Νέα

Χρυσή Αυγή vs (A) !

• Μέλος που άνοιξε το νήμα AssFiller
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 859
  • Εμφανίσεις 31K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Tα είδατε κατέβασαν τη σημαία από το Πανεπιστήμιο χειροκροτήστε τους!
Οσο βλέπω τέτοια τόσο περισσότερο δίκιο δίνω στη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.
Έλα τώρα, ΟΤΙ και να κάνανε οι αναρχικοί, εσύ δίκιο θα έδινες στα Χρυσά Αυγά.

pako

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
1
Α, κατάλαβα.
Και φυσικά δεν παραξενεύομαι που δεν καταδέχεσαι να απαντήσεις.
Βλέπω όμως μια αλλεργία με τη λέξη "κίνημα". Και την κατανοώ.
Καλα κανεις και την κατανοεις γιατι για μενα η λεξη κινημα παει μαζι με την λεξη λαικο κατι για το οποιο εσυ εχεις κανει εμβολιο γιου νοου ε παλη ταξικη παλη...τι σου λεω και γω τωρα μικροαστουλη μου αντε παω να βρω το Cool ALexis Tsipras στο γκαζακι να κερασει και τον εργατη κανα ποτακι συνεδριο ερχεται....

Dim72

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2005
Κριτικές
4
Like
175
Πόντοι
16
Ασε τα ΟΤΙ και κρίνε το συγκεκριμένο γεγονός

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Καλα κανεις και την κατανοεις γιατι για μενα η λεξη κινημα παει μαζι με την λεξη λαικο κατι για το οποιο εσυ εχεις κανει εμβολιο γιου νοου ε παλη ταξικη παλη...τι σου λεω και γω τωρα μικροαστουλη μου αντε παω να βρω το Cool ALexis Tsipras στο γκαζακι να κερασει και τον εργατη κανα ποτακι συνεδριο ερχεται....
Να χαρώ εγώ "επαναστατική" ψυχραιμία!
Σιγά ρε νεοφώτιστε "πρωτοπόρε", θα σκίσεις κανένα καλσόν.    :jerking:

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Ασε τα ΟΤΙ και κρίνε το συγκεκριμένο γεγονός
Δεν είναι φετίχ μου η σημαία, δεν με απασχολεί και να την κάψουνε.
Οι άλλοι στους πανηγυρισμούς με το Γιούρο της Πορτογαλίας που τη φορούσανε ως σώβρακο, δεν σε ενοχλούσανε;

pako

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
1
Δεν χρειαζεται να πεταξεις ουτε πετρα ουτε μολοτοφ για να σε φοβηθουν τα σαπια δεκανικια ενος σαθρου εποικοδομηματος...

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Δεν χρειαζεται να πεταξεις ουτε πετρα ουτε μολοτοφ για να σε φοβηθουν τα σαπια δεκανικια ενος σαθρου εποικοδομηματος...
Πόσο μάλλον όταν δεν σε φοβούνται και ούτε καν ασχολούνται μαζί σου....      :dancing:

pako

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
1
Ε αφου μας απαντησε και η κατα Γκραμσι αριστερη πτερυγα της Σοσιαλδημοκρατιας οι ιδεολογικες μου ριζες κλονιζονται σφοδρα λετε να απαντησει και ο Βενιζελος με τον Κοψιδη ...αγωνιω ....

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Μόνο ο Λάκης λείπει να γίνει της πουτάνας εδώ μέσα..Που χάθηκε το παλικάρι αυτό πάλι?

Αυτό ξαναπέστο...μάλλον πρέπει να ρίξουμε μία φωνή στον pleasure να φέρει κανά 5άρι κιλά ντομάτες....όχι για όλους φυσικά...ούτε για μερικούς...για ένα,δύο......

Επισκέπτης
Μην τσακωνεστε αδικα πουτανιαριδες. Αναρχικοι και Χρυσαυγητες ειναι οι 2 οψεις του ιδιου νομισματος. Και οι 2 αυτοι χωροι δεν αναγνωριζουν ουτε δεχονται τη δημοκρατια. Βεβαια δεν εχουν και πολυ αδικο με αυτα τα χαλια που εχει η δημοκρατια μας, αλλο αυτο δεν ειναι επι του παροντως να το αναλυσουμε.
Τωρα οσον αφορα τη συγκεντρωση των ακροδεξιων εγω αν και δεν τους συμπαθω, ημουν υπερ του να γινει. Γιατι στη δημοκρατια ολοι εχουν δικαιομα να εκφραζουν τις αποψεις τους. Βεβαια οι Χρυσαυγητες δεν φημηζοντε για την ανεκτικοτητα τους και ουκ ολιγες φορες εχουν σφαξει κοσμο γιατι δεν τους αρεσαν οπι φατσες τους. Ουε κι αλιμονο σε οσους ειναι λιγακι παραπανω μελαχρινοι και βρεθουν στο δρομο τους.
Αυτο που μου εκανε εμενα εντυπωση, απ'οσα εισα στην TV ειναι η σταση της αστυνομιας. Πολυ κολητηλικια με τους χρυσαυγητες βρε παιδια. Μαζι τα λεγανε μαζι αντιμετωπιζαν τους αναρχικους. Κανονικα ο υπουργος δημοσια ταξης θα επρεπε να παρει μερικα κεφαλια ανωτερων αξιωματικων της ΕΛ.ΑΣ μετα απο αυτο. Αλλα που........
Ελπιζω να τελιωσουν καποια στιγμη ολα αυτα και να μην εχουμε κανα νεκρο αποψε.

Dim72

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2005
Κριτικές
4
Like
175
Πόντοι
16
Δεν είναι φετίχ μου η σημαία, δεν με απασχολεί και να την κάψουνε.
Οι άλλοι στους πανηγυρισμούς με το Γιούρο της Πορτογαλίας που τη φορούσανε ως σώβρακο, δεν σε ενοχλούσανε;
Φυσικά και με ενοχλεί και κάτι τέτοιο αλλά εσύ και να τη χέσουνε τη σημαία πάλι μπράβο θα λεγες οπότε δεν έχει νόημα απλά από κάτι τέτοιους σαν και σένα θα πρέπει να σβήνουν από την ταυτότητα τη λέξη Ελληνας

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Ε αφου μας απαντησε και η κατα Γκραμσι αριστερη πτερυγα της Σοσιαλδημοκρατιας οι ιδεολογικες μου ριζες κλονιζονται σφοδρα λετε να απαντησει και ο Βενιζελος με τον Κοψιδη ...αγωνιω ....
Καλά αγοράκι, τράβα να πουλήσεις κανένα κουπόνι μπας και πιάσεις το πλάνο και μας τα ξαναλές απο Σεπτέμβριο.
Εγώ όμως δεν χάνω άλλο χρόνο μαζί σου, είσαι απελπιστικά νεοφώτιστος.
Υ.Γ. Αρίωνα, τι ειν' τούτος;    :)

pako

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
1
ΧΑΧΑΧΑ ωραια απαντηση δομημενη,σοβαρη και αποστομωτικη με ισοπεδωσες και απο σεπτεμβρη που θα εισαι στην Στ' Δημοτικου θα μαθεις να μου λες και αλλα...
ΧΑΧΑΧΑ τουλαχιστον με το κουπονι μπορουσες να βρεις κατι πιο εξυπνο βρε παιδι μου κατι να το συνδιασεις με το ΠΑΜΕ στοιχημα να βαλεις μεσα και το ΠΑ.ΜΕ αλλα εσυ τπτ απαντησεις νηπιου αντε φευγω γιατι σε λιγο θα μου κανεις και καθρευτακι οπως κανει και το ανηψακι μου στο νηπιαγωγιο.

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
Τελικά δε μου είπες ποιοι είστε εσείς που τρομάζετε και τους μπάτσους;

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Καλά...η νεολαία του...ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ έβγαλε και ανακοίνωση :idiot:???Γιατί δεν έβγαλε ο Τσίπρας(σαν νέος πρόεδρος???) :uglystupid:....να είσαι εκεί μπροστά και να βλέπεις να σου καίνε μαγαζί ή αυτοκίνητο....που τα έχεις πληρώσει με αίμα και ιδρώτα...και να μην μπορείς να κάνεις και τίποτα.....κανονικά θα έπρεπε να χορηγήσουν σε αυτά τα καλόπαιδα τους αναρχικούς και φαγητό-νερό για την μεγάλη σημερινή τους προσπάθεια :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:....
ΥΓ--->Αν δείτε αναρχικό μόνο του μην απορήσετε που θα τρέμει σαν το...ψάρι....ζητώντας :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:

stratford

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
1
Ξυπόλητα βρωμιάρικα κακομαθημένα υποκείμενα ιδεών που έχουν ηττηθεί στην εφαρμογή τους στην πράξη, δήθεν αναρχικοί αριστερίζοντες, μάγκες του ασύλου.
Συμπλεγματικοί ακροδεξιοί πατριδοκάπηλοι, συνομοταξίας Τομπούλογλου και σία, με το στρινγκάκι κάτω από το παντελόνοι και Ι5 ευτυχία.
Βολεμένοι κλέφτες μικρολωποδύτες αργόμισθοι δημοκράτες που λυμαίνονται τη χώρα.

Τέτοια κωλοράτσα σαν και εμάς δεν υπάρχει, κωλοέλληνες.

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
Ξυπόλητα βρωμιάρικα κακομαθημένα υποκείμενα ιδεών που έχουν ηττηθεί στην εφαρμογή τους στην πράξη, δήθεν αναρχικοί αριστερίζοντες, μάγκες του ασύλου.
Συμπλεγματικοί ακροδεξιοί πατριδοκάπηλοι, συνομοταξίας Τομπούλογλου και σία, με το στρινγκάκι κάτω από το παντελόνοι και Ι5 ευτυχία.

Φίλε μου όσο και να με πικραίνεις δίκιο έχεις. Σκατόφαρα είμαστε και κάθε καργιόλης μας έχει για πλάκα. Σκοπιανός θες, Αλβανοί, όλοι γελάνε με το κατρακύλημα μας.

Επισκέπτης

Εγραψες!!!
Να συμπληρωσω...Εργοστασιαρχης στην πολη που δουλευω μεγαλο-εθνικηστης και υπερ-πατριωτης. Ανοιξε το δευτερο του εργοστασιο στην Τουρκια. Για να πληρωνει μικροτερα μεροκαματα. Αρε Ελληναραδες κουτοχορτο που τρωτε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom