Νέα

Χρυσή Αυγή vs (A) !

• Μέλος που άνοιξε το νήμα AssFiller
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 859
  • Εμφανίσεις 31K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Δεν είναι έτσι ρε αρίωνα. Υπάρχούν και πολλοί ξέρεις που πάνε με την απλή λογική την οποία κατά την ταπεινή μου γνώμη ακροδεξιοί, αριστεροί και αναρχικοί έχουν απωλέσει προ πολλού. Γιατί πρέπει να ανήκει ντε και καλά σε κάποιο μαντρί κάποιος?
δεν με κατάλαβες εγώ δεν μίλησα για μαντριά απλά μίλησα για ιδεολογικές τάσεις των εδώ συνομιλούν των δεν μπορούμε να ήμαστε 60% χριστιανοί 30 % βουδιστές και 20% μουσουλμάνοι.

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Για άλλη μια φορά η αστυνομία τα έκανε σκατά.
Τόσοι μαλάκες αστυνομικοί ήταν, δεν μπορούσαν να οδηγήσουν και τους μεν και τους δε σε μια αλάνα, μια απόμακρη πλατεία, ένα γήπεδο βρε αδερφέ.
Και μετά ας σκοτωθούν όλα τα πουτανόπαιδα  εκεί μέσα. Ούτε ένας κάφρος να μην μείνει όρθιος.
Άει σιχτίρ που θα ασχολιόμαστε και με τις ιδεολογίες των τραμπούκων

Παρεπιπτόντως....
Που 'σαι Λάκη, είδες κάτι μουνάρες που βγήκαν στο δελτίο του ΑΝΤ1.... ρε τι παιδιά ήταν αυτά :bigdick:  :cum: :bigdick:  :cum::bigdick:  :cum::bigdick:  :cum::bigdick:  :cum::bigdick:  :cum::bigdick:  :cum::bigdick:  :cum::bigdick:  :cum::bigdick:  :cum::bigdick:  :cum::bigdick:  :cum::bigdick:  :cum::bigdick:  :cum::bigdick:  :cum::bigdick:  :cum:

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
πάντως για να βάλουμε κάποια πράγματα
στη θέση τους, άλλο οι πολιτικές θεωρίες
και άλλο αυτοί που τις εκφράζουν (πλέον)!..
πιστεύω πως στη γέννηση πολλών
πολιτικών θεωριών
από τη μία πλευρά αλλά και από την άλλη-αντίθετη
(εξαιρούνται οι φασίστες εννοείται)
υπήρχαν καλά στοιχεία και μία τάση
κ' στόχευση για κοινωνική
ανάπτυξη και πρόοδο
σε αντικειμενική βάση και ως βελτίωση του επιπέδου
ζωής..
..είτε προερχόταν από καπιταλιστές-φιλελευθερους
είτε από σοσιαλιστές κάθε απόχρωσης!..
με το περασμα του χρόνου
και το σβήσιμο των ιστορικών
γεγονότων αλλά και της ιστορικης
μνήμης, το σύστημα έγινε ένα - παγκοσμιοποιημένο
(βλ. παγκοσμιοποίηση της αγοράς)
είτε κυβερνούσαν κοκκινοι είτε πράσινοι
ειτε κίτρινοι είτε μπλε ήταν ένα και το αυτό!..
οι πολιτικές θεωρίες έδωσαν τη θέση τους
σε φανατισμό και κολλήματα
διαφόρων αποχρώσεων..απομακρυσμένα
όλα αυτά από την ουσία
της πολιτικής δλδ τη ρύθμιση του δημόσιου βίου..
και ζήσαν αυτοί καλά κι εμείς θα δείξει!..  :rockon:

woodstockr

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
δεν με κατάλαβες εγώ δεν μίλησα για μαντριά απλά μίλησα για ιδεολογικές τάσεις των εδώ συνομιλούν των δεν μπορούμε να ήμαστε 60% χριστιανοί 30 % βουδιστές και 20% μουσουλμάνοι.

Καταρχήν οι αναρχικοί με τους κουμουνιστές δεν έχουν καμμιά σχέση. Το παραδειγμά σου εύστοχο αλλά η θρησκεία είναι κάτι απόλυτο. Δεν κατανοώ τον όρο ιδεολογική τάση. Έγω υποστηρίζω ότι πιστεύω πως είναι λογικό...όποιος και να το λέει. Αν ας πούμε βγεί αύριο ο Καρατζαφέρης και προτείνει μια δέσμη μέτρων υπέρ των εργαζομένων και καλεσει τον κόσμο σε πορεία γι αυτό. Θα πάς? Εγώ θα πάω. Όπως θα πάω αν κάνει το ίδιο και η Αλέκα. Οπότε να την χέσω την ιδεολογική τάση.

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
δεν μπορούμε να ήμαστε 60% χριστιανοί 30 % βουδιστές και 20% μουσουλμάνοι.

Ναι ε ?

Τι μας λες ρε παιδι μου?

Αν το πιστευεις αυτο που εγραψες, που για να το εγραψες το πιστευεις, τοτε δεν απορω γιατι παμε σκατα και σα χωρα και σαν εθνος.

Δεν εχουμε καταλαβει οτι πρεπει να παιρνουμε τα καλα απο ΚΑΘΕ τσουβαλι και οχι μονο ενα τσουβαλι και να επιλεγουμε ΚΑΙ τα κακα που αυτο επιφερει?

Σε χαλαγε να υποστηριξεις καποιες θεσεις του εκαστοτε καρατζαφερη ΕΦΟΣΟΝ ΗΤΑΝ ΣΩΣΤΕΣ? Εαν απαντησεις ναι, τοτε εισαι και εσυ πνευματικα νεκρος, ασχετα αν υποστηριζεις κατι.

Αυτες οι ομαδες, και γενικα οι πολιτικες ομαδες, για αυτο τα κανουν ολα μπαχαλο, γιατι ακομα και αν τους πουν οτι το να τρως σκατα ειναι καλο, αυτοι επειδη ΔΕΝ γινεται να ειναι 60% χριστιανοι, 30% μουσουλμανοι και 10% βουδιστες, ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ.

Γιαυτο και ειναι ακρατα μαλακες και πρεπει να παψουν να υπαρχουν στην ιδια κοινωνια με εμας.

stratford

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
1
Ιδια φαρα ειστε , μην το παιζετε ανιδεοι...και κανετε πως δεν ξερετε...
Ολοι σας εκρποσωπειτε λογικες που δεν σεβονται το διαλογο και τη συνενοηση
Κανατε ντου στη ΔΕΗ, των 30000 αργοσχολων, επαθε εμφραγμα ο μπατσος της Ομονοιας και οταν τον επαιρναν σηκωτο χειροκροτουσατε....
Βολεμενα παιδακια ειστε , ψαχνω με το κυαλι να βρω ΚΚΕ ανεργο...
Αλλα και σεις ρε φασιστακια, που υποστηριοζετε την αιματικη συνεχεια με αρχαια ελλαδα και βυζαντιο, οι σκατοφατσες σας τι σχεση εχουν με Αριστοτελη και Ιουστινιανο?
30 ντουλαπες να την πεφτουν σε 1 μαυρο?
Εσεις θα παρετε την πολη ρε ρουληδες των ΒΠ? Και να την παρετε ρε, τι θα την κανετε ρε ξεφτιλες?
Θα υμνειτε το μεγαλειο των Πλευρηδων?
Η χωρα του Αριστοτελη εχει ανθρωπους που σκοτωνονται στην ασφαλτο, ειναι διεφθαρμενοι, υποχωρουν παντου, δεν παραγουν τιποτα, μολυνουν το περιβαλλον, ψηφιζουν ανικανους, θεωρουν το δημοσιο ως παραδεισο επαγγελματικο, υποτιμουν τους κουτοφραγκους ευρωπαιους, ειναι εξυπνακηδες, ζουν για τον γαυρο το βαζελο, τους δικεφαλους και παει λεγοντας, πανηγυριζουν για τη μπαλα και αποκλειουν διεθνους φημης καθηγητες, δινουν στις φυλλαδες τυπου ΘΕΜΑ τρελη κυκλοφορια
Αντε να φυγω απο τη σκατοχωρα να ηρεμησουν τα νευρα μου...

αυτό και εγώ πάω να τους εξηγήσω και αυτοί το γυρνάνε στα μαντριά.

Επισκέπτης
Καταρχήν οι αναρχικοί με τους κουμουνιστές δεν έχουν καμμιά σχέση. Το παραδειγμά σου εύστοχο αλλά η θρησκεία είναι κάτι απόλυτο. Δεν κατανοώ τον όρο ιδεολογική τάση. Έγω υποστηρίζω ότι πιστεύω πως είναι λογικό...όποιος και να το λέει. Αν ας πούμε βγεί αύριο ο Καρατζαφέρης και προτείνει μια δέσμη μέτρων υπέρ των εργαζομένων και καλεσει τον κόσμο σε πορεία γι αυτό. Θα πάς? Εγώ θα πάω. Όπως θα πάω αν κάνει το ίδιο και η Αλέκα. Οπότε να την χέσω την ιδεολογική τάση.
εγώ το ζήτημα το έβαλα πάνω σε θρησκευτική γραμμή από την άποψη να μην βάλω κόμματα απλά αν της θρησκευτικές τάσεις της μετατρέψουμε σε κομματικές και συγκρίνεις τι γράφει ο κάθε ένας θα διαπιστώσεις ότι στην κάθε του απάντηση χάσκει και αντί χάσκει  σε σχέση με την προηγούμενη η την επόμενη.
τώρα για το παράδειγμα που μου λες με δικαιώνεις για όλη μου την πολιτική παρουσία εδώ και το ερώτημα αυτό καλύτερα να το απευθύνεις σε αυτούς που όταν τους βάζω ζητήματα που αφορούν τα προβλήματα του Έλληνα αυτοί με ρωτούν τι έκανε ο Στάλιν και αγνοούν το πρόβλημα του Έλληνα.

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
Κανατε ντου στη ΔΕΗ, των 30000 αργοσχολων, επαθε εμφραγμα ο μπατσος της Ομονοιας και οταν τον επαιρναν σηκωτο χειροκροτουσατε....
Αλλα και σεις ρε φασιστακια, που υποστηριοζετε την αιματικη συνεχεια με αρχαια ελλαδα και βυζαντιο, οι σκατοφατσες σας τι σχεση εχουν με Αριστοτελη και Ιουστινιανο?
Εσεις θα παρετε την πολη ρε ρουληδες των ΒΠ? Και να την παρετε ρε, τι θα την κανετε ρε ξεφτιλες?
Η χωρα του Αριστοτελη εχει ανθρωπους που σκοτωνονται στην ασφαλτο, ειναι διεφθαρμενοι, υποχωρουν παντου, δεν παραγουν τιποτα, μολυνουν το περιβαλλον, ψηφιζουν ανικανους, θεωρουν το δημοσιο ως παραδεισο επαγγελματικο, υποτιμουν τους κουτοφραγκους ευρωπαιους, ειναι εξυπνακηδες, ζουν για τον γαυρο το βαζελο, τους δικεφαλους και παει λεγοντας, πανηγυριζουν για τη μπαλα και αποκλειουν διεθνους φημης καθηγητες, δινουν στις φυλλαδες τυπου ΘΕΜΑ τρελη κυκλοφορια

τα σπας λέμε!!!!!!!!!!!  :rockon:   :rockon:   :rockon:  :2funny:

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
εγώ το ζήτημα το έβαλα πάνω σε θρησκευτική γραμμή από την άποψη να μην βάλω κόμματα απλά αν της θρησκευτικές τάσεις της μετατρέψουμε σε κομματικές και συγκρίνεις τι γράφει ο κάθε ένας θα διαπιστώσεις ότι στην κάθε του απάντηση χάσκει και αντί χάσκει  σε σχέση με την προηγούμενη η την επόμενη.
τώρα για το παράδειγμα που μου λες με δικαιώνεις για όλη μου την πολιτική παρουσία εδώ και το ερώτημα αυτό καλύτερα να το απευθύνεις σε αυτούς που όταν τους βάζω ζητήματα που αφορούν τα προβλήματα του Έλληνα αυτοί με ρωτούν τι έκανε ο Στάλιν και αγνοούν το πρόβλημα του Έλληνα.

Ο ΣΤΑΛΙΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ!!!!!!!!!  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:
:2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :rockon:  :rockon:  :rockon:

Επισκέπτης
Ο ΣΤΑΛΙΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ!!!!!!!!!  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:
:2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :rockon:  :rockon:  :rockon:
αντί να ασχολούνται με την φτώχεια του Έλληνα ασχολούνται με τον Στάλιν, εδώ καλά καλά οι ίδιοι οι Ρώσοι είναι διχασμένοι με αυτόν εμείς θα το παίξουμε διάνοιες.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Ναι ε ?

Τι μας λες ρε παιδι μου?

Αν το πιστευεις αυτο που εγραψες, που για να το εγραψες το πιστευεις, τοτε δεν απορω γιατι παμε σκατα και σα χωρα και σαν εθνος.

Δεν εχουμε καταλαβει οτι πρεπει να παιρνουμε τα καλα απο ΚΑΘΕ τσουβαλι και οχι μονο ενα τσουβαλι και να επιλεγουμε ΚΑΙ τα κακα που αυτο επιφερει?

Σε χαλαγε να υποστηριξεις καποιες θεσεις του εκαστοτε καρατζαφερη ΕΦΟΣΟΝ ΗΤΑΝ ΣΩΣΤΕΣ? Εαν απαντησεις ναι, τοτε εισαι και εσυ πνευματικα νεκρος, ασχετα αν υποστηριζεις κατι.

Αυτες οι ομαδες, και γενικα οι πολιτικες ομαδες, για αυτο τα κανουν ολα μπαχαλο, γιατι ακομα και αν τους πουν οτι το να τρως σκατα ειναι καλο, αυτοι επειδη ΔΕΝ γινεται να ειναι 60% χριστιανοι, 30% μουσουλμανοι και 10% βουδιστες, ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ.

Γιαυτο και ειναι ακρατα μαλακες και πρεπει να παψουν να υπαρχουν στην ιδια κοινωνια με εμας.
Δύο ερωτήσεις, φιλαράκι:
α. Είναι κακό να έχει κανείς μια συγκροτημένη ιδεολογία; Γιατί αν δεν κάνω λάθος, έχετε βαλθεί μέρες τώρα να μας λέτε και να μας λέτε οτι είναι κακό πράγμα να έχουμε ιδεολογία, όποια και αν είναι αυτή (εξαιρείται η φασιστική, εννοείται). Έχω λοιπόν την ισχυρή εντύπωση οτι αποθεώνετε το "χύμα". (Και με την λέξη ιδεολογία δεν εννοώ φυσικά να ανήκεις σε κάποιο "στρατό" η κάτι τέτοιο.)
β. Υπάρχει έστω και μία θέση της Χρυσής Αυγής που να είναι έστω και συζητήσιμη; Αυτοί το μόνο που ξέρουν είναι να την πέφτουν σε τίποτα ανυποψίαστους μετανάστες. Οπότε, γιατί δεν την κηρύττουν εκτός νόμου να ησυχάσουμε;
Φιλικά

enoxlitikos

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
6
Like
7
Πόντοι
6

Ακόμα εδώ είσαι;Έπρεπε να είχες φύγει.Αλλά μην πάρεις το αεροπλάνο της Ο.Α διότι θα ενισχύσεις τους αργόσχολους.Ούτε της Αιγαίου,διότι θα ενισχύσεις το κεφάλαιο και τον Βασιλάκη.Με τα πόδια να πας...Να ηρεμήσουμε κι εμείς από τις "βαθυστόχαστες" απόψεις σου.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
αντί να ασχολούνται με την φτώχεια του Έλληνα ασχολούνται με τον Στάλιν, εδώ καλά καλά οι ίδιοι οι Ρώσοι είναι διχασμένοι με αυτόν εμείς θα το παίξουμε διάνοιες.
Ούτε οι Ρώσοι είναι διχασμένοι με τον Στάλιν, ούτε οι Γερμανοί με τον Χίτλερ.
Είναι λυμένο παγκοσμίως οτι μιλάμε για δύο απο τους μεγαλύτερους χασάπηδες της υφηλίου. Ανεξαρτήτως ιδεολογικής προέλευσης. Θέλω να πιστεύω οτι συμφωνείς να είμαστε ξεκάθαροι σ' αυτό.

Επισκέπτης
εσυ που σεβεσαι τον διαλογο και την συνενοηση ξερεις ολους τους αριστερους και εχεις βαλει σε ολους ταμπελες.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom