας της Ε.Ε. η Ελλάδα
Αμετάβλητη παρέμεινε η ανεργία στη ζώνη του ευρώ, στο 7,2% το μήνα Δεκέμβριο. Αντίθετα πτώση σημειώθηκε για την Ευρώπη των 27 στο 6,8% από το 6,9% το Νοέμβριο.
Η χαμηλότερη ανεργία παρατηρήθηκε στην Ολλανδία (2,9%) και στη Δανία (3,1%). Αντίθετα τα υψηλότερα ποσοστά είχαν η Σλοβακία (10,8%) και η Ισπανία (8,6%). H χώρα μας είχε το τρίτο υψηλότερο ποσοστό ανεργίας στην Ευρώπη των 27 μαζί με την Πορτογαλία με το 8,2% του ενεργού εργατικού δυναμικού να αναζητά εργασία.

2. Υπέρ του απευθείας εμπορίου με τα κατεχόμενα τάσσεται Γκέρχαρντ Σρέντερ
Υπέρ του απευθείας εμπορίου μεταξύ του κατεχομένου τμήματος της Κύπρου με τις χώρες μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, τάσσεται, όπως δήλωσε, ο πρώην Καγκελάριος της Γερμανίας Γκέρχαρντ Σρέντερ.

3. ΕΔΕ για τη διαρροή στοιχείων στην υπόθεση των 5,2 εκατ. ευρώ διέταξε ο Γ.Αλογοσκούφης
Τη διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης στην Υπηρεσία Ειδικών Ελέγχων (πρώην ΣΔΟΕ) σχετικά με τη δημοσίευση στον Τύπο απόρρητων στοιχείων έρευνας για την υπόθεση των 5,2 εκατ. ευρώ έδωσε ο υπουργός Οικονομίας Γ.Αλογοσκούφης.
οπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του υπουργείου, η δημοσίευση των απόρρητων στοιχείων της έρευνας υπονομεύει την αποτελεσματικότητά της.
Επίσης ο υπουργός Οικονομίας ανέθεσε στον ειδικό γραμματέα της Υπηρεσίας Ειδικών Ελέγχων Σπύρο Κλαδά να διερευνήσει εσωτερικά την υπόθεση.
Στη δήλωση του Γιώργου Αλογοσκούφη ότι η ΥπΕΕ κάνει καλά τη δουλειά της, παρέπεμψε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Θ.Ρουσόπουλος σε ερώτηση των πολιτικών συντακτών για την υπόθεση Κλαδά.
Σε άλλη ερώτηση αν είναι αντιφατικό ο ελέγχων να είναι και ελεγχόμενος, είπε ότι δύο διαφορετικές υπηρεσίες, η ΥπΕΕ και η Γενική Διεύθυνση Οικονομικής Επιθεώρησης, κάνουν την έρευνα.
Σχετικά με την υπόθεση του ποσού του 1,1 εκατ. ευρώ που κατασχέθηκε στα γαλλοελβετικά σύνορα, η ΥπΕΕ, με έγγραφο της προς τις γαλλικές αρχές ζητά την αποστολή στοιχείων για τους εκδότες των επιταγών.
Ο ίδιος ο Θ.Αναστασιάδης με δήλωσή του, διευκρίνισε ότι το ποσό προέρχεται από απολύτως νόμιμες, καταγεγραμμένες και διαφανείς τραπεζικές πράξεις και συναλλαγές, και έχει περιληφθεί στα δηλωθέντα και φορολογηθέντα εισοδήματά του.

4. Δηλώσεις του Θ.Ρουσόπουλου για την υπόθεση Siemens
Στην υπόθεση των «μαύρων ταμείων» της Siemens και στις φήμες για «μίζες» σε πολιτικά κόμματα και στελέχη κρατικών εταιρειών την περίοδο 2001-2005, αναφέρθηκε την Τρίτη ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Θ.Ρουσόπουλος.
Ο κ. Ρουσόπουλος δήλωσε ότι τα οικονομικά των κομμάτων εδώ και χρόνια διέπονται από νόμους και είναι διαφανή.
«Εν πάση περιπτώσει, οφείλουν να είναι διαφανή. Της ΝΔ είναι» συμπλήρωσε και κάλεσε τους δημοσιογράφους να ανατρέξουν στα στοιχεία τα οποία κατατίθενται στη Βουλή επί δίμηνο μετά την εκλογική αναμέτρηση και να διαβάσουν για τα οικονομικά της ΝΔ και των άλλων κομμάτων.

Ενώ λοιπόν ο κόσμος βράζει τσούπ σκάνε μύτη τα παλικάρια και σφάζονται στην Πανεπιστημίου.
Και εμείς σφαζόμαστε απο πίσω...

ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΤΕΛΙΚΑ.

Μιζέρια άξια της μαζικής μας βλακείας .

Ψιλοκατευθυνόμενη όμως.

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
1.Μπορει να αρνηθει να εκτελεσει εντολη Ελληνας Αξιοματικος?Ετσι και αλλιως πριν τα πανε στην Κορεα στο Γραμμο και στο Βιτσι πρωτοδοκιμαστηκαν τα ναπαλμ οι πιλοτοι αυτοι αρνηθηκαν να χρησιμοποιησουν οπλο που βγηκε παρανομο με αποφαση του ΟΗΕ?
2.Μπορει να παρελασουν στην Αθηνα οι Γκριζοι Λυκοι?
3.Οι δυναμεις στην φυση κυκλοφορουν σε ζευγη δραση-αντιδραση.
4.Ενας αρχιμπατσος αν του πουν να διαλυσει μια συγκεντρωση εργαζομενων και παθαινει εμφραγμα γιατι σπασαμε το κλοιο του μπορει να ειναι καλος επαγγελματιας και αξιοματικος ευθυνης αλλα παραμενει καθηκι.

1. ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΠΟΡΕΙ. Και για να σου δωσω μερικες πληροφοριες που τις ξερω απο ΠΡΩΤΟ ΧΕΡΙ, την νυχτα των Ιμιων ηταν να πεταξει ενα αεροπλανο P3-B Orion και ο ΤΟΤΕ διοικητης της μοιρας ΑΡΝΗΘΗΚΕ καθως το αεροπλανο θα επεφτε απο τον καιρο. Διοικητης τοτε της 112ΠΜ στην ΔΑΥ ηταν ο Βασιλης Ξενογιαννης.

Αποτελεσμα? Πεταξε το agusta Bell και τα παλικαρια σκοτωθηκαν. Θα σκοτωνοντουσαν ουτως η αλλως με τετοιες συνθηκες, δυστυχως. Απλα αυτος που αρνηθηκε, ηξερε τι εκανε, δυστυχως ομως δεν εγινε το ιδιο και με αυτους που σκοτωθηκαν.

2. Οχι, αλλα γιατι παρελαυνουν και καινε και βανδαλιζουν αναρχοκαριοληδες καθε τρεις και λιγο? Δεν καταλαβαινω γιατι να μη μπορουν και οι πνευματικα νεκροι χρυσαυγιτες να διαδηλωσουν.

xeirourgos

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
0
Δείτε το σχήμα.
Δυο Ακραίες φράξιες τσακώνονται.
Οι Τόνοι Ανεβαίνουν και αρχίζουν οι εκατέρωθεν προκλήσεις.
Για να επέλθει η ισορροπία επεμβαίνουν μοιραία οι Κεντρώοι-Μεσαίοι.
Η πολιτική ατζέντα μόλις άλλαξε.
Ο Μπαμπούλας των Ακρών αποπροσανατόλισε τον Μέγα Όγκο των Μικροαστών
Ασχολούνται πλέον με το ποιος έχει το λιγότερο δίκιο ή το περισσότερο άδικο από τις αντιμαχόμενες πλευρές

Φέξε μου και γλίστρισα.

Τα πραγματικά προβλήματα στην Άκρη.
Ποιος τα πριμοδοτεί αυτά αν όχι οι Εξουσιαστές?
Μην μασάτε
...και οι υπόλοιποι είμαστε τόσο ανόητοι που τσακωνόμαστε μεταξύ μας. Πάλι βγάζουμε τα μάτια μόνοι μας και πάλι μας φταίνε οι άλλοι.

eskiya

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2007
Like
8
Πόντοι
16
χαχαχαχαχα αναλ χαντερ μου αρεσε και το πνευματικα νεκροι, και ( περιεργως ) το αναρχοκαριοληδες.  :2funny: :2funny: :2funny: Αναρχοκαριολης χαχα πολυ κινκυ  :2funny:

pako

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
1
Αν με το νούμερο δύο σεντόνι που μας παρέθεσες υπονοείς οτι καλώς υπήρξαν τα Γκουλάγκ, καλό είναι να το πεις καθαρά και όχι λάου λάου. Και να το πεις και σ' αυτούς που επιθυμείς να σε ψηφίσουν.
Επίσης είμαι περίεργος να δω σε τι πόρισμα θα καταλήξει επιτέλους η Κεντρική Επιτροπή του τιμημένου ΚΚΕ για τα αίτια της ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗΣ του "υπαρκτού" (καλύτερα, τα καθεστώτα στις υπαρκτές χώρες του ανύπαρκτου σοσιαλισμού). Μέχρι τώρα πάντως, σύμφωνα τουλάχιστον με τον Μάκη Μαϊλη σε κάτι κυριακάτικους Ριζοσπάστες που πέφτουν κατά καιρούς στα χέρια μου, έφταιγε "εκείνος ο προδότης ο Γκορμπατσώφ" και τίποτε άλλο. Εγώ πάντως δεν είδα καμμία διαδήλωση ΥΠΕΡ του τείχους του Βερολίνου όταν εκείνο έπεφτε, αντιθέτως είδα χιλιάδες άτομα να αγκαλιάζονται στις πλατείες. Όλοι αυτοί λυσσασμένοι αντικομμουνιστές ήτανε η ισχύει απλώς το γνωστό δόγμα "όταν δεν συμφωνεί η ανάλυσή μας με την πραγματικότητα, τόσο το χειρότερο για την πραγματικότητα";
Υ.Γ. Έχω ξαναπεί πολλές φορές οτι είμαι ανέντακτος στο χώρο της Αριστεράς, μια ιδιότητα που δεν κατανοείς, γι αυτό και μου χρεώνεις μονίμως τον τίτλο του οπαδού -η του μέλους- του ΣΥΝ. Δεν ξέρω αν σε βολεύει αυτό, αλλά δεν θα γίνω και ότι μου πεις για να μη στη χαλάσω.
Οκ αφου το λες το δεχομαι δεν το ηξερα συγνωμη αλλα προδοτης χαρακτηριζεται ο Γκορμπι οχι γιατι εριξε το τοιχος και ανοιξε τα συνορα ετσι και αλλιως ειχαν αναπτυχθει και στο εσωτερικο του ΚΚΣΕ δυναμεις που ελεγαν οτι αυτα ειναι βλακειες και οτι αφου πιστευεις στην ιδεολογικη σου υπεροχη αλλιως αντιμετοπιζεις και σε επιπεδο προπαγανδας το καπιταλισμο,Προδοτης ηταν γιατι συνεχισε πολιτικες απο το Μπρεζνιεφ και δυναμωσε μια γραφειοκρατικη νομεκλατουρα που προυπηρχε η οποια απομονωσε το λαο απο την ουσια του σοσιαλισμο και τον εκανε να μην θελει να τον υπερασπισθει την κρισιμη στιγμη γιαυτο εμεις μιλαμε για ανατροπη και οχι για καταρευση.Ενα ενδιαφερον θεμα να ψαξεις ειναι να κοιταξεις που ηταν ολοι αυτοι που κυβερναν τη Ρωσια πριν απο 20χρονια.
Π.Χ ο Πουτιν ηταν ο επικεφαλης της KGB στην Αν.Γερμανια γιαυτο λεω δεν ειναι λιγο αστειο να εγκαλουνται τα μελη και οι φιλοι του ΚΚΕ να απολογηθουν για το τοιχος?

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
χαχαχαχαχα αναλ χαντερ μου αρεσε και το πνευματικα νεκροι, και ( περιεργως ) το αναρχοκαριοληδες.  :2funny: :2funny: :2funny: Αναρχοκαριολης χαχα πολυ κινκυ  :2funny:

Καθολου περιεργως το πνευματικα νεκροι για τους χρυσαυγιτες.

ΕDIT ηθελα να πω καθολου περιεργως το αναρχοκαριοληδες.

Τα ιδια σκατα, τα ιδια μουνοπανα ειναι με τους αναρχομαλακες για εμενα.

Ειναι τα ακρα που κλεινουν τον κυκλο της βλακειας, και αλληλοσυμπληρωνονται.

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
366
Πόντοι
5.795
πακο προσεχε μην διαγραφεις απο το κκε ...ακους εκει να διαβαζει ενα φυτο καλλωπιστικο αυγη.. εγκλημα πρωτου μεγεθους... διαγραφη και ολοταχως σιβηρια..ρε πως αλλαζουν οι καιροι..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom