Νέα

Χρυσή Αυγή vs (A) !

• Μέλος που άνοιξε το νήμα AssFiller
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 859
  • Εμφανίσεις 31K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
το πιο σοβαρο ζητημα για εμενα ειναι οπως φαινεται στα πλανα απτισ ειδησεις οτι τα ματ καναν ντου μαζι με τους χρυσαυγιτες και ηταν και μπροστα σε ενα μαχαιρωμα χωρις ομως να συλλαβουν κανεναν .απαραδεκτο !θα επρεπε να ειχαν κρατησει τουλαχιστον ισεςσ αποστασεις απτις δυο αυτες ακραιες ομαδες
+1

Επισκέπτης
στους απολυμενους εργατες,στους συνταξιουχους,στους φοιτητες θα ειναι παρουσα!και εμενα αυτο με ενδιαφερει!
αλλα το ξαναλεω η συζητηση δεν ειναι για την αριστερα!!ξεκολατε επιτελους να βλεπετε την αριστερα πισω απο καθε επεισοδιο στο κεντρο της αθηνας!

eskiya

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2007
Like
8
Πόντοι
16
το πιο σοβαρο ζητημα για εμενα ειναι οπως φαινεται στα πλανα απτισ ειδησεις οτι τα ματ καναν ντου μαζι με τους χρυσαυγιτες και ηταν και μπροστα σε ενα μαχαιρωμα χωρις ομως να συλλαβουν κανεναν .απαραδεκτο !θα επρεπε να ειχαν κρατησει τουλαχιστον ισεςσ αποστασεις απτις δυο αυτες ακραιες ομαδες
Μονο και μονο αυτο ειναι ενας καλος λογος για εναν υγιη ανθρωπο να υποστηριξει τους αντιεξουσιαστες, εεε αλητες των εξαρχειων και του στρεφη ηθελα να πω.  :boobies:

Επισκέπτης
δεν πιστεύω όμως ότι το ΚΚΕ εκφράζει τον κομμουνισμό
ούτε και το ΠΑΣΟΚ τη σοσιαλδημοκρατία το σοσιαλισμό.. αυτά!..
φιλικά
[/quote]ίσως το ΚΚΕ να εκφράζει τον κομμουνισμό το πιθανότερο είναι ότι εκεί που υποτίθεται υπήρχε κομμουνισμός εκεί να μην εκφραζόταν.

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
οικονομανε οι πολιτικοι και καποιοι αλλοι στα γηπεδα και στις ιδεολογιες και πανε τα αλλα τα γιδια και σκοτωνονται για αυτους. δεν υπαρχει ιδεολογια ρε ολα για το χρημα γινονται περνανε μηνυματα στα κεφαλια ατομων και τους κανουν στρατιωτες τους. ελατε να πουμε για νεο πιπινι και αφηστε τα χαζα

Επισκέπτης
Αυτό ξαναπέστο Αρίωνα!    :)
το έχω πει πολλές φορές και περιμένω να το πει και το κόμμα που ψηφίζω σύντομα γιατί ήδη στον Περισό εδώ και μερικά χρόνια η ιστορική επιτροπή του κόμματος μελετά την ιστορία τα λάθη  και τον ρόλο του κάθε ενός η επόμενη επανάσταση θα είναι και η οριστική.

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Αγαπητέ, εσύ μέχρι πριν λίγο διερρήγνυες τα ιμάτιά σου οτι η πορεία των νεοφασιστών ΘΑ ΓΙΝΕΙ (και διαψεύστηκες).

Μια φράση έγραψα. Δεν διερρήγνυα τπτ. Έλεος με τις υπερβολές της προπαγάνδας.
Πάλι καλά που μένουν τα γραπτά.
Είχα την πληροφορία και αυτό είναι όλο. Η απόφαση μη πραγματοποιησης της πορείας ελήφθη εφτά παρά.
Αυτά περί Αθωων συλληφθέντων τα ακούω βερεσέ.
Έχω πάρει και ένα t-shirt για την περίπτωση που γραφει Innocent Bystander

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Μια φράση έγραψα. Δεν διερρήγνυα τπτ. Έλεος με τις υπερβολές της προπαγάνδας.
Πάλι καλά που μένουν τα γραπτά.
Είχα την πληροφορία και αυτό είναι όλο. Η απόφαση μη πραγματοποιησης της πορείας ελήφθη εφτά παρά.
Αυτά περί Αθωων συλληφθέντων τα ακούω βερεσέ.
Έχω πάρει και ένα t-shirt για την περίπτωση που γραφει Innocent Bystander
Ε κι εγώ γι αυτή τη φράση έλεγα. Και όντως, τα γραπτά μένουν. Όπως και αυτά που ακούς βερεσέ.

walkalone

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
δουλεια δεν ειχε ο διαολος γαμουσε τα παιδια του
σωστός ο συναγωνιστής
να ψοφήσουνε και οι δυο, έχουμε σοβαρότερα προβλήματα
και κάτι ακόμα που δεν το έχει αναφέρει κανείς ,αυτές οι δυο παρατάξεις έχουν δυο κοινά σημεία είναι αδιάλλακτες ως  προς την ιδεολογία τους και προσπαθούν να επιβάλλουν τις απόψεις τους με την βία

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
366
Πόντοι
5.795
Οσο για το φτωχομπινε που δουλευεις 15 ωρες σε αφηνω στο ελεος των διαμαντιων του site  που μπορει ιδεολογικα να διαφωνουν μαζι μου αλλα το κεφι τους κανουν στα μπουρδελα δεν πειραζουν κανεναν και πιστεψε με και αυτοι 15 ωρες δουλευουν στην Ελλαδα του σημερα μονο οι αεργοι οι κλεφτες δεν δουλευουν 15ωρες μεχρι και του δημοσιου 15ωρεσ δουλευουν αν αθροισεις και τις 2 δουλειες που κανουν....
ειδαμε το ωραιο κοσμο σου κνιτη ερυθροφασιστα της δεκαρας εαν δεν ειχε επικρατησει η δεξια στην ελλαδα πιπες θα εκανε η μαννουλα σου στις χωρες την εοκ για να ζησει το φυτο της οπως κανουν οι γυναικες των ρωσσων και των αλβανων..αντε πουλα της κολοιδεολογια σου στην κουβα και στο βιετναμ μονο εκει εχουν πια τα μυαλα σου.. εκει η παππουδες διαδηλωνουν ελευθερα  και δεν τρωνε ξυλο ετσι δεν ειναι. καλλωπιστικο φυτο εισαι ρε μπαγλαμα

pako

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
1
σημερα πλακωθηκαν αναρχικοι με χρυσαυγιτες!η αριστερα δεν ηταν παρουσα!
και να διαχωρισουμε τους αριστερους απο τους αριστεριστες!
ας μεινουμε στο θεμα ρε παιδια και μην πλατιαζουμε
Λοιπον για να ληξουμε το θεμα πρεπει να το επαναφερουμε στις διαστασεις του λενε ολοι σημερα ποσταροντας που ηταν ο ενας και που ηταν ο αλλος και στο τελος καταληγουν σε μια παραφιλολογια οπου τις συγκρινουμε για να δουμε ποιος την εχει μεγαλυτερη αυτη ειναι η ουσια παιδια.
Ας πιασουμε λοιπον την μερα απο την αρχη.Ειχε μια εκδηλωση η Χ.Α σημερα προσπαθωντας πολιτικα να καπηλευτει το θανατο 3ων παιδιων που πεθαναν πιστευοντας στην ιδεολογια τουσ δεν ηταν μισθοφοροι αλλα απο την πρεπει να που οτι αν τους διεταζαν ριχτε ναπαλμ σε απεργους θα το εκαναν αυτο το αναφερω για να αποδεσμευσω το γεγονος απο τη συναισθηματικη του φορτιση.Απο την αλλη εγινε μια αντισυγκεντρωση συλλογικοτητων που θεωρουν οτι οι οπαδοι της μισαλοδοξιας και των σφαγεων του διστομου και των καλαβρυτων στην Ελλαδα του 2008 δεν μπορουν να παρελαυνουν.Σε μια αλλη χωρα οπου η κυβερνηση της δεν θα ηθελε να αποπροσανατολησει την κοινη γνωμη θα ειχε απαγορευθει η συγκεντρωση των φασιστων και οι αντιεξουσιαστες θα ειχαν κατσει σπιτια τους καθως αντι-συγκεντρωση χωρις συγκεντρωση δεν υπαρχει.
Που ηταν η αριστερα ρωταει ο κοσμος.Η αριστερα συγκρουοταν με δυναμεις των ΜΑΤ στο κτιριο της ΔΕΗ για 2 λογους γιατι η χωρα δεν πρεπει να γινει η χωματερη ρυπων της Ευρωπης και γιατι θεωρουμε οτι η ΔΕΗ ειναι περιουσια τεραστια και κρισιμης σημασιας που δεν μπορει να ξεπουλιεται σε νταβατζηδες εγχωριους και ξενους.Μας λιωσανε στο ξυλο και καλα εγω ειμαι 29 χρονων γομαρι αλλα κατι γερους διπλα μου αν βλεπατε με τι μισος κατεβαζαν τα γκλομπς πανω μας.Κλεφτες ειμαστε ρε παιδια βιαστες παιδιων ειμαστε ελεος δλδ.Θελει ο λαος να λειτουργει λιγνιτοεργοστασιο στα δυτικα της αθηνας σε μια χωρα με 84%ηλιοφανεια ρωτηθηκε ποτε? γιαυτα πηγαμε εκει παιδια και ειμαι περηφανος που οι ιδεες και τα πιστευω μου εχουν αρχισει να γινονται ενοχλητικα στους ισχυρους.Ηταν δε τοσο μεγαλη η ενταση και το ξυλο που ο Αρχιμπατσος απο το αγχος να μας βαρεσει καλα επαθε εμφραγμα.
Το πολιτικο λοιπον θεμα για μενα δεν ειναι φασιστες που πλακωνονται με αναρχικους αλλα το πως ξεπουλιεται ο δημοσιος πλουτος αφου πρωτα ο λαος εχει φαει μια προπαγανδα οτι ολοι ειναι αχρηστοι και αργοσχολοι και η ΔΕΗ ειναι ζημιογονα οχι παιδια Ηλεκτρολογος ΕΜΠ ειμαι και με μαστερ στις ηπιες μορφες ενεργειας η ΔΕΗ ειναι κερδοφορα αυτη τη στιγμη που μιλαμε με τεραστιο αναπτυξιακο προγραμμα σε εξελιξη,και οσον αφορα για τους αργοσχολους με αργοσχολους φιλε ευρολαγνε θα ειχες ρευμα 7-8 ωρες οπως στη Καλιφορνια ψαχτο λιγο εξυπνος φαινεσαι.Επισης για μενα ειναι πολιτικο ζητημα να βγαινουν μεσα απο διμοιριες παρακρατικοι με ελληνικες σημαιες και ριχνουν πετρες με την καλυψη των ΜΑΤ.Που ζουμε ρα παιδια στη Χουντα ελεος πια με τους ασφαλιτες αυτα λεει ο ορκος των μπατσων?Η να προστατευει τους πολιτες απο τους ληστες και τους εγκληματιες.
Αυτα τα ολιγα σορυ για το μεγεθος δεν συνηθιζω να γραφω σεντονια.....

Επισκέπτης
Λοιπον για να ληξουμε το θεμα πρεπει να το επαναφερουμε στις διαστασεις του λενε ολοι σημερα ποσταροντας που ηταν ο ενας και που ηταν ο αλλος και στο τελος καταληγουν σε μια παραφιλολογια οπου τις συγκρινουμε για να δουμε ποιος την εχει μεγαλυτερη αυτη ειναι η ουσια παιδια.
Ας πιασουμε λοιπον την μερα απο την αρχη.Ειχε μια εκδηλωση η Χ.Α σημερα προσπαθωντας πολιτικα να καπηλευτει το θανατο 3ων παιδιων που πεθαναν πιστευοντας στην ιδεολογια τουσ δεν ηταν μισθοφοροι αλλα απο την πρεπει να που οτι αν τους διεταζαν ριχτε ναπαλμ σε απεργους θα το εκαναν αυτο το αναφερω για να αποδεσμευσω το γεγονος απο τη συναισθηματικη του φορτιση.Απο την αλλη εγινε μια αντισυγκεντρωση συλλογικοτητων που θεωρουν οτι οι οπαδοι της μισαλοδοξιας και των σφαγεων του διστομου και των καλαβρυτων στην Ελλαδα του 2008 δεν μπορουν να παρελαυνουν.Σε μια αλλη χωρα οπου η κυβερνηση της δεν θα ηθελε να αποπροσανατολησει την κοινη γνωμη θα ειχε απαγορευθει η συγκεντρωση των φασιστων και οι αντιεξουσιαστες θα ειχαν κατσει σπιτια τους καθως αντι-συγκεντρωση χωρις συγκεντρωση δεν υπαρχει.
Που ηταν η αριστερα ρωταει ο κοσμος.Η αριστερα συγκρουοταν με δυναμεις των ΜΑΤ στο κτιριο της ΔΕΗ για 2 λογους γιατι η χωρα δεν πρεπει να γινει η χωματερη ρυπων της Ευρωπης και γιατι θεωρουμε οτι η ΔΕΗ ειναι περιουσια τεραστια και κρισιμης σημασιας που δεν μπορει να ξεπουλιεται σε νταβατζηδες εγχωριους και ξενους.Μας λιωσανε στο ξυλο και καλα εγω ειμαι 29 χρονων γομαρι αλλα κατι γερους διπλα μου αν βλεπατε με τι μισος κατεβαζαν τα γκλομπς πανω μας.Κλεφτες ειμαστε ρε παιδια βιαστες παιδιων ειμαστε ελεος δλδ.Θελει ο λαος να λειτουργει λιγνιτοεργοστασιο στα δυτικα της αθηνας σε μια χωρα με 84%ηλιοφανεια ρωτηθηκε ποτε? γιαυτα πηγαμε εκει παιδια και ειμαι περηφανος που οι ιδεες και τα πιστευω μου εχουν αρχισει να γινονται ενοχλητικα στους ισχυρους.Ηταν δε τοσο μεγαλη η ενταση και το ξυλο που ο Αρχιμπατσος απο το αγχος να μας βαρεσει καλα επαθε εμφραγμα.
Το πολιτικο λοιπον θεμα για μενα δεν ειναι φασιστες που πλακωνονται με αναρχικους αλλα το πως ξεπουλιεται ο δημοσιος πλουτος αφου πρωτα ο λαος εχει φαει μια προπαγανδα οτι ολοι ειναι αχρηστοι και αργοσχολοι και η ΔΕΗ ειναι ζημιογονα οχι παιδια Ηλεκτρολογος ΕΜΠ ειμαι και με μαστερ στις ηπιες μορφες ενεργειας η ΔΕΗ ειναι κερδοφορα αυτη τη στιγμη που μιλαμε με τεραστιο αναπτυξιακο προγραμμα σε εξελιξη,και οσον αφορα για τους αργοσχολους με αργοσχολους φιλε ευρολαγνε θα ειχες ρευμα 7-8 ωρες οπως στη Καλιφορνια ψαχτο λιγο εξυπνος φαινεσαι.Επισης για μενα ειναι πολιτικο ζητημα να βγαινουν μεσα απο διμοιριες παρακρατικοι με ελληνικες σημαιες και ριχνουν πετρες με την καλυψη των ΜΑΤ.Που ζουμε ρα παιδια στη Χουντα ελεος πια με τους ασφαλιτες αυτα λεει ο ορκος των μπατσων?Η να προστατευει τους πολιτες απο τους ληστες και τους εγκληματιες.
Αυτα τα ολιγα σορυ για το μεγεθος δεν συνηθιζω να γραφω σεντονια.....
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Ε κι εγώ γι αυτή τη φράση έλεγα. Και όντως, τα γραπτά μένουν. Όπως και αυτά που ακούς βερεσέ.

Μια φράση συνιστά διάρρηξη ιματίων?
Δίνεις άλλο νόημα στις λέξεις αδελφέ.
Ευγε!

Apollonia

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Αρίωνα, έχεις δίκιο.
απόλυτο.
(simens, κλαδάς, ΔΕΗ, εργασιακό πλαίσιο κλπ)

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Ε ρε Long Island που θελουν μερικοι εδω μεσα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom